Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  AGONi mängumonitoride uus põlvkond tuleb Fast IPS ja Fast VA paneelidega märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
AOC/MMD
HV vaatleja

liitunud: 01.02.2022




sõnum 19.09.2022 13:36:17 AGONi mängumonitoride uus põlvkond tuleb Fast IPS ja Fast VA paneelidega vasta tsitaadiga


Pressiteade – AGON by AOC – üks maailma juhtivaid mängumonitoride1 ja IT-tarvikute tootjaid – esitleb esimesi uusi AGONi viienda põlvkonna monitore: AG275QX/EU ja AG275QXN/EU.

27-tollise/68,6 cm ekraanidiagonaaliga monitoridel on kas Fast IPS-paneel (AG275QX/EU) või Fast VA-paneel (AG275QXN/EU) ning mõlemad QHD-mudelid on kõrge 165 Hz värskendussageduse ning kiire 1 ms GtG reageerimisajaga, särades nõnda kiiretempolistest ja võistluslikes mängudes. Eelneva kõrval tagab DisplayHDR 400 ning lai värispekter silmatorkavad ja ekrsad värvid.

AG275QXN/EU puhul on monitoritööstuses esmakordselt kasutusel Fast VA-paneel, mille reageerimiskiirus vastab kiirete mitme mängijaga mängude nõudmistele, pakkudes samas VA-paneelidele omast külluslikku kontrastsust, mis tuleb kasuks loopõhistele soolomängude mängimisel. Fast IPS-paneeliga AG275QX/EU monitor pakub ülimat värvitäpsust ja 10-bitist värvisügavust, olled seega ideaalne valik sisuloojatele või mänguritele. AOC on pühendunud jätkusuutlikkusele ning sellest tulenevalt müüakse monitore 100% taaskasutatavates pehmendatud paberpakendites.

Monitorid on välja töötatud tänapäevaste mängurite vajadustest lähtuvalt ning nende nurgeline ja sirgjooneline uus disain sobitub imeliselt enamike mängurite laudadele. Monitoridel on väikese jalajäljega metalltald ning kolmest küljest raamita disain, mis võimaldab kergesti ekraani laiendada ning mureta kõrvuti kaht või isegi kolme monitori kasutada. Lisaks on monitoridel reguleeritava kõrgusega ergonoomiline jalg, mille osaks on ka käepide, et monitori mugavalt LANidele või turniiridele kaasa võtta.

Fast IPS-paneeliga AG275QX/EU monitoril on 10-bitine värvisügavus, mis on suuteline kõrge värvitäpsusega esitama kuni 1,07 miljardit värvi. Kiireloomulise võistlustegevusega aitab sammu pidada monitori 165 Hz värskendussagedus (kiirendatav kuni 170 Hz-ini) ning 1 ms GtG reageerimisaeg pakub teravat, pea viivitustevaba pilti. Tänu IPS-tehnoloogiale on AG275QX/EU monitoril suurepärased laiad vaatenurgad.

AG275QXN/EU mudelil on lame Fast VA-paneel, mis pakub silmapaistvat 1 ms GtG reageerimisaega, astudes vastu “aeglasemate” VA-paneelide negatiivsele stigmale. AG275QXN/EU puhul on kasutatud maailma esimesi 1 ms GTG võimekusega Fast VA paneele ning neil on IPS paneeliga monitoridega võrdväärne reageerimisvõime tänu 165 Hz värskendussagedusele, lisaks pakub montior ka sügavad musti toone ja kõrgendatud 3000:1 kontrastsust.

Mõlemal mudelil on QHD-eraldusvõime (2560x1440), mis on kasulik igapäevaste ülesannete täitmisel ning mis võimaldab mängudes ja videotes näha ka peenemaid detaile. See on ideaalne resolutsioon ka tänapäevases mängude maailmas, pakkudes märgatavat hüpet võrreldes Full HD resolutsiooniga, kuid olles siiski madalam kui 4K resolutsioon – see tähendab, et enamik tänapäevastest graafikakaartidest suudavad QHD-resolutsiooniga saavutada maksmiaalse kaadrisageduse. Mõlemat AGON 5 mudelit saab kasutada ka Console Mode’is, mis võimaldab võtta vastu 120 Hz 4K pilti ning konverteerida see sobivasse 2560x1440 resolutsiooni, pakkudes konsoolimängijatele võimalust nautida kõrget (120Hz) värskendussagedust.

Et liikuvale pildile veelgi teravust lisada, on mõlemal monitoril ka MBR (Motion Blur Reduction) funktsioon, misläbi on neil 1 ms MPRT. Selles režiimis vilgub taustvalgus koos värskendussagedusega, muutes aeglasemad pikslite üleminekud praktiliselt nähtamatuks ning luues puhtaima ülemineku üksikute kaadrite vahel. Tänu äärmiselt väiksele sisendi viivitusele võib olla kindel, et iga hiireklikk ja klaviatuurivajutus jõuab koheselt ka ekraanile, võimaldades nõnda mänguritel võistelda kõrgeimal tasemel. AG275QXN/EU mudel toetab Adaptive-Synci ja AG275QX/EU on ühilduv ka NVIDIA G-Synciga.

Uue AGON 5 seeria disain võtab inspiratsiooni premium-klassi seadmetest, olles samas endiselt lihtne ja sobitudes iga mänguri tööjaamaga. Mudelid teeb mitmekülgemaks 4-pordiline USB 3.2 Gen 1 jaotur, võimaldades mängijatel monitoriga ühendada teisi mängimiseks vajalikke seadmeid, näiteks juhtkange või mängupulte. Ergonoomiline ja tugev 150mm metalljalg võimaldab reguleerida kõrgust, vaatenurka (-20/20°), kallet (-5/23°) ning pöördenurka (90°) – kõike selleks, et muuta pikad mängusessioonid mugavamaks kui eales varem. Kasutusvõimalusi laiendab veelgi VESA-kinnitus. Tervislikumale mängimisele aitavad kaasa FlickerFree tehnoloogia ja Low Blue režiim, seda eriti just õhtusel ajal.

Mõlemal monitoril on olemas G-Menu, AGON by AOC peamine süsteemimenüü, mis võimaldab oma laia seadistamivalikuga kontrollida monitore ja teisi AOC tarvikuid. 4-suunaline juhtkang pakub alternatiivset OSD-juhtimist.

AGON AG275QX/EU ja AG275QXN/EU on saadaval alates septembrist soovituslike jaehindadega € 439,00 ja € 359,00.

Allikas: eu.aoc.com
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  AGONi mängumonitoride uus põlvkond tuleb Fast IPS ja Fast VA paneelidega
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.