Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  AOC V5 monitoriseeriasse lisanduvad veebikaameratega USB-C monitorid märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
AOC/MMD
HV vaatleja

liitunud: 01.02.2022




sõnum 21.08.2022 16:52:50 AOC V5 monitoriseeriasse lisanduvad veebikaameratega USB-C monitorid vasta tsitaadiga


Pressiteade – Ekraanispetsialist AOC toob vahetult enne uue õppeaasta algust oma V5 seerias välja kolm uut kodukasutajatele ja õpilastele suunatud multifunktsionaalset monitori.

Kolme erineva ekraanidiagonaaliga monitorid (24-tolline/60,4 cm 24V5CW, 27-tolline/68,6 cm Q27V5CW ja 34-tolline/86,4 cm ultralai CU34V5CW) on varustatud ka Windows Hello toega 2 MP veebikaameraga, mis muudab sisselogimise turvalisemaks ja lihtsamaks, vastates samas tänapäevaste videokõnede nõuetele. Kolmest küljest raamita V5 seeria monitorid on õhukese ekraaniga, pakuvad mitmekülgset USB-C ühenduvust ja 65W toiteallikat, võimaldades üheaegselt laadida süle- või tahvelarvuteid ning edastada videosignaali.

Kaasaegne disain

Erinevalt tavapärastest massiivsetest ning igavatest monitoridest toob V5 seeria disain kaasaegsetele laudadele ning stiilsetesse kodukontoritesse kerge ja modernse välimuse. Monitoridel on kolmest küljest raamita disain, kitsas alumine äär, õhuke tald (12,1 mm) ning ergonoomiline reguleeritav jalg – V5 seeria monitorid sobivad iga šiki eluruumi täiustamiseks.

Mitmekülgsus igal tasandil


Uued V5CW mudelid paistavad teiste V5 seeria monitoride kõrval silma sisseehitatud Windows Hello toega 2 MP veebikaamerate poolest. Tänapäevases äri- ja haridusmaailmas on veebikaamera muutunud pea hädavajalikuks – videokoosolekud ja virtuaalsed loengud on saanud osaks igapäevasest ning virtuaalkohtumised on siin, et jääda. Tänu Windows Hello näotuvastustehnoloogiale saavad Windowsi kasutajad veebikaamera abil logida oma seadmesse vaid pilgu abil, mis tähendab, et ühteaegu suureneb nii turvalisus kui ka kasutusmugavus. AOC täieliku tooteportfoolioga, kuhu kuulub ka videokõnede jaoks loodud integreeritud kaameraga kõik-ühes lahendus, saad tutvuda siin.

Paindlik töötamine ja õpetamine on tänaseks muutunud üldlevinud praktikaks ning aina tavalisemaks muutub ka see, et sülearvutiga tehakse tööd või käiakse ülikoolis vaid osadel päevadel ning teine osa nädalast toimetatakse kodukontoris. Sujuva ülemineku kontori ning kodukontori vahel teevad võimalikuks V5 seeria integreeritud 4-pordiline USB 3.2 pesa ning USB-C tugi – sülearvuti saab ühendada vaid ühe USB-C kaabli abil. Ühe ühenduse abil saab 65 W toitega sülearvuti akut laadida ning samal ajal sülearvuti ekraanikuva monitorile laiendada või peegeldada. Niisamuti saab sülearvuti seeläbi ligipääsu teistele monitori USB-pesadesse ühendatud seadmetele, aidates nõnda laua liigsetest juhtmetest puhtana hoida.

Silmapaistev 24- kuni 34-tolline pilt

34-tolline ultralai CU34V5CW mudel pakub oma kumera VA-paneeliga suurt ekraanipinda ning selle 1500R raadius parandab nähtavust ekraani servade suunas, võimaldades nõnda filmid ja mängud kaasahaaravamaks muuta. Terav ja detailne UWQHD (3440x1440 pikslit) eraldusvõime võimaldab ära kasutada enamuse horisontaalsest ruumist ning kuvada kõrvuti kolme kuni nelja akent.

CU34V5CW mudel on hea ja mitmekülgne valik nii tööks kui vaba aja veetmiseks. Võrreldes tavapäraste 16:9 mudelitega pakub see tööülesannete täitmisel paremat võimalust mitme rakenduse kõrvuti kasutamiseks, kuid selle täit võimekust on võimalik nautida just meelelahutuse puhul. Sügav ja rikkalik 3000:1 kontrastsus ja 21:9 ekraanisuhe muudavad filmide vaatamise lihtsast tegevusest tõeliseks elamuseks. 100 Hz värskendussagedus, AMD FreeSync tugi ja kiired reageerimisajad (1 ms MPRT, 4 ms GtG) tõestavad, et CU34V5CW on väga võimekas monitor ka arvutimängude jaoks. CU34V5CW toetab ka Picture-in-Picture (PiP, pilt-pildis) ning Picture-by-Picture (PbP, pilt-pildi-kõrval) režiime, kuvades üheaegselt pilti kahest allikast.

Tänu QHD (2560x1440) resolutsiooniga IPS-paneelile pakub 27-tolline Q27V5CW mudel oma suurusele ideaalselt sobivat pikslitihedust. 75 Hz värskendussagedus tagab tavapäraste 60 Hz mudelite kõrval oluliselt sujuvama pildi ning tänu IPS-tehnoloogiale säilivad nii laiad vaatenurgad (178°/178°) kui ka kõrge värvitäpsus (126% sRGB, 105% AdobeRGB, 98% DCI-P3).

Kompaktsetele töölaudadele on parim valik 24-tolline 24V5CW monitor. Väiksemast suurusest hoolimata pakub see suuremate mudelitega võrdväärset funktsionaalsust, olles varustatud rikaste ja täpsete värvidega IPS-paneeli, FHD (1920x1080) resolutsiooni ja 75 Hz värskendussagedusega. Uute mudelite soodsaima valikuna on 24V5CW parem ja tervislikum alternatiiv tavapärasele sülearvuti ekraanile. See on ka hea kingiidee sõpradele ja perele!

Kõikidel mudelitel on ergonoomiline ning reguleeritava kõrgusega jalg, mis pakub võimalust muuta kallet, vaatenurka ning 24- ja 27-tolliste mudelite puhul ka pöördenurka (90° vertikaalne), võimaldades nii kõigil kasutajatel just endale sobiv vaatamisasend leida. Kõigil kolmel mudelil on ka VESA-kinnitus, tehes need veelgi mitmekülgsemaks olukordades, mil soovitakse üheaegselt kasutada mitut monitori. Kõigil mudelitel on ka 4-pordiline USB 3.2 jaotur, mis pakub kiiret ühendust kõigi ühendatud seadmetega, näiteks USB-pulkadega, klaviatuuride või hiirtega. Uued V5 seeria mudelid on varustatud ka kahe 5-vatise kõlariga, mis tähendab, et neid saab videokohtumiste ja -koosolekute jaoks kasutada ilma lisaseadmeid ostmata.

Alates 2022. aasta augustist on AOC 24V5CW, Q27V5CW ja CU34V5CW mudelid kättesaadavad järgnevate soovituslike jaehindadega:

24V5CW: 319 eurot
Q27V5CW: 429 eurot
CU34V5CW: 609 eurot

Allikas: eu.AOC.com
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  AOC V5 monitoriseeriasse lisanduvad veebikaameratega USB-C monitorid
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.