Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Samsung tõi turule uue nutikella Galaxy Watch5 ja juhtmevabad kõrvaklapid Galaxy Buds2 Pro märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
ChiefCake
HV vaatleja
ChiefCake

liitunud: 23.10.2019




sõnum 10.08.2022 15:05:02 Samsung tõi turule uue nutikella Galaxy Watch5 ja juhtmevabad kõrvaklapid Galaxy Buds2 Pro vasta tsitaadiga


PRESSITEADE - Samsung avalikustas koos uute volditavate nutitelefonidega firma värsked kantavad nutiseadmed – nutikellad Galaxy Watch5 ja Galaxy Watch5 Pro ja juhtmevabad kõrvaklapid Galaxy Buds2 Pro.

„Galaxy Watch5 ja Galaxy Watch5 Pro on edasiarendused meie eelmisel aastal turule tulnud Galaxy Watch4 nutikellast. Seade kasutab koostöös Google’iga arendatud Wear OS Powered by Samsung operatsioonisüsteemi, mis laseb kasutajatel mugavalt paljusid Google’i teenuseid kasutada ja seadme BIA (Bioelectrical Impedance Analysis) sensor annab inimestele laias valikus terviseinfot, et enda kehal silm peal hoida,“ sõnas Samsung Electronics Baltics kommunikatsioonijuht Liga Bite.

Nutikellades olev BIA sensor annab kasutajatele rohkelt terviseinfot. Näiteks saab sellega mõõta pulssi, võtta EKG-d, mõõta kehakoostist, vere hapnikusisaldust ja isegi stressitaset.



„Mõistagi sobib nutikell suurepäraselt ka treeninguks ja nüüd annab kell kasutajale lisaks trenninippidele ka kasulikke soovitusi, kuidas väsitavast treeningust taastuda. Näiteks soovitab kell kui palju peaks kasutaja vett tarbima võttes arvesse kui palju ta on higistanud,“ selgitas Samsung Eesti tootekoolitaja Kirill Kozlov.

Uute kellade juures on suur rõhk ka unekvaliteedil. Galaxy Watch5 ja Watch5 Pro jälgivad inimese und, unestaadiume ja tuvastavad norskamist ning annavad seejärel inimesele soovitusi, kuidas enda und parandada.

Galaxy Watch5 nutikellal on võrreldes varasema mudeliga 15% suurem aku ja uus tugevdatud ekraanikate, mis on 60% tugevam kui eelmisel mudelil.

Galaxy Watch5 Pro on aga suunatud ennekõike spordihuvilistele. Selleks on kell ehitatud eriti vastupidavaks ja varustatud suurema akuga, et matkad ja ratta sõidud mugavalt tehtud saaksid. Kellal on märksa suurem aku (590 mAh) kui Galaxy Watch4 nutikellal (470 mAh) ning esmakordselt Samsungi kelladel saab Galaxy Watch5 Pro peale laadida spetsiaalse GPX formaadis matkaraja, et välitingimustes treenides mitte ära eksida.

Galaxy Buds2 Pro kõrvaklapid on mõeldud asendama Samsungi seni kõige võimsamaid juhtmevabasid kõrvaklappe Galaxy Buds Pro. Uued klapid on 15% väiksema kompaktse disainiga ja toetavad nüüd kõrgkvaliteetset Hi-Fi 24 bitist heli. Lisaks on kõrvaklapid mürasummutavad, et väline liiklus või lennukimüra kuulamist ei segaks.



Kõrvaklappide sees on 61 mAh ja kandekarbi sees 500 mAh aku, mis pakub sisselülitatud mürasummutusega kuni 5 tundi kuulamist (koos karbiga kuni 18 tundi) ja kui mürasummutus on välja lülitatud, siis kuni 8 tundi kuulamist (koos karbiga kuni 29 tundi).

Galaxy Buds2 Pro klapid on valmistatud 90% ulatuses taaskasutatud materjalidest, sealhulgas näiteks ookeanidest korjatud vanad kalavõrgud.

Uued Galaxy Watch5 ja Galaxy Watch5 Pro kellad ning Galaxy Buds2 Pro kõrvaklapid on eeltellimiseks saadaval juba täna ja poodidesse jõuavad seadmed 26. augustil.

Värvivalik:

Samsung Galaxy Watch5 – Grafiithall, Hõbedane, Safiir (44 mm mudelil), Roosakuldne (40 mm mudelil)
Samsung Galaxy Watch5 Pro – Must Titaanium, Hall Titaanium
Samsung Galaxy Buds2 Pro – Grafiithall, Valge, Bora Lilla

Tehnilised andmed



tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Renq
HV veteran
Renq

liitunud: 21.12.2003




sõnum 10.08.2022 17:33:57 vasta tsitaadiga

Krt ma pole oma esimesi Buds Pro'sidki veel kordagi kasutanud.
_________________
Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Samsung tõi turule uue nutikella Galaxy Watch5 ja juhtmevabad kõrvaklapid Galaxy Buds2 Pro
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.