praegune kellaaeg 10.08.2022 01:50
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
sõnum  |
|
odius
Uus kasutaja
|
06.08.2022 01:51
|
|
|
raul141 kirjutas: |
Sai diili piiramatu võetud, allalaadimiskiirusega esialgu rahul, vähemalt seal kus mina seda kasutan, on hind ja teenus paigas. . |
Tere,
Kes oskaks öelda, mis Telia mobiilse interneti ip vahemik võiks olla? Üritan siin mingit (pseudo) turvalisust luua.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Inspiro
HV kasutaja
|
06.08.2022 14:08
|
|
|
odius kirjutas: |
raul141 kirjutas: |
Sai diili piiramatu võetud, allalaadimiskiirusega esialgu rahul, vähemalt seal kus mina seda kasutan, on hind ja teenus paigas. . |
Tere,
Kes oskaks öelda, mis Telia mobiilse interneti ip vahemik võiks olla? Üritan siin mingit (pseudo) turvalisust luua. |
Võid ka ASN piirangu luua https://ipinfo.io/AS3249
|
|
tagasi üles |
|
 |
raul141
HV veteran

|
06.08.2022 14:48
|
|
|
Inspiro, ot kas see vpn ei aja seda asja? Ma suurt pseudo turvalisusest küll suurt ei jaga....
_________________ dell somm ding mi poi |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
|
Kommentaarid: 73 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaakjaak22
HV kasutaja
|
08.08.2022 12:11
|
|
|
odius kirjutas: |
Tere,
Kes oskaks öelda, mis Telia mobiilse interneti ip vahemik võiks olla? Üritan siin mingit (pseudo) turvalisust luua. |
Mis su eesmärk täpsemalt on? Kui sul pole piiramatu mahuga mobiilse koduinterneti fix-ühendus, siis saad IP-aadressi sisevõrgust (10.x.x.x), nii et pole midagi müürida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|