Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  USA, UK ja teiste riikide sise- ja välispoliitika teema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 348, 349, 350 ... 495, 496, 497  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Magic
HV Guru
Magic

liitunud: 28.12.2001




sõnum 04.07.2022 12:25:55 vasta tsitaadiga

No sisu on seal piisavalt. Kaameratega jälgitakse ju juba pikemat aega ja nende tulemus olevat päris hea. Kas just meelsuse näitamiseks, aga sinu käitumismustri jälgimiseks. Lihtsalt see "saba" on nüüd asendunud pilveanalüüsiga ja kui andmed kohale jõuavad pole enne vaja sekkuda kui kõik tõendid kindlad. Paraku muutub igasugu fabritseerimine ka lihtsamaks.

netcat kirjutas:
Ei teagi kohe kas selle koht oleks pigem naljarubriigis aga hiinlasena vist eriti naljatuju ei oleks.

https://www.err.ee/1608647161/tehisintellekt-hakkab-kontrollima-hiina-kompartei-liikmete-lojaalsust

tsitaat:

Hefei Riikliku Teaduskeskuse avalduses väidetakse, et uus süsteem suudab lugeda näoilmeid ja ajulaineid, analüüsides, kui vastuvõtlik on partei liige "mõtte- ja poliitilisele haridusele" ning kindlustada sel teel parteilaste kindlameelsuse ja otsustavuse olla tänulik parteile, kuulata parteid ja järgida parteid.
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
softis
HV Guru
softis

liitunud: 07.09.2004




sõnum 04.07.2022 13:06:44 vasta tsitaadiga

CnZ kirjutas:

Ei tasu igast jama ka postitada. https://twitter.com/markyzaguirre/status/1543011630065270784


Seekord joppas. Samas - twitterist läheb kõik nagu see teema näidanud on icon_smile.gif

_________________
www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, lahedad kingitused jpm vajalikku hea peo korraldamiseks!
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
degrass
HV kasutaja
degrass

liitunud: 23.12.2004




sõnum 04.07.2022 15:31:32 vasta tsitaadiga

Algne teema: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11086457#11086457


napoleon, ma ei kaitse Saksamaad. Ma arvan, et on väga silmakirjalik hakata kedagi süüdistama lihtsalt selle pärast, et nad kasutasid v6imalust saamaks odavat toorainet.

Poliitikud oleksid pidanud seda ette nägema. Kui aga onu Volodja venemaalt rahapakkidega tuleb , ei ole Eesti poliitikud mingit moodi tesistsugused. Altkanzler Schröder sai oma papi kätte ja SPD ei ole suuteline teda selle eest parteist välja viskma. Sotsiaaldemokraatia ikkagi. Kui pikas perspektiivis poliitikud m6tlevad, on näha kenasti Eesti päevapoliitikas.

Ma olen väga kindel, et siin eespool sõna v6tnud kasutaja, nagu ka muud ärimehed oleksid valmis koheselt venemaaga äri ajama, kui selleks v6imalus peaks avanema. Mingi moraalsus v6i surnud ukrainlased on päeva pealt unustatud, kui kahe-kolmekohalised kasumimarginaalid päevakorda tekivad.

Arvestades, et Eesti on viimase kahe eelarve perioodi jooksul saanud EL's pea 7 miljardit Euroopa maksumaksja raha, millest arvestatav osa pärineb pärineb teadagi, kelle taskust, on samuti väga silmakirjalik hakata siin Saksamaad milleski süüdistama, seda eriti veel KE fanboy poolt.

Kui pagulastest rääkida, siis probleem ei ole mitte see, et nad maale lasti, vaid see, et Riik ei kehtesta ennast. Kui normaalsele valgele inimesele tähendab sissekanne karistusregistrisse karjääri l6ppu, siis nn pagulasel ei ole midagi kaotada ja paar aastat vanglat tuleb pigem kasuks. Nagunii välja ei saadeta. Mitte, et neid ei taheta välja saata, vaid erinevad huvigrupid teevad selle praktiliselt v6imatuks.


---

Midagi ka teemasse:
FAZ kirjutab: Dieter Hundt verkauft schwäbischen Autozulieferer an chinesischen Investor
https://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/unternehmen/dieter-hundt-verkauft-autozulieferer-allgaier-an-chinesen-18148576.html [DE]

Järgmine tootja soovib ennast hiinlastele müüa thumbs_down.gif

_________________
˄28 The term "troll" refers to internet users–in this context, paid operatives–who post inflammatory or otherwise disruptive content on social media or other websites.
Nie wieder ist jetzt
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
prtv
HV Guru

liitunud: 20.03.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.07.2022 07:08:57 vasta tsitaadiga

https://www.vice.com/en/article/v7vmwd/illinois-darren-bailey-highland-park-

Hours After Mass Shooting, GOP Candidate Says Time to ‘Move On’ and ‘Celebrate’

Tuleb tähistada vabadust! Eksole

_________________
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 73
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 01.10.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 06.07.2022 02:47:25 vasta tsitaadiga

https://www.err.ee/1608648559/prantsusmaal-ilmus-dokumentaal-macroni-labikukkunud-vene-diplomaatiast

EDIT: https://www.snopes.com/fact-check/texas-homeowner-robbery-ak47/

_________________
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 01.10.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 06.07.2022 03:37:41 vasta tsitaadiga

https://www.militaar.net/phpBB2/viewtopic.php?p=743632#p743632

tsitaat:

Austria ignoreeris hoiatusi
Washington Post kirjutab, kuidas 2020. aasta detsembris kasutas Austria kõrge ametikohaga luuraja Egisto Ott riigi luurevõrgustikku, et panna silm peale ühele Putini jaoks kõige valusamale okkale – Bellingcati uurivale ajakirjanikule Hristo Grozevile. Tuntud ka mehena, kes koos Aleksei Navalnõiga paljastas tema mürgitajad Vene luureteenistusest FSB.

USA luureteenistus CIA hoiatas austerlasi Otti eest juba üle-eelmisel aastal, kuid Austrias ei võetud hoiatusi kuulda. Ameerikas kahtlustati, et Austria luuraja töötab Venemaa heaks. Viimaks esitas CIA austerlastele mullu novembris ultimaatumi: kui Ott osaleb Hollandis julgeolekukonverentsil, siis Ameerika ametivennad sinna ei tule.

Nõudmine viis tulemusteni. Eelmise aasta lõpus kõlas Otti koduukse tagant „Polizei!“. Ott hüppas oma telefoni juurde ja püüdis seda pooleks murda. Korterist avastatud materjalid paljastavad aga ühe suurima Austria luureskandaali, mis paljastab, kui sügavale oli Moskva mõju juurdunud Austria riigistruktuuridesse. Skandaali tulemusena saadeti eelmisel aastal laiali ka Austria kaitsepolitseiamet BVT. Euroopa luureagentuurid lõikasid Austria välja kõigest, mis puudutab teabe jagamist Venemaa teemadel.
Otti telefonist tuli välja kolm lehekülge analüüsi, kuidas parandada Vene luuretööd Berliinis. Lisaks Grozevile tegi Ott sadu taotlusi Euroopa luurevõrgustike andmebaasidesse, et uurida huvipakkuvate inimeste tegemisi. Kord palunud ta näiteks Briti luurelt infot, mille abil sai selgust, kas üks Venemaa kasuks luuramises kahtlustatav naine on veel lääne julgeolekuasutuste radaril või mitte.

Ott ei tegutsenud üksinda. Kahtlustatakse, et skandaali olid veel segatud teisedki Austria luurajad ja Venemaaga sõbralikes suhetes olevad ärimehed.

Washington Post kirjutab, et luureskandaal ilmestab suurepäraselt seda, kui sügavale Vene lõksu langes Austria. „Kui mõned Euroopa riigid – eriti Poola ja Baltimaad – nägid Venemaad Putini juhtimisel strateegilise ohuna, siis Austria jaoks oli suhtlus Moskvaga kuldne võimalus,“ kirjutab ajaleht.
Senimaani on üks suurimaid investoreid Austriasse olnud just Vene kapital. Austria oli üks suurimaid panustajaid ja lobiste Nord Stream 2 gaasijuhtme projektis. Riigi poliitiline eliit on Venemaa raha ja võimuga läbi põimunud. Endine liidukantsler Christian Kern istus Vene Raudtee nõukogus. Tema eelkäija liidukantsler Wolfgang Schüssel oli Lukoili nõukogu liige.

Nii mõnelegi on tuttavad pildid 2018. aastast, kui Austria välisminister Karin Kneissl – hilisem Rosnefti nõukogu liige – tantsis oma pulmas ei kellegi muu kui aukülalise Vladimir Putiniga. Vein voolas, kohal oli Austria kantsler Sebastian Kurz ja ülejäänud Austria poliitiline eliit.

Võiks öelda või vähemasti loota, et pärast 24. veebruari on Austria asunud Vene niite puruks lõikama. Parlament uurib praegu poliitikute ja parteide ärisidemeid Kremliga. Endised kantslerid ja välisminister on Vene firmade nõukogudest tagasi astunud. Luureametites käib puhastus. Pärast mõningat segadust, et kas Austria suur gaasifirma OMV kavatseb siis Vene gaasi eest rublades tasuda või mitte, on riik sootuks võtnud suuna Vene gaasist vabanemisele.

Kogu selle väljatulnud info valguses pole midagi imestada, et Saksamaa-Austria telg on aastaid aktiivselt võidelnud tuumaenergia vastu ja vene gaasi eest.
Kasulikud idioodid Kremlile ja samas suur (energia)julgeoleku oht tervele Euroopale - Saksamaa, Austria ja muu Euroopa on gaasi/naftarahadega nuumanud aastaid Kremli sõjamasinat.

_________________
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
prtv
HV Guru

liitunud: 20.03.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.07.2022 07:02:27 vasta tsitaadiga

https://www.businessinsider.com/mitch-mcconnell-labor-shortage-end-people-run-out-stimulus-money-2022-7
the labor shortage will be solved when people run out of stimulus money because Americans are 'flush for the moment'


Osad isikud ühest leerist on natukene reaalsustaju kaotanud.

_________________
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 73
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mnator
HV Guru

liitunud: 18.10.2007




sõnum 06.07.2022 08:40:18 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
https://www.militaar.net/phpBB2/viewtopic.php?p=743632#p743632

tsitaat:

Austria ignoreeris hoiatusi
Washington Post kirjutab, kuidas 2020. aasta detsembris kasutas Austria kõrge ametikohaga luuraja Egisto Ott riigi luurevõrgustikku, et panna silm peale ühele Putini jaoks kõige valusamale okkale – Bellingcati uurivale ajakirjanikule Hristo Grozevile. Tuntud ka mehena, kes koos Aleksei Navalnõiga paljastas tema mürgitajad Vene luureteenistusest FSB.

USA luureteenistus CIA hoiatas austerlasi Otti eest juba üle-eelmisel aastal, kuid Austrias ei võetud hoiatusi kuulda. Ameerikas kahtlustati, et Austria luuraja töötab Venemaa heaks. Viimaks esitas CIA austerlastele mullu novembris ultimaatumi: kui Ott osaleb Hollandis julgeolekukonverentsil, siis Ameerika ametivennad sinna ei tule.

Nõudmine viis tulemusteni. Eelmise aasta lõpus kõlas Otti koduukse tagant „Polizei!“. Ott hüppas oma telefoni juurde ja püüdis seda pooleks murda. Korterist avastatud materjalid paljastavad aga ühe suurima Austria luureskandaali, mis paljastab, kui sügavale oli Moskva mõju juurdunud Austria riigistruktuuridesse. Skandaali tulemusena saadeti eelmisel aastal laiali ka Austria kaitsepolitseiamet BVT. Euroopa luureagentuurid lõikasid Austria välja kõigest, mis puudutab teabe jagamist Venemaa teemadel.
Otti telefonist tuli välja kolm lehekülge analüüsi, kuidas parandada Vene luuretööd Berliinis. Lisaks Grozevile tegi Ott sadu taotlusi Euroopa luurevõrgustike andmebaasidesse, et uurida huvipakkuvate inimeste tegemisi. Kord palunud ta näiteks Briti luurelt infot, mille abil sai selgust, kas üks Venemaa kasuks luuramises kahtlustatav naine on veel lääne julgeolekuasutuste radaril või mitte.

Ott ei tegutsenud üksinda. Kahtlustatakse, et skandaali olid veel segatud teisedki Austria luurajad ja Venemaaga sõbralikes suhetes olevad ärimehed.

Washington Post kirjutab, et luureskandaal ilmestab suurepäraselt seda, kui sügavale Vene lõksu langes Austria. „Kui mõned Euroopa riigid – eriti Poola ja Baltimaad – nägid Venemaad Putini juhtimisel strateegilise ohuna, siis Austria jaoks oli suhtlus Moskvaga kuldne võimalus,“ kirjutab ajaleht.
Senimaani on üks suurimaid investoreid Austriasse olnud just Vene kapital. Austria oli üks suurimaid panustajaid ja lobiste Nord Stream 2 gaasijuhtme projektis. Riigi poliitiline eliit on Venemaa raha ja võimuga läbi põimunud. Endine liidukantsler Christian Kern istus Vene Raudtee nõukogus. Tema eelkäija liidukantsler Wolfgang Schüssel oli Lukoili nõukogu liige.

Nii mõnelegi on tuttavad pildid 2018. aastast, kui Austria välisminister Karin Kneissl – hilisem Rosnefti nõukogu liige – tantsis oma pulmas ei kellegi muu kui aukülalise Vladimir Putiniga. Vein voolas, kohal oli Austria kantsler Sebastian Kurz ja ülejäänud Austria poliitiline eliit.

Võiks öelda või vähemasti loota, et pärast 24. veebruari on Austria asunud Vene niite puruks lõikama. Parlament uurib praegu poliitikute ja parteide ärisidemeid Kremliga. Endised kantslerid ja välisminister on Vene firmade nõukogudest tagasi astunud. Luureametites käib puhastus. Pärast mõningat segadust, et kas Austria suur gaasifirma OMV kavatseb siis Vene gaasi eest rublades tasuda või mitte, on riik sootuks võtnud suuna Vene gaasist vabanemisele.

Kogu selle väljatulnud info valguses pole midagi imestada, et Saksamaa-Austria telg on aastaid aktiivselt võidelnud tuumaenergia vastu ja vene gaasi eest.
Kasulikud idioodid Kremlile ja samas suur (energia)julgeoleku oht tervele Euroopale - Saksamaa, Austria ja muu Euroopa on gaasi/naftarahadega nuumanud aastaid Kremli sõjamasinat.
Kui ajalugu meenutada, siis Austria on ainus riik mille venelased teise maailmasõja lõpus vallutasid ja ei saanud mitmeil põhjustel nukuvalitsust võimule panna ja lahkusid riigist.
Eks sellest jäi paljudele positiivne võltsmälestus ja venelastel tekkis hea pinnas agente värvata.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
anubis
HV Guru
anubis

liitunud: 08.06.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.07.2022 08:43:30 vasta tsitaadiga

Kedagi üllatab? Seal oli ametis minister kelle pulmas käis Putin isiklikult kohal.
Kommentaarid: 316 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 270
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 01.10.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 06.07.2022 09:10:02 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Kedagi üllatab?

mitte ei üllata (see oli ammu selge), vaid et teatud seltskond (mõned ka siin) üritab siiamaani õigustada Kremlile kasulikke jutupunkte, mis puudutab (energia)julgeolekut

_________________
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

liitunud: 05.04.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.07.2022 11:31:20 vasta tsitaadiga

prtv kirjutas:
https://www.businessinsider.com/mitch-mcconnell-labor-shortage-end-people-run-out-stimulus-money-2022-7
the labor shortage will be solved when people run out of stimulus money because Americans are 'flush for the moment'


Osad isikud ühest leerist on natukene reaalsustaju kaotanud.


Natuke moscow mitchi puhul on ikka väga tagasihoidlik diagnoos.



tsitaat:
COVID-19 Stimulus Checks for Individuals
The IRS issued three Economic Impact Payments during the coronavirus pandemic for people who were eligible:

$1,200 in April 2020
$600 in December 2020/January 2021
$1,400 in March 2021
Kommentaarid: 149 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 132
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
anubis
HV Guru
anubis

liitunud: 08.06.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.07.2022 13:09:27 vasta tsitaadiga

Vabariiklased andsid lobigruppide kaudu neid olulisel määral finantseerinud ettevõtetele majandusbuumi tipus $1TN+ maksusoodustusi.

Seadusemuudatused tulid otse lobigruppidelt, parandusi tehti käsitsi ja vahetult enne kinnitamist, täiesti läbipaistmatult.

https://www.npr.org/2019/12/20/789540931/2-years-later-trump-tax-cuts-have-failed-to-deliver-on-gops-promises
Kommentaarid: 316 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 270
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Bilderberg
HV kasutaja
Bilderberg

liitunud: 26.08.2009




sõnum 06.07.2022 18:10:36 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
anubis kirjutas:
kristlik taliban


Religioossed kriisid on lõppenud ajaloos palju julmemalt, kui poliitilised või majanduskriisid.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
MatchMaker
Kreisi kasutaja
MatchMaker

liitunud: 23.06.2007




sõnum 07.07.2022 11:12:17 vasta tsitaadiga

link :: Boris Johnson 'expected to resign today' - and new wave of resignations under way

https://www.dailymail.co.uk/news/live/article-10990349/Boris-Johnson-clings-latest-51-Tories-including-Brandon-Lewis-quit.html
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
pppd
Kreisi kasutaja

liitunud: 21.06.2004




sõnum 07.07.2022 11:37:43 vasta tsitaadiga

loobub praegu parteijuhi kohast, kuid jääb PM-iks sügiseni, kuni parteile on valitud uus juht.
https://www.bbc.com/news/uk-politics-62064789
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jeesus188
kodustatud
jeesus188

liitunud: 14.04.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.07.2022 12:06:12 vasta tsitaadiga

https://www.delfi.ee/artikkel/120032270/briti-peaminister-boris-johnson-astub-ametist-tagasi
tsitaat:

Viimase kolme päeva jooksul on Boris Johnsoni valitsusest tagasi astunud 57 ministrit ja vähem tähtsat valitsusametnikku.

Palju seal ministreid on, mingi väljamõeldud ametikohad on pooled? icon_eek.gif

_________________
This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV icon_wink.gif Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 01.10.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 07.07.2022 12:15:42 vasta tsitaadiga

LHV foorumist: Sakslaste meelsusest

tsitaat:
Kas "rahu" nimel peaksid ukrainlased oma maast loobuma? Saksa enamuse meelsus ütleb, et jah. Idioodid.

Aga võibolla hoopis targad, kui mõtlevad kaugemale ja saavad aru, et nende võimupositsioon Euroopas jääb pisitillukeseks kui Ukraina peaks võitma ja EU`sse astuma. Sellist hirmu, et sõda saksa pinnal võiks toimuda neil idiootidel-patsifistidel-putinistidel-superlepitajatel küll ei ole.

Spoiler Spoiler Spoiler

_________________
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
anubis
HV Guru
anubis

liitunud: 08.06.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.07.2022 12:26:03 vasta tsitaadiga

Sa võid sama loogika põhiselt mingi TV3 küsitluse tulemustel väita, et 80% eestlastest tahab EKRE ainuvalitsust.
Kommentaarid: 316 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 270
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 01.10.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 07.07.2022 12:37:23 vasta tsitaadiga

Paraku mitmed Saksamaa peavoolu suundumused ongi sellised, et soovitakse rahu iga hinnaga, kaasa-arvatud Ukrainale pealesunnitud rahuga.
Peamine, et odav Venemaa gaas hakkaks taas voolama.

_________________
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
CnZ
HV veteran

liitunud: 05.11.2003




sõnum 07.07.2022 12:39:30 vasta tsitaadiga

Boris on vähemalt Ukraina teemal olnud väga otsustuskindel ja NATO väga tugev toetaja, erinevalt pabistavatest EU suurriikidest. Loodetavasti ka järgmisega nii läheb.

Meelsuse osas juba Itaalias mõni kuu tagasi rahva enamus oli seda meelt, et rahu tulgu kasvõi Vene nõudmiste hinnaga. Taaskord mõni ei taha aru saada, et Ukraina sõda ei ole neile naabri mure teema. Pigem kotib see, et miks hinnad perse lähevad. See ongi see sõja vindumise tulemus, millele venkud ka mängivad
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
degrass
HV kasutaja
degrass

liitunud: 23.12.2004




sõnum 07.07.2022 12:47:16 vasta tsitaadiga

anubis kirjutas:
Sa võid sama loogika põhiselt mingi TV3 küsitluse tulemustel väita, et 80% eestlastest tahab EKRE ainuvalitsust.



RTL turuosa on ca 10% 14-49 aastastest ja ca 7% kogu vaatajaskonnast
https://de.statista.com/statistik/daten/studie/214350/umfrage/marktanteile-der-tv-sender-in-deutschland/

Ma arvan, et perspektiiv tulev talv 14-16°C toatemperatuuriga ja ratsioneeritud sooja veega mööda saata, annab töötute ja koduperenaiste seas juba tunda.

_________________
˄28 The term "troll" refers to internet users–in this context, paid operatives–who post inflammatory or otherwise disruptive content on social media or other websites.
Nie wieder ist jetzt
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
anubis
HV Guru
anubis

liitunud: 08.06.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.07.2022 13:26:00 vasta tsitaadiga

https://www.politico.eu/article/scholz-russia-cant-dictate-peace-deal-in-ukraine/

tsitaat:

“I cannot tell you today when and how Russia’s cruel war against Ukraine will end,” Scholz said. “But one thing is clear, there should not be a peace dictated by Russia. The Ukrainians will not accept that, and neither will we.”
Kommentaarid: 316 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 270
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
netcat
Kreisi kasutaja
netcat

liitunud: 13.01.2010



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.07.2022 13:40:37 vasta tsitaadiga

degrass kirjutas:
anubis kirjutas:
Sa võid sama loogika põhiselt mingi TV3 küsitluse tulemustel väita, et 80% eestlastest tahab EKRE ainuvalitsust.



RTL turuosa on ca 10% 14-49 aastastest ja ca 7% kogu vaatajaskonnast
https://de.statista.com/statistik/daten/studie/214350/umfrage/marktanteile-der-tv-sender-in-deutschland/

Ma arvan, et perspektiiv tulev talv 14-16°C toatemperatuuriga ja ratsioneeritud sooja veega mööda saata, annab töötute ja koduperenaiste seas juba tunda.


Miks sa arvad, et see rohkem tunda annab neile kui nendele, kellel on šanss healt töökohalt koondatud saada, kuna gaasita jäänud tööstus end kinni paneb?
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
degrass
HV kasutaja
degrass

liitunud: 23.12.2004




sõnum 07.07.2022 14:04:28 vasta tsitaadiga

netcat, ei oska öelda, kui palju siin tööstuses koondama hakatakse. Peab ära ootama.
_________________
˄28 The term "troll" refers to internet users–in this context, paid operatives–who post inflammatory or otherwise disruptive content on social media or other websites.
Nie wieder ist jetzt
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ref
Kreisi kasutaja

liitunud: 10.08.2003




sõnum 07.07.2022 15:17:51 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
Paraku mitmed Saksamaa peavoolu suundumused ongi sellised, et soovitakse rahu iga hinnaga, kaasa-arvatud Ukrainale pealesunnitud rahuga.
Peamine, et odav Venemaa gaas hakkaks taas voolama.

Pole ainult saksa teema... päris mitmed UK ja Hispaania kolleegid küsinud, siiralt, et miks Ukraina alla ei anna ja sõda ei lõpeta?

Arusaam ongi selline, et enne asjad ei lõppe kui Ukraina alla annab ning lääs varustuse saatmise lõpetab. Keeruline inimesi ka ümber veenda kuna ei hoomata mida tähendab sõda - tsiviilisikute kannatused tuntuvad olevat nii kauge probleem, et ei suudeta samastuda. Ei hoomata ka mida tähendab kodu ja vara kaotus... Oma osa on vene propal ja teine pool lihtsalt tausta puudumises - ida-euroopas veel mäletatakse mida tähendab vene võim, läänel pole aimugi, see on see koht kus meie (baltikum ja üldiselt endised liidumaad) oleme ebaõnnestunud - kogu 50a jubedused oleks pidanud suurelt lääne inimeste ette tirima.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  USA, UK ja teiste riikide sise- ja välispoliitika teema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 348, 349, 350 ... 495, 496, 497  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.