Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Huawei tõi turule liikuvaks “kontoriks” mõeldud uue tahvelarvuti märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 01.10.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.06.2022 14:30:52 Huawei tõi turule liikuvaks “kontoriks” mõeldud uue tahvelarvuti vasta tsitaadiga


PRESSITEADE - Tehnoloogiafirma Huawei tutvustas avalikult oma tahvelarvuti MatePad uut mudelit, mis pakub rohkem võimalusi nii nutikaks kontoriks kui ka tippkvaliteediga meelelahutuseks.

Tehnoloogiaeksperdi ja Huawei koolitusjuhi Jekaterina Mishina sõnul keskendub eeskätt nutikaks töö- ja õppevahendiks välja töötatud uus tahvelarvuti mudel MatePad produktiivsust võimaldavatele funktsioonidele ja mugavale kasutuskogemusele. “Tahvel pole ammugi enam vaid ühes rakenduses töötamiseks mõeldud vahend. Näiteks Huawei uues tahvlis saab avada paralleelselt kuni nelja erineva rakenduse aknad, et muuta töötamine veelgi efektiivsemaks ja korraga mitmes kohas toimetada,” kirjeldab ta. Sealjuures on tehnoloogiafirma ökosüsteemi kuuluvate seadmete puhul võimalik laiendada pildikuva või peegeldada sama sisu korraga mitmele ekraanile ning teha sel moel mitmes seadmes korraga tööd.

Pikemat kirjutamist nõudvate tekstide puhul on abiks tahvli juurde kuuluv Bluetooth-põhimõttel ühenduv nutikas klaviatuur. “Klaviatuuri uued kiirklahvide kombinatsioonid võimaldavad teatud funktsioone kiiremini teha ja dokumentidega tööd mugavamaks muuta,” selgitab Mishina. Nii klaviatuuri kui ka hiire võimalusi saab mitme seadme ühendamisel ka teistele seadmetele laiendada.



Tahvli juurde sobib spetsiaalne pliiats, millega saab panna käsitsi kirja elektroonilisi märkmeid, mida hiljem säilitada ja taaskasutada. “Nii näiteks saab ühes aknas jälgida veebiloengut või koosolekut ja samal ajal teises aknas selle kohta märkmeid teha ning hiljem salvestatud mõtted üle vaadata ja neid soovi korral korrastada,” toob Mishina näite.

Igapäevaseks kaasaskandmiseks minimalistliku ja kergena välja töötatud MatePad tahvlil on 10,4-tolline 2K eraldusvõimega ekraan ning võimsad kõlarid, sh basskõlarid, et pakkuda lisaks kvaliteetsetele veebikohtumistele ka kõrget kvaliteeti meelelahutuse nautimiseks. “Tänu tahvli kolmele mikrofonile ja uudsele mürasummutustehnoloogiale suudavad tahvli algoritmid eristada helid muust mürast ning pakkuda müravaba kuulamiskogemust,” kirjeldab tehnoloogiaekspert.

Videote ja filmide vaatamist täiustab ekraani ja korpuse 84-protsendiline suhe ning raamideta ekraan, mille pilt on nende arvelt suurem. Ühtlasi on MatePadi mudelil kumer korpus, mis muudab seadme läbimõõdu õhemaks ning võimaldab seda mugavamini käes hoida. Ekraani sinist valgust blokeeriv tehnoloogia kindlustab aga selle, et ka pikema perioodi jooksul ekraani vaatamine on silmadele ohutu.

Tänu 7250 mAh akule peab MatePad tahvel ooterežiimis vastu kuni 28 päeva või võimaldab vaadata 1080p HD-videoid järjest kuni 12 tundi. Seadme täielikuks laadimiseks sellisele tasemele kulub kõigest 2,5 tundi.

Fotod Huawei uuest tahvlimudelist MatePad: https://www.dropbox.com/sh/4zo0yiyh2g4diif/AACI0v8o58ALQeDNTGWF_emia?dl=0

Vaata lähemalt: https://consumer.huawei.com/ee/tablets/matepad-11/

_________________
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Huawei tõi turule liikuvaks “kontoriks” mõeldud uue tahvelarvuti
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.