Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Skype number ja olematu support märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
perenoel
Kreisi kasutaja
perenoel

liitunud: 04.05.2004




sõnum 22.05.2022 14:39:40 Skype number ja olematu support vasta tsitaadiga

Tegin endale Skype numbri, välja helistades näitab aga hoopis mingit suvalist Rumeenia numbrit. Kas kellelgi on sellega kogemust, peaks ehk koheselt asja tühistama? Igal juhul mitte mingit supporti kirjavormi või telefoninumbrit ei paista kusagil olema ja pöörduda pole nagu mitte kuhugi. Help lehekülg spämmib ekraani ainult stampprobleemidega.

EDIT: Number läks nüüd ise heaks, seega küsimus lahenes. Aga et supporti Skype'il enam sisuliselt polegi, oli küll üllatus.

_________________
The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard


viimati muutis perenoel 27.05.2022 15:48:21, muudetud 1 kord
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Dirty Harry
HV Guru

liitunud: 05.09.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.05.2022 18:09:33 vasta tsitaadiga

Kui piisavalt kaua klikkida ja sisse logida MS kontoga, siis on võimalik veebis suppordiga chattida "other" kategoorias.

Aga jah, support ja inimeste töölhoidmine on kallis lõbu. Seega treitakse artikleid, tehakse foorumeid, lastakse teistel kasutajatel aidata ning lihvitakse oma algoritme, mis teevad inimeste eest töö ära. Eriti hull lugu on tasuta teenustega - ma soovitaks igal inimesel, kes on oma elu ehitanud üles näiteks tasuta Gmaili konto ümber, selle üle tõsiselt mõtelda. Sest valeposiitiivseid konto kinnilöömisi ikka on, kus üteldakse vaid, et oled meie kasutajatingimuste vastu eksinud ja kõik. Ning oled oma kontost ilma. Ning ei mingit supporti ega vaidlustamist. St jah, võid masinaga üritada vaielda, enamasti see ei õnnestu. Kui näiteks e-mail on tõesti oluline, siis tasub pigem kulutada mingi väike raha kuus ja võtta tasuline teenus, kus teenusepakkuja rohkem oma tegude eest vastutab.


viimati muutis Dirty Harry 22.05.2022 18:32:55, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 177 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 143
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
perenoel
Kreisi kasutaja
perenoel

liitunud: 04.05.2004




sõnum 27.05.2022 15:48:43 vasta tsitaadiga

Dirty Harry kirjutas:
Kui piisavalt kaua klikkida ja sisse logida MS kontoga, siis on võimalik veebis suppordiga chattida "other" kategoorias.

Aga jah, support ja inimeste töölhoidmine on kallis lõbu. Seega treitakse artikleid, tehakse foorumeid, lastakse teistel kasutajatel aidata ning lihvitakse oma algoritme, mis teevad inimeste eest töö ära. Eriti hull lugu on tasuta teenustega - ma soovitaks igal inimesel, kes on oma elu ehitanud üles näiteks tasuta Gmaili konto ümber, selle üle tõsiselt mõtelda. Sest valeposiitiivseid konto kinnilöömisi ikka on, kus üteldakse vaid, et oled meie kasutajatingimuste vastu eksinud ja kõik. Ning oled oma kontost ilma. Ning ei mingit supporti ega vaidlustamist. St jah, võid masinaga üritada vaielda, enamasti see ei õnnestu. Kui näiteks e-mail on tõesti oluline, siis tasub pigem kulutada mingi väike raha kusu ja võtta tasuline teenus, kus teenusepakkuja rohkem oma tegude eest vastutab.


Ilmselt väga hea soovitus. Olen juba mõnda aega plaaninud icloudile üleminekut, kuid ettevõtmise suur esmapilgul hulk tühja tööd jätkuvalt takistab. Peaks alustuseks lihtsalt icloudi emaili rohkem kasutama hakkama.

EDIT: Väljahelistatava numbri probleem tuli kenasti tagasi ning lisaks erinevatele Rumeenia numbrite näitamisele näitab vahelduseks Prantsusmaa omi ka. Igaks juhuks helistasin läbi ka Microsofti tugiteenuste telefoninumbrid Eestis, Iirimaal ja USA-s. Eesti numbril räägib seesama, kes Iirimaalgi, ehk siis isegi tõlkida pole robotit viitsitud. Lastakse kasutajal navigeerida ja lõpuks teatatakse, et kõik on online'i kolinud. Närvikõdi mõttes on kohe algul valik:kas olete nõus kõne salvestamisega? LOL Justkui oleks midagi salvestamisväärset tulemas. Proovisin nii era- kui ärivalikuid, tulemus on sama.
USA robot räägib põhimõtteliselt sama teksti, ainult, et seal on selline reibas toon koos keep smilinguga, mis jätab mulje, et kliendi puu taha saatmine teeb firmale veel koledasti nalja ka takkapihta.

Andsin PayPal-is refundi sisse ja samuti endale pühaliku ausõna mitte kunagi enam mitte midagi Microsoftilt osta.

EDIT 2: PayPal on Skypega kiiresti suhelnud ja Skype lubab raha tagasi saata. "Boonusena" blokeeriti kõigi tasuliste teenuste kasutamine, ehk siis see kuus millegagi eurot, mis mul kõnede ettemaksuks hetkel seal on (ja mida ma pole tagasi küsinud, ainult numbri eest makstud 55 eurost käis jutt), on kasutamatu.

_________________
The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Skype number ja olematu support
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.