Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Porsche Design ja AGON by AOC toovad turule uue PD32M premium-monitori märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
AOC/MMD
HV vaatleja

liitunud: 01.02.2022




sõnum 20.04.2022 12:10:58 Porsche Design ja AGON by AOC toovad turule uue PD32M premium-monitori vasta tsitaadiga


Pressiteade – Eksklusiivne elustiilibränd Porsche Design ja üks maailma juhtivaid mängurimonitoride1 ja IT-tarvikute tootjaid AGON by AOC tutvustasid uut erakordset mängurimonitori: Porsche Design AOC AGON PRO PD32M.

Selle 80 cm/31,5” premium-mängurimonitori ainulaadne disain on inspireeritud Porsche sportautode iseloomust ja viimistlusdetailidest.

Silmapaistva jõudluse, kõrge kvaliteedi ja hoolika viimistluse ühendav PD32M sobib tänu teravale 4K-resolutsioonile, 144 Hz värskendussagedusele ja 1 ms (GtG) reaktsiooniajale ideaalselt ka kõige nõudlikumate mängurite kiiretempoliste ja pingsate mängusessioonide jaoks. Porsche Design AOC AGON PRO PD32M pakub teiste silmapaistvate omaduste seas ka MiniLED taustavalgustust ning DisplayHDR 1400 tuge, mis annab kokku võrreldamatu vaatamiskogemuse.

„Oleme oma kauaaegse partneri Porsche Designi kaasabil taas loonud märgilise ja äärmiselt võimeka mängurimonitori, milles on ühendatud parim, mida mõlemal osapoolel on pakkuda. Tõeliselt mitmeotstarbelise seadmena pakub PD32M nii seda, mis köidab oskuslikke ja ambitsioonikaid mängureid, kui ka ka seda, mida soovivad sisuloojaid, võimaldades neil oma produktiivsust ja efektiivsust tõsta,“ ütles TPV turundusjuht Stefan Sommer.

„Meie peaeesmärk oli luua silmapaistva disaini ja parima tehnoloogiaga tippklassi monitor. Aastal 2020 valmis Porsche Designi ja AGON by AOC koostöös 240 Hz QHD mängurimonitor PD27, mille jalg meenutas välimuselt Porsche võidusõiduauto turvapuuri. Mängurimonitoride teise põlvkonnaga arendasime seda võidusõidust inspireeritud disaini edasi. Näiteks pakub see disainielemente, mis vihjavad sportauto roolile ja kodaratele,” ütles Porsche Designi peadisainer Roland Heiler.

Sportautodest inspireeritud funktsionaalne disain

PD32M-i jala kuju tuleneb selle funktsionaalsusest. Mänguvaldkonnas on kriitiline, et seadmed oleksid tugevad ja vastupidavad, mistõttu on neid omadusi silmas peetud nii kuvari korpuse kui ka liivapritsi tehnikas matistatud valualumiiniumist jala puhul. Monitoride puhul on äärmiselt tähtis ka nende kompaktsus, sestap järgib ekraanipaneeli korpus sisemiste komponentide funktsionaalset paigutust, mille tulemuseks on paneelist endast algavad ja sisemisi osi ümbritseva põhikorpuse suunas pehmelt tahapoole kaarduvad pinnad. Eraldi on loodud õõnsused selleks, et juhtida tähelepanu erinevate ühenduspesade asukohtadele.

Lisaks on paneeli õhukese kuju rõhutamiseks korpuse tagakülg trapetsina külgedelt kitsenev ja kerge kaldega, tutvustades jahutus- ja kõlariavade peal metallvõresid. Neile aladele on lisatud ka RGB-valgustus, et pea märkamatult suurendada mängude kaasahaaravust ja rõhutada olukordade vaheldumist. Mitmed väikesed lisadetailid, näiteks valgustusega horisontaalne jahutusriba, on inspireeritud sportautode õhuvõtuavadest. Ka toote bränding on esile tõstetud silmapistvas vormis – projektsiooniga logo abil.

Suur jõudlus

Disain ei ole ainus, mis seda monitori teistest turul pakutavatest mängurimonitoridest eristab; suur 31,5“ monitor seisab kindlalt laual ja selle kõrgus on ergonoomiliselt reguleeritav. Jalg toetab ka monitori vertikaalasendisse keeramist.

Porsche Design AOC AGON PRO PD32M monitoril on tasapinnaline IPS (AAS) paneel, mis suudab taasesitada 1,07 miljardit värvi, et tuua esile ka kõige peenemaid toonierinevusi. Lisaks on värvid äärmiselt täpsed, kuna paneel katab 97 protsenti DCI-P3 värviruumist, et värvid ja varjundid oleksid elutruud. Tänu MiniLED tehnoloogiale pakub monitor 1152 hämardustsooni, mida saab eraldi süüdata vastavalt kuvatavale sisule. PD32M suudab näidata samas kaadris korraga nii pimestavat päevavalgust kui ka tugevaid musti varje ning sellel on kõrgeima taseme dünaamilist ulatust kinnitav DisplayHDR 1400 sertifikaat. Monitori 1400 nitine tippheledus jätab kaasaegsete mängurimonitoride puhul üldiselt levinud ~300-nitise heleduse kaugele selja taha.

IPS-paneel pakub nõelteravat 4K-resolutsiooni (3840 x 2160) ja kiiret 144 Hz värskendussagedust, seejuures on tänu 1 ms (GtG) reaktsiooniajale kaadritevahelised järelkujutised praktiliselt välistatud. Adaptive-Sync tehnoloogia pakub muutuva värskendussageduse (VRR) kasutamise võimalust, et vältida pildi lainetamist ja hakkimist. DisplayPort 1.4 ja kaks HDMI 2.1 pesa muudavad PD32M-i sobivaks nii arvuti- kui ka konsoolimänguritele. Lisaks toetab monitor USB-C vahendusel 4K-resolutsioonil 120 Hz ja võimaldab HDMI 2.1 kaudu ühendada kaasaegseid mängukonsoole.

Sisuloojatele sobiv

Porsche Design AOC AGON PRO PD32M teine eesmärk on olla produktiivsust tõstev abivahend sisuloojatele, disaineritele, toimetajatele ja programmeerijatele. USB-C sisend muudab selle ideaalseks kodukontori monitoriks, võimaldades vastu võtta pildisignaali, anda ühendatud sülearvutile toidet (olenevalt HDR-seadistusest kuni 90 W) ja edastada andmeid vaid ühe USB-C kaabli kaudu. Lisaks saab sülearvutiga kasutada kõiki seadmeid, mis on ühendatud monitori nelja USB 3.2 pesaga (nt klaviatuurid, hiired, välised kõvakettad). PD32M-il on ka KVM-lüliti, mis võimaldab kiiresti vahetada kahe signaaliallika vahel, võimaldades korraga kasutada näiteks mängudega lauaarvutit ja tööasju sisaldavat sülearvutit, ning kasutada mõlema puhul sama klaviatuuri ja hiirt. Pilt-pildis režiimis suudab monitor näidata korraga mõlemat DP, HDMI või USB-C pesasse ühendatud allikat (max UHD 60 Hz).

Peale selle pakub PD32M võimsat helisüsteemi. DTS-heliga täiustatud kaks 8 W kõlarit tagavad mängurite ootustele vastava rikkaliku ja selge helipildi.

Kohandatav RGB-valgustus

Kuigi PD32M on niigi ainulaadne, saab seda muuta veelgi isikupärasemaks. Ekraani tagaküljel on täielikult kohandatav RGB-valgustussüsteem (Light FX). Käivitamisel tervitab monitor kasutajat animeeritud käivituslogo ja spetsiaalse heliga. Eripärasele ekraanimenüüle (OSD) on antud kasutajasõbralik struktuur ning komplektis on juhtmevaba mänguriklahvistik, mis võimaldab monitori menüüseadetele kiiresti ja mugavalt juurde pääseda. Lõpetuseks tasub mainida monitori kvaliteetset pakendit ja komplekti kuuluvat mälupulka, mis sisaldab kasutusjuhendeid ja seotud tarkvara.

Porsche Design AOC AGON PRO PD32M on nüüd saadaval Porsche Designi kauplustes, spetsialiseerunud jaekauplustes ja internetis aadressil www.porsche-design.com, samuti valitud veebipoodides soovitusliku jaehinnaga 1999 eurot.

Allikas: aoc.eu
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
rex
HV Guru
rex

liitunud: 09.01.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.04.2022 16:41:43 Re: Porsche Design ja AGON by AOC toovad turule uue PD32M premium-monitori vasta tsitaadiga

AOC/MMD kirjutas:
...tutvustades jahutus- ja kõlariavade peal metallvõresid.

Eesti keeles ei räägita ju nii.
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Sahasrahla
HV kasutaja

liitunud: 19.06.2011




sõnum 21.04.2022 19:36:00 vasta tsitaadiga

Pressiteade on sääraste teemade kohta kõvasti üle võlli,
sisuturundus kõlab aga adekvaatsemalt.

Jutt hea aga kusi jääb ikka lumme kollaseks.

Kord on jutt 1400 mingisugusest tipust, siis tuuakse kõrvale hädine 300 ja kui vaadata asja lähemalt,
siis selgub, et võrreldakse võrreldamatuid asju.

Ei väidagi, et asi halb on, lihtsalt jutu eest 2k küsida on ikka väga julge lähenemine.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
CALEB
HV kasutaja

liitunud: 27.03.2006




sõnum 21.04.2022 20:04:36 vasta tsitaadiga

Kindlasti väga heade omadustega monitor jne. Aga jube väike selle hinna eest. 31,5“
Eks logo maksab...
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Sahasrahla
HV kasutaja

liitunud: 19.06.2011




sõnum 21.04.2022 20:52:33 vasta tsitaadiga

Siiralt kahju ja minu sügav kaastunne, et tootjatel nii halvasti läheb.
Suutmatus tuua välja uusi tooteid nii nagu peab.
Selle asemel luuakse lisandväärtust ebaoluliste detailide kaudu, nagu antud juhul siis jalg.
No väga tore, hea et üldse kaasa pakitakse icon_smile.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
CALEB
HV kasutaja

liitunud: 27.03.2006




sõnum 21.04.2022 21:02:21 vasta tsitaadiga

Sahasrahla kirjutas:
Siiralt kahju ja minu sügav kaastunne, et tootjatel nii halvasti läheb.
Suutmatus tuua välja uusi tooteid nii nagu peab.
Selle asemel luuakse lisandväärtust ebaoluliste detailide kaudu, nagu antud juhul siis jalg.
No väga tore, hea et üldse kaasa pakitakse icon_smile.gif


Kusjuures paljude monitoride puhul ongi just jalg see, mis paneb suuresti hinnale otsa.
Ma kasutan monitoride puhul eranditult liigendit. (See on see asjandus, mis käib laua serva või seina külge ja võimaldab monitori igasse asendisse keerata, jättes laua pinna vabaks)
Palju mugavam ja mitmekülgsemate kasutusvõimalustega kui need üledisainitud jalad.

Google otsing: "monitor arm"
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Sahasrahla
HV kasutaja

liitunud: 19.06.2011




sõnum 21.04.2022 21:52:53 vasta tsitaadiga

Üks asi on see,
mis uueneb/täieneb ajas pidevalt (ekraan),
teine aga aegajalt (jalg), kui üldse.

Kui rõhk liigub ekraanilt jalale,
siis pole see enam tõsiseltvõetav.

Muidugi käib hea kuvar koos hea jalaga.

Küll aga ei pea seda jalga hakkama täna või homme uuesti leiutama,
see on asi milleni on tänaseks iga asjalik tootja ise jõudnud.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
rex
HV Guru
rex

liitunud: 09.01.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.04.2022 22:59:03 vasta tsitaadiga

Nojah, aga kui on plaanis Porge disaini najal profitit kühveldada, siis ei saa ju lasta neil toitepistikut disainida ja selle pealt tavapärasest rohkem kui 2x küsida.
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

liitunud: 08.02.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.04.2022 08:09:37 vasta tsitaadiga

AOC on hea tootja aga sorry - Peale LG CX/C1/C2 OLED ja Samsungi QD-OLED monitori väljastamist puudub igasugune põhjus osta tavalist LCD'd üle 1000€. Pakun, et järgnevate aastate jooksul see turg suuresti kuivab kokku, kuna need kellel selline raha on liiguvad OLED peale ja kellel pole võtab 2 või isegi 3 korda odavama LCD mitte ei raiska 1000+ LCD peale. MiniLED ei muuda siin kah midagi, kuna individuaalseid dimming tsoone on ikka liiga vähe vs OLED kus iga piksel on tsoon ja ekstra heledusest ei ole kasu.
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 79
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Porsche Design ja AGON by AOC toovad turule uue PD32M premium-monitori
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.