Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Sel aastal pannakse kingikotti nutikelli, 5G telefone, elektritõukse ja MacBooke märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 01.10.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.12.2021 12:57:53 Sel aastal pannakse kingikotti nutikelli, 5G telefone, elektritõukse ja MacBooke vasta tsitaadiga


TELIA PRESSITEADE - Kuigi jõuludeni on veel mitu head nädalat minna, saab inimeste ostueelistuste põhjal juba öelda, milliseid nutiseadmeid ja tooteid tänavu kingikotti pannakse. Oma koht on nii nutikelladel, elektritõuksidel kui 5G telefonidel.

Telia avalikustas oma jõulukampaania tootevaliku novembri keskpaigas ning paari nädala kokkuvõtted annavad juba aimu sellest, mida inimesed nii endale kui oma lähedastele sel aastal kingivad.

Telia erakliendiüksuse juhi Kristjan Viilmanni sõnul on ettevõte seekordse jõulukampaania läbivaks jooneks taaskasutus, roheline mõtteviis ja tulevikukindlus, mida kõik kliendid saavad oma jõuluostude ja -valikutega toetada.

„Pakume klientidele erinevaid võimalusi, kuidas jõuluoste teadlikumalt ja keskkonnasäästlikumalt teha, olgu selleks siis kasutatud seadmete müük, ökoreitingu skoori näitamine erinevate telefonimudelite juures või kasutatud seadmete tagasiost ning uuele ringile suunamine. Hea meel on näha, et inimesed pööravad sellistele võimalustele aina enam tähelepanu,“ ütles Viilmann.

Nutitelefonide puhul on järjest suurem nõudlus 5G-mudelite järele ning seda toetab fakt, et 5G tugi on jõudnud ka soodsama hinnaklassi seadmetesse. Lisaks kasutavad kliendid aktiivselt Vana uueks teenuse võimalust, mis annab vana telefoni tagastamisel veel täiendava hinnavõidu.

Seni on suurim nõudlus olnud järgnevate mudelite järele:

Samsung A52s 5G
Hind: 359€ (tavahind 449€)

Xiaomi 11 Lite NE 5G
Hind: 319€ (tavahind 399€)

OnePlus9 Pro 5G
Hind 829€ (tavahind 899€)

iPhone 12 seeria (5G)
Nt Apple iPhone 12 Pro (256GB) hind: 1129€ (tavahind 1299€)

iPhone 13 seeria (5G)
Apple iPhone 13 (128GB) hind: 899€ (tavahind 919€)

Samsung S21 seeria (5G)
Samsung Galaxy S21 5G (256GB) hind: 799€ (tavahind 899€)

Lisaks pakub Telia esmakordselt oma jõulukampaania raames müügiks uuskasutatud telefone, mis on läbinud korraliku kontrolli ja puhastuse ning mille saab soetada tavahinnast tunduvalt soodsamalt. Nii on võimalus endale korralik iPhone soetada kõigest mõnesaja euroga.

Aina rohkem hindavad inimesed võimalust, et alati ei peaks endaga telefoni kaasas kandma ning seetõttu on üks tänavusi jõulukingi eelistusi nutikell.

Nimelt on mitmed Apple Watch ja Samsung Galaxy Watch mudelid varustatud elektroonilise SIM-kaardi ehk eSIM-iga ning sellistes seadmetes saab kasutusele võtta Telia MultiSIM teenuse. See võimaldab kliendil kasutada oma mobiilipaketis sisalduvat kõne-, sõnumi- ja mobiilse interneti mahtu ka nutikellas. See omakorda tähendab, et näiteks sportima suundudes või sõpradega välja minnes võib telefoni rahuliku südamega koju jätta, kuna kõned, e-posti kasutamise ja mitmed muud toimingud saab ära teha ka nutikellaga

Seni on suurim nõudlus olnud järgnevate nutikella mudelite järele:

Apple Watch 6 GPS+LTE (40mm)
Hind: 439€ (tavahind 539€)

Apple Watch 6 GPS+LTE (44mm)
Hind: 469€ (tavahind: 569€)

Samsung Galaxy Watch4 Classic LTE (46mm)
Hind: 379€ (tavahind 449€)

Samsung Galaxy Watch4 Classic LTE (42mm)
Hind: 339€ (tavahind 419€)


Üks selle aasta üllatajaid kingiostude arvestuses on elektriline tõukeratas. Telia valikust leiab Segway Ninebot E45E-nimelise stiilse ja funktsionaalse lisaakuga elektritõuksi, millega saab ühe laadimiskorraga läbida kuni 45 km.
Jõulukampaania raames kehtib elektritõukekale ka vägagi soodne hind: 399€ (tavahind 639€).

Ning loomulikult lisatakse tänavusse kingikotti veel erinevaid arvuteid, tahvleid, kõlareid, kõrvaklappe ja isegi telereid.

Näiteks on kliendid hästi vastu võtnud Apple MacBookAir M1 (256GB) sülearvuti, mille saab kätte vähem kui tuhande euroga: 999€ (tavahind 1139€).

Kõigi Telia jõulukampaania pakkumistega saab tutvuda ettevõtte veebilehel: https://pood.telia.ee/kampaania/joulud

Allikas: www.telia.ee

_________________
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Sel aastal pannakse kingikotti nutikelli, 5G telefone, elektritõukse ja MacBooke
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.