Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  LG siseneb küberturvaliste autode maailma märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 30.09.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.09.2021 08:35:43 LG siseneb küberturvaliste autode maailma vasta tsitaadiga


PRESSITEADE - Elektroonikafirma LG teatas möödunud nädala lõpus, et on otsustanud omandada osaluse Iisraeli iduettevõttes Cybellum, mis tegeleb sõidukite küberturvalisuse riskihindamisega. Cybellumi väärtuseks on hinnatud 140 miljonit USA dollarit.

Elektroonikafirma LG on astumas küberturvaliste autode maailma. Eelmise nädala juhtkonna otsusega plaanib elektroonikafirma laiendada oma autoelektroonika portfelli, omandades esialgu ligi 64% suuruse osaluse Iisraeli iduettevõttes Cybellum. Selle sammuga soovib LG suurendada oma küberturvalisuse alast võimekust ja aidata kaasa tuleviku liikuvuse kujundamisele. Lõuna-Korea ettevõte on juba avaldanud ka huvi lähitulevikus osalust suurendada.

Sõidukite küberturvalisuse hindamisega tegelev ettevõte Cybellum asutati 2016. aastal Tel Avivis ning tänasel päeval töötab firma neljas tegutsemiskohas – Iisraelis, Jaapanis, Saksamaal ja Põhja-Ameerikas – kokku umbes 50 töötajat. Ettevõte teeb koostööd valdkonna tipptegijatega, tarnides oma tooteid sõidukitootjatele ja -edasimüüjatele üle kogu maailma. Eelmisel suvel valiti Cybellum ka Cyber Defense Awardsi maailma top 100 küberturvalisusega tegeleva iduettevõtte hulka.

Üks tänaseid tunnustatumaid Cybellumi loodud lahendusi on platvorm Cyber Digital Twins, mis loob ilma lähtekoodile ligi pääsemata üksikasjaliku ülevaate sõiduki tarkvarakomponentidest ning neid puudutavatest nõrkustest, mida potentsiaalne kurjategija võiks ära kasutada. Platvorm tugineb reaalajas toimivale ohuandmete voole, mistõttu on kasutajal on võimalik koheselt teada saada, millised on sõiduki tarkvara puudutavad ohukohad ning mida peaks nende likvideerimiseks tegema.



Küberturvalisus on täna tähtsam kui kunagi varem: ka autotööstus on liikumas ajastusse, kus turvaline ühenduvus on hädavajalik. Juba täna on autokomponentide vahelised keerukad seosed, mille turvalisus muutub ajas aina olulisemaks. Suurosalus Cybellumis võimaldab LG-l tagada kiirelt arenevas küberjulgeolekumaailmas jätkusuutliku kasvamise.

“Koostöö LG-ga võimaldab meil oma visiooni elluviimist veelgi kiirendada. Ennustame tulevikus veelgi suuremat kasvu,” sõnas Cybellumi tegevjuht Slava Bronfam. LG Vehicle component Solutions Company (LG VS Company) presidendi Kim Jin-yongi sõnul pole saladus, et tarkvara mängib autotööstuses kriitilist rolli, mistõttu on vajadus ka tõhusate küberturvalisuse lahenduste järele. “Hiljutine otsus tugevdab LG osa küberturvalisuses ning võimaldab meil olla veelgi paremini valmis liikuvuse tuleviku kujundamiseks,” ütles Jin-yong. 2013. aastal asutatud LG VS Company müük ulatus 2020. aastal 5,18 miljardi USA dollarini, kasvades 2019. aastaga võrreldes 6,1%.

Allikas: LG

_________________
NordVPN tarkvara nüüd soodsamalt
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  LG siseneb küberturvaliste autode maailma
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.