Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Elisa tõi suvekuude jooksul ülikiire optikavõrgu 5000 uue koduukseni märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 01.10.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 14.09.2021 20:10:24 Elisa tõi suvekuude jooksul ülikiire optikavõrgu 5000 uue koduukseni vasta tsitaadiga


ELISA PRESSITEADE - Elisa tõi suvekuudega ülikiire optikavõrgu enam kui 5000 uue majapidamiseni, panustades lisaks sellele aktiivselt ka mobiilsidevõrkude arendamisele – ühtekokku lülitati suve jooksul sisse 15 uut tugijaama ning sajad olemasolevad täienesid uute 4G sageduskihtidega.

Juuni, juuli ning augusti jooksul panustas Elisa Tallinnas, peamiselt Lasnamäe, Õismäe ja Kesklinna piirkonnas, ülikiire optikavõrgu võimekuse suurendamisele. Sel perioodil said enam kui 4300 seni vaskkaablit kasutanud klienti võimaluse ühineda tänapäevasema võrguga, niisamuti avati liitumisvõimalus enam kui 1000 uuele majapidamisele.

Kaabelvõrgu arendamise kõrval pöörati sügisel algavat kaugtöölainet oodates olulist rõhku ka mobiilsidevõrkude uuendamisele ja täiendamisele. Kokku rajati 15 uut tugijaama kümnetes kohtades üle Eesti ja lisaks lisati võrku 229 täiendavat 4G-sageduskihti, pakkumaks klientidele paremaid kiiruseid ning veelgi stabiilsemat võrguühendust.

“Suvi on võrkude uuendamiseks ideaalne aeg, kuna inimesed liiguvad rohkem väljas, käivad reisidel ning tegelevad vähem tööasjadega,” sõnas Elisa tehnoloogiaüksuse juht Toomas Polli. “See annab meile võimaluse sügiseks tipphooajaks ette valmistuda, võrkude vastupidavust tõsta ja tagada, et levi ja interneti kiirus oleks kõikjal üle Eesti selline nagu kliendid ootavad.”

Polli märkis, et sarnaselt eelnenud sügisega on ka sel aastal alust oodata tavapärasest rohkem kaugtööd ning sellega kaasnevat koormust sidevõrkudele. “Kuigi osa inimesi on kontorisse tagasi läinud, siis on hajusad tööviisid Eestis hästi juurduda jõudnud – isegi kui mõnel päeval nädalast ollakse tööruumides, siis pole kodukontorid, või isegi maakodukontorid, kuhugi kadunud,” lausus ta. “Pideva aktiivse võrguarendamise abil suudame tagada, et Teamsi, Zoomi või Meetsi kõned saab tehtud olenemata sellest, kus inimene parasjagu asub.”

Lisaks enda kaabel- ja mobiilsidevõrkude arendamisele jätkas Elisa suve jooksul uute klientide liitmist ka riiklikult toetatud partnervõrkudes. Ligipääsu kiirele internetile sai sel perioodil ligi 1000 uut klienti üle Eesti.

Erinevalt eelmisest aastast said sel suvel toimuda ka mitmed suurüritused, millest üheks suurimaks oli vaieldamatult Rally Estonia. Selleks, et spordiaasta tippsündmuse pealtvaatajatele igal hetkel katkematut internetiühendust pakkuda, tõi Elisa Rally Estoniale neli liikuvat tugijaama, mis tagasid ühenduse ka kõige rahvarohkemates kohtades.

Sügiskuude jooksul jätkab Elisa üle Eesti uute majade optikavõrku liitmist, uute tugijaamade rajamist ning olemasolevate täiendamist. Arendustööde käigus pannakse rõhku nii suurlinnadele kui ka hõredama asustusega piirkondadele, eesmärgiga tagada igas Eestis nurgas maksimaalse kvaliteediga teenuse kättesaadavus.

Allikas: www.elisa.ee

_________________
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Elisa tõi suvekuude jooksul ülikiire optikavõrgu 5000 uue koduukseni
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.