Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Huawei äpipoe kasutajad said juurdepääsu Smart-ID’le märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 01.10.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.07.2021 08:32:19 Huawei äpipoe kasutajad said juurdepääsu Smart-ID’le vasta tsitaadiga


Pressiteade - Nüüdsest saavad ka äpipoe AppGallery kasutajad laadida endale isikutuvastuseks loodud rakenduse Smart-ID, millel on Eestis täna juba pea 600 000 kasutajat.

AppGallery rakenduste poe kasutajatele lisatud Smart-ID allalaadimise võimalus loob ainuüksi Balti riikides täiendava isikutuvastuse võimaluse erinevate teenuste kasutamiseks rohkem kui 3 miljonile kasutajale ehk igale teisele elanikule.

“Smart-ID on isikutuvastuse lahendusena nii Eestis kui Baltikumis kõige populaarsem, mistõttu teeme pidevalt tööd selle nimel, et pakkuda selle kasutajatele kõige mugavamaid lahendusi. Seega oli Smart-ID lisamine AppGallery rakenduste poodi loomulikuks sammuks, sest Huawei seadmete kasutajate hulk kasvab tempokalt ning nüüd on ka neil võimalik rakendust oma seadmes kasutada,” ütles Smart-ID loonud SK ID Solutions juhatuse liige Liisa Lukin.

SK ID Solutions tutvustas Smart-ID lahendust esmakordselt 2017. aastal. Kui esimese 18 kuuga hakkas Smart-ID-d kasutama miljon inimest, siis neli aastat hiljem ehk täna on kasutajate hulk kolmekordistunud. Sealjuures tagab Smart-ID juurdepääsu sadadele avaliku ja erasektori teenusepakkujatele, keda külastab Lukini sõnul ainuüksi igapäevaselt üle 1 miljoni kasutaja. Kokku tehakse Smart-ID abil igal kuul kogu Baltikumis ligi 70 miljonit toimingut, neist 20 miljonit Eestis.

Huawei Mobile Service äriarenduse juhi Vitali Donskoi sõnul on tegemist Huawei äpipoe kasutajate poolt väga oodatud rakendusega. “Tänu Smart-ID lisandumisele meie äpipoodi saavad Huawei uute telefonide kasutajad varasemaga võrreldes veelgi mugavamalt telefonis erinevaid toiminguid teostada - olgu selleks erinevatesse teenustesse sisselogimine, pangaülekannete tegemine või digiallkirja andmine DigiDoci kaudu,” loetles ta. 

Smart-ID on välja töötanud SK ID Solutions AS, kes on ühtlasi ka Mobiil-ID looja. Täna on Eestis Smart-ID kasutajaid juba pea 600 000 ja nende hulk aina kasvab. Rakendust kasutatakse enim suhtluses riigiga erinevate avalike teenuste tarbimiseks, pangateenuste ja -tehingute jaoks ning muude teenuste tarbeks, mis nõuavad isikutuvastust. Hiljuti lisandus Smart-ID rakendusse ka registreerumise võimalus biomeetria vahendusel, mis tähendab, et elektrooniliste autentimisvahendite puudumisel saab luua Smart-ID konto endale ka ilma pangakontorit külastamata.

Huawei äpipoes on esindatud täna juba kõik peamised teenusepakkujad, nende seas ka allalaadimiste poolest TOP10 hulka kuuluvad sõidujagamisteenused (nt Bolt), uudisteportaalid (nt Õhtuleht), toidukulleri teenused (nt Bolt Food), pangateenused (nt LHV) jne. 2018. aastal turule tulnud AppGallery on kiiresti tõusnud maailmas suuruselt kolmandaks ametlikuks rakendustepoeks, kus on 530 miljonit igakuist aktiivset kasutajat. Viimase aastaga on AppGallery kasv Euroopas olnud 61,5% ning see on jõudnud enam kui 42 miljoni inimeseni.

Ainuüksi möödunud aastal tehti AppGalleryst 384,4 miljardit allalaadimist. Täna on keskkonnas enam kui 120 000 rakendust ning viimase aastaga kasvas AppGallerys allalaadimiste arv Baltikumis rohkem kui kaks korda ning see tõus jätkub pidevalt.

Allikas: Huawei

_________________
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Huawei äpipoe kasutajad said juurdepääsu Smart-ID’le
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.