Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Termokaameraga Cat telefoniseeriasse tuleb täiendust – tootja esitleb kolmanda põlvkonna lipulaeva Cat S62 Pro märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 01.10.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.07.2020 11:38:00 Termokaameraga Cat telefoniseeriasse tuleb täiendust – tootja esitleb kolmanda põlvkonna lipulaeva Cat S62 Pro vasta tsitaadiga


PRESSITEADE – Cat®-i telefonide ülemaailmse litsentsi omanik Bullitt Group esitleb CAT vastupidavustelefonide uut mudelit Cat S62 Pro – termopildistamise funktsiooniga nutitelefoni, mis kasutab selleks FLIR-i kõige suurema eraldusvõimega integreeritud Lepton termokaamerat.

Cat S62 Pro on Cat 60 seeria kolmas generatsioon, mis on oma eelkäijate vääriliselt taaskord üks erakordselt vastupidav telefon – Cati telefonide rangete vastupidavuskatsete alusel on see tunnistatud MIL SPEC 810H ja IP68 standardite vääriliseks. See on suurepäraste tulemustega läbinud ranged katsed, mille käigus see kukutati 1,8 m kõrguselt terasele, maandudes korduvalt igale küljele ja nurgale. Lisaks on see telefon hügieeniline – selle võib rahuliku südamega üleni vette kasta ning seebiga pesta või desinfitseerimislapiga puhastada. Telefoni üks parimaid omadusi on sellesse integreeritud FLIR-termokaamera.

Uues mudelis on professionaalide ja tavatarbijate käsutuses esmakordselt kasutada nutitelefoni integreeritud FLIR Systemsi VividIR™ pilditöötlusprogramm ning täiustatud MSX® (Multi-Spectral Dynamic Imaging) tehnoloogia. Nüüd saab MSX-i intensiivsust varieerides kanda visuaalse pildi detailid termopildile või ühendada termokujutise detailid uue alfaühitamise funktsiooni abil Sony dual-pixel kaamera visuaalse pildiga. Tänu uuendustele on värskelt turule jõudnud telefonis võimalik nautida senisest oluliselt paremat pildikvaliteeti, teravamaid pilte ja suuremat termilist eraldusvõimet, mis aitab termopildist ja selle kontekstist paremini aru saada.

„Oleme juba viis aastat juhtinud termofunktsioonidega mobiiltelefonide turgu ning Cat S62 Pro tõstab selliste telefonide hulgas latti veelgi kõrgemale. Lisaks sellele, et toome kõrge kvaliteediga professionaalsed termopildid tavatarbijani, on uues mudelis ka mitmeid muid olulisi täiustusi. Eelkäijaga võrreldes on see telefon 12% kompaktsem ja 10% suurema ekraaniga. See on kiirem, võimsam ja erakordselt vastupidav – täiesti asendamatu töötelefon,“ ütles Bullitt Groupi asepresident tooteportfelli alal Peter Cunningham.



Uus tarkvara pakub analüüsi- ja aruandlusfunktsioone, mida kasutatakse ka kallimates, professionaalseks kasutuseks mõeldud termopildistamise toodetes. Isoterm ja isotermi hoiatused, miinimum- ja maksimumtemperatuuri näidikud ning programmi integreeritud aruannete loomise võimalus – need on vaid mõned näited MyFLIR Pro uutest kasulikest funktsioonidest.

„Leptoni termoanduri integreerimisega jätkame uuenduste traditsiooni, mis saadab nüüdseks juba kolme põlvkonda Cati telefone, võimaldades spetsialistidel oma tööd teha kiiremini ja täpsemini,“ märkis FLIRi komponentide valdkonna peadirektor Paul Clayton. „MyFLIR Pro rakenduse abil saab nüüd nutitelefonis esmakordselt kasutada ka täiustatud termograafiafunktsioone, mis muudavad palja silmaga nähtamatu soojusenergia nähtavaks ja tuvastatavaks.“

Isotermilise alarmiga saab jälgida kohandatud temperatuurivahemikku (mistahes vahemikke alates –20C kuni +400C) ja lisada alarme selles vahemikus oleva temperatuuri saavutamise kohta – sellest on tohutult abi, kui oodatakse mõne seadme jõudmist kindlale temperatuurile, monitooritakse ebatavalisi temperatuuritõuse või kasvõi lihtsamate asjade jaoks, nagu selle jaoks, kas grill on piisavalt kuum.

Nagu juba öeldud, siis Cat S62 Pro-l on eelkäijatest parem 5,7-tolline FHD+ (18x9) ekraan ning mälu, täpsemalt 6 GB RAM ja 128 GB ROM. Kiiremate Qualcommi kiipide, Android™ 10 ning suure ja optimeeritud akuga Cat S62 Pro on igati valmis ka Enterprise’i kasutamiseks. See toetab Android Enterprise’i funktsioone, sh nullpuute funktsiooni, ning on läbinud rea registreerimis- ja reeglite rakendamise katseid tänu parimatele ekspandmälu halduri lahendustele.

S62 Pro esindab mobiilse termopildistamise olulist arenguhüpet ning innovatsiooni, funktsionaalse disaini ja vastupidavuse tipptaset. See aitab saada ümbritseva maailma kohta rohkem teavet, tuvastada niiskust, tuuletõmbust, lekkeid, leviala, elektrilühist, ummistusi või temperatuuritõusu; jälgida, diagnoosida, välja selgitada ning kokkuvõttes aega säästa.

Põhinäitajad
• Sisseehitatud FLIR-termokaamera
o Profitasemel Lepton 3.5 kaamera
o 1440 x 1080 VividIR HD-väljund
o Visuaalse kaameraga ühitatud MSX-kujutis
o Mõõtevahemik –20 C kuni 400 C
o Tuvastab soojust ja mõõdab pinnatemperatuuri kuni 30 m kauguselt
o Skaleeritavad ja teisaldatavad sihtpiirkonnad kõige kuumema ja kõige külmema punkti näitajatega
o Horisontaalne vaateväli laieneb 57 kraadini, et pildile mahuks rohkem
o 9 termilist värvipaletti, mille seast saab valida oludele sobiva
o PDF-vormingus aruanded
• Võimas 4000 mAh aku
• Vee- ja tolmukindel (IP68), läbinud mahapillamiskatse 1,8 m kõrguselt terasele, MIL SPEC 810H, Corning® Gorilla® Glass 6
• Veekindel nutitelefon – 35 minutit kuni 1,5 meetri sügavusel
• Välitingimuste jaoks optimeeritud 5,7-tolline ülihele FHD+ 18x9 puuteekraan, mida saab käsitseda märgade sõrmedega ja kinnastega
• Android™ 10 (värskendusega versioonile 11)
• 6 GB RAM, 128 GB ROM, laiendatav mälu (microSD™)
• Qualcomm Snapdragon 660, 2,0 GHz kaheksatuumaline protsessor
• 12 MP Sony Dual Pixel tagakaamera, 8 MP esikaamera
• LTE Cat 13, VoLTE, VoWiFi, ViLTE
• Vastupidav, libisemiskindel kummeeritud TPU-st tagakülg
• Programmeeritav kiirklahv, millega on mugav kasutada raadiosaatjafunktsiooni (PTT), SOS-i (Lone Worker App), taskulampi või kaamerat
• Bluetooth 5.0, NFC
• Kureeritud rakenduste ja sisu kataloog
• Kahe ja ühe SIM-kaardiga variandid – Nano SIM + microSD™ (eraldi microSD- ja SIM-kaardi pesad)
• 2-aastane garantii
• Soovituslik Android Enterprise (peagi tulekul)
• Turvavärskendused 3 aastaks*
• Nullpuute tugi

* Kaks aastat turvapakette iga 90 päeva tagant ning üks aasta erakorralisi turvapakette

Nutitelefoni Cat S62 Pro soovituslik jaehind on 649 eurot ja see on peagi saadaval veebiaadressil www.catphones.com ning paljudelt jaemüüjatelt ja mobiilsideoperaatoritelt.

Rohkem fotosid on saadaval lingil: https://failiem.lv/u/qcby3mvz#sign_up

Cati seadmed ja tarvikud
Cati kaubamärk esindab usaldusväärsust, vastupidavust, töökindlust ja kvaliteeti. Catile iseloomulikud omadused on esindatud kõigis Bullitt Mobile Ltd. valikusse kuuluvates Cati mobiiltelefonides ja tarvikutes ning pakuvad piirituid võimalusi koos vankumatu töökindlusega.
Lisateavet Cati telefonide ja tarvikute täpsema ehituse kohta leiate aadressilt www.catphones.com

Bullitt Group
Bullitt Group on maailma juhtiv vastupidavate mobiiltelefonide tootja. Alates oma tegevuse algusest 2009. aastal on Bullitt Group konstrueerinud, valmistanud ja turustanud miljoneid mobiiltelefone, audiotooteid, teisi ühendatud seadmeid ja välisseadmed rohkem kui 70 riigis üle maailma.
Bullitt Group on Cati (Caterpillar Inc.) ja Land Roveri ülemaailmse litsentsi hoidja mobiiltelefonide ja nendega seotud välisseadmete tootmiseks.
Bullitt Groupi peakontor asub Suurbritannias Readingis. Ettevõttel on esindused ka USA-s, Taiwanis, Hiinas, Lõuna-Aafrikas, Saksamaal ja Austraalias.
www.bullitt-group.com

_________________
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 01.10.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.07.2020 13:58:03 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Nutitelefoni Cat S62 Pro soovituslik jaehind on 649 eurot

arvestades praeguse S61 telefoni sama hinda, peaks tulema hinnalõikus?
https://www.hinnavaatlus.ee/1200588/cat-s61/

_________________
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
CALEB
HV kasutaja

liitunud: 27.03.2006




sõnum 29.07.2020 20:55:13 vasta tsitaadiga

Jah - kõik oleks justkui väga hea. Eriti teretulnud on parem termokaamera (võrreldes eelmiste mudelitega). Rohkem RAM mälu ja sisemälu, parem ekraan, uuem OS jne. Aga on ka varjukülgi - olles ise eelnevalt kasutanud telefoni CAT S61, ootasin seda uuemat mudelit väga. Nüüd aga pean tõdema, et omale seda siiski ei osta. Suurema resoga ekraan ja väiksema mahtuvusega aku = tihedamini peab laadima. Kusagilt lugesin, et ooteaeg 'kuni' kaks päeva. Kui mu S61 veel uus oli, sain ilusti 5-6 päeva läbi, nüüd, paar aastat hiljem ja peale Android 9 updat'e, mis aku kestvusele halvasti mõjus, saan ikkagi 3-4 päeva läbi, mis on poole rohkem kui S62 uuena lubatud.
Rohkem RAM mälu ? Ei oska nagu puudust tunda, praegune telefon 4GB'ga aeglaseks pole jäänud. Rohkem sisemälu ? - ei hoia tohutus koguses kraami telefonis, tegu ikkagi töö tegemiseks mõeldud telefoniga.
Kaamera on 12 MP, eelmisel mudelil 16 MP (see 12 MP on küll "dual pixel", aga pildi kvaliteeti see ei paranda, pigem kiiremaks fokuseerimiseks mõeldud)
Tagaküljel on kaamerate jaoks kõrgendus - nii ei saa telefoni kasutada loodina (vastav äpp selle jaoks) näiteks kui vaja mõnda tööpinda täpselt otseks loodida. (Töömehe telefon ikkagi !)
üleüldine disain - maitse asi.
Aga kui kõik eelnev pole veel deal-breaker, siis tasub teada, et CAT S62 ei sisalda enam õhukvaliteedi sensorit, õhurõhu sensorit, õhuniiskuse sensorit, õhu temperatuuri sensorit ega ka mitte laserkaugusmõõtjat, millega sai ka pindalasid arvutada. (Need kõik on olemas eelmises mudelis CAT S61) Muidugi, paljudel polegi neid kõiki lisasid vaja aga kellel neid vaja on, selle jaoks on asjad halvad.

Praegu on nii, et uuema mudeli puhul on ainus müügiargument parem termokaamera. Samas mitu töömehele kasulikku omadust on ära võetud. Hind on hetkel uuel ja vanemal mudelil enam-vähem sama.
Ma oleks nõus paar sotti rohkem maksma, kui uue mudeli puhul poleks midagi ära võetud ega vähendatud, võrreldes eelmisega.

Uutele kasutajatele aga on kindlasti tegu igati ägeda telefoniga. Kui ainult termokaamera pildi kvaliteet oluline on.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
netcat
Kreisi kasutaja
netcat

liitunud: 13.01.2010



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.07.2020 22:22:09 vasta tsitaadiga

A Kuidas sellega siis niiskust ja tuuletõmbust jne tuvastada saab, kui ta õhuga seotud sensoreid pole?
Torkad pange ja tuvastab, et jah, panges on 100% niiske?
Kõlab nagu väga halvad uudised. Minumeelest alles selle õhukvaliteedi sensori lisamisega muutus asi huvitavaks. Saan aru, et eelkirjutajal on sellega mudel. Kuidas see täpsemalt töötab, mida mõõdab? Lihtsalt osakeste hulka õhus?
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
CALEB
HV kasutaja

liitunud: 27.03.2006




sõnum 29.07.2020 23:24:09 vasta tsitaadiga

netcat kirjutas:
A Kuidas sellega siis niiskust ja tuuletõmbust jne tuvastada saab, kui ta õhuga seotud sensoreid pole?
Torkad pange ja tuvastab, et jah, panges on 100% niiske?
Kõlab nagu väga halvad uudised. Minumeelest alles selle õhukvaliteedi sensori lisamisega muutus asi huvitavaks. Saan aru, et eelkirjutajal on sellega mudel. Kuidas see täpsemalt töötab, mida mõõdab? Lihtsalt osakeste hulka õhus?


Selle uue mudeliga ei saagi paljusid asju teha mida eelmisega sai. Ongi tõesti halvad uudised. Ootasin, et tuleb uuem ja täiuslikum mudel aga tuli hoopis kastreeritud kujul. Olen pettunud.

Vanema mudeli õhukvaliteedi sensor mõõdab jah osakeste hulka õhus ja annab ka teada kui viibid halva kvaliteediga õhus. Värvitöökojas annab näiteks häiret, samuti igasuguste muude osakeste kohta kui neid liiga palju on. Seda kõike saab tagantjärgi graafiku pealt vaadata millises keskkonnas millisel ajal olnud oled. (õhu kompositsiooni kindlaks ei tee, see on juba liiga keeruline ja vajaks suurt hulka sensoreid, iga aine kohta eraldi)
Lisaks siis veel niiskuse ja õhutemperatuuri sensorid, millega saab mõõta ja arvutada paljusid asju - näiteks kastepunkti temperatuuri (näiteks keldrikorrustel, et teaks mida teha, kas ventilatsiooni või kütte parendamise näol.)
Ja muidugi veel õhurõhu sensor, mis aitab kasvõi ilma ennustada (kui graafiku järgi õhurõhk langeb, on oodata vihmast ilma jne.) Samuti mägedes on kasu sellest.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
arnis
HV veteran
arnis

liitunud: 18.07.2004




sõnum 30.07.2020 12:54:57 vasta tsitaadiga

Teades, kuidas õhuniiskuse ja õhukvaliteedi andurid töötavad, on neid võimatu tervetena hoida
peale mudase/soolase veega pange kastmist pooleks tunniks icon_rolleyes.gif
Arvan, et garantiiga seoses on neid tuhandetes tagasi tulnud.
Temperatuuriandur, kui see just telefoni välispinnal ei ole, on ka olematu täpsusega.
Mõõdab korpuse ja välisõhu ja käelaba umbkaudset keskmist.

Õige oleks need sensorid veekindla karbiga kaasa anda, karp ühilduks USB-C OTG või BT.
Vajadusel avad õhumõõteluugi ja jätad vajalikku kohta logimist teostama.
Sama luugi all olgu USB-C pesa laadimiseks. Karbil olgu magnet, et saaks karbi kilbiseina/laele kinnitada,
seadme uks sulgeda ja mõõta reaalseid parameetreid töötamise ajal.
Karp võiks välja näha kas a) nagu kõrvasiseste klappide hoiukarp või b) õhuke plaat nagu mõni akupank,
mis mahuks telefoni tagaküljele, magnetiga.

Kaugusemõõtja oleks pidanud telefonile jätma. Saab veekindlate akendega hakkama väga hästi.
Seesama kaugusemõõtja võiks integreerida ka RPM-meetriga. Lihtsalt vaja nutikust lisada.
S61 kaugusemõõtja mõõtemetoodika on peldik. Ebatäpne jama, väidavad selle kasutajad.

Loodimiseks kindlasti oleks telefon pidanud olema kolme väljapunnitava mummuga (lamedal poolel)
ja kahe väljaulatuva punniga küljel. Lihtne, aga pole mõeldud.

160x120 resolutsioon termokaameral. Teoreetiliselt 1-5m piires peaks nagu sobima niivõrd laia nurgaga.

Kokkuvõttes, BullIt insenerid on siiani kobakäpad. Akut ka keegi ei palunud väiksemaks teha .

_________________
Teen kodudes elektriasju korda. 36€/h. Anna murest märku.
Ooteajad väiketööd nädala jooksul, päev+ tööd kuu jooksul.
Ka korteriühistud ja ettevõtted. Auditi ettevalmistused.
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 117
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
CALEB
HV kasutaja

liitunud: 27.03.2006




sõnum 30.07.2020 14:05:16 vasta tsitaadiga

arnis - S61 õhukvaliteedi sensor ei tööta nii nagu sa arvad, tegu pole mitte elektrokeemilise sensoriga (mis on vajalik mingi spetsiifilise aine, näiteks alkoholi tuvastamiseks) Antud telefoni puhul on tegu optilise sensoriga, mille miinus on see, et aine koostist ei saa määrata aga selle eest saab määrata kõigi lenduvate ainete sisalust õhus ja lisaks kestavad sellised sensorid põhimõtteliselt igavesti. Lisaks ei pea optilist sensorit iga kuue kuu tagant kalibreerima. Olles ise kasutanud seda telefoni üle kahe aasta, võin kinnitada, et mitte ükski sensor pole veel üles öelnud. Pesen oma telefoni tihti peale tööpäeva kraani all ja kasutan ka pesuvahendit. Sensorid ongi nii-öelda "klaasi taga" (Hoian silma peal ka foorumitel antud telefoni kohta ja pole veel keegi kaevanud sensorite üle)
Ainus mis võib juhtuda on see, et see kanal, milles sensorid asuvad, ummistub. Selle vastu aitab lihtne loputamine.
õhu temperatuuri sensor toimib suht täpselt, erandiks on see, kui telefoni enne tükk aega peos hoida nii et käsi hoiab sensori koha pealt - siis näitab jah rohkem. Aga seda teades on sellist asja võimalik vältida.
õhuniiskuse sensorist õige näidu saamine eeldab, et telefon pole just enne mõõtmist vees olnud. Muul ajal toimib ilusti. õhurõhu sensor töötab igas olukorras. (välja arvatud vee all, obviously)

Lihtsustatult öeldes - kõik toimib nagu peab, midagi ei rikne ja mingeid lisaseadmeid pole vaja.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
arnis
HV veteran
arnis

liitunud: 18.07.2004




sõnum 31.07.2020 10:15:25 vasta tsitaadiga

Huvitav. Reklaamitakse seda kui TVOCi mõõturit. Peale väikest harimist tundub et optiliselt annab tõesti
osati asja mõõta. Aga siiski, see aken, kuhu gaas siseneb, peaks olema ülimalt pisike. Kui sinna satub
vesi/sodi/tahm, ei mõista, kuidas see saab midagi mõõta, ka optiliselt. Pealegi kuidas reageerib sensor
PM2.5 osakestele icon_confused.gif

_________________
Teen kodudes elektriasju korda. 36€/h. Anna murest märku.
Ooteajad väiketööd nädala jooksul, päev+ tööd kuu jooksul.
Ka korteriühistud ja ettevõtted. Auditi ettevalmistused.
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 117
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
CALEB
HV kasutaja

liitunud: 27.03.2006




sõnum 31.07.2020 15:04:39 vasta tsitaadiga

CAT S61 küljel on väikesed, u. 1mm läbimõõduga augud sensorite jaoks. Kui soppa täis lähevad, saab loputades ilusti puhtaks. Kui just mingit liimi sinna ei vala. icon_smile.gif

Aga point ikkagi selles, et uuel mudelil CAT S62 pole üldse mingeid õhusensoreid. Lisaks muudele asjadele mida enam pole. Tehnoloogiline mandumine.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Pandabeer
HV veteran
Pandabeer

liitunud: 16.12.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.05.2021 17:19:56 vasta tsitaadiga

Paksemat kaitseklaasi teab keegi kust saab?

Samuti raami?



Cat S62 Pro -le oleks vaja!

_________________
Mul on kidra ja pahatihti paun täis alkot.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 8 :: 2 :: 58
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
arnis
HV veteran
arnis

liitunud: 18.07.2004




sõnum 14.05.2021 10:13:46 vasta tsitaadiga

link

Võta paar tükki, jõuab kohale, pane külge. Kui töötab, siis osta veel 6tk.
Nii kui pekki läheb vaheta ära. Jälle. Jälle. Suva, ei maksa midagi.
Tahad raami või tahad kondoomi telefoni ümber?

_________________
Teen kodudes elektriasju korda. 36€/h. Anna murest märku.
Ooteajad väiketööd nädala jooksul, päev+ tööd kuu jooksul.
Ka korteriühistud ja ettevõtted. Auditi ettevalmistused.
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 117
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Pandabeer
HV veteran
Pandabeer

liitunud: 16.12.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.09.2021 11:00:42 vasta tsitaadiga

Milles seisneb probleem kus näitab telefon laeb ja ei näitab ühtegi % juurde tulemist. Kõige rohkem 9% olen saanud kätte.
CAT S62 Pro telefon siis.

_________________
Mul on kidra ja pahatihti paun täis alkot.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 8 :: 2 :: 58
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Termokaameraga Cat telefoniseeriasse tuleb täiendust – tootja esitleb kolmanda põlvkonna lipulaeva Cat S62 Pro
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.