Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  RAF-2203 - SSSR lõpus toodetud elektriline [4xC patareidel] MIILITSABUSS mis sõidab ja peatub ÜHE PLAKSUTAMISE peale !!! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
tyler
HV kasutaja
tyler

liitunud: 17.07.2003




sõnum 25.03.2021 22:00:15 RAF-2203 - SSSR lõpus toodetud elektriline [4xC patareidel] MIILITSABUSS mis sõidab ja peatub ÜHE PLAKSUTAMISE peale !!! vasta tsitaadiga

Tere kõigile,

tähtsaimad asjad kõigepealt:
otsin meeleheitlikult inimest, kes on piisavalt kompetentne elektrik, et suudaks selle bussi elektroonikaga tutvuda ja tegeleda, et saada tööle nii palju algfunktsioone, mis autosse on "progammeeritud", kui vähegi võimalik ja et need mingil moel tööle saada, kui vähegi võimalik. Meeletuks plussiks on VENE KEELE oskamine aga see pole NÕUTAV, sest tänapäevla saab kõike vajalikku tõlkida, kuigi vene keele oskajal on lihtsam selle võrra, et ta saab vene foorumite sügavustes rääkida teiste samasuguste spetsialistidega, kellele need bussid kindla peale tuttavad on (neid lasti välja kolm erinevat; 01(tuletõrje),02(politsei),03(kiirabi) millest rariteetseim on politsei ja siis tuletõrje ja kiirabi saaks praegult osta venemaalt mitmest erinevast osta.ee&/ebay.com saidilt. igatahes - mul on terve manuaal olemas ka füüsilisel kujul ja kui RUS ise ei mõika, saab keegi selle lihtsalt ära tõlkida ja oled tublisti targem selle võrra!.

Siin on link RAF-2203 ELEKTRILISELE POLITSEIBUSSILE, mis on ime läbi leidmise tõttu TUTTUUES 1989a OLUKORRAS, samad sõnad ta KARBI kohta ja kõige muu kohta! paraku aga ei tööta suurem osa funktsioone (või siis ei suuda ma osata neid tööle panna, peale ON/OFF sise/välja vajutades ja seejärel VÄGA kiiret RAF-2203 nähes, eriti kuna ta on päris pirakas (ehkki jah, mitte metallist, vaid tugevast plastikust)
siin on link, kus täpselt autentne auto müügis on.
https://www.osta.ee/index.php?fuseaction=item.info&id=152348935&message=description_updated

lihtsalt pildid: http://kodu.neti.ee/~tyler5/raf/

Auto on seisnud ALGUSEST PEALE oma karbis ja leiti 2019 aastal koos teiste 850-875'ga inimese poolt, kes omale laoruumi rentis ja nurgast sellise aluse leidis millel oli tolmukord kilel peal nii tugev, et otsustati vaadata, mis huvitav ja KINDLALT mahajäetud asjandus/asjandused selle kile all siis ootavad. ootasid LUMIVALGED karbid mille sees olid LUMIVALGED plastikust RAF-2203 politseiautod, mis sõidavad VÄGA kiiresti arvestades teisi tavalisi selle aja autosid, vb sest kasutatakse 4 suurt patareid aga toas on päris raske sellega "mängida" kui sa just ennem patju igale poole ette ei pane, sest muidu rammid sa selle auto eriti kauni esiosa kiiresti ära. töötab ON/OFF nupust ja leivanumbriks on ÜHE PLAKSU peale SÕITMA HAKKAMINE ja samamoodi ÜHE PLAKSU peale seisma jäämine. kui toas telekas töötab, ei pruugi asi töötada st vajab vaikust. ja vaid ÜHTE PLAKSU mõlemal juhul. peale selle suudab auto ennast ringi keerata lõputult sest talle on esiratastest 1/3 tahapoole keskele installitud 5 ratas mis liigub ringi ja mis aitab seega autol ringi keerata ennast. kuidas see töötab, on kõik kirjas Venekeelses manuaalis, mis otseloomulikult on kaasas ja mul olemas, kuid paraku ei mõista ma sellest midagi, sest ma alles sündisin 9/9/86 ja see auto tundub olevat müüki paisatud CCCP täiesti viimastel hetkedel sest ühe auto garantiipaber näitab 92a minu arust. või oli 91 aga selle aasta lõpp. aga seda ei saa eitada, et tegu oli ikkagi VÄGA EDASIARENENUD funktsioonidega ja kuigi hetkel ühel autol mida ma proovinud olen, töötab vaid see, et ON/OFF paneb auto tööle (ja vilkui vilkuma katusel ja helisignaali tööle, loomulikult) siis põrandale pannes kimbab ta tõesti ebanormaalselt väledalt (ma mäletan neid 90ndate USA/UK/Hiina autosid mida sai "taha kerida" ja sisi sõitsid ja kuna need kaalusid 50g siis OK, muidugi, olid kiiremad aga selle auto mõõdud on 30cm x 10cm x 10cm ja kaalub 500g kindlasti!! pole paraku kaalu millega seda kaaluda, aga usun, et paras pirakas ta on sest ta on üsna suur ka. ja ilus icon_smile.gif
Aitab sellest nüüd ja keskenduks sellele, et pöördun HinnaVaatluse foorumi poole lootusega leida keegi, kes on piisavalt kompetentne ja piisavalt vaba, et viitsib endale võtta projekti, et näha, kuivõrd kaugele ta selle ainulaadse mänguautoga jõuab selle funktsioonide "taas-elustamisel". ma ei oota, et plaksutamine korda saaks, sest see on kõige oodatum ja tuntuim variant, aga ta teeb ka teisi trikke nagu näiteks keerutab ennast nagu segane ja kui vene keelt veidi mõistad, siis on KÕIK kirjas isegi karbi enda peal mida näete lingist, mis ma Teile annan, kus on pildid sellest plastikust autost iga nurga pealt ja siis karbist lähedalt, kus on kirjas kõik omadused ilusti. RAF-2203's on sees uued 4 patareid. Peale selle 1 on mul neid täpselt samasuguseid 2 veel, mida pole eales karbist välja isegi võtnud. mõtlesin, et proovin alguses ühega ja vaatan, kas leian üldse kellegi, kes tahab või on nõus (otseloomulikult palga saamise eesmärgil) selle auto ette võtma ja proovima ta endine sära taastada. kõige toredam on ju see, et välimuselt on ta TUTTUUS, karp - TUTTUUS ja valmistatud sellest valgest asjast millest tekib viissada triljonit väikest tükki, kui peaksid ära murdma ühe tüki suure tüki küljest st selline poolpehme materjal aga tegelikult mitte. mõlemad on ideaalses situatsioonis, ainult paber karbi peal on tõesti aja jooksul natukene kortsu läinud sest liim on lahti tulnud veidi ja .. no see ei huvita MITTE ÜHTEGI ELAVAT HINGE, kes sellist uunikumi omale osta soovib, kui sellel KÕIK või LAI ENAMUS originaalseid omadusi olemas on. thumbs_up.gif

Kui ma olen vales foorumis, palun Teid, targemad Tegelased, tõstke see õigesse kohta! Aitäh! icon_wink.gif


viimati muutis tyler 25.03.2021 22:05:28, muudetud 1 kord
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
NightStriker
HV veteran
NightStriker

liitunud: 24.07.2007




sõnum 25.03.2021 22:02:12 vasta tsitaadiga

..
_________________
Allverelaev sukeldub määramata ajaks.


viimati muutis NightStriker 15.04.2024 04:23:47, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 63
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
laurx
HV Guru
laurx

liitunud: 25.03.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 31.03.2021 22:55:06 vasta tsitaadiga

Maxfox04, mäksivana.
_________________
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER
mõned sülerid, mis hetkel müüa on -> https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856/ värskeim loetelu. Ei mingit otsa.ee d. kätte saad asap. Arve!
Kommentaarid: 1104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 704
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Dogbert
HV Guru
Dogbert

liitunud: 03.05.2004




sõnum 02.04.2021 14:59:02 vasta tsitaadiga

Mul oli sarnane mingi väike RAF, mida ei juhtinud plaksutamine, vaid kahe nupuga RF pult. Üks nupp pani ta edaspidi sõitma, teine tagurpidi.
Masina "juhtimine" käis aga täpselt sama puhtmehaanilise süsteemiga - st et edaspidi sõidab see alati otse, tagurdades viies juhtratas keerab seal mulgus ja seega tagurdades buss alati keerab ühele kindlale poole. Kogu juhtimine käibki vedava mootori lülitamisega edaspidi ja tagurpidikäigule.

Kui tahad manuaali tõlkida, siis pildistatu või skännituna võib mõni hea inimene aidata.

Ma puhtalt oletan, et see plaksutamise süsteem peaks sisaldama ka tagurpidikäigu lülimise võimalust, nt kaks plaksu järjest vms. St üks plaks = edasi ja stop, kaks plaksu = tagasi. Täpsemalt oskaks aidata, kui manuaali näeks.

_________________
Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Omega
HV kasutaja

liitunud: 23.07.2002




sõnum 02.04.2021 16:19:54 vasta tsitaadiga

Soovitan küsida ka https://www.elfafoorum.eu/ foorumist. Seal peaks liikuma tolleagse elektroonikaga kursis olevaid inimesi rohkem kui siin.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  RAF-2203 - SSSR lõpus toodetud elektriline [4xC patareidel] MIILITSABUSS mis sõidab ja peatub ÜHE PLAKSUTAMISE peale !!!
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.