Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  kuidas saada jälile bsodi põhjusele märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
arny
Kreisi kasutaja

liitunud: 08.01.2012




sõnum 19.04.2021 16:32:28 vasta tsitaadiga

Umbes kuu aeg sai siis muretult kasutada arvutit. Ühel päeval viskas bsod ja dmp näitas, et win ise jamas midagi. Järgmine päev jälle bsod ja, et mingi driver ei sobi või ei tööta jne. Driver verifier ei teinud midagi, ei näidanud ka mingit viga. Siis hakkas bsode vähe tihedamalt tegema ühel päeval ja kui tundus, et läks üle siis arvutil jõudlus kadunud. Peale restarti laeb päris kaua, saad wini siis taskmanager näitab prose kasutust seal 80-90% ja no akende jne avamine on jõle uimane. Mingi hetk kukub prose kasutus 40-50% juurde aga asjade avamine ikka selline jõuetu nagu mingi vana ja väeti arvuti oleks. Proovisin win viimase uuenduse maha lasta, et äkki tuli sellest aga enne lõppu tühistasin kuna tundus, et jääbki tegema ja viitsi oodata. Pärast sain muidugi bsodi ja peale seda ei tahtnud enam bootida üles tuli kollane ram tuli ja punane cpu tuli. Pärast paari välja lülitamist sain ikka tööle ja wini saamine võttis 10 min või rohkemgi. Nüüd win update proovis seda viimast uuendust installida aga tuleb error. Ei saagi aru nüüd kas cpu siis ikkagi paneb segast, et ei saa win asjadest aru. Kui kuu aega töötas vabalt siis nüüd jälle ei saa hakkama, ei saa aru ka, et kas on riistvara või tarkvara viga. Samas win sai viimati nullist peale.
See ka veel, et ryzen master näitab min v ja max v 1,1v ja tõsta ei lase, proovisin 1,35v ja peale natukest testimist sain bsod. 1,35v tõusis 3800 pealt 3900 peale Mhz.

Mingi imega sai see win update ikka peale ja tundub, et esimene ring ei tulnud tal see hästi välja, nüüd peale uuendust muutis siin üht teist. Lasin igaks juhuks ka uue biosi ja chip driveri peale, graafika driveri lasin ka üle igaks juhuks. Hetkel nagu jälle töötab, et see win vist ise oma updatega keeras midagi pekki. Mingi 5 päeva vist peale update töötas ja siis panigi segast nüüd. Vaatan kas nüüd sai ilusti peale ja enam ära ei keera. Avastasin biosis ka sätte, et saan asuse oma oc peale keerata. Pani prose 3910Mhz ja ram 2400Mhz. Kui panin sealt docp ka peale siis prose 3800Mhz ja ram 3000Mhz. Las olla siis nii nagu asus arvab.

_________________
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  kuidas saada jälile bsodi põhjusele mine lehele eelmine  1, 2, 3
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.