Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS5] SONY PlayStation 5 arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 176, 177, 178  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Elpex
HV veteran

liitunud: 13.07.2011



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.01.2021 19:11:59 vasta tsitaadiga

Clover kirjutas:
Elpex kirjutas:
Aa õige jah, mujal pole ka hetkel saadaval.

Kui nüüd ausalt öelda, siis detsembris oli pidevalt Amazonist saada; soovi korral oli võimalik isegi Amazon warehouse'st (olgu nad siis avatud konsoolid või tagastatud vms) saada palju odavamalt (alla 400€); ainuke põhjus miks ei tõmmelnud oligi see, et Euronics lubas kindlasti jaanuaris kohale toimetada. Heh, ega mulle kui nad novembris helistasid jutuga, et detsembri tarnest ma tükki ei saa, siis isegi ütlesid, et paari päeva jooksul saab arvatavasti Sonylt rohkem ja täpsemat infot, et millal konsoolid tulevad. Reaalsus on see, et arvatavasti valetati näkku ning see praegune "veebruari" jutt on kah puhtalt sellest, et arvatavasti jaanuaris ei ole midagi oodata ja eks võtame järgmise kuu ette. Kui inimesed siin ise ei uuriks ja pärast siia ei postitaks, siis vaevalt kah, et Euronics ise teavitaks.
Ning jah see rohkem juba Euronicsi teema kuid usun, et kõikide poodide kliendid ootavad ja vaevalt, et ka mujalt eriti rohkem infot laekub vabatahtlikult. Hea ju kui siin vahepeal virisetakse ning need kes mingitki infot omavad jagavad eri poodide tarnete lubaduste kohta, siis teised saavad kah selle järgi otsustada, et kuhu ostuplaane suunata.

Elpex kirjutas:
Nagu juba ütlesid eelnevalt, tegemist on PS5 teemaga. Rääkige vahelduseks mängudest, konsoolist endast vms ka.

Võiks selle teema teha ps5 redditi suguseks. Seal just täna arutati kui huvitavad postitused on koguaeg.



heretic666 kirjutas:
Kui ollakse nõus kohe raha välja käima siis logistiliselt saab panna kohe kliendile toode teele kui tarnija poolt lubatud kaup kätte saadud.

Kui see vaid nii ka oleks. Sõber, kellele jätkus detsembri kuu partiist, pidi ootama poolteist nädalat enne kui lõpuks võis poodi järgi minna ning seda Tallinnas; samal ajal kui siin kõik kirjutasid, et juba käes. Niiet mina ei hakka küll kiitma kedagi hea logistika eest. Sony Centeris ei olnud läbimüümisega mingeid probleeme ja raha ette ei võetud.

heretic666 kirjutas:
Arvestades kui suure ettevõttega tegu ja tegemist ei olnud suvalise backorderiga vaid ainult limiteeritud ja kinnitatud tarnekoguse pealt eelmüügiga siis see "intressita laenu" pakkumine kõlab ka veidra järeldusena.

Mis otsast see oli "kinnitatud tarnekoguse pealt eelmüügiga"? Me ju siin olemegi need kes võtsid osa eelmüügist ja kellele kinnitati, et saame detsembri kuu partiist osa aga siis järsku helistati tagasi mõned päevad hiljem ja öeldi, et müüdi rohkem kui tuleb ja seetõttu oodake järgmist aastat. Thank you for the money.

Ise räägiks kah hea meelega mängudest aga pole ju neid.
Kus on The Last of Us2 PS5 edition? Kus on Ghost of Tsushima PS5 edition? Kus on mingigi viimase aja Sony mängu PS5 versioon või patch? kas mitte isegi God of War ei jookse nii hästi kui ta seda Pro peal tegi.
Aga noh, sorry, peab ju ootama aastakese ja siis kõik need mängud remasteritena 79.99€ eest välja laskma (minugi poolest tegelt, seetõttu ma ei ostnudki viimane aasta enam uusi mänge kuna oli selge, et lõpuks muidu ostaks topelt. Laske lihtsalt välja lõpuks).
Kus on Ratchet and Clank? "Console launch window", siiamaani pole release date'gi ju.
Kus on Warzone 120fps patch? Ahjaa, PS5 ei toeta sellist asja PS4 mängudega, vaja uus PS5 versioon mängust välja lasta.
Räägime siis Horizon2'st mis tuleb välja 2021 aastal ehk siis mitte varem kui 2022 kevadel? Või God of War 2'st mis tuleb välja 2021 aastal ehk siis mitte enne 2022 a lõppu?
Võime ka muudest mängudest rääkida kuigi ei mäleta, et oleks viimasel ajal mingeid uudiseid olnud. Võiks öelda, et isegi GotY awardsidel ei olnud Sonyl midagi näidata.

Pole ka mingeid featureid. Kus on Dolby Vision? Kus on Tempest audio tech surround kõlarite jaoks? Kus on VRR? Kus on 1440p tugi?
A, jah, esimest ei plaanitagi, teise kohta öeldi juba ammu, et eks kunagi tulevikus, seni kasutage klappe, Dolby Atmost me kah ei lisa, kolmas lükati niisama vaikselt tulevikku, ega ostjad ei peagi teadma, et asi mis lubatud ei ole out of the box olemas ja neljandat väidetavalt keegi ei vajagi.

Ma ei tea, millest veel võiks rääkida? Äkki räägite mis skinne ja kus kohast oma konsoolidele olete muretsenud.

Mänge pole, Dolby Visionit jm pole, miks sa siis üldse seda konsooli hetkel osta tahad? Oota rahulikult ära kuni mängud jms tulevad icon_smile.gif

Ise mängin näiteks hetkel Ghost of Tsushima’t ja olen rahul. Paljud mängud jäid mul PS4 peal mängimata ja nüüd ongi hea aeg need PS5 peal läbi mängida kuni hakkab PS5’e mänge ka rohkem ilmuma.
Kommentaarid: 117 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Erik_Est
Kreisi kasutaja

liitunud: 04.08.2005



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.01.2021 19:56:12 vasta tsitaadiga

Elpex kirjutas:
euforia kirjutas:
Tegemist on PS5 teemaga foorumis. Hetkel peamine antud konsooliga seotud teema on see, et seda ei ole kuskilt saada. Kui seda siin ka ei saa arutada (ilma et seda halamiseks ei nimetata) siis kus veel?
Kui väga häirib tehke uus teema.
Seni kuni konsoole vabalt üle leti osta ei saa ei lõpe ka see jutt.

Miks peaks uue teema tegema? Jah, see on selge, et pole kuskilt saada, milles siis Euronics süüdi on? Vabatahtlikult olete oma tellimused teinud ja raha ette maksnud. Kui süda valutab nn 0%-lise intressiga antud laenu pärast, siis võite tellimuse tühistada, raha tagasi saada ja mujalt osta. Aa õige jah, mujal pole ka hetkel saadaval.

Pole mõtet põlema minna.

Ma ei tellinud ja tõenäoliselt ei telli kah, ei sealt ega ka kuskilt mujalt( esiteks ei kibele ja teiseks meeldivad asjad , mis on laos või kaupluses kohapeal) Tõenäoliselt soetan siitsamast foorumist kunagi , tarneaeg on kindel icon_smile.gif . Lihtsalt kummaline on see , et raha võtan ette ja pärast annan mingeid umbmääraseid seletusi / vastuseid (kui üldse). Huvitav , kui sama teeks sulle näiteks ehitaja või autoremondi töökoda? icon_smile.gif "Intressita laenujutt" oli muidugi huumorivõtmes ,mitte süüdistus . Ei ole arvanudki , et mõne konsooli pealt hoiule saadud raha suuri firmasid rikkaks teeb. Aga noh eks ise teen nalja ja ise naeran... icon_smile.gif


viimati muutis Erik_Est 11.01.2021 20:16:54, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
m0z41ek
HV vaatleja

liitunud: 16.12.2020



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.01.2021 19:56:57 vasta tsitaadiga

Kahetsen ka, et Pro maha müüsin. Praegu saaks rahulikult mängida kuni PS5 ise ja mõned oodatumad mängud on saadaval. Teine variant oleks hetkel võtta ligi Xbox One X, mille saadavus tundub oluliselt parem, aga kahjuks nii mõnigi PS exclusive on liiga huvipakkuv, et sellest ilma jääda.

Ja nii me ootamegi PS5-te...

Vahepalaks väheke veel scalpimisest - panin ennast Digizone ootejärjekorda kui toote hind oli 529 eurot. Tänaseks päevaks tundub, et firmal pole vaja rahulolevaid kliente vaid teenida kasumit: anti-reklaam.

Loodame, et siis Sony Center ei eelista kedagi (olgu rahakoti või tutvuste põhjal) vaid täidab tellimusi vastavalt järjekorrale. Ehk on siis vähemalt ühestki kohast lootust seda uut konsooli näha.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
heretic666
HV Guru
heretic666

liitunud: 13.02.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.01.2021 20:18:36 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Mis otsast see oli "kinnitatud tarnekoguse pealt eelmüügiga"? Me ju siin olemegi need kes võtsid osa eelmüügist ja kellele kinnitati, et saame detsembri kuu partiist osa aga siis järsku helistati tagasi mõned päevad hiljem ja öeldi, et müüdi rohkem kui tuleb ja seetõttu oodake järgmist aastat. Thank you for the money.

Ma sain aru et siin oli tarnimisel muudatus, öeldi algul poele X amount ja hiljem öeldi et tegelt saate Y amount, mis pood siis tegema peaks?

IMO on PS5 mõtet minna juba seepärast et see ps4 pro lõugab nagu mingi vabrik + SSD loading times on ka inimlik kui võrrelda nüüd HDD junniga. Endal oli main reason DeS mida PS4 peal niikuinii saadaval pole aga Miles Morales oma olematute loading speedidega oli ka väga cool.

Ootab märtsis tulevat Returnal mängu.
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Slazenger
HV veteran
Slazenger

liitunud: 10.01.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.01.2021 20:28:15 vasta tsitaadiga

Saunajutud on teised, aga allikas on üpris usaldusväärne - väidetavalt Euronicsi tootejuht (täpset tiitlit ei tea, kõrgema positsiooniga inimene) tegi tükk tööd, et Põhjamaadesse saada üks suurimaid laare - asi läks kusile, sest väidetavalt üks lihttöötaja ei suutnud tellimust esitada õigeks ajaks ja jäid sellest suurest laadungist ilma. icon_smile.gif
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 69
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Clover
HV veteran
Clover

liitunud: 26.03.2009




sõnum 12.01.2021 13:05:51 vasta tsitaadiga

Sony Gives Release Windows For Project Athia And Other PS5 Games

tsitaat:
Hitman 3 - January 2021
Returnal - 03/19/21
Kena: Bridge of Spirits - March 2021
Solar Ash - June 2021
Little Devil Inside - July 2021
Stray & GhostWire: Tokyo - October 2021
Horizon: Forbidden West - 2021
Project Athia - January 2022
Pragmata - 2023


Ise ootan täiega Kena't, eks millalgi ka Hitman saab ette võetud.
Horizoni puhul mul pole mingitki usku, et tuleb 2021a.
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 101
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
firemark
HV Guru
firemark

liitunud: 11.03.2007



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.01.2021 17:14:36 vasta tsitaadiga

Ainult see Hitman tundubki huvitav
_________________
PS4 PSN: markomoisa
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 92
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Evil14
HV Guru
Evil14

liitunud: 25.02.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.01.2021 17:21:56 vasta tsitaadiga

Ma ostsin PS4 Slim endale ja rahul, kuniks järelmaks tasutud, siis vaatame PS5-e seisu üle.
Kommentaarid: 213 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 188
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
weasel
HV Guru
weasel

liitunud: 27.08.2003




sõnum 12.01.2021 17:22:56 vasta tsitaadiga

Kus GT7 on?
icon_eek.gif

Isegi 2023 ei julgeta lubada enam icon_biggrin.gif

_________________
PSN: weaselEST
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Godhand
Kreisi kasutaja
Godhand

liitunud: 17.06.2005



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.01.2021 17:57:21 vasta tsitaadiga

Raks ja Kolks on ka kuidagi kahtlaselt ära kadunud.
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 74
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Wiwefak
HV kasutaja

liitunud: 29.10.2010




sõnum 12.01.2021 18:29:24 vasta tsitaadiga

Godhand kirjutas:
Raks ja Kolks on ka kuidagi kahtlaselt ära kadunud.


Kui sa mõtled Ratchet and Clanki siis see olemas videos lõpus ja näitab 2021. Pakun, kuna see suht kindel, siis seda sinna nimekirja ei pandud lihtsalt.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
LeP
HV vaatleja

liitunud: 21.09.2020




sõnum 12.01.2021 22:38:40 vasta tsitaadiga

weasel kirjutas:
Kus GT7 on?
icon_eek.gif

Isegi 2023 ei julgeta lubada enam icon_biggrin.gif


See veel 2021 pole vaja muretseda.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
cheetahh
HV kasutaja

liitunud: 10.06.2008




sõnum 14.01.2021 02:25:56 vasta tsitaadiga

Postitasin mõnda aega tagasi, et PS5 puldi R2 nupp läks katki, et muutus ülitundlikuks. Kirjutasin Euronicsile, palusid kauplusesse tuua. E viisin poodi, N sain sõnumi et võin poodi järgi minna. Nendega ongi mingi üsna laialt levinud viga (Interneti avarustes leiab ikka palju selle kohta postitusi, et seal see mingi vedru annab otsad) ja anti lihtsalt uus pult asemele. Õigemini siis pakuti, et kas tahan selle raha eest kinkekaarti aga kuna neil oli pult (viimane) olemas, siis anti lihtsalt uus pult. Loodetavasti kellelgi teisel ei juhtu, aga kui juhtub, siis lahendus on üsna kiire (loodetavasti omab inimene rohkem kui ühte pulti).
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
siven
HV veteran
siven

liitunud: 04.12.2005



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.01.2021 05:09:39 vasta tsitaadiga

cheetahh kirjutas:
Postitasin mõnda aega tagasi, et PS5 puldi R2 nupp läks katki, et muutus ülitundlikuks. Kirjutasin Euronicsile, palusid kauplusesse tuua. E viisin poodi, N sain sõnumi et võin poodi järgi minna. Nendega ongi mingi üsna laialt levinud viga (Interneti avarustes leiab ikka palju selle kohta postitusi, et seal see mingi vedru annab otsad) ja anti lihtsalt uus pult asemele. Õigemini siis pakuti, et kas tahan selle raha eest kinkekaarti aga kuna neil oli pult (viimane) olemas, siis anti lihtsalt uus pult. Loodetavasti kellelgi teisel ei juhtu, aga kui juhtub, siis lahendus on üsna kiire (loodetavasti omab inimene rohkem kui ühte pulti).


kohe kui seda trigger effecti tundsin oli esimene mõte et kaua see pult küll vastu ei pea...
ei kujuta ette kuidas nad selle probleemi lahendavad aga ma ei näe kuidagi kuidas see pult peaks mitu aastat töötama just need L2 ja R2
Kommentaarid: 158 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 144
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
heretic666
HV Guru
heretic666

liitunud: 13.02.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.01.2021 12:21:28 vasta tsitaadiga

Pead siis lihtsalt ilma parry ja heavy attackita läbi ajama
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

liitunud: 28.07.2002




sõnum 14.01.2021 20:05:30 vasta tsitaadiga

Tegin Ostuabisse alafoorumi EU'st ostmise kohta.
Kõik kes te olete selle konsooli kuskilt väljastpoolt eestist ostnud, siis teie kogemus/teadmine on väärtuslik ka teistele.
Kui leiate natuke aega siis võite siia postitada.
Tänud tähelepanu eest!


https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=793327&highlight=
Kommentaarid: 222 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 192
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
0w4er
HV vaatleja

liitunud: 06.01.2014




sõnum 14.01.2021 21:13:51 vasta tsitaadiga

Ise soetasin küll Elisas EU Launch day'l oma konsooli, aga vahepeal oli neid Prisma loosimisi oi kui palju. Küsimus siis krt kust see Prisma neid konsoole saab ja Euronics/Miterassa siis ilma jäävad koguaeg. Sõber ka tellis Digital editioni Oktoobris Euronicsi eeltellimisega. Alguses näitas vist ka 19Nov launch, siis 20dets, siis lükati jaanuarisse, ja siin nüüd osad räägivad Veebruarist.

Kui pole konsoole siis võiksid ju raha tagasi anda. Neid võimalusi seda samust raha kasutada ja mujalt tellida on olnud küll ja küll.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ToivoLep
Kreisi kasutaja

liitunud: 18.05.2010



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.01.2021 21:16:46 vasta tsitaadiga

0w4er kirjutas:
Ise soetasin küll Elisas EU Launch day'l oma konsooli, aga vahepeal oli neid Prisma loosimisi oi kui palju. Küsimus siis krt kust see Prisma neid konsoole saab ja Euronics/Miterassa siis ilma jäävad koguaeg. Sõber ka tellis Digital editioni Oktoobris Euronicsi eeltellimisega. Alguses näitas vist ka 19Nov launch, siis 20dets, siis lükati jaanuarisse, ja siin nüüd osad räägivad Veebruarist.

Kui pole konsoole siis võiksid ju raha tagasi anda. Neid võimalusi seda samust raha kasutada ja mujalt tellida on olnud küll ja küll.


Pole ju neid ka teab mis palju prismal olnud ja samas vaata kui suur kontsern prisma on vs pisitilluke euronics. Raha saab ju iga kell tagasi küsida.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 61
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
pots4t4j4
HV Guru

liitunud: 14.09.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.01.2021 21:17:58 vasta tsitaadiga

emm euronics on pisitillluke ? icon_eek.gif
Kommentaarid: 486 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 394
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Cado
HV vaatleja
Cado

liitunud: 10.02.2008




sõnum 14.01.2021 21:21:01 vasta tsitaadiga

siven kirjutas:
cheetahh kirjutas:
Postitasin mõnda aega tagasi, et PS5 puldi R2 nupp läks katki, et muutus ülitundlikuks. Kirjutasin Euronicsile, palusid kauplusesse tuua. E viisin poodi, N sain sõnumi et võin poodi järgi minna. Nendega ongi mingi üsna laialt levinud viga (Interneti avarustes leiab ikka palju selle kohta postitusi, et seal see mingi vedru annab otsad) ja anti lihtsalt uus pult asemele. Õigemini siis pakuti, et kas tahan selle raha eest kinkekaarti aga kuna neil oli pult (viimane) olemas, siis anti lihtsalt uus pult. Loodetavasti kellelgi teisel ei juhtu, aga kui juhtub, siis lahendus on üsna kiire (loodetavasti omab inimene rohkem kui ühte pulti).


kohe kui seda trigger effecti tundsin oli esimene mõte et kaua see pult küll vastu ei pea...
ei kujuta ette kuidas nad selle probleemi lahendavad aga ma ei näe kuidagi kuidas see pult peaks mitu aastat töötama just need L2 ja R2


Endal poiss 8 aastane koos sõpradega annavad ikka julmalt tuld
Tõsi on küll kaks pulti aga põhiliselt koguaeg üks kasutuses
Siiani pole mingeid probleeme justkui esinenud.

Kui üldse mingit probleemi täheldanud siis mõned väga hea graafikaga mängudega on mõned korrad crashinud nii ,et välja ka enam ei lülita.
aitab ainult toide tagant. Enamasti vist just Spydermanyga
aga teeb süsteem restore ja on alati probleemideta käivitunud
Väga tihedalt ka pole juhtunud nii ,et väga segaks aga alates novembrist vast nii ca 5-6 korda
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ToivoLep
Kreisi kasutaja

liitunud: 18.05.2010



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.01.2021 23:13:32 vasta tsitaadiga

pots4t4j4 kirjutas:
emm euronics on pisitillluke ? icon_eek.gif


Prisma kontsern on riikidevahelise haardega mis paugutab juba eestis 2x suuremat käivet kui õuroonix. Loogiline, et neil on rohkem võimalusi milleks iganes.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 61
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
pots4t4j4
HV Guru

liitunud: 14.09.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.01.2021 23:30:20 vasta tsitaadiga

Euronics International Ltd. is an international association of over 11,000[1] independent electrical retailers in 37 countries.[2] It functions as a leading international electrical retail group[1] on behalf of its members, and is based in Amsterdam. It Operates as a European Economic Interest Grouping entity (an EEIG)[3] meaning that all stores are independent sellers.
Kommentaarid: 486 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 394
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ToivoLep
Kreisi kasutaja

liitunud: 18.05.2010



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.01.2021 23:45:34 vasta tsitaadiga

Sisuliselt frantsiis. Eesti eironicsi putkasid varustav sandman on sisult ise vingem tegija. Paberite järgi võiks tunduda, et on suur tegija aga nagu näha siis S grupil on ilmselgelt rohkem võimalusi olnud sonyga. Samas tulistan puusalt - tegelikke koguseid ei tea ju keegi. Olen kindlasti biased kuna prisma mängulett on lihtsalt megalt võimsam.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 61
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
cheetahh
HV kasutaja

liitunud: 10.06.2008




sõnum 15.01.2021 00:32:53 vasta tsitaadiga

Cado kirjutas:
Endal poiss 8 aastane koos sõpradega annavad ikka julmalt tuld
Tõsi on küll kaks pulti aga põhiliselt koguaeg üks kasutuses
Siiani pole mingeid probleeme justkui esinenud.

Ei ega see nüüd siis nii ka pole, et kõikide pultidega juhtub. Mul endal 2 tükki ja teine toimib korrektselt. Ei sõltu nähtavasti ka otseselt mängust, sest ma 90% ajast olen mänginud selliseid mänge, mis R2 nii hullult ei koorma. Ja Euronicsist küsisin ka, sel hetkel olin mina nende jaoks esimene, kellel see probleem oli tekkinud. Küll aga kui Googeldada, siis võib täheldada et probleem on laialdasemalt levinud ja kui arvestasta kui kiiresti see minu jaoks ära lahendati ja et seda ei saadetud kuhuni kaugele ekspertiisi võib eeldada, et Sony on probleemist teadlik ja asendab ilma suurema kärata.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
raipekass
HV kasutaja

liitunud: 31.08.2004




sõnum 19.01.2021 11:09:35 vasta tsitaadiga

cheetahh kirjutas:
Ja Euronicsist küsisin ka, sel hetkel olin mina nende jaoks esimene, kellel see probleem oli tekkinud. Küll aga kui Googeldada, siis võib täheldada et probleem on laialdasemalt levinud


icon_biggrin.gif

See on ju klienditoe ja teenindajate klassikaline õõnes standardvastus, mille eesmärk on panna klienti kohmetuma ja tundma end natuke süüdi või imelikuna. Kui kasvõi mingi protsent kliente selle vastuse peale kõrvad löntsis ohates minema jalutab, siis on firmale raha säästetud jälle ja ei pea midagi tegema ega vaeva nägema. Selleks tehakse lausa koolitusi.

“Teie olete esimene kellel see probleem on!”
“Mitte kellelgi pole varem seda juhtunud!”
“Hmm, mitte keegi pole varem kaevanud sellise asja üle, olete kindel, et teil ikka on see probleem?”

“Täiuslik” vastus:
“Nooo me võime ju vaadata kui väga peale käite, mis sellega on aga hoiatan ette, et diagnostika eest rakendub vea mitte ilmnemisel vastavalt võlaõigusseadusele käsitlustasu, mida mittemaksmisel on võimalik inkasso kaudu sisse nõuda. Töö ise võib võtta kuni (x päeva, x nädalat, peame saatma kuhugi), praegu koroonaajal ei saa midagi lubada tegelt. Olete kindel, et soovite seda, sest mitte kellelgi pole seda varem ilmnenud ja teie olete esimene kes meie poole sellise probleemiga pöördub. Ausalt öeldes kuulen ma sellisest asjast esimest korda, kuigi töötan ise siin juba teist päeva. Mul on endal ka sama toode ja mind üldse ei häiriks. Kui siis võibolla ostaksin uuema/teise tootja mudeli. Muuseas meil ongi üks selline tulemas. Äkki olete huvitatud hoopis selle tellimisest? Ma küll oleks. Kogused on piiratud ja tellijaid on olnud väga palju, kui kohe praegu otsustate, saaksin teid veel nimekirja panna. Just nüüd kohe läheb nimekiri lukku ja kui kohe praegu vastuse annaksite oleksite seal esimene. Ma ausalt öeldes ise võtaks lausa mitu tükki, kui üks üles ütleb, siis kohe tagavara võtta ja ei pea mööda linna jooksma ning enda ja teiste närve rikkuma. Saaksin teha sõbrahinna”.

Kui palju oled sa milleski elus kunagi esimene olnud üldse? icon_smile.gif
Ole valmis, et edaspidi elus oled korduvalt igasugu katkiste asjadega edaspidigi esimene.


viimati muutis raipekass 19.01.2021 11:16:23, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS5] SONY PlayStation 5 arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 176, 177, 178  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.