Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  nVidia Ampere (GA100/GA102/GA104) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 186, 187, 188 ... 328, 329, 330  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
londiste
HV Guru
londiste

liitunud: 23.04.2003




sõnum 09.12.2020 12:22:01 vasta tsitaadiga

rmc, millises surumises?
on featuurid, näevad paremad välja. perf hit on suhteline suurus.
alati on olnud ühtesid inimesi, kes prioritiseerivad silmailu ja teisi, kes prioritiseerivad jõudlust.

see rt mõttetuks tembeldamine on ka natukene naljakas, kas sulle ei tundu?

edit:
kui surumise all seda pead silmas, et on tootjate tugi ja marketing, siis see ongi uute tehnoloogiate puhul ju tavaline. muna ja kana probleem.

_________________
- londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Kommentaarid: 237 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 212
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Auron
HV Guru
Auron

liitunud: 19.08.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.12.2020 12:25:23 vasta tsitaadiga

Ma ei saa aru kuidas osad selle kõrbepildi puhul aru ei saa mis vahe ja mis asja uba on. Endal kulus sekund, et mõista kumb RT ja miks.

wirx kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler


RT-off pildil on kaks ilmselget probleemi kui rääkida valgusdünaamikast. Esiteks jääb mulje, et päike paistab peakohalt ülevalt alla kuna objektid on ühtlaselt valgustatud igast küljest. Teiseks kui valgus paistaks otse ülevalt alla siis ei heidaks objektid ühte suunda nii tugevaid varje. RT-on peal on asi paigas - valgusallika ehk nö. tolle õhtupäikese poole jäävad küljed on rohkem valgustatud ja varjuküljed on tumedamad ning varjud loogilised. Piltlikult öeldes kui päikeselisel suvepäeval vaadata kohta kuhu päike otse ei paista siis see on pimedam koht kuigi väljas on ikka ühtlaselt valge. Muidugi kuna ei tea täpselt mil määral Rt'd rakendatakse ehk kuipalju kiiri ja kuimitu korda põrkavad siis loomulikult päris lifelike pole aga asi areneb.

Muidugi eriti ägedalt annaks RT'd rakendada sellistes mängudes kus on palju kuskil hämaras sõtkumist a'la Resident Evil oleks äge või siis näiteks too Alien
Isolation või siis Amnesia tüüpi mängud.
Kommentaarid: 150 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 127
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
wirx
HV Guru
wirx

liitunud: 03.08.2002




sõnum 09.12.2020 12:49:39 vasta tsitaadiga

Ja see on pilt, mängus endas saad liikuda ning siis on varjude mängul hoopis teine mõju.
Võtsin ühe 48" OLED LG CX 120Hz ligi, LED-iga jääks pool elamusest must+neoon valguse puhul puudu, eks näis kuidas need 57fps-i ära kannatab.

_________________
Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Kommentaarid: 80 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 70
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
majooro
HV kasutaja
majooro

liitunud: 17.02.2011




sõnum 09.12.2020 13:14:58 vasta tsitaadiga

yerba kirjutas:
cooloox kirjutas:
Tule taevas appi, Arvutitark loosib välja eelisostuõigust uutele AMD kaartidele icon_biggrin.gif https://www.facebook.com/Arvutitark/posts/4048133645203798


Nõuka ajal sai autoostu õiguse või siis suvila ehituse õiguse. Kõik okei ju. icon_smile.gif

Ma sugugi ei taha sinuga kemplema hakata, puhtalt uudishimust, mis põhjusel sa kogu aeg nõukogude kaarti lauale tood ning paralleele vead?
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
terric
HV kasutaja
terric

liitunud: 06.11.2002




sõnum 09.12.2020 13:18:05 vasta tsitaadiga

Varjudega on tegeletud juba pea 20 aastat selles osas otseselt RT vaja poleks.
Kui just "varjumask" on puu millel lehed liiguvad jne väga dünaamiline.

Aga ei tasuks seda ka ära unustada, et mootor peab oskama "õigesti" realiseerida,
see RT lihtsalt "kiirendab" arvutusi, mille saaks pea peale keerata. (häirib ikka see punase valge pildi võrdlus, seal valgusallikas on punaka tooniga torul valge).

Keegi pole väitnud, et RT oleks kasutu (see nv või amd/ati VS jutt on mõõda, hetkel ei saa kumbagi kaarit soliidseid kanalitpidi).
Lihtsalt alati tulevad standardi nn. algoritmid ennem kui neid hakatakse riistvaras realiseerima. Samas hetkel pole veel päris "puhas" RT mootorit,
tundub nagu iga arendaja on midagi läbi RT kiirendanud.

3D maailmas on selline termin nagu "Füüsikaliselt korrektsed materialid", mida juba on ka ilma RT teostatud aga RT avab võimalusi.

Eks need OLED ja 120Hz ole selline ekstreemsus, ütleks et tava klass on seal keskklassis 1080p60 gtx1060 / rx 570
(kui saadavus hea oleks siis see keskklass oleks ka päris võimekas 3050-3060/6500-6700 need kaardid peaks tekkima millalgi 200-300 vahel pakun).

Ise kord kuus torgin mõnda mängu seega jõgesi ei nuta ja higi ei vala, et see saavutada aga jälgin ikka mis suunas mängutööstus liigub (fps üle 60hz ei ole eesmärk, küll silmailu).

Teine seisukoht oleks see, et kritiseeritakse alati rohkem kui vaja oleks, kuna jäetakse arvesse võtmata kui kaugele on arenetud.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kalakamm
HV vaatleja

liitunud: 19.02.2008




sõnum 09.12.2020 13:27:58 vasta tsitaadiga

wirx kirjutas:
Mul ei ole ka 2000€ kaableid, seega ei pea soetama kalakammi peale surutud 2x3090 videokaarti.

Vabandust, ma üldjuhul teie sõtta ei sekku aga see snoob hi-fi kommentaar kutsus lihtsalt selle arvelt veidi nalja tegema.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
rmc
Aeg maha 1p
rmc

liitunud: 28.06.2005



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.12.2020 13:30:23 vasta tsitaadiga

wirx, kas keegi on kuskil öelnud, et RT on halb või mõttetu? St. üleüldiselt, mitte hetkeseisuga kaarti ostes silmas pidades, vmt.?
londiste, mulle tundub, et RT tembeldatakse mõttetuks hetkeseisus - olge mureta, see hetk läheb üle. Mulle tundub, et tembeldatakse hetkeseisus mõttetuks pidajaid üleüldiselt mõttetuks pidajateks ja sealt see tugevam vastuseis tuleb. Aga see on illusoorne, pigem, sest tuima vastuseisu tehnoloogiale kui sellisele pole, pigem käesolevale staadiumile ning selle olulisusele.

Olen nõus, et on silmailu vs. perfi eelistajad, ent seal on mõistlik kaalukus ka... üldiselt eelistan silmailu, st. ei kolinud kõrgete Hz peale, sest ei tahtnud TN-i ja mingist hetkest mõtlesin puhtalt selle peale palju kulutama peaks, et ära toita.
Hetkel üritan monitori kätte saada, ent sealt edasi tekib huvitav hetk, kus ma ei taha hetkel videokaardi peale piisavalt palju panna, et monitori Hz FPS-iga sünkida kui heeblid põhjas, eks näis, millised kompromissid teen.
Aga RT puhul on oluline lihtsalt see, et see on hetkel nii early phase asi, et pole väga oluline seda sihtida. Perf hit on korralik ning ka tugi ei ole väga lai ega ka nii oluline. Pigem on endiselt ikka liiga vara, et sellele keskenduda eriliselt, kui just väga ei fänna või ei taha kõige-kõigemat....

Surumise puhul mõtlen pigem seda "uut kaarti ostes on RT ja DLSS ikka kõige olulisem asi üldse, AMD kaardid invalideerib see üleüldse".

Ehk kokkuvõttes - ma pole näinud, et RT-d täiesti mõttetuks tembeldataks ja DLSS-i samamoodi. Lihtsalt on öeldud, et RT on liiga early phase, et see eriliselt oluline ja/või mõttekas oleks kui just erilist soovi pole, mis on triggerdanud "lollid olete?" stiilis "argumentatsiooni".

wirx, mis mängus kõige parema RT kogemuse saanud oled &, kas mängid RT-d sisse-väljalülides ka, et saada selgemalt vahest aru?

_________________
Kommentaarid: 194 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 180
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
High-Q
HV Guru
High-Q

liitunud: 11.11.2001




sõnum 09.12.2020 13:44:10 vasta tsitaadiga

rmc kirjutas:

NB! aastaid 10 hiljem, ehk tuleks aru saada inimeste argumentidest, selle asemel, et ise neid äärmuslikumaks raiuda.
& ma ei ütleks, et pelgalt g-sync, vaid mingi või mõlemad süngid ...


tegelikult on g-sync isegi liiga hea näide. päris 10 a vana ei ole, nüüd just vaatasin, et g-sync tuli 2013, aga see selleks.
mis juhtus: tuli välja proprietary ja kallis tech. See oli limiteeritud, sest ainult spets riistvaralise mooduliga monitorid olid toetatud ja neid oli vaid käputäis, aga mis põhiline, see TÖÖTAS ja töötas hästi.
läks aasta-paar ehk 2015, tuli ülla-ülla, AMD oma sarnase Freesync nimelise asjaga välja. Küll reklaamiti, et näe, open source ja kõik saavad osaleda ja maksma peale ei pea. Aga see töötas kehvemini, kui ka kõige esimese generatsiooni g-sync. ka kõige esimene gen g-syncist täies ulatuses range'i, st tagatud min 30hz kuni maksikumini, ja lisaks tehnilised eripärad tagasid LFC töö (seda polnud vaja). Freesynci esimene gen seda ei olnud, ka range oli äärest äärde ja ka kvaliteet kõikus, kõik sõltuvalt monitorist. Päris ausalt öeldes kõikus see isegi ka FS2.0-ga ja kogu tootjate tugi ja mass tuli taha alles peale nvidia poolt g-synci vabaks laskmist.

moraal: open source ja standardid on küll tore sõnakõlks, aga tavaliselt töötab paremini see, mida tegelikult ka arendatakse ja mis on algusest peale õigesti välja arendatud. "meie oskame ka" ei päde.

Seetõttu on RT/tensor core põhine RT hulga maad ees tavaliset ja jääbki ette, Päris kindel, et ajalugu näitab, et praegune nvidia lahendus saab n.ö eelistatuks ja lihtsalt muu turg tuleb järgi.
Kõik lahendused ei jää püsima, aga praegustest näitavad nii RT kui DLSS kindlasti tulevikuteed. See võib tunduda mingi early adoptitionina (ja esimene gen vast oligi), aga see on selleks, et jääda.

lihtsalt mõttekohana: mis juhtub, kui win lõpuks hakkab ka hästi rauas reso skaleerimist tegema ja tegelikult ka hakkavad 5K+ resolutsioon täitsa tavaliseks minema; meil on juba mitu aastat masstootmises üliteravad ekraanid näiteks macbookidel, kus PPI on mitu korda tänapäeva standardmoludest. Kui isegi sama PPI tihendust panna nagu praegu production 16' MBP, siis ainuüksi 24 monitris oleks hopsti 6K+ reso.
proovi seda vana viisi renderdada.


viimati muutis High-Q 09.12.2020 13:50:49, muudetud 3 korda
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
wirx
HV Guru
wirx

liitunud: 03.08.2002




sõnum 09.12.2020 13:44:12 vasta tsitaadiga

Vastan homme, täna tuleb Cyberpunk välja icon_lol.gif
Aga muidu on Ray tracing mul alati sisse lülitatud, kui mäng võimaldab. Watchdogis on küll selline poolik graafika, aga annab tuntavalt juurde, kui mõnikord benchmarki tehes olen välja lülitanud RT, siis jääb uuesti mängu sisse minnes kohe silma, et midagi on valesti. Parim kogemus siiani Metroga, kahju et omal ajal seda mängides sülearvuti RTX2080 ei võimaldanud asju põhja lükata ning mängukogemus seetõttu kannatas. Control ja COD black ops samuti täitsa tuntava effektiga.

_________________
Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Kommentaarid: 80 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 70
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
medicopter
HV kasutaja
medicopter

liitunud: 07.12.2004




sõnum 09.12.2020 14:00:30 vasta tsitaadiga

Eriti peale Unreal mootori kättesaadavust olen huvitunud isegi rohkem kuidas graafika tehtud on kui mänge ise mänginud üldse ja enda jaoks on väga vähe vähe mida veel viitsin mängida(Cyber, Mass effect, Witcher jne) ning pigem keskendunud selle aja hoopiski visuaalse graafika nokitsemisele. Palju vastikuid probleeme graafilises ilus on lahendatud ära tänu ray-tracingule. Kõige hullem probleem on mängude tegijatel, et jõhkralt tuleb optimeeri mis ja kus rakendada seda RT-d ja mis on nähtav RT funktsioonile ja kui kaugelt läheb üle RT rasterile jne miljon triljon asja.

Lihtsalt: RT on tulevik aga tõenäoliselt veel 10+ aastat on raudselt raster+RT ja kas üldse loobutakse rasterist kahtlen.......

_________________
Skype alternatiiv tulevikus ja turvalisem ka lisaks
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
rmc
Aeg maha 1p
rmc

liitunud: 28.06.2005



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.12.2020 14:02:25 vasta tsitaadiga

High-Q, "lihtsalt muu turg tuleb järgi", gsynci vabaks laskmisega tuldi ikka turule järgi.
Tulevikuteed näitavad kindlasti ja selle vastu pole nagu keegi vaielnud ka, muarust... early adoption on asi siiski endiselt, järgmise gen-iga vast juba parem asi, ent ikkagi suht early adoption.
See kolimine ja tavaliseks muutumine ei saa nii lihtsalt käima, jääb tõenäoliselt, jah, st. kolitakse üle, muutub standardiks, ent pikema aja jooksul.

wirx, DIRT-i oled ka mänginud? Piltide-videote alusel tundus meh seal...

_________________
Kommentaarid: 194 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 180
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Zonerman
HV veteran
Zonerman

liitunud: 03.06.2003




sõnum 09.12.2020 14:17:21 vasta tsitaadiga

Early adopterid ei vaatagi asja selliselt nagu suurem osa mängureid. Sellepärast ei vii see vaidlus mitte kuhugi. Ma juba pikk aega tagasi panin HU arvamuse RT osas Q/A videos. Kõik oli selgelt välja öeldud, et hetkel lihtsalt ei oma see suurt kandekinda mitte, et see on kasutu featuur vms. Tuleb 4090 seeria kaart omab oletame +15% RT boosti jälle, siis early adopterid ostavad ikkagi isegi kui kaart maksaks 2k. Tavalised userid istuvad ikkagi enamus 1440p või alla selle resol.
Kui eesmärk on 4K oled telekal mängida native resol, siis peabki välja köhima pappi kui soovid early adopter olla lisaks. Aga see on natuke kummaline, kui selline ostja hakkab siis oma ostu õigustama. Not apple fan on seda korduvalt kirjeldanud, et see on kõige ajuvabam hakata oma ostu õigustama selle pealt, et ma ise ostsin järelikult oli hea diil icon_smile.gif Jutt siis halo toodetest.

_________________
Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 62
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
wirx
HV Guru
wirx

liitunud: 03.08.2002




sõnum 09.12.2020 14:25:35 vasta tsitaadiga

Dirt tundub jah meh, sellepärast pole seda ostnud, pole eriline rallimängude fänn ka. Gran Turismo võiks tulla PC-le, selle ostaks kindlasti, aga no ei tule kahjuks. Gran Turismo 7 - https://www.youtube.com/watch?v=oz-O74SmTSQ näeb täitsa kena välja koos ray tracinguga samas. Aga ma ei taha samasse auku astuda nagu PS3-ga kunagi, et ostsin kohe konsooli ära ning siis ootasin 2 aastat mängu, mille pärast see osta sai icon_smile.gif
_________________
Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!


viimati muutis wirx 09.12.2020 14:29:49, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 80 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 70
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
londiste
HV Guru
londiste

liitunud: 23.04.2003




sõnum 09.12.2020 14:29:48 vasta tsitaadiga

rmc kirjutas:
wirx, mis mängus kõige parema RT kogemuse saanud oled &, kas mängid RT-d sisse-väljalülides ka, et saada selgemalt vahest aru?
võin lisaks wirxile vastata.
control. seal on ka välja lülitades vahe kõige märgatavam.
siis metro, kus rtgi teeb üsna tuntava vahe.
sealt edasi watch dogs, kus peegeldused ennekõike autodel aga ka eriti öistel vihmastel hetkedel väga vahe sisse teevad.
mängides pidevalt rt-d sisse-välja ei lülita, aga eks alguses ja/või seadeid paika sättides (või vahel mingites põnevates kohtades) ikka. vahe on päris selgelt tuntav.

mõneti vastu ootuseid on rt varjud osutunud mitte kõige paremaks lahenduseks. koostöös gi/ao-ga jah aga varjud eraldi mitte. ometi peaks see olema üks väiksema jõudluskaoga ja lihtsamaid lahendusi.

_________________
- londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Kommentaarid: 237 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 212
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
renx09
HV Guru
renx09

liitunud: 28.09.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.12.2020 14:33:45 vasta tsitaadiga

loomulikult on vahe sees ja loomulikult on see areng õiges suunas, aga kui 1000+ euri ühe riistvara tüki eest (mis, lühikese aja jooksul oma väärtusest väga suure osa kaotab) ei peeta enam hingehinnaks, siis paistabki see välja oma ostu õigustamisena icon_smile.gif
_________________
!!
Kommentaarid: 299 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 240
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Killhoven
OC`er
Killhoven

liitunud: 05.11.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 09.12.2020 14:35:51 vasta tsitaadiga

AT-s uus satse kaarte ja 3060TI algab 529€ https://arvutitark.ee/est/tootekataloog/Arvutikomponendid-Graafikakaardid-VGA-NVIDIA-GeForce-GeForce-30-Series
_________________
Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
Kommentaarid: 393 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 340
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
yerba
HV Guru
yerba

liitunud: 12.11.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.12.2020 14:36:28 vasta tsitaadiga

majooro kirjutas:
yerba kirjutas:
cooloox kirjutas:
Tule taevas appi, Arvutitark loosib välja eelisostuõigust uutele AMD kaartidele icon_biggrin.gif https://www.facebook.com/Arvutitark/posts/4048133645203798


Nõuka ajal sai autoostu õiguse või siis suvila ehituse õiguse. Kõik okei ju. icon_smile.gif

Ma sugugi ei taha sinuga kemplema hakata, puhtalt uudishimust, mis põhjusel sa kogu aeg nõukogude kaarti lauale tood ning paralleele vead?


Kui ei taha, ära siis hakka.
Kommentaarid: 1143 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 853
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
londiste
HV Guru
londiste

liitunud: 23.04.2003




sõnum 09.12.2020 14:37:08 vasta tsitaadiga

renx09 kirjutas:
loomulikult on vahe sees ja loomulikult on see areng õiges suunas, aga kui 1000+ euri ühe riistvara tüki eest (mis, lühikese aja jooksul oma väärtusest väga suure osa kaotab) ei peeta enam hingehinnaks, siis paistabki see välja oma ostu õigustamisena icon_smile.gif
renx09, miks selle 3090 külge nii kinni jääda?
3080 on high-endile tavalise 700 raha hinnaga (kui pakkumise/saadavuse ikaldus laheneb) ja jõudlusvahe on oluliselt väiksem kui hinnavahe.

_________________
- londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Kommentaarid: 237 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 212
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
renx09
HV Guru
renx09

liitunud: 28.09.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.12.2020 14:41:43 vasta tsitaadiga

kust saab 3080-t 700ga? ma viimati vaatasin, oli 1000+

edit: ok, kui ikaldus lahendeb, jah siis on 3080 igati mõistlik
Kommentaarid: 299 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 240
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
wirx
HV Guru
wirx

liitunud: 03.08.2002




sõnum 09.12.2020 14:46:06 vasta tsitaadiga

Mina ostsin 3080 725ga ning 3090 1775ga.
Ehk siis kui keegi ostab kellegi teise arvates liialt kalli asja, siis kogu hilisem jutt sel teemal on oma ostu õigustamine? Korralik arusaamine renx sul maailmast ikka, palju mõistlikum on rääkida nvidia teemas aia august, kui asjast endast. Palun vabandust, et ma ostsin sinu arvates liiga kalli kaardi ning erinevalt sinust räägin ja muljetan selle omadustest, mitte ei sobra teiste rahakotis icon_lol.gif

_________________
Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Kommentaarid: 80 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 70
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
heretic666
HV Guru
heretic666

liitunud: 13.02.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.12.2020 14:46:27 vasta tsitaadiga

wirx kirjutas:
Dirt tundub jah meh, sellepärast pole seda ostnud, pole eriline rallimängude fänn ka. Gran Turismo võiks tulla PC-le, selle ostaks kindlasti, aga no ei tule kahjuks. Gran Turismo 7 - https://www.youtube.com/watch?v=oz-O74SmTSQ näeb täitsa kena välja koos ray tracinguga samas. Aga ma ei taha samasse auku astuda nagu PS3-ga kunagi, et ostsin kohe konsooli ära ning siis ootasin 2 aastat mängu, mille pärast see osta sai icon_smile.gif


Mul ka PS puhtalt sony exclusive mängude tõttu mida mujal mängida ei saagi. Oleks PC peal sis laseks obv arvutis aga on häid mänge mis kahjuks aint pleissi peal kus perf nirakam kui lauamasinal.
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
renx09
HV Guru
renx09

liitunud: 28.09.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.12.2020 14:50:07 vasta tsitaadiga

wirx, kle võta nüüd rahulikumalt ja ära maali tonte, mind su rahakott ei huvita, asi algast sinu pisut fanaatilises toonides postidega ja kui ma julgesin ühte neist täpsustada, läksid sa mingil põhjusel käima. snoobidest võrdlustest rääkimata.
_________________
!!
Kommentaarid: 299 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 240
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
terric
HV kasutaja
terric

liitunud: 06.11.2002




sõnum 09.12.2020 15:05:26 vasta tsitaadiga

Killhoven kirjutas:
AT-s uus satse kaarte ja 3060TI algab 529€ https://arvutitark.ee/est/tootekataloog/Arvutikomponendid-Graafikakaardid-VGA-NVIDIA-GeForce-GeForce-30-Series

Neelasin alla ja tellisin TUF 3060ti plaanisin küll 3070 aga 60fps peaks see 3060ti ka 2160p saavutama kui midagi maha võtta ja oleks vaja.
Saab näha neid RT imesi icon_wink.gif .
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Winterwind
HV Guru
Winterwind

liitunud: 19.05.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 09.12.2020 15:40:27 vasta tsitaadiga

Paliti 3090 ka kohal, hinnad hakkavad ka normaliseeruma, ainult 1800 euri.
Kommentaarid: 1007 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 727
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Evil
Hull
Evil

liitunud: 23.12.2004




sõnum 09.12.2020 16:00:51 vasta tsitaadiga

Kurat, lähevad tõesti odavaks. Peab kähku midagi ära ostma, muidu hakatakse siin veel msrp-ga neid müüma ja keegi meist ei taha seda ju. icon_smile.gif
Kommentaarid: 230 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 192
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  nVidia Ampere (GA100/GA102/GA104) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 186, 187, 188 ... 328, 329, 330  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.