Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  StartUp/ IT ettevõtluse foorum  »  Tasuta arvete koostamine: arvepesa.ee märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
ups
HV kasutaja

liitunud: 06.04.2003




sõnum 20.08.2019 10:14:47 Tasuta arvete koostamine: arvepesa.ee vasta tsitaadiga

Hei

Sai hiljuti alustatud ettevõtlusega ning kuna ei leidnud sobivat süsteemi arvete koostamiseks, siis sai ette võetud projekt mille tulemusena valmis arvete koostamise süsteem, millest teavitaks ka siin. Tegemist on kohaga mis on mõeldud alustavale (mikro)ettevõttele kus saab arveid koostada täiesti tasuta ja piiramatult. Süsteem on mõeldud olema võimalikult lihtne, seega ei ole vaja teha isegi kasutajakontot ning samuti ei salvestata meie serverisse ühegi ettevõtte ega arve andmeid (vaid soovi korral kasutaja enda browserisse). Samuti on see seotud äriregistriga ja seega on ettevõtte andmete täitmine lihtne ja automaatne. Koostada saab nii online, PDF kui ka e-arve XML vormingus arve (e-arve edastamist ei saa pakkuda, seda saab läbi operaatori teha). Lisaks saab e-arve XML'i väga lihtsasti süsteemis avada, seda vajadusel muuta (nt teha arvest ühe klikiga kreeditarve) ning salvestada see PDF'i või uude XMLi. Võimalik on arvet iga kell süsteemis uuesti avada (läbi arvel oleva QR-koodi või muutmise lingi) ning selle põhjal uus arve väljastada. Viimaks tehakse ka arve saaja ettevõttele maksehäirekontroll ning võlgnevuste korral teavitatakse arve koostajat, mis võib ära hoida võimaliku kahju tekke (nt kaup väljastatakse enne makse laekumist, mida aga ei tule).

Aadress: https://arvepesa.ee/

E-arvete XMLide koostamise eesmärk selles süsteemis on see, et neid saab alles hoida ning hiljem kui raamatupidaja võetakse, need talle saata, kes ei pea andmeid enam ise sisestama vaid impordib hetkega kogu paki XML-e ning saab raamatupidaja pealt kulusid kokku hoida. Küll aga see on praktikas veel läbi käimata kuna teenus on tasuta ja as is põhimõttel. Kui keegi soovib siinkohal aidata ning testida loodud failide ühildavust oma raamatupidamisprogrammiga, siis palun andke mulle märku ning selle tulemusena saame pakkuda kõigile paremat teenuse kvaliteeti.


_________________
Tasuta arvete koostamise süsteem: arvepesa.ee


viimati muutis ups 10.12.2019 03:07:09, muudetud 2 korda
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mihkel7
Kreisi kasutaja

liitunud: 23.10.2012



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.08.2019 18:17:43 vasta tsitaadiga

Väga hea, proovin järgi. thumbs_up.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
rauli
Kreisi kasutaja

liitunud: 02.03.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.10.2019 22:02:11 vasta tsitaadiga

beer_yum.gif beer_yum.gif beer_yum.gif beer_yum.gif beer_yum.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ups
HV kasutaja

liitunud: 06.04.2003




sõnum 10.12.2019 03:24:19 vasta tsitaadiga

Väike update. Sooviti, et arveid saaks meilile saata ka inglise keeles kui kliendiks on näiteks välismaalane. Nüüd saab seda teha kui enne meilile saatmist (või ka PDFi alla laadimist) klikkida üleval paremale keele vahetamise nupule ning kui seejärel saata arve meilile, siis saabub saajale inglisekeelne kiri koos inglisekeelse PDF arvega. Kui keel vahetada tagasi eesti keeleks, siis on vastupidi.

Kui keegi veel arveid koostab ja millestki olulisest puudust tunneb, siis kirjutage mulle icon_wink.gif

_________________
Tasuta arvete koostamise süsteem: arvepesa.ee
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
AngelinaN
HV vaatleja

liitunud: 27.11.2020




sõnum 06.12.2020 22:42:00 vasta tsitaadiga

Hea algus, aitäh pingutuste eest icon_smile.gif

Mul on ka küsimus. Kas saaksite öelda, kuidas saate oma programmis loodud XML-e-arveid oma klientidele edastada? E-arvete edastuskanalid ei aktsepteeri XML-arveid ilma lepinguta. Ja kui teil on leping, on olemas ka programme, kus saate teha e-arveid, nii et teil pole vaja e-arve XML-faile üles laadida.

Aitäh!

_________________
Parim arvete programm 2021 on võrdlus, mis sisaldab hindu, eeliseid ja puudusi. Peamine kontseptsioon on valida 2 parimat toodet ja pakkuda meie külastajatele - punane või sinine, see on teie valik icon_smile.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ups
HV kasutaja

liitunud: 06.04.2003




sõnum 11.01.2021 02:18:03 vasta tsitaadiga

Natukene hilja nägin seda küsimust siin, aga äkki on mu vastusest ikkagi kasu icon_smile.gif Kuna programm on loodud eesmärgiga pakkuda väga lihtsat ja mugavat arvete koostamise teenust ning seda kindlasti tasuta ja reklaamivabalt, siis sellise lahenduse puhul paraku XML arvete e-kanalite kaudu edastamist pakkuda ei saa, kuna see teeks teenuse kohe tasuliseks. Samuti on seda teenust võimalik saada teistelt ettevõtetelt ja nendega ei püüagi konkureerida.

Arvepesas on XML failidel veidi teised ideed. Esiteks, alustav (mikro)ettevõtja saab väljastatud arvete XML failid omale arvutisse salvestada ning tulevikus raamatupidamistarkvara kasutusele võttes on võimalik need XML failid hõlpsasti oma programmi importida kuna tegemist on Eestis kasutusel oleva standardile vastava arvega (eeldades muidugi et programm seda toetab).

Ja teiseks, arvepesa leheküljel on võimalik kõiki standardile vastavaid XML arveid üles laadida (olenemata mis süsteemi poolt koostatud) ning nende kaudu saab selle arve seal "avada", teha vajalikke korrektuure ja salvestada/edastada see kliendile. Näiteks kui te osutasite oma ettevõtte alt mulle aasta-kaks tagasi mingit teenust ning koostasite selle kohta arve ja soovite mulle nüüd uuesti arve esitada näiteks sama teenuse kohta, siis saate selle sama arve lihtsasti süsteemis avada kui selle XML üles laadite (või PDF arvel QR koodile klikkides või telefoniga scannides), seejärel muudate ära teenuse hinna ning saate kohe väljastada uue arve ilma, et peaks rekvisiite vms uuesti sisestama. Seda sama saab ka teha kui koostasite arve mingi muu programmi poolt ja salvestasite selle kohta XMLi. Ehk siis vana arve põhjal uue esitamine on vaid sekundite küsimus, mis on lahe arvestades, et teil pole vaja süsteemi sisse logida ning süsteem ei tea ka teie ettevõtte kohta mitte midagi ega salvesta mitte mingeid andmeid ega eelnevaid arveid andmebaasi icon_smile.gif

Andke aga teada kui on veel küsimusi!

_________________
Tasuta arvete koostamise süsteem: arvepesa.ee
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Submob
HV kasutaja
Submob

liitunud: 15.09.2008




sõnum 29.03.2021 12:20:59 vasta tsitaadiga

Päris hea vigur. Kas on plaanis ka nö "programmi" kujul seda teha desktopile?
Ma usun, et väiksemad käsitöölised ja meistrimehed ostaksid hea meelega. Kõik on visuaalselt ees ja vaja täita ainult lüngad.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ups
HV kasutaja

liitunud: 06.04.2003




sõnum 23.06.2021 07:37:14 vasta tsitaadiga

Hei kõigile kes on Arvepesa kasutanud ja puudust tundnud e-arvete saatmise võimalusest. Nimelt olen ühenduses olnud uue e-arve operaatori Billberryga (https://billberry.ee) ning üle kontrollinud Arvepesa XML failide ühildavuse nende süsteemiga. Kuna Billberry pakub kasutajatele tasuta XMLide saatmist e-arvena (eelnevalt vaja end vaid autentida), siis saab lihtsasti Arvepesas peale arve koostamist e-arve XML faili arvutisse salvestada ning seejärel Billberrys see üles laadida ja väga mugavalt kliendile edasi saata.

Seega Arvepesa → Billberry liini pidi on nüüdsest samuti võimalik kõigil tasuta e-arveid saata icon_cool.gif

Põhimõtteliselt oleks võimalik need kaks süsteemi omavahel liidestada ja Arvepesasse panna eraldi nupp, et XMLid otse saata Billberrysse, kuid ei tea kas selleks on kasutajate poolt vajadus/nõudlus. Juhul kui kasutad Arvepesa ja arvad et on, siis palun anna mulle PS kaudu märku icon_smile.gif Tänud!


Vastuseks eelmisele Submob postitusele (sorry et nii hilja): desktopile eraldi programmi teha ei ole plaanis - ma arvan, et see online versioon peaks kõigile sobima. Samuti jääb see kasutajatele tasuta icon_smile.gif

_________________
Tasuta arvete koostamise süsteem: arvepesa.ee
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Dreamlover
HV Guru
Dreamlover

liitunud: 21.02.2013



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.06.2021 07:41:09 vasta tsitaadiga

Millal tasulikseks plaan teha?
_________________
Arvutite ja videokaartide hooldus ja remont
LAUARVUTID
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ups
HV kasutaja

liitunud: 06.04.2003




sõnum 23.06.2021 07:56:55 vasta tsitaadiga

Ma saan rääkida vaid Arvepesa kohta. See on tasuta (ja reklaamivaba) olnud juba pea 2 aastat ja jääb ka nii edasi.
_________________
Tasuta arvete koostamise süsteem: arvepesa.ee
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  StartUp/ IT ettevõtluse foorum  »  Tasuta arvete koostamine: arvepesa.ee
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.