Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Sisuturundus »  SUUR HINNAVÕRDLUS: vaata, milline mobiilioperaator pakub kõige soodsamat mobiilset internetti ja kõnesid märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 30.09.2001



Online

sõnum 10.06.2020 09:43:53 SUUR HINNAVÕRDLUS: vaata, milline mobiilioperaator pakub kõige soodsamat mobiilset internetti ja kõnesid vasta tsitaadiga


PRESSITEADE - Mobiilipakettide hinnavõrdlus näitab, et kuigi Tele2, Elisa ja Telia teenus on Eestis sisult ja kvaliteedilt väga sarnane, siis erinevad pakutavate pakettide hinnad ja mahud kordades.

Hea uudis on kindlasti see, et eestlased saavad sama raha eest praegu rohkem sideteenuseid kui kunagi varem. Populaarsemad internetipaketid sisaldavad piisavalt mobiilsidet ja kõnesid nii Eestis kui Euroopas reisides.
Koostasime Eestis pakutavate sidepakettide võrdluse kolmes hinna- ja mahukategoorias. Artikli lõpust leiad ka detailse võrdlustabeli.

Paketid vähesele internetikasutajale
Mobiilioperaatorite poolt pakutavad väiksema internetimahuga pakettide hinnad jäävad 8–12 euro vahemikku. Selles kategoorias on kõige parem pakkumine Tele2 pakett Vabadus 4, mis sisaldab nii Eestis kui Euroopa Liidus kasutamiseks 4 GB internetti ning piiramatult kõnesid ja sms-e Eestis, Elisa pakett on kaks eurot kallim, sisaldades 5 GB internetti ning piiramatult kõneminuteid ja sms-e Eestis. Telia pakub vähesele internetikasutajale 5 GB internetimahuga paketti 12 euro eest, kusjuures kõnde ja sõnumite eest tuleb paketile juurde maksta 5 eurot.

Keskmise kasutaja paketid
Keskmise hinnaklassi pakettide valik on laiem ja kirjum. Tõenäoliselt sobivad sedalaadi netikasutajale kõige paremini 12–21 euro vahemikku jäävad paketid.
Elisa pakett, mis sisaldab kümme gigabaiti internetti ning on seega sobiv keskmisele netikasutajale, saab kätte 15 euro eest kuus. Kallima hinnaga on Telia 21 eurot maksev pakett Mobiilne Elu 10 GB, mis sisaldab kümme gigabaiti internetti.
Konkurentidele sarnase mahu, kuid odavama hinnaga pakub Tele2 Vabadus 10 paketti – 10 gigabaiti internetti ning piiramatult kõnesid koduriigis.

Suurema kasutaja paketid
Selles kategoorias on pilt selgem ja valik lihtsam. Krõbeda 45 euro eest kuus saab Teliast 100 gigabaiti netti. Elisa pakub piiramatut internetti sarnase hinnaga ehk 39 euro suuruse kuutasuga. Vaieldamatult soodsama hinna ja mahuga pakett on Tele2 Piiramatu vabadus, mis sisaldab 21 euro eest piiramatult internetti ning samuti piiramatult kõnesid ja tekstsõnumeid nii Eestis kui ka Euroopas.

Võimalus paketti vahetada
Kui siiski selgub, et internetti või kõneminuteid kulub kuus rohkem või vähem kui paketi hinna sisse mahub, on mõistlik paketti vastavalt vajadusele vahetada. Seejuures küsivad operaatorid taas erinevat tasu. Kui Elisas saab paketi sobiva vastu vahetada 3–10 euro eest, siis Tele2 pakub kord kuus paketivahetust tasuta.

Vaata kõigi operaatorite pakettide võrdlustabelit siit:



Allikas: www.tele2.ee

_________________
NordVPN tarkvara nüüd soodsamalt
HV valuutakalkulaator


viimati muutis Tanel 10.06.2020 16:58:27, muudetud 2 korda
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Anna tooli
 

liitunud: 16.03.2006




sõnum 10.06.2020 09:54:09 vasta tsitaadiga

T2 Vabadus 18 'muu' lahtris olev kirje kehtib ikka Piiramatu Vabadus paketi puhul
https://tele2.ee/abi/lepingud-ja-arveldus/tingimused/kampaania-perekaart-tingimused

_________________
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
lviktor
HV kasutaja

liitunud: 28.01.2003




sõnum 15.06.2020 13:31:32 vasta tsitaadiga

Diili pole
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Sisuturundus »  SUUR HINNAVÕRDLUS: vaata, milline mobiilioperaator pakub kõige soodsamat mobiilset internetti ja kõnesid
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.