Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  Siia postituste/teemade lingid v.a. "Ärifoorumid", mis vajavad moderaatorite poolt ülevaatamist. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 171, 172, 173 ... 224, 225, 226  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
rmc
Aeg maha 1p
rmc

liitunud: 28.06.2005



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.05.2020 17:14:22 vasta tsitaadiga

EDIT, kuna "Supermoderaator" on ilmselgelt liiale läinud oma tegutsemises ja ma vastata ei saa, siis postitan siia oma vastuse allpool olevale tekstile. Kahjuks on HV minujaoks ogarmodereerimise läbi täiesti destruktiivne teemakohase sisu suhtes ja destruktiivse sisu suhtes tolerantne. See on kurb.

etk, aitäh! Täpselt nii tunnen ma ka ise ja hea meelega loeksin ma seal enam EV-de teemalisi uudiseid, ka selliseid kokkuvõtteid, kus ei pea käima infot taga ajamas, saad ühest kohast kiire lugemise abil info kätte.
Tõenäoliselt on mesuguseid enamgi, ent ei viitsi "tuuleveskitega võidelda", samas ebaratsionaalsed kisakõrid lammutavad rõõmuga kooris. Nagu ikka - ebaratsionaalne jama saab domineerida.

Early Access, palun konkreetne ja selge ratsionaalne põhjendus, mistõttu minule ka AM anti? Mu postitused on olnud teemakohased ja vastamisel olen üritanud vastata sellele vähesele, mis sisu moodi on, st. teemakohane on. Igasuguse poriloopimise ja sõimuga kaasa ei ole läinud ning olen ühtlasi ka kohe sellest siia kirjutanud. Mille kuradima pärast sa kisakõride tekitatud jama pärast mind karistad, kes ma teemas teemakohaselt räägin? Millise loogika alusel peab prügistajate pärast karistama ka seda sisu, mille peale prügistajad erutusid ja oma p#sakraanid avasid? Mina ei olnud see, kes hakkas isikuid lahkama ning sõimlema - ma rääkisin teemakohasest sisust!

Kas HV ongi see koht, kus räuskavad "Miks sa toodad mingi paska?" tasemel "argumenteerivad" idioodid saavad mõistliku sisu summutada-tappa? See ongi see foorumikultuur, mida siin juurutada soovitakse?
Milline osa minu käitumisest oli vale ja, milline oleks see olema pidanud? Palun konkreetset ja ratsionaalsed ning sisulist põhjendust. Ma ei väida, et ma omaksin teemat või foorumit või midaiganes - ma puhtalt apelleerin mõistlikkusele ja sellest näen ma hetkel puudust olevat!

Asi ei ole ju nüüdseks enam vaid ühes postituses, vaid on üks seltskond, mille peategelane on KillFrenzy, kes ei käi EV-de teemas mitte vastavat teavet jagamas ega saamas, vaid räuskamas. Ja mida tehakse - konkreetselt valdkonna huviline kinnitab, et ta on nõus: minu postitus oli teemakohane ja kasulik, kuivõrd sisaldas palju teemakohast infot ja seda ei pidanud mööda internetti taga otsima, vaid said lühidalt, konkreetselt ja sorteeritult ühest kohast kätte.... millele "Supermoderaator" vastab "kui selles ühes postituses nii kinni ikka ollakse, siis lihtsam oli läbu koos põhjustajaga eemaldada". Kas eesmärk on minna lihtsama vastupanu teed ja räuskajaid ning asjaliku sisu jagajaid ühetaoliselt karistada, seejuures ka teemakohast sisu eemaldades? Mis eesmärk see täpsemalt on? Soodustada olukorra taaskordumist, sest räuskajatel tekib "õigus" selle alusel teinekordki räuskama asuda? Summutada diskussiooni ja teemakohast sisujagamist? Mida sa oma tegevusega taotled (või HV laiemalt taotleb)?
Mille kuradima pärast sa ei arvesta sellega, et valdkonnast huvitatud inimesed on huvitatud teemakohasest infost, mida ma jagan ja normaalset diskussiooni häirivad räuskajad tuleks lihtsalt teemast eemaldada, et teemakohane diskussioon toimida saaks, info liikuda?!
Milline on see reaalne sisuline põhjendus tegutsemiseks, peale selle, et nii on lihtsam?

Analoogiana võiks küsida, et kui tänaval on madalalaubaline vägivallatseja, kes suvalisi inimesi ründama asub ja end tema vastu kaitstakse... kas siis peaks mõlemad vangi panema? Jabur ei tundu?

"Targem annab järele" osas - justnimelt ja seda oli näha nii EV-de teemas kui ka siin. Ei vastanud ma tema suuremale räuskamisele, vaid raporteerisin selle siia teemasse nagu käima peaks. Ühtlasi nägin ma ta "kle jää vait juba ükskord." iba, ent ei vaevunud ka sellele vastama... sest see räuskamine ei ole mõistlik ja lootsin, et sellele vastatakse adekvaatselt: eemaldatakse see risu ja kutsutakse selle autor korrale või rakendatakse vastavaid meetmeid kui see ei lõppe. Aga no ei näe siin konkreetset hukkamõistu ropendamise-räuskamise-ründamise osas, ei näe. Hoitakse nagu s###a pilpa peal, millegipärast?!

Lühidalt: kui sa ei taha ega jaksa olla moderaator, et probleeme sisuliselt läbi vaadata ning vastavalt lahendada, et hea foorumikultuur areneks-tekiks-püsiks, siis anna see teatepulk kellelegi teisele üle või kutsu keegi teine moderatsioonist reageerima. Kui sa vähekenegi hoolid foorumi kvaliteedist, siis sa lähed probleemide korral neisse sisuliselt sisse ning teed adekvaatsed järeldused ja vastavalt sellele ka tegutsed. Suvaliselt lahmides ja valimatult päid maha võttes teed sa karuteene kõikidele.
Nagu oli näha eelmise korra ebaadekvaatsest probleemilahendusest, said sa tulemuseks selle, et kõik kordub mõne aja pärast jälle (tegelikult on sama asi varemgi olnud ning see jääbki korduma, kuniks destruktiivsed karakterid korrale kutsutakse või mõistlikud inimesed eemalduvad). Arusaamatu, miks sa nüüd sama teed.

Räägid minu pidamatusest - milline pidamatus? Kas on vale postitada teemasse teemakohast sisu-viiteid? Kas on vale selle tegevuse peale suvaliselt-teemaväliselt ja destruktiivselt räusk-ründavaid korrale kutsuda ning neid raporteerida? Pigem on see minupoolne tegevus olnud õige, probleem on selles, et paratamatult olen mina ebaratsionaalsete poolt kistud tüli keskmesse ja pealiskaudsel ning ebaratsionaalsel "lahendamisel" "visatakse laps pesuveega välja". See on tegelik probleem. Mul on kahju, et sa seda mõistma ei vaevu.

KillFrenzy, Postituses oli 28 linki ühelt veebisaidilt tõesti, ent asusid need ikka paraja sirvimise kaugusel. Ma ei saa etk eest otseselt rääkida, ent "käia läbi n+1 erinevat lehekülge, kus neid uudisnuppe kajastatakse" võib tähendada:
1) lehekülge EV-de teemas, kus need asjad eraldi postitatud on
2) "lehekülge" veebisaidil selle mõttes, et "alla kerides" avaneb justkui "uus lehekülg", st. sa selle materjali kättesaamiseks pidi ikka parasjagu sirvima

LISAKS rõhutan "eel-kureeritud kokkuvõtet". Ei olnud suvalised lingid suvaliselt postitatud, vaid uudised olid koguhulgast välja valitud ja kategooriate alusel järjestatud, st. sellega oli vaeva nähtud, et infot hea ja mugav ammutada oleks.

Rääkides valedest, siis "Mina küsisin lihtsalt kas lihtsam poleks seda 1 lehte linkida, mille peale sõitis rmc katus ära järjekordselt." on täielik vale: sinu siin teemas tehtud postitustest näeb, et sinu suhtlusviis on lahmimine ja sõim. Täpselt seda sa ka tegid. Selle jama sees sisaldus küll ka küsimus "kas lihtsam poleks seda 1 lehte linkida", ent see oli varjutatud destruktiivse räuskamise poolt. Ja sellele küsimusele ma vastasin: viited olid väljaselekteeritud (st. ma ei postitanud tuimalt kõike, mis saidil) ja lisaks olid nad ka sorteeritud ning iga viite juures ka kokkuvõte sisust, st. postitusel oli reaalne mõtestatud püstitus. Aga see polnud sulle ju tegelikult oluline, milles tegelikult asja sisu, probleemi tuum, ka on.

Viimased nädalad on võib-olla veidi liialdatud, ent tegemist on vähemalt nädalaga. See on absurdne.

Mul on kahju, et sinusugsed lahmijad ja sinusuguste lahmijate kaitsjad lasevad ratsionaalsel ja sisulisel diskussioonil räuskamisele alla jääda.

Spoileris originaalpostitus:
Spoiler Spoiler Spoiler

_________________


viimati muutis rmc 11.05.2020 00:16:04, muudetud 4 korda
Kommentaarid: 194 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 180
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

liitunud: 05.04.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.05.2020 17:15:37 vasta tsitaadiga

rmc, kle jää vait juba ükskord.
_________________
M: SFP Telia GPON võrgu jaoks - 40€
Kommentaarid: 149 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 132
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
etk
HV kasutaja
etk

liitunud: 10.10.2006




sõnum 10.05.2020 22:11:04 vasta tsitaadiga

Early Access kirjutas:
28 linki koos võõrkeelsete tsitaatidega - paras spämm, nagu sulle juba varem öeldi - mitte ükski kasutaja ei hakka neid läbi läbi lugema


Jah, EV teema lugejad lugesid küll seda postitust. Mulle väga meeldis ühest kohast korraga eel-kureeritud kokkuvõtet lugeda, mitte käia läbi n+1 erinevat lehekülge, kus neid uudisnuppe kajastatakse.
Aga mis teha, ma käin ka EV teemat lugemas selleks, et lugeda midagi EV-de kohta.
Viimased nädala käib seal aga ainult trollimine, peamiselt KillFrenzy poolt.
Tõsiselt, valesid postutsi kustutatakse seal teemas IMO. Üleliigne pläma tuleks ära võtta mitte asjalikud viited koos kokkuvõtlike sisukirjeldustega!!
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Anna tooli
 

liitunud: 16.03.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.05.2020 22:25:38 vasta tsitaadiga

kuule, seda musta materjali tuleb siin mõlema suust
.. aga kui selles ühes postituses nii kinni ikka ollakse, siis lihtsam oli läbu koos põhjustajaga eemaldada, mitte et peaks lugema siit teemast järjekordseid raporteid selle ühe postituse tagajärgede kohta. Peale selle et läks korraks üks teema hapuks, tahetakse ka see viia.. Sellega seoses kõikse suurematele kisakõridele AM1p nädalaks
Palju õnne KillFrenzy ja rmc

Edit; läks lohakalt

_________________
Kommentaarid: 351 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 293
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

liitunud: 05.04.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.05.2020 22:26:25 vasta tsitaadiga

etk kirjutas:
Early Access kirjutas:
28 linki koos võõrkeelsete tsitaatidega - paras spämm, nagu sulle juba varem öeldi - mitte ükski kasutaja ei hakka neid läbi läbi lugema


Jah, EV teema lugejad lugesid küll seda postitust. Mulle väga meeldis ühest kohast korraga eel-kureeritud kokkuvõtet lugeda, mitte käia läbi n+1 erinevat lehekülge, kus neid uudisnuppe kajastatakse.
Aga mis teha, ma käin ka EV teemat lugemas selleks, et lugeda midagi EV-de kohta.
Viimased nädala käib seal aga ainult trollimine, peamiselt KillFrenzy poolt.
Tõsiselt, valesid postutsi kustutatakse seal teemas IMO. Üleliigne pläma tuleks ära võtta mitte asjalikud viited koos kokkuvõtlike sisukirjeldustega!!


Miks sa toodad mingi paska? Postituses oli 28 linki ühelt lehelt. Mitte n+1 lehelt.
Mina küsisin lihtsalt kas lihtsam poleks seda 1 lehte linkida, mille peale sõitis rmc katus ära järjekordselt.
Viimased nädalad? Järjekordne laus vale ju. On eelmine lingi teema ja tänane. Enne seda on seal kuid vaikus olnud.
Kommentaarid: 149 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 132
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Anna tooli
 

liitunud: 16.03.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.05.2020 22:32:23 vasta tsitaadiga

targem annab järele, uknow

miks sa end siia end nii kinni tõmbasid, jääb arusaamatuks

samuti jääb arusaamatuks rmc pidamatus - no sa ei oma seda teemat; võiksid ju mõista

_________________
Kommentaarid: 351 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 293
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
elukaz
HV Guru
elukaz

liitunud: 06.09.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.05.2020 23:26:32 vasta tsitaadiga

Ma juba loobusin ev teema jälgimisest kui pidevalt näed et viimane postitaja rmc ja tooltipist näha et mingi moraalilugemise romaan jälle thumbs_down.gif
_________________
Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Kommentaarid: 176 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 143
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Anna tooli
 

liitunud: 16.03.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.05.2020 23:20:18 vasta tsitaadiga

amnestia

aga rmc lendab minul esimese kasutajana ever ignoreeritavate listi

_________________
Kommentaarid: 351 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 293
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
rmc
Aeg maha 1p
rmc

liitunud: 28.06.2005



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.05.2020 02:31:56 vasta tsitaadiga

Loodetavasti lõppeb sellega ka pealiskaudne ning lihtsama vastupanu teed minev modereerimine EV-de teemas, sest tegelik teema rööpasse seadmine võiks nüüd alles alata. Hindame neid, keda huvitab teema!

Õpin käesolevast, et derailivat teksti ignoreerin ja puhtalt raporteerin (st. lahkan siin teemas). Apelleerin mõistlikkusele :]

_________________
Kommentaarid: 194 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 180
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SandrakEST
HV vaatleja
SandrakEST

liitunud: 06.09.2015




sõnum 15.05.2020 09:48:08 Teema -:Palun abi uue MOBO leidmisel:- vajaks tähelepanu vasta tsitaadiga

link :: Vajaks tähelepanu

Foorum : Protsessorid
Teema : Palun abi uue MOBO leidmisel
Selgitus : Tõsta Foorumist "Protsessorid"->" "


Teema leidis lahenduse.

Kui keegi administ loeb, võib teema ära kustutada.

Aitäh, kena päeva.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
rmc
Aeg maha 1p
rmc

liitunud: 28.06.2005



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.05.2020 11:03:55 vasta tsitaadiga

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=10442825#10442825 - prügisse
_________________
Kommentaarid: 194 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 180
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Jänes
HV kasutaja

liitunud: 16.11.2003




sõnum 17.05.2020 17:22:27 Teema -:Koroonaviiruse ja teiste muude ohtlike viiruste teema (Uus küsitlus: kas kavatsed koroona viiruse vastu vaktsineerida? vasta tsitaadiga

link :: Vajaks tähelepanu

Foorum : Vaba Mikrofon
Teema : Koroonaviiruse ja teiste muude ohtlike viiruste teema
Selgitus : https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=10444489#10444489
Selgitus : https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=10444497#10444497

Kui neid keegi modereerida ei kavatse, järelikult antakse luba samaga vastata.
Noh Renka, vaatame kuidas sulle teiste ajupeeretused korda lähevad.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

liitunud: 05.04.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.05.2020 17:36:07 Teema -:Koroonaviiruse ja teiste muude ohtlike viiruste teema (Uus küsitlus: kas kavatsed koroona viiruse vastu vaktsineerida? vasta tsitaadiga

link :: Vajaks tähelepanu

Foorum : Vaba Mikrofon
Teema : Koroonaviiruse ja teiste muude ohtlike viiruste teema (Uus küsitlus: kas kavatsed koroona viiruse vastu vaktsineerida?)
Selgitus : Tõsta Foorumist "Vaba Mikrofon"->" prügi "

All paar jänese ajupeeretust.
Jänes ei oska lugeda - https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=10444432#10444432
Jänes raporteerib mu postitust? Miks? Või on see Jänese ülestunnistus, et ta ongi chatbot? - https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=10444744#10444744
Kommentaarid: 149 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 132
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
rmc
Aeg maha 1p
rmc

liitunud: 28.06.2005



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.05.2020 17:18:51 vasta tsitaadiga

Ülalpool lahatud võõrkeelse materjali jagamise osas:
Tanel kirjutas:
https://www.reuters.com/article/us-gm-batteries/gm-says-it-is-almost-there-on-million-mile-electric-vehicle-battery-idUSKBN22V2FS


Tuimalt võõrkeelne link, ilma kirjelduse, teksti, jms.-ta. Mujaoks ok, sest näen URL-ist ära, millest umbes jutt ja saan siis edasi lugeda, ent osadele ei sobinud siin sorteeritud ja väljatõstetega ingliskeelsed viited.
Tasub vast ikkagi mõelda selle peale, mis primaarne: sisuline diskussioon ja sisulise materjali jagamine ning ingliskeel on ikka piisavalt levinud, et selles keeles postitusi ei peaks taunima.

Lihtsalt märkuseks ja tõenäoliselt veel kuskil tuha all sütes hõõguva teema osas. Ikka parema HV nimel :]
(Viide ka: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=10447249#10447249)

_________________
Kommentaarid: 194 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 180
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

liitunud: 05.04.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.05.2020 17:27:06 Teema -:Siia postituste/teemade lingid v.a. "Ärifoorumid", mis vajavad moderaatorite poolt ülevaatamist.:- vasta tsitaadiga

link :: Vajaks tähelepanu

Foorum : Parem HV
Teema : Siia postituste/teemade lingid v.a. "Ärifoorumid", mis vajavad moderaatorite poolt ülevaatamist.
Selgitus : Tõsta Foorumist "Parem HV"->" Prügi "

Butthurt spämm.

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=10447265#10447265
Kommentaarid: 149 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 132
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
etk
HV kasutaja
etk

liitunud: 10.10.2006




sõnum 21.05.2020 08:39:03 vasta tsitaadiga

Pean antud juhul rmc,-ga nõustuma. Kui juba minna ühele nö kallale sellises stiilis postituste eest, siis tuleb samamoodi kõiki kohelda.

Ja anutd juhul minu kalduvus oleks pigem sinna poole, et sellised postitused, kus on lingid on OK seni kuni kas lingist endast on välja loetav millega tegu või on mingi väike kirjeldus juures.
Keelelises osas oleksm uidugi tore, kui oleks eesti keelne kirjeldus või link aga alati seda luksust ei ole. Kui on mingis võõras keeles, mida ei oska, siis kas tuleb Google Translate vms appi kui huvi on lugeda või siis jätta vahele. Ei tundu just raske olema.


KillFrenzy, saa üle juba. Saame aru küll, et sul on mingid isiklikud tunded siin osade teiste foorumikasutajate suhtes, vähemalt käitud niimodi. Aga püüa siiski viisakaks jääda eks. Teise foorumi kasutaja pidev tagakiusamine ei jäta sinust just kuigi head muljet. (Isiklikult arvaks, et mõni mode võiks su käitumist terviklikumalt hinnata ja võib-olla mingeid tegevusi teha. Aga ma õnneks ei ole mode ega oma võimu nendele soovituste andmiseks icon_wink.gif )
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

liitunud: 05.04.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.05.2020 09:05:11 Teema -:Siia postituste/teemade lingid v.a. "Ärifoorumid", mis vajavad moderaatorite poolt ülevaatamist.:- vasta tsitaadiga

link :: Vajaks tähelepanu

Foorum : Parem HV
Teema : Siia postituste/teemade lingid v.a. "Ärifoorumid", mis vajavad moderaatorite poolt ülevaatamist.
Selgitus : Tõsta Foorumist "Parem HV"->" prügi"

Läbu

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=10447633#10447633
Kommentaarid: 149 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 132
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jägaja
HV Guru
jägaja

liitunud: 06.08.2004




sõnum 22.05.2020 11:36:29 vasta tsitaadiga

Paluks kustutamise asemel tõsta siit alates https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=10448508#10448508 hoopis Remondi-ja Ehituse teemasse. https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=418756&start=9200&postdays=0&postorder=asc&highlight=
_________________
" Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Kommentaarid: 132 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 119
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
avrn
Kreisi kasutaja

liitunud: 15.02.2007




sõnum 23.05.2020 07:34:13 Teema -:ASU Baseball: No. 13 Sunshine Devils9th-inning rally falls small in just sequence finale versus Oregon Place:- vajaks t vasta tsitaadiga

link :: Vajaks tähelepanu

Foorum : Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum
Teema : ASU Baseball: No. 13 Sunshine Devils9th-inning rally falls small in just sequence finale versus Oregon Place
Selgitus : Tõsta Foorumist "Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum"->" "
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
commer
HV Guru
commer

liitunud: 02.10.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.05.2020 10:15:40 Teema -:Mariners choose Zach Duke and Adam Warren inside bullpen transform:- vajaks tähelepanu vasta tsitaadiga

link :: Vajaks tähelepanu

Foorum : Naljakad juhtumised arvutimaailmast
Teema : Mariners choose Zach Duke and Adam Warren inside bullpen transform
Selgitus : Tõsta Foorumist "Naljakad juhtumised arvutimaailmast"->"Kasti"


Kommentaarid: 850 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 657
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
commer
HV Guru
commer

liitunud: 02.10.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.05.2020 10:16:37 Teema -:Indians closed out by way of Pink Sox in just collection finale:- vajaks tähelepanu vasta tsitaadiga

link :: Vajaks tähelepanu

Foorum : Sülearvutid
Teema : Indians closed out by way of Pink Sox in just collection finale
Selgitus : Tõsta Foorumist "Sülearvutid"->"Kasti"


Kommentaarid: 850 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 657
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
commer
HV Guru
commer

liitunud: 02.10.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.05.2020 10:17:09 Teema -:No endurance: Jeter nervous towards look at Marlins grow to be winners:- vajaks tähelepanu vasta tsitaadiga

link :: Vajaks tähelepanu

Foorum : Kasulikud näpunäited
Teema : No endurance: Jeter nervous towards look at Marlins grow to be winners
Selgitus : Tõsta Foorumist "Kasulikud näpunäited"->"Kasti"


Kommentaarid: 850 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 657
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Märt.
HV Guru
Märt.

liitunud: 17.01.2004




sõnum 30.05.2020 06:41:30 Teema -:Situs Judi IDN Poker Online Uang Asli Terpercaya:- vajaks tähelepanu vasta tsitaadiga

link :: Vajaks tähelepanu

Foorum : Üldfoorum
Teema : Situs Judi IDN Poker Online Uang Asli Terpercaya
Selgitus : Tõsta Foorumist "Üldfoorum"->" kasti "
Bot.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

liitunud: 27.01.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.05.2020 20:00:22 Teema -:IPTV Premium Subscription:- vajaks tähelepanu vasta tsitaadiga

link :: Vajaks tähelepanu

Foorum : Multimeedia- ja helifoorum
Teema : IPTV Premium Subscription
Selgitus : SPAM ad
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Etz
HV Guru
Etz

liitunud: 27.01.2005



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.06.2020 07:32:54 Teema -:Synology arutelu:- vajaks tähelepanu vasta tsitaadiga

link :: Vajaks tähelepanu

Foorum : Serverid / Andmemassiivid / Tulemüürid
Teema : Synology arutelu
Selgitus : Tõsta Foorumist "Serverid / Andmemassiivid / Tulemüürid"->" "

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=10455356#10455356 -> Ostuabi
Kommentaarid: 223 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 192
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  Siia postituste/teemade lingid v.a. "Ärifoorumid", mis vajavad moderaatorite poolt ülevaatamist. mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 171, 172, 173 ... 224, 225, 226  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.