Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Dell ja Alienware näitasid CES-il volditavat sülearvutit ja ideearvutit Concept UFO märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 01.10.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.01.2020 00:22:54 Dell ja Alienware näitasid CES-il volditavat sülearvutit ja ideearvutit Concept UFO vasta tsitaadiga


PRESSITEADE - Dell ja Alienware tutvustasid tehnoloogiamessil CES 2020 uuendusliku disainiga mänguriarvutit, mille näol on tegu eriti kompaktse mängimiseks mõeldud arvutiga, mida on mugav kaasas kanda.

Seadmel on 8-tolline 1900x1200 resolutsiooniga ekraan ning selle külgedel on lahtiühendatavad puldid, mida on võimalik kasutada nii arvuti küljes kui ka selle küljest eraldi. Viimasel juhul saab kaks puldi osa omavahel ühendada ja ekraani näiteks lauale asetada. Ekraani taga on selle toetamiseks ka spetsiaalne jalg. Samuti saab arvuti ühendada mõne välise ekraani või monitoriga ning soovi korral saab sellega ühendada hiire ja klaviatuuri.
Seespool on seadmel 10. põlvkonna Intel® Core™ protsessor, WiFi ja Bluetooth ühendused ja Thunderbolt pesa heaks mängimiskogemuseks.

Concept Duet


Teiseks näitas Dell veel üht ideearvutit nimega Concept Duet. Tegemist on justkui sülearvutiga, millel on ekraan ja klaviatuuri asemel veel üks ekraan. Mõlemad on 13,4-tollised puutetundlikud ekraanid, seega saab seadet kas sõrmede või spetsiaalse puutepliiatsiga kasutada.
Arendatud on ka seadme tarkvaralist poolt, et kaht ekraani võimalikult hästi ära kasutada. Näiteks saab ühele ekraanile ühe ja teisele teise dokumendi asetada, et neid võrrelda või näiteks ühest dokumendist teksti tõlkida. Või näiteks videokõnet pidada ja e-kirju samaaegselt lugeda.

Concept Ori

Viimaks näitas Dell messil volditavat sülearvutit Concept Ori. Seadmel on 13-tolline volditav ekraan, seega on tegemist üsna tavapärases mõõdus arvutiga, mida saab samas väga kompaktseks ja mugavalt kaasas kantavaks kokku voltida. Disainilt on arvuti sarnane Duet mudeliga, kuid vahe seisneb selles, et kogu arvutit katab üks ekraan, mis on volditav.

Inimestel on võimalik valida, kuidas nad arvutit kasutada soovivad. Võimalik on kasutada mõlemat poolt ekraanina ja sinna mingit sisu kuvada, näiteks ühele sotsiaalmeediarakendust ja teisele töökirju või mõnda videot. Samuti saab üht poolt kasutada klaviatuurina.

Allikas: DELL

_________________
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Dell ja Alienware näitasid CES-il volditavat sülearvutit ja ideearvutit Concept UFO
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.