Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Asjade interneti kasutamine muutub tänu Elisa ja idufirma 1oT koostööle lihtsamaks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 01.10.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.11.2019 20:25:57 Asjade interneti kasutamine muutub tänu Elisa ja idufirma 1oT koostööle lihtsamaks vasta tsitaadiga


PRESSITEADE - Telekomiettevõte Elisa tõi Eestis turule mitmel pool maailmas kasutatava äriklientidele suunatud uudse haldussüsteemi, mis võimaldab IoT ehk asjade interneti turul tegutsevatel ettevõtetel juhtida SIM-kaarte otse.

Elisa võttis koostöös idufirmaga 1oT kasutusse platvormi, mis annab partneritele vabad käed enda teenuste juhtimisel ehk kui varem said partnerid hallata enda SIM-kaarte läbi Elisa, siis tänasest ei pea enam ettevõtte poole pöörduma.
„On suur rõõm pakkuda 1oT poolt arendatud tarkvara nii uuendusmeelsele ettevõttele nagu Elisa,“ ütles 1oT asutaja ja tegevjuht Märt Kroodo. Elisale litsentseeritud 1oT platvorm on arendatud ligi saja ülemaailmse IoT ehk asjade interneti ettevõtte tagasiside põhjal ning teenindab 300 000 SIM-kaarti alates Ameerikast kuni Austraaliani.

Teenus on mõeldud Elisa äriklientidele, kes soovivad ühendada oma targad seadmed mobiilside võrku Eestis ning välisriikides. Klientidel on võimalus ise aktiveerida, avada, tellida ja sulgeda SIM-kaarte. Lisaks näeb klient kaartide kasutusajalugu, võrgu informatsiooni ning pakub võimalust valida hinnapakette, seadistada kasutuslimiite ja saada automaatseid teavitusi.

„1oT platvormi kasutavad näiteks lindude rändekaarte koostavad ettevõtted, kes on võrku ühendatud jälgimisseadmed paigaldanud lindude külge ning jälgivad perioodiliselt nende teekonda. Lisaks haldavad 1oT platvormi kaudu SIM-kaarte ka mitmed juhtivad tõukeratta jagamisteenuse ettevõtted Ameerika Ühendriikides ja Euroopas ning logistikaettevõtted Aafrikas ja Aasias,“ täpsustas Kroodo.

Kroodo sõnul on asjade interneti ettevõtetele oluline lisaks võrguühenduse kvaliteedile ka kontroll oma SIM-kaartide üle ning võimalus reageerida kiiresti erinevatele olukordadele. “Päeva lõpuks on IoT ettevõtete põhitegevus kuskil mujal. Nad teenindavad üldjuhul oma lõppklienti ning võrguühendus koos selle efektiivse haldusega peab nende põhiäri 100% toetama. Selleks on 1oT arendatud haldusplatvorm ka loodud.”

Elisa äriarenduse osakonna juht Merli Üle sõnas, et uuenduslik tarkvara annab äriklientidele oluliselt suurema vabaduse enda teenuste juhtimiseks, sh ka juhul, kui nende enda teenus vajab Elisa mobiilsidet. „Tahame, et meie praegused ja tulevased partnerid saaks oma äri korraldada täpselt nii nagu nad ise seda soovivad. Seepärast pakumegi koostöös idufirmaga 1oT oma klientidele platvormi, mis võimaldab neil juhtida teenust kordades efektiivsemalt ning pakkuda enda klientide suuremat paindlikust ja kiiremat klienditeenindust.“ Edaspidi saab klient kiiremini tegutseda ning lahendada küsimusi vaid mõne nupuvajutusega, sest varem käis kaartide aktiveerimine, muutmine ja sulgemine läbi Elisa.

Elisa Eesti AS (www.elisa.ee) on Elisa kontserni osa ning turuliider Eestis telekomiteenustes erakliendi ja kõnekaardi segmendis. Samuti on Elisa juhtiv tasulise TV-teenuse ja suuruselt teine interneti püsiühenduse teenuse pakkuja Eesti turul. Koos Santa Monica Networksiga loob ettevõte klientidele turvalisi võrgu- ja andmekeskuste lahendusi. 1000 töötajaga suurettevõtte siht on saada suurimaks kommunikatsiooni- ja meelelahutusettevõtteks Eestis. Elisa pakub kõikidele klientidele mobiilside, interneti püsiühenduse ja TV-teenuseid ning aitab ettevõtetel ja avalikul sektoril kasvatada efektiivsust ja turvalisust võrgu- ja IT infrastruktuurilahenduste abil. Ettevõtte käive oli 2018. aastal 169,7 miljonit eurot.

1oT on mobiilsideoperaatoritest sõltumatu 2G, 3G, 4G, NB-IoT ja LTE-M andmesideteenuse pakkuja ülemaailmsetele asjade internetiga tegelevatele ettevõtetele. 1oT koondab erinevad mobiilsideoperaatorid ühele teenusplatvormile ning võimaldab targa seadme tootjatel saada võrguühendus 180 riigis ühelt teenuspakkujalt koos ühe iseteenindusplatvormi, arve ja eSIM-kaardiga. Tänaseks on 1oT müünud 300 000 SIM-kaarti IoT-seadmetele üle maailma. Lisaks litsentseerib 1oT oma SIM-kaartide haldusplatvormi mobiilsideoperaatoritele. Rohkem informatsiooni https://1oT.mobi.

_________________
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Asjade interneti kasutamine muutub tänu Elisa ja idufirma 1oT koostööle lihtsamaks
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.