Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Viis suuremat uuendust, mis saavad õige pea nutitelefonides uueks normiks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 01.10.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.10.2019 19:48:48 Viis suuremat uuendust, mis saavad õige pea nutitelefonides uueks normiks vasta tsitaadiga


ELISA PRESSITEADE - Kui pealtnäha paistab, et nutitelefonide turg on ideedest tühi ja iga-aastased lipulaevad üksteisest ei erine, siis tegelikkuses on moodsaid uuendusi tulemas õige mitmeid. Elisa seadmete tootejuht tutvustab viit suuremat uuendust, mis tuleval aastal massidesse jõuavad.

Palju on räägitud sellest, et nutitelefonide turg on edasiminekutes stagneerunud ning ega tavakasutajal pole vahet, millist lipulaeva ta kasutab – kõik tippmudelid on väga head. Tasapisi tuleb aga nutitelefonidele erinevaid uuendusi, millest osad on täiesti pöörased, teised jällegi nähtamatud, kuid võimsad jõud taustal. Elisa seadmete tootejuht Kirill Šapošnikov loetleb viis suuremat uuendust, mis õigepea sõrmede vahele jõuavad.

Sujuvad ekraanid

Võimas riistvara võib tagada nutitelefonis väga hea kiiruse ja kasutuskogemuse, kuid sujuvam ekraan on hoopis midagi muud. Seni on igal nutitelefonil olnud ekraan, mis töötab 60 kaadrit sekundis ehk 60Hz sagedusel. Tasapisi on turule hakanud ilmuma nutitelefone, mille ekraan töötab hoopis 90Hz sekundis. Lihtsustatult tähendab see, et ekraanid kuvavad ekraanil toimuvat tihedamini ja täpsemini. Selle tulemusena tundub telefoni ekraan palju elavam ja sujuvam.

Hetkel kasutavad suurtest brändidest sellist ekraani OnePlus 7 Pro ja 7T seeria ja Google Pixel 4 seeria telefonid. Eestis on ametlikult saadaval neist kahest ainult OnePlusi mudelid.

Suuremad ekraanid

Aastaid tagasi võis kuulda arvamusi, et kõik tippmudelid on ekraanimõõtmetelt liiga suured ja vaikselt astutakse suurustega juba tahvelarvutite kandadele. Tänaseks on enamik suurte ekraanidega ära harjunud ja tootjad plaanivad teha veelgi suuremaid telefone. Samsung ja Huawei on avalikult välja kuulutanud oma volditavad telefonid, mis toovad taskusse tõepoolest tahvelarvuti suurused ekraanid. Mõned tootjad mängivad aga praeguste telefonide suurustega.



Näiteks tutvustas Xiaomi äsja Mi Mix Alpha telefoni, mis on peaaegu üleni kaetud ekraaniga. Täpsemalt on toote kerest 180,8% kaetud puutetundliku ekraaniga. Teised tootjad nagu OnePlus ja Samsung on aga eemaldanud „kulmu“ ja liigutanud esikaamera telefoni külge mehhaaniliselt – saavutades nii võimalikult suure ekraani ja korpuse suhte.

Kõik peidetakse ekraani alla

Kui paar aastat tagasi tulid esimesed telefonid välja kulmudega, hakati koheselt spekuleerima, et tulevikus liigub kaamera hoopis ekraani alla. Tänaseks on meil ametlikult teada, et paar ettevõtet on sellega hakkama saanud, neist üks esimesi oli Xiaomi. Ametliku toodet, mis seda kasutaks, veel lettidel ei ole, kuid tuleva aasta algul peetavas Barcelona Mobile World Congress’is võib üsna tõenäoliselt selle tehnoloogiaga telefone juba näha. Loogilise järeldusena lisatakse seejärel ekraani alla ka näotuvastuseks mõeldud kaameraid.

Kui ekraani all olev sõrmejäljelugeja enam nii uudne pole, siis võrreldes füüsilise lugejaga pole need ikka samal tasemel. Uus aasta peaks tooma ka uue generatsiooni ekraanialuseid sõrmejäljelugejaid, mis peaksid senisest kiiremad ja täpsemad olema.

Üle 100-megapikslised kaamerad

Nutitelefonide kaamera on üks peamiseid müügiargumente uue telefoni ostmisel. Samsung on teinud sellel alal tõsise edasimineku, tuues turule esimese 108-megapikslise nutitelefoni kaamera sensori. Väidetavalt peaks uus sensor pakkuma kõrgklassi DSLR kaameratega võrdväärset resolutsiooni, tegema senisest veelgi paremaid pilte hämaras valguses ja võimaldama filmida videoid 6K resolutsioonis. On teadatuntud tõde, et megapikslite või kaamerate arv pildikvaliteeti ei määra, aga esimeste testpiltide põhjal paistab uus sensor olevat üks turu võimsamaid.

Eesti turule peaksid selle sensoriga telefonid jõudma järgmisel aastal.

Välkkiire laadimine

Möödas on ajad kui telefoni peab terve öö laadima, et seda järgneval päeval normaalselt kasutada. Aina enam leiab telefonidest kiirlaadimist, mis lubavad telefoni mõne tunniga täis või kiirelt pooltäis laadida. Telefonide uueneva USB standardiga tõuseb ka maksimaalse voolu suurus, mida üks peenike kaabel koos pisikese laadijaga edastada jõuab ning kõik tippmudelid toetavad täna ühel või teisel viisil kiirlaadimist - kliendisõbralikumad tootjad kaasavad kiirlaadija kohe telefoniga.

Tänavu on mitmed tootjad andnud märku rekordiliselt välkkiiretest laadijatest. Neist võimsaim on Hiina tootja Vivo poolt avalikustatud Super FastCharge 120W laadija, mis peaks 4000 mAh suurusega aku laadima täis kõigest 13 minutiga. See teeks sellest kõige kiirema laadimisstandardi hetkel nutitelefonide maailmas.

Vivole sarnaselt tutvustas 100W suurust kiirlaadimist ka Xiaomi, lubades 4000 mAh suuruse aku nullist täis laadida 17 minutiga.

Eeldatavalt võib nimetatud uusi omadusi leida tuleval aastal turule tulevatest lipulaevadest, mis kvaliteedilt ja omadustelt on kõrgemas hinnasklassis, kuid hinda igati väärt. Jääb ainult oodata, kas mõni tootja turgu millegi uuega ka üllatada suudab?

Allikas: www.elisa.ee

_________________
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
purexl
HV kasutaja

liitunud: 30.08.2005




sõnum 21.10.2019 22:03:09 vasta tsitaadiga

Lisaks veel see,grafeeni baasil patareid

https://www.businessinsider.com/samsung-graphene-battery-tech-super-fast-charging-2019-8
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

liitunud: 04.04.2003




sõnum 21.10.2019 22:19:27 vasta tsitaadiga

purexl kirjutas:
Lisaks veel see,grafeeni baasil patareid

https://www.businessinsider.com/samsung-graphene-battery-tech-super-fast-charging-2019-8

Loe oma artiklit paremini.

Selgelt kirjas, et see grafeenaku on alles "sahinad puulatvades" ning minda sahistatakse mitu aastat. icon_cool.gif
Nii, et pigem on arvata, et seda grafeenakut ei nähta veel väga kaua. Sama keiss nagu on selle kuulsa, aastaid lubatud alumiiniumakuga.

Tsitaat sellest sinu lingitud artiklist:
Samsung is rumored to release a smartphone powered by new graphene battery technology that can fully charge in under 30 minutes, according to prolific gadgets leaker Evan Blass.
...
Samsung announced in 2017 that it was developing its graphene battery technology, saying that it would, in theory, only take 12 minutes to fully charge a battery.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
purexl
HV kasutaja

liitunud: 30.08.2005




sõnum 22.10.2019 00:00:38 vasta tsitaadiga

Antud teema on vaade tuleviku, mis lähima aastate jooksul tulevad/võivad tulla. Mida sa plõksid siin, kas on vale jagada tehnoloogliseid uudiseid et inimesed saaksid lugeda mis tulevikus meid ees ootab.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
CommandsRef
HV kasutaja

liitunud: 04.09.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.10.2019 08:01:48 vasta tsitaadiga

purexl kirjutas:
Antud teema on vaade tuleviku, mis lähima aastate jooksul tulevad/võivad tulla. Mida sa plõksid siin, kas on vale jagada tehnoloogliseid uudiseid et inimesed saaksid lugeda mis tulevikus meid ees ootab.

Antud juhul oled sina see plõksija. On ikka vahe, kas lähiajal või teadmata hulga aastate pärast. Lähiajaks võiks lugeda 6-9 kuud, max 1 aasta.
Ka mittekriimustuvast või iseparanevast ekraanist on räägitud mitmeid aastatid. Aga turul pakutakse ikka kergelt purunevaid tooteid.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
macc
Kreisi kasutaja

liitunud: 10.05.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.10.2019 16:38:59 vasta tsitaadiga

Ootaks telefoni, mis koosneb kahest osast: display osa max. 2-3mm paks ja eraldiseisev aku. Display osa koosneks ka sisemisest akust, mis kestaks 30min. kuni tund. See võimaldaks tehe kerge ja õhukese telefoni mida laadiks taskus olev teine osa, aku 5000-8000mAh. Eraldiseisev aku osa võiks siis sisaldada paremat kaamerat. Kogu komplekt kaaluks sel juhul umbes 250 grammi. Display osa aga umbes 80-100 grammi. Mina oleks kindel huviline.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
woox2k
Kreisi kasutaja
woox2k

liitunud: 25.03.2009




sõnum 22.10.2019 17:25:06 vasta tsitaadiga

Minujaoks küll midagi kasulikku nende uuenduste juures pole. Enne võiks Androidi sujuvalt mingi 8+ tuumaliste peal käima ajada kui neid uimavaid animatsioone 90hz sagedusel näitama hakatakse icon_lol.gif Kiirlaadimine oleks veel asi lausa kui see akusi sekundiga maha ei tapaks. Igatahes jätkuvalt peab ootama vastupidavamaid ekraane/akusi ja vähem ebardlikke puuteekraane, mis esimese vihmapiisa nägemisel lolliks lähevad. (tore ju kui kogu telefoni kest on puuteekraan ja selline probleem on)
_________________
Mess with the best, die like the rest!
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
LKits
HV Guru
LKits

liitunud: 06.09.2007




sõnum 22.10.2019 22:23:08 vasta tsitaadiga

macc kirjutas:
Ootaks telefoni, mis koosneb kahest osast: display osa max. 2-3mm paks ja eraldiseisev aku. Display osa koosneks ka sisemisest akust, mis kestaks 30min. kuni tund. See võimaldaks tehe kerge ja õhukese telefoni mida laadiks taskus olev teine osa, aku 5000-8000mAh. Eraldiseisev aku osa võiks siis sisaldada paremat kaamerat. Kogu komplekt kaaluks sel juhul umbes 250 grammi. Display osa aga umbes 80-100 grammi. Mina oleks kindel huviline.
Seda olen ise ka varem mõelnud, et võiks olla mingi hästi õhuke ja kerge telefon, milles on näiteks 1Ah aku sees ning siis saaks külge kinnitada suurema aku. Eks näis, vaatab, mis tuleb.
_________________
itLahendused - Arvutite remont ja hooldus, veebilehtede loomine, soodne veebimajutus. Võta ühendust! Tel: +372 555 268 97 ja e-post info@itlahendused.ee
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 01.10.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.10.2019 22:50:31 vasta tsitaadiga

Sony Xperia XR oli vahetatava akuga.
3-nda osapoole oluliselt suurema/võimsama aku sai külge panna, koos vastava korpusega. Aga veekindlust silmas pidades selline lahendus siiski ei töötaks.

_________________
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
LKits
HV Guru
LKits

liitunud: 06.09.2007




sõnum 22.10.2019 23:00:18 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
Sony Xperia XR oli vahetatava akuga.
3-nda osapoole oluliselt suurema/võimsama aku sai külge panna, koos vastava korpusega. Aga veekindlust silmas pidades selline lahendus siiski ei töötaks.
Nojah, vee all laadida on üpris keeruline, aga telefonisse endasse vesi sisse ei lähe, sest too on veekindel ja aku kinnitub telefoni külge, mitte sisse.
_________________
itLahendused - Arvutite remont ja hooldus, veebilehtede loomine, soodne veebimajutus. Võta ühendust! Tel: +372 555 268 97 ja e-post info@itlahendused.ee
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 01.10.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.10.2019 04:29:08 vasta tsitaadiga

LKits, sa mõtled siis veekindlat wireless laadijaga akupanka?
_________________
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
NightStriker
HV veteran
NightStriker

liitunud: 24.07.2007




sõnum 23.10.2019 05:21:09 vasta tsitaadiga

..
_________________
Allverelaev sukeldub määramata ajaks.


viimati muutis NightStriker 08.04.2024 03:30:17, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 63
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
LKits
HV Guru
LKits

liitunud: 06.09.2007




sõnum 23.10.2019 08:31:56 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
LKits, sa mõtled siis veekindlat wireless laadijaga akupanka?
Näiteks või siis lihtsalt ühendada lisanduv aku kuidagi klemmidele ning just see klemmide koht veekindlustada.


radist87 kirjutas:
LKits kirjutas:
macc kirjutas:
Ootaks telefoni, mis koosneb kahest osast: display osa max. 2-3mm paks ja eraldiseisev aku. Display osa koosneks ka sisemisest akust, mis kestaks 30min. kuni tund. See võimaldaks tehe kerge ja õhukese telefoni mida laadiks taskus olev teine osa, aku 5000-8000mAh. Eraldiseisev aku osa võiks siis sisaldada paremat kaamerat. Kogu komplekt kaaluks sel juhul umbes 250 grammi. Display osa aga umbes 80-100 grammi. Mina oleks kindel huviline.
Seda olen ise ka varem mõelnud, et võiks olla mingi hästi õhuke ja kerge telefon, milles on näiteks 1Ah aku sees ning siis saaks külge kinnitada suurema aku. Eks näis, vaatab, mis tuleb.


Ehk siis midagi moto mod suunas.
https://www.androidauthority.com/moto-mods-789689/
Vabsjee hea, polnud kursiski sellisest! Aitäh!
_________________
itLahendused - Arvutite remont ja hooldus, veebilehtede loomine, soodne veebimajutus. Võta ühendust! Tel: +372 555 268 97 ja e-post info@itlahendused.ee
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

liitunud: 04.04.2003




sõnum 23.10.2019 12:14:18 vasta tsitaadiga

LKits kirjutas:
Tanel kirjutas:
LKits, sa mõtled siis veekindlat wireless laadijaga akupanka?
Näiteks või siis lihtsalt ühendada lisanduv aku kuidagi klemmidele ning just see klemmide koht veekindlustada.


radist87 kirjutas:
LKits kirjutas:
macc kirjutas:
Ootaks telefoni, mis koosneb kahest osast: display osa max. 2-3mm paks ja eraldiseisev aku. Display osa koosneks ka sisemisest akust, mis kestaks 30min. kuni tund. See võimaldaks tehe kerge ja õhukese telefoni mida laadiks taskus olev teine osa, aku 5000-8000mAh. Eraldiseisev aku osa võiks siis sisaldada paremat kaamerat. Kogu komplekt kaaluks sel juhul umbes 250 grammi. Display osa aga umbes 80-100 grammi. Mina oleks kindel huviline.
Seda olen ise ka varem mõelnud, et võiks olla mingi hästi õhuke ja kerge telefon, milles on näiteks 1Ah aku sees ning siis saaks külge kinnitada suurema aku. Eks näis, vaatab, mis tuleb.


Ehk siis midagi moto mod suunas.
https://www.androidauthority.com/moto-mods-789689/
Vabsjee hea, polnud kursiski sellisest! Aitäh!

See sinu idee kukub juba eos kokku kuna sinu telefonis olev vesijahutus ise on kaalult raskem kui su muu telefon. Ning telefon tahab saada ka kõvasti veel lisaks õhujahutust. icon_cool.gif
Kui kõik liialt kinni tambid, siis hakkad talle külge aretama veel lisaks ka välist vesijahutust.

Samsungi enda jutt Samsungis kasutatavat vesijahutusest:
Bringing the Galaxy Note9’s Water Carbon Cooling System to Life
on August 29, 2018

Powered by faster chips, beefy graphics cards, and enough RAM to game like a console, modern smartphones have become more like laptops in our pockets. Designed for those that want to do more, the Galaxy Note9 pushes the envelope further, featuring the latest and greatest chip sets, up to 8GB RAM, and a 4,000mAh battery.

But with all that power under the hood it takes some engineering magic to make sure that all the components stay cool while you’re gaming or doing some intense multitasking. Samsung has innovated smartphone cooling on the Galaxy Note9 with its all-new Water Carbon Cooling system.

Water cooling first debuted on the Galaxy S7, but Galaxy Note9 improves both the capacity and efficiency of smartphone cooling. So how did we make it happen? We’ll let our engineers fill you in on the details with notes from the creator’s lab.

https://news.samsung.com/global/bringing-the-water-carbon-cooling-system-to-life
------------
Vajadusel saad osta ka välise vesijahutuse. Või ise ehitada... icon_cool.gif beer_yum.gif
- ei ole nali, mul läheb endal Samsungi Hotspoti telefon sigakuumaks ja pean samuti kasutama välist lisajahutust.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Draqula
HV Guru

liitunud: 29.10.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.10.2019 13:31:32 vasta tsitaadiga

Tahaks näha kiirlaadimist, mis oleks senisest kiirem ja samas ei tapaks akut nii palju.
Saan aru, et praeguse tehnoloogia puhul kiirlaadimisega maksad lõivu aku lühema eluea näol.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Dogbert
HV Guru
Dogbert

liitunud: 03.05.2004




sõnum 23.10.2019 13:42:40 vasta tsitaadiga

Inimesed mainivad telefoni veekindlust, tahanteada kukub vastuseks seletama telefoni vesijahutusest icon_lol.gif
_________________
Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
LKits
HV Guru
LKits

liitunud: 06.09.2007




sõnum 23.10.2019 14:03:50 vasta tsitaadiga

Dogbert kirjutas:
Inimesed mainivad telefoni veekindlust, tahanteada kukub vastuseks seletama telefoni vesijahutusest icon_lol.gif
ot:
Mõtlesin just sama - normaalne bot icon_biggrin.gif

_________________
itLahendused - Arvutite remont ja hooldus, veebilehtede loomine, soodne veebimajutus. Võta ühendust! Tel: +372 555 268 97 ja e-post info@itlahendused.ee
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
wex
Kreisi kasutaja

liitunud: 25.11.2003




sõnum 23.10.2019 15:04:08 vasta tsitaadiga

Ma loen sellest uudisest välja seda mida telefonitootjad tahavad tarbiale müüa. Aga enne on tarbijale vaja selgeks teha mida tal vaja on.
Kaamera poole pealt tahaks hoopis suuremat sensorit. Mõned on seda lubanud ja natuke on paremaks läinud ka.
Aku võiks ikka laadida 8 h. Või vähemalt nii kaua kui pole akut mida kiirlaadimine ei tapaks. Tootjale muidugi meeldiks kui aku eluiga lüheneks.
Aga selleks, et aku laadimis võimaluseni kestaks peaks töö/ooteaeg pikenema.
Uued läpakad oskavad juba päris hästi võimsustarvet optimeerida. Miks ei võiks telefonid sama osata?
Siin oleks arenguruumi ikka kõvasti.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 112
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
woox2k
Kreisi kasutaja
woox2k

liitunud: 25.03.2009




sõnum 23.10.2019 17:14:01 vasta tsitaadiga

wex kirjutas:
Kaamera poole pealt tahaks hoopis suuremat sensorit.

See megapiksliralli võiks juba ammu läbi olla tõesti. Kahtlen, et väga palju tarbijaid on alles jäänud, kes megapiksleid kvaliteediga võrdlevad. Suurem sensor ja parem optika võiks suund hoopis olla. Samas megapikslite arendus on odav, vahet pole mis sensor masinas. Hiinlased juba ammu näidanud et 5mpix sensorist saab ka 12mpix kätte kui pilt tarkvaraliselt suuremaks scaleda icon_lol.gif

_________________
Mess with the best, die like the rest!
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
salatoimik
HV Guru
salatoimik

liitunud: 08.08.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.10.2019 22:41:49 vasta tsitaadiga

Loodan, et see volditavuse asi sureb samamoodi välja nagu 3D. Ikka päris jube imo.
Xiaomi 360 ekraan on veel mingitmoodi aga mingit telliskivi voltida icon_lol.gif

_________________
LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Betamax
HV Guru
Betamax

liitunud: 29.05.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.10.2019 10:44:02 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
Loodan, et see volditavuse asi sureb samamoodi välja nagu 3D. Ikka päris jube imo.
Xiaomi 360 ekraan on veel mingitmoodi aga mingit telliskivi voltida icon_lol.gif

Voltimise buum on alles algamas... Läpakad kah sinnapoole teel.
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 686 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 532
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
timok
Kreisi kasutaja
timok

liitunud: 04.08.2005



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.10.2019 11:25:25 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
salatoimik kirjutas:
Loodan, et see volditavuse asi sureb samamoodi välja nagu 3D. Ikka päris jube imo.
Xiaomi 360 ekraan on veel mingitmoodi aga mingit telliskivi voltida icon_lol.gif

Voltimise buum on alles algamas... Läpakad kah sinnapoole teel.
Spoiler Spoiler Spoiler

Nüüd siis tulemas (kontseptsioon) lausa kolmeks osaks volditav:
https://www.androidauthority.com/tcl-foldable-smartphone-prototype-1046366/?utm_source=feedly&utm_medium=webfeeds
Kommentaarid: 127 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 118
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
salatoimik
HV Guru
salatoimik

liitunud: 08.08.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.10.2019 13:05:04 vasta tsitaadiga

Ma pigem ootaks rulookardinat mis alla lastes muutuks telekaks
_________________
LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Draqula
HV Guru

liitunud: 29.10.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.10.2019 13:24:54 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
Ma pigem ootaks rulookardinat mis alla lastes muutuks telekaks


Alt üles rulluv ei sobi? icon_smile.gif

Link
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mahno
HV kasutaja

liitunud: 25.07.2007



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.10.2019 12:16:36 vasta tsitaadiga

Mina ootaks jälle telefoni, mis ei ole suurem, kui iphone SE. Olemasolevale SE funktsionaalsusele tahaks juurde wireless laadimist ja wireless carplayd. Muust piisab juba praegu. Igasugune voltimine, klappimine või slaidimine on minu vaates täiesti mõttetud töökindlust vähendavad asjad.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 18
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Viis suuremat uuendust, mis saavad õige pea nutitelefonides uueks normiks mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.