Katsejäneseid piisavalt igal pool. Väga paljudel kõrghoonetel on otse korteri/bürooruumide peal moblaantennid.
Ja pea iga inimene osaleb individoaalses katsetamises kandes moblat püksi või rinnataskus.
Vist hetkel parim 5G-reklaam.
Igatahes ületab need kõikvõimalikud, Hiina-Korea-Jaapani, 5-Greklaamid ikka mäekõrguselt...
Koht: Venemaa, Moskva
5G-võrk: Tele2 5G-testvõrk.
PS: Tekstist aru saamiseks peaks piisama sellest vene keele oskusest mida õpetati põhikoolis.
Ja selles kõlab lause mis mulle eriti meeldib - kuigi RCC ning Telia palgalised kaablireklaamijad saavad selle peale infarkti:
Tsitaat: "Ja siis saab need mõttetud kaablid minema visata"....
Vist hetkel parim 5G-reklaam.
Igatahes ületab need kõikvõimalikud, Hiina-Korea-Jaapani, 5-Greklaamid ikka mäekõrguselt...
Koht: Venemaa, Moskva
5G-võrk: Tele2 5G-testvõrk.
PS: Tekstist aru saamiseks peaks piisama sellest vene keele oskusest mida õpetati põhikoolis.
Ja selles kõlab lause mis mulle eriti meeldib - kuigi RCC ning Telia palgalised kaablireklaamijad saavad selle peale infarkti:
Tsitaat: "Ja siis saab need mõttetud kaablid minema visata"....
Ju siis mingi sõjaväeline sagedus.... _________________ Telefoninumber profiili!
Noorsand, kui Sa oled noorem kui 16 ja vanematelt luba ei oma, ära minuga äri tee! ---Autor "kännuämmelg" Ühinen...
-- Kas sul on ka puutetundlik monitor? miks tal siis niipalju sõrmejälgi peal on? --
_________________ Telefoninumber profiili!
Noorsand, kui Sa oled noorem kui 16 ja vanematelt luba ei oma, ära minuga äri tee! ---Autor "kännuämmelg" Ühinen...
-- Kas sul on ka puutetundlik monitor? miks tal siis niipalju sõrmejälgi peal on? --
Päris kurb, alla 5.5GHz on ainult 35Mhz ribalaiust. Palju sellesse 5G-d mahub?
Aga kui partei peab vajalikuks küll siis vajalik plats buldooseriga tühjaks lükatakse. _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Aitäh Praegu küll ei jaksa lugeda, aga panen kõrva taha.
Üldiselt küsimus jälle tehnotronoloogidele:
Kui toitu tahaksin hoida elektromagnetlainete eest kaitstuna, eriti Wi-Fi sagedused j.m. "ebaturvaline" mudru, mis teha võiks?
Esimene mõte: Mikrolaineahi ilma vooluta. Hea, odav lihtne. Aga kahjuks väike. Järgmine variant: Faraday külmkapp
Netist vaatas selline asi google otsingu peale vastu:
http://mentalfloss.com/article/51597/does-refrigerator-make-good-faraday-cage
Ilmselt siis tavalisest külmkapist head Faraday puuri ei saa. Samas, oleks korralik faraday-külmik, küllap saaks vajaduse korral ka ise sisse ronida (välja lülitatud külmutusfunktsiooniga muidugi). Olen kuulnud, et kohtuekspertiisi meeskonnad kasutavad faraday kotte elektroonika hoiustamiseks, et vältida andmete mõjutamist, tõenäoliselt mõnes teises riigis, täpselt ei mäleta. Igatahes, selliseid asju vist naljalt ei leia.
Mul oli intsident kus elektrirongis sõites võeti e-maili konto üle, õnneks sain tagasi, aga ei viitsi seda kogu aeg sisse-välja lülitada ja lennurežiimi näppida. Mingi kaasaskantav faraday hoidik oleks selle eesmärgi jaoks ju ideaalne. Kogu asja iva on see, et mulle tundub, et telefoniga ringi käia avalikus kohas tipptunnis sisselülitatud andmesidega pole turvaline, sest n.ö. turvaaukude puhul oleks nn. andmete kogumise jaoks ühistransport + tipptund ideaalne valik. Muidugi keegi võib öelda, et parool lihtsalt netis lekkis, aga selline vastus lihtsalt ei kõlba. Keegi võiks proovida sama eksperimenti nagu artiklis viidatud, aga külmiku asemel kasutada vooluühenduseta mikrolaineahju. Tundub loogiline? Kui korralikult disainitud faraday puur oma sihtotstarbe jaoks ei tööta on seisukord küll täiesti lootusetu. Keegi pereema võib mingi hetk pähe võtta, et äkki tõesti on need sagedused-lained kahjulikud, mees ütleb "ära aja pada" vms. ja ongi eluaegne konflikt soolas. 10 aastat tagasi ehitatud tšakrapüramiid tuleb nüüd kiirguskindlaks ka teha. Oi-oi, see võib küll suur põnts rahakotile olla. Parem mitte. _________________ Mission Statement: "End subjugation of humanity under Entropic yoke of clandestine and/or paraterrestrial agencies through technological, informational, and spiritual empowerment of individuals employing, but not exploiting, the synergistic leveraging of enterprise level subversion."
Isegi ehituspoest saad selle faraday hoidiku osta. Mõeldud eelkõige keyless pultidele vms _________________ Tahad autovaruosi hea hinnaga? Kirjuta mulle ja saad mu kaudu suurema soodustusega konto ühes tuntumas veebipoes.
Isegi ehituspoest saad selle faraday hoidiku osta. Mõeldud eelkõige keyless pultidele vms
Oota nüüd, kas ma sain õigesti aru, et inimesed sõidavad kalliste luksusautodega ringi,
millel on ainult digitaalsed lukustusmehhanismid ja selle tõttu peavad oma pulte kandma kaasas säärases hoidikus?
Või äkki tegu nn. universaalse asjaga. Võtmevaba pult kõlab nagu pult, mis teostab võtmefunktsioone ilma võtmeta.
Samas, kui digivõtmed on krüpteerimata ja pult universaalne...siis on ju täitsa pekkis, isegi kopeerima ei pea.
Hoia oma pulti hoidikus palju tahad, auto võib ikka iga hetk ära jalutada...äkki isegi omapäi nagu need uued Teslad
Üks juhtum tuleb kohe meelde. Käisin suvel marju ja juurvilju ostmas, üks päev tüdruk leti taga ütles, et ülemuse auto pandi kaugjuhtimise teel lukku politsei poolt ja pärast seda pole saanudki seal midagi enam ostmas käia. _________________ Mission Statement: "End subjugation of humanity under Entropic yoke of clandestine and/or paraterrestrial agencies through technological, informational, and spiritual empowerment of individuals employing, but not exploiting, the synergistic leveraging of enterprise level subversion."
Isegi ehituspoest saad selle faraday hoidiku osta. Mõeldud eelkõige keyless pultidele vms
Oled sa konkreetselt kuskil letis näinud?
Olen tahtnud osta, kuid pole tegudeni jõudnud
"Võtmeta" autosid reegliga varastatakse "kausiga" võtme signaali autoni pikendades.
Kõvemad tootjad lisavad võtmele väljalülituse võimaluse, et sellist asja vältida. _________________ Kõik ülalpool öeldu on minu isiklik arvamus, ei vastuta kõikide faktide korrektsuse eest.
Oled sa konkreetselt kuskil letis näinud?
Olen tahtnud osta, kuid pole tegudeni jõudnud
Bauhofis või k-rautas kassade juures olen näinud.
Või siit: https://www.ladu24.ee/tarvikud/,,,,keyless _________________ Tahad autovaruosi hea hinnaga? Kirjuta mulle ja saad mu kaudu suurema soodustusega konto ühes tuntumas veebipoes.
Muuseas meenus juhtum, kus sõbraga käisin kohalikus ehituspoes ja vargatõrje alarm hakkas tööle mingi elektroonilise autovõtme tõttu.
Õnneks ennegi juhtunud ja tehnilised detailid olid enam-vähem teada, seega suurt probleemi polnud, kuigi pahameelt võib tekitada.
Kui juba tead, et võti hakkab poes ulguma sellise asja peale ja ometi on vaja poes käia, siis tuleks selline faraday-hoidik kindlasti kasuks.
Täiesti igapäevaeluline juhtum. _________________ Mission Statement: "End subjugation of humanity under Entropic yoke of clandestine and/or paraterrestrial agencies through technological, informational, and spiritual empowerment of individuals employing, but not exploiting, the synergistic leveraging of enterprise level subversion."
Bottom line: Heat is the only influence radio can have on a body, and it's undetectable compared to the countless other thermal influences we experience all day every day. Even a single hot shower exceeds all the heat you'll absorb from cell phone radio over your entire lifetime.
Muuseas meenus juhtum, kus sõbraga käisin kohalikus ehituspoes ja vargatõrje alarm hakkas tööle mingi elektroonilise autovõtme tõttu.
Õnneks ennegi juhtunud ja tehnilised detailid olid enam-vähem teada, seega suurt probleemi polnud, kuigi pahameelt võib tekitada.
Kui juba tead, et võti hakkab poes ulguma sellise asja peale ja ometi on vaja poes käia, siis tuleks selline faraday-hoidik kindlasti kasuks.
Täiesti igapäevaeluline juhtum.
Sellega meenub juhtum, kui Helsingis olin konverentsil ja käisin paaris poes. Igas teises poes hakkas varga-alarm karjuma. Autovõtit mul tollel päeval kaasas polnud, kuid oli läpakas.
Kas ma oskasin siis tol päeval mingi juhtme "täpselt valesti" kokku kerida või mis seda põhjustas, ei saanudki teada. Enne pole juhtunud ja pärast pole ka. _________________ Kõik ülalpool öeldu on minu isiklik arvamus, ei vastuta kõikide faktide korrektsuse eest.
Sellega meenub juhtum, kui Helsingis olin konverentsil ja käisin paaris poes. Igas teises poes hakkas varga-alarm karjuma. Autovõtit mul tollel päeval kaasas polnud, kuid oli läpakas.
Kas ma oskasin siis tol päeval mingi juhtme "täpselt valesti" kokku kerida või mis seda põhjustas, ei saanudki teada. Enne pole juhtunud ja pärast pole ka.
Ilmselt ülearu tundlik, halvasti regullitud vms. 1990- dail töökotiga kuhugi sisenesin, siis oli tihtipeale vile taga. Kotis olid kaabli- ja traadijupid ning tööriistad. _________________ https://www.facebook.com/tiinahuvikeskus
Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
Kas ma oskasin siis tol päeval mingi juhtme "täpselt valesti" kokku kerida või mis seda põhjustas, ei saanudki teada. Enne pole juhtunud ja pärast pole ka.
Ilmselt ülearu tundlik, halvasti regullitud vms. 1990- dail töökotiga kuhugi sisenesin, siis oli tihtipeale vile taga. Kotis olid kaabli- ja traadijupid ning tööriistad.
Eile oli selline huvitav juhtum, et mu ratas jäi kogemata kohaliku perearstikeskuse ees lukku, nii, et lahkudes keerasin võtme pooleks.
Siis tuli oodata ära õhtune aeg ja akutrelliga lukku puurima minna kaamerate silme all, koristaja ka seal askeldas klaasakende taga rahulikult.
Kahjuks sai aku sellel tühjaks ja kodus õigeid otsikuid ka ei leidnud enne tulekut, tuli mossis näoga külma ilmaga koju jalutada jälle.
Kuna ilm väga külm ja kõht tühi, siis teisel katsel läksin peale luku lahti saamist selverisse süüa ostma, kuna oma tööriistu ei saa seal ilmselgelt kuskile jätta nii, et varastamisohtu pole, pidin oma kohvriga poes käima. Ometi midagi seal piiksuma ei hakanud, hästi ju tegelikult.
Iseteeninduskassas kahjuks puldiga oli mingeid probleeme, kui läksin maksma pult käes, lõin kaardi läbi "ostukäru ei leitud". Okei, pult käes, kuskile pole panna seda, järelikult tuleb tagasi viia ja uuesti proovida. Ikka "ostukäru ei leitud". Ikka kassapidaja juurde siis uuesti.
Vahepeal läks paberkott väikese äärmiselt raske biolaguneva banaanikoti peale katki, seega pidin veel vähemalt korra poodi uuesti minema ja lõpuks tuli vist kolm kokku. Igatahes, äkki sellisel juhul oleks tõesti mingi 5G või mis iganes elektrooniline pult parem, kui suvaline mehhaaniline lukk mida isegi hooldada ei viitsi, mille keegi ära kaotas ilmselt samal põhjusel, aga kogemata. Samas, selllised asjad on kallid ja tuleb endalt küsida, kas on ikka mõtet. _________________ Mission Statement: "End subjugation of humanity under Entropic yoke of clandestine and/or paraterrestrial agencies through technological, informational, and spiritual empowerment of individuals employing, but not exploiting, the synergistic leveraging of enterprise level subversion."
Cat kaabel ilusti rulli keeratud paneb alarmid tööle
Uued varjestusega kaablid ilmselt nii ei tööta selle peale
Võrgukaabel tõenäoliselt oli kotis küll. _________________ Kõik ülalpool öeldu on minu isiklik arvamus, ei vastuta kõikide faktide korrektsuse eest.
Bottom line: Heat is the only influence radio can have on a body, and it's undetectable compared to the countless other thermal influences we experience all day every day. Even a single hot shower exceeds all the heat you'll absorb from cell phone radio over your entire lifetime.
Tundub, et nii monelgi oleks soovitav see labi lugeda. Mitte, et ma eeldaks, et keegi oma kujunenud arvamust muudaks, sest kes ikka julgeks tunnistada, et eksis lol.
Dushi all toimub sul soojusvahetus, nahatemperatuur muutub, siseorganid ei tea sellest midagi. Raadioga köetakse kõike mis sisaldab vett, olgu see su aju või pitsa. Nii et need kaks soojendusmeetodit pole ühikutes väga võrreldavad. _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.