15:02 Hiiult ja 16:17 virtsu sadama foori taga. Waze näitas alguses 16:33 jõudmist. Hea tempotegija oli ees kilomeeter umbes uue E class mercuga
rocky-b kirjutas:
NATAS999 kirjutas:
LKits, ei teki mingit kolmnurga effetki. kiirus tuletatakse välja tulistatud lainepikkuse ja tagasi peegelduva laine pikkuse vahest. nurk ei mängi seal rolli.
Sõiduki ja kaamera vahelise nurga muutus ikka mängib.
Ainult sinu kasuks. Samas käib see kiir sealt välja sada korda sekundis, seega nurga jutt vaga ei mängi rolli
Suva. Oluline oli jõuda täpselt praamile mitte järgmist 35min oodata
35min
Siin on võimalik maha jäädes 4 tundi oodata.
Laupäeval tulen oma esivanema kodusaarele parvlaev soelaga _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Rattur ei teinud mitte midagi valesti. Oli vaja vahetada rada, edasi otse sõitmiseks. Sellist halvustavat suhtumist autojuhtide poolt saab iga päev kogeda, kui nad vaesekesed peavad korraks hoogu vähendama.
Nii lahedad on ratturid kes tulevad ühesuunalisel teel sulle vastu Viimasel ajal kodu kandis päris mitu juhtumit olnud. Täna jälle.
Aga no ratturitele liikluseeskiri ju ei kehti kui see neile parajasti ei sobi.
need on need ratturid, kes kardavad sõita, kui nende sõidusuunas auto tagant tuleb - neil on vaja, et nad ikka näeksid autot
mulle on ka ratturina vastassuunavööndis rattureid vastu tulnud ja kui ma tuimalt julgema otsust mängin, siis läheb neil enesekontroll täiesti paigast
nii laisk ma õnneks ei ole, et sõidan ühesuunalisel sõiduteel vastassuunas - samas teepervel vastassuunas sõitmist ma ratturile pahaks ei pane - see ei ole enam sõidutee _________________ ☠
Rattur ei teinud mitte midagi valesti. Oli vaja vahetada rada, edasi otse sõitmiseks. Sellist halvustavat suhtumist autojuhtide poolt saab iga päev kogeda, kui nad vaesekesed peavad korraks hoogu vähendama.
Mis Oisu. valesti tegi? Ütles, et loodab et pikali ei kuku või alati kui ratast näed, siis loodad, et rattajuht pikali kukuks? _________________ Päev on lühike, kuid ööbik.
Ma ei suuda inimkeelde panna seda, kui vähe mind su jutt tegelikult huvitab.
Natuke ettenägelikust ja kõik saavad sõidetud, rahuldust saab muudmoodi ka kui ratturi käe tõstmisest...
Sõitsin siin sõiduteel suunaga linna poole. Linna poolt tuli auto ja signaalitas ning vehkis kätega, et ma kergliiklusteele kobiks mis vasakul pool asub. Päris julm ikka Järgmises ristis keerasin paremale...
Mis Oisu. valesti tegi? Ütles, et loodab et pikali ei kuku või alati kui ratast näed, siis loodad, et rattajuht pikali kukuks?
suunda ei näidanud Oisule käega, samas sel hetkel oisu juba sõimas
pärast veel sõimas kileviineriks, samas, kui oisu ise oma puuvillase pintsaku ja viigipükstega siksiga kimas - nagu 90ndatel moeks
kibestumus jõukamate kõrval
Kui kergliiklustee ületab sõiduteed ja on reguleeritud ristmik ja ratturil põleb roheline jalakäija ja jalgratta foorituli, kas ta peab tee ületamiseks rattalt maha tulema, et auto talle teed annaks?
sõitsin Lätis püsikaga gps'i järgi natukene plussis ja oli 600km jooksul vist paar möödasõitjat
mu meelest küll väga rahulik. Kolme rida ei kippunud ka nagu keegi tegema... _________________ iga roju, oma koju
olen rassist, ja mis siis?
detsembris STAR FM'i ei kuula
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.