Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Samsung tõi turule uue Galaxy Watch Active 2 nutikella märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Anna tooli
 

liitunud: 16.03.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.08.2019 10:06:30 Samsung tõi turule uue Galaxy Watch Active 2 nutikella vasta tsitaadiga


Samsung tutvustas eile õhtul uut nutikella – Galaxy Watch Active 2, mis on saadaval kahes suuruses ning valikus on ka LTE toega mudel, et sellega soovi korral kõnesid teha või muusikat stream’ida ilma, et telefon peaks läheduses olema.

„Nutikellade turg kasvab jõudsalt ning Samsung annab siin igal aastal ka oma panuse. Selleks on uus kell mitmete täiendustega, mis veelgi kasutusmugavust tõstavad. Näiteks saab kella kasutada kaugjuhtimispuldina telefoniga pilte tehes. Samas on alles kõik need osad, mis Galaxy Watch Active eelneva mudeli juures juba head olid, näiteks on kell jätkuvalt ülimalt kerge,“ ütles Samsung Eesti mobiilidivisjoni juht Antti Aasma.

Kellast on kaks mudelit – 44mm ja 40mm sihverplaadiga variant. Mõlemat kella on omakorda võimalik muretseda kahest materjalist korpusega – kergem alumiiniumist või ülimalt stiilne roostevabast terasest. Alumiiniumist mudeliga on karbis kaasas mugav kummist käerihm ja terasest mudelil nahast käerihm, mida on jätkuvalt võimalik kõigil mudelitel ka vahetada, et kasutaja saaks just endale kõige sobivama lahenduse.

LTE ehk e-SIMi toega on kella terasest mudelid, mis tähendab, et nendega on soovi korral võimalik mobiilivõrku ühenduda ja telefonikõnesid vastu võtta või muusikat kuulata nii, et telefoni ennast üldse läheduses polegi. Seega võib näiteks jooksma minnes Spotify mängima panna ja telefoni koju jätta.

Kui kella sihverplaadil on Samsungi nutikelladel varem olnud füüsiline metallist ring, millega kella eri funktsioonide vahel liikuda, siis nüüd on see digitaalne ja funktsioonide vahel liikumiseks tuleb keeramisliigutust teha ekraanil. „See lubab terve kella esikülje katta ekraaniga, et näidata kasutajale maksimaalselt informatsiooni. Samuti hoiab see esikülje puhtana ja näeb ka disaini poolest kena välja,“ sõnas Aasma.



Jätkuvalt on kellal erksate värvidega Super AMOLED ekraan ja kõik vajalikud funktsioonid igapäevasteks tegevusteks ja treeninguteks. Kokku on võimalik valida üle 39 eri treeningu tüübi vahel, mille hulka kuuluvad näiteks jooksmine, kõndimine, rattasõit, ujumine või sõudmine. Uuendatud on ka kella sensorid tagaküljel, mis suudavad nüüd koguda infot kasutaja tegevuse kohta veelgi kiiremini. Lisaks on kell ka IP68 reitinguga veekindel.

„Uuel mudelil on kindlasti kasulik uuendus just neile, kes kasutavad Samsungi telefone. Nimelt kui kell on ühendatud kasutaja Samsungi telefoniga, saab kasutada funktsiooni Watch Camera Controller¹, mis lubab kasutajal telefoni kaamerarakendust kontrollida. Seega saab telefoni kuhugi üles seada, minna ise pildile ning vaadata samal ajal kellalt kadreeringut, vahetada esi- ja tagakaamera vahel ning loomulikult pildistada ja video filmimist alustada,“ selgitas Aasma. Hiljem saab kella ekraanilt vaadata ka tehtud fotot ja seadistada pildi tegemiseks taimerit.

Kell töötab probleemideta nii Android kui ka iOS operatsioonisüsteemiga seadmetega, seega ei ole kell mõeldud vaid Android telefoni omanikele.

Uus Galaxy Watch Active 2 tuleb Eestis müügile septembris ja värvivalikus on Hõbedane, Must ja Kuldne.

Tehnilised andmed:



¹Toimib mudelitega Samsung Galaxy S10e/S10/S10+/S10 5G, S9, S9+, Note9

_________________
Kommentaarid: 351 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 293
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Samsung tõi turule uue Galaxy Watch Active 2 nutikella
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.