Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Sony tutvustab suure lahutusvõimega Alpha 7R IV kaamerat maailma esimese 61,0 MP taustavalgustusega full-frame pildisensoriga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 01.10.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.07.2019 12:12:56 Sony tutvustab suure lahutusvõimega Alpha 7R IV kaamerat maailma esimese 61,0 MP taustavalgustusega full-frame pildisensoriga vasta tsitaadiga


PRESSITEADE - Sony teatas, et täiendab oma laialdaselt tunnustatud Alpha™ 7R seeria full-frame peeglita kaamerate valikut mitmekülgse ja võimsa Alpha 7R IV-ga (mudel ILCE-7RM4).

Alpha 7R IV on Sony seni suurima lahutusvõimega full-frame kaamera, mis tagab muljetavaldava pildikvaliteedi suure lahutusvõime ja laia dünaamilise ulatusega, säilitades seejuures suurepärase fookustamisvõime, kiire saripildistamise, kerge korpuse ning palju muud.

Märksõnad:

• Maailma esimene 35 mm full-frame 61,0 MP[ii] taustavalgustusega Exmor R™ CMOS-i pildisensorid koos uue põlvkonna BIONZ X™ pildiprotsessoriga.
• 15[iii] avaarvuga dünaamiline vahemik madala tundlikkusega, mis tagab ühtlased ja loomulikud üleminekud alates tumedatest varjudest kuni valgusefektideni.
• Kiire saripildistamise funktsioon kuni 10 k/s[iv] täieliku AF/AE-jälgimisega u seitsmeks sekundiks [v]full-frame režiimis suurema puhvermäluga ning u kolm korda rohkem APS-C-režiimis.
• 567 faasituvastuse punktiga automaatne teravustamine fookusalal, mis katab 74% pildialast, 425 kontrastipunktiga automaatne teravustamine.
• Funktsiooni Real-time Eye AF esmakordne kasutamine videote salvestamisel[vi] ning funktsiooni Real-time Tracking[vii] ja funktsiooni Real-time Eye AF kasutamine piltide tegemisel.
• APS-C kärpimisfunktsiooniga erakordselt suure lahutusvõime 26,2 MPii jaoks.
• 5,76 miljoni punktiga UXGA (Ultra-XGA) OLED Tru-Finder™ elektriline pildiotsija, mis tagab suurepärased detailid, heleduse ja kontrasti.
• Täiustatud ühilduvus ja funktsionaalsus, sh kiire WiFi tugi, juhtmevaba ühilduvus lauaarvutiga[viii], FTP juhtmevaba andmeedastus, kiirem andmeedastus USB kaudu ja muud.
• Professionaalsete 4K-videote tegemise võimalus, kus kõik iga pildipunkti andmed loetake üles ilma andmeid rühmitamata Super 35 mm režiimis[ix], S-Log3-ga ja HDR-töövoo toega.
• Digitaalse audioliidesega Multi Interface Shoe™ tagab Sony uute mikrofonide ja XLR-adapteriga kvaliteetse helisalvestuse.
• Kompaktset ja kerge korpusega disaini on veelgi täiustatud parema haarde ja mugavamate nuppudega, et parandada kaamera käsitletavust.



Uus pildikvaliteedi tase
Uus Alpha 7R IV on varustatud värskelt loodud ja maailmas esimesei omataolise 35 mm full-frame taustavalgustusega CMOS-pildisensoriga, mille lahutusvõime on 61,0 MP.ii Uus tehnoloogia ühendab taustavalgustusega struktuuri ning tõhusad müravähendamise võtted, et tagada parim võimalik pildikvaliteet tänu kaduvväikesele müratasemele ja kaamera tundlikkusele. Lisaks sellele on kaameral muljetavaldav 15 avaarvugaii dünaamiline vahemik madala tundlikkusega, mis tagab ühtlased ja loomulikud üleminekud alates tumedatest varjudest kuni valgusefektideni, ning kasutab mitmetest uusimatest Alpha™-dest pärinevaid algoritme, et säilitada suurepärane värviedastus.

Alpha 7R IV-l on ka Sony kaameratest suurima lahutusvõimega pildiotsija – 5,76 miljoni punktiga UXGA OLED Tru-finder EVF. Uuel pildiotsijal on u 1,6 korda suurem lahutusvõime kui Alpha 7R III EVF-l, mis tähendab erakordselt täpseid ja elutruusid kaadreid.

Suure lahutusvõimega 4K ja professionaalne videosalvestus
Lisaks muljetavaldavale pildistamisvõimele on uus Alpha 7R IV ka arvestatav töövahend videote tegemisel. Kaameral on 4K-videote (3840 × 2160 pikslit) tegemise võimalus, kus kõik iga pildipunkti andmed loetake üles ilma andmeid rühmitamata Super 35 mm režiimis.ix See tagab kvaliteetse, detailse ja erakordse sügavusega 4K-video. Värvide üleminekuga seotud võimaluste optimeerimiseks on saadaval ka S-Log 2 ja S-Log 3, millest viimasel on kokku 14 avaarvuga dünaamiline vahemik. Alpha 7R IV-l on olemas ka HLG (Hybrid Log Gamma)[x], et toetada Instant HDR-töövoogu.


Link


Esimest korda Sony kaamerate ajaloos on Alpha 7R IV-l Real-time Eye AF videote filmimiseks.vi Kui Real Life Eye Af-i funktsioon on aktiveeritud, jälgib kaamera automaatselt filmitava silma. See on täpne ja töökindel lahendus, et saaksid filmides keskenduda video sisule ega peaks raiskama aega fookustamisküsimustele.

Hind ja saadavus
Uus Alpha 7R IV full-frame vahetatava objektiiviga kaamerat saab Euroopas soetada alates 2019. aasta augustist ja selle hind jääb suurusjärku 4000 eurot.

Toote üksikasjad leiad saidilt: https://www.sony.co.uk/electronics/interchangeable-lens-cameras/ilce-7rm4

Allikas: www.sony.ee

[i][i] 2019. aasta juuli seisuga, Sony uuringu alusel full-frame pildianduriga digikaamerate kohta.
[ii] Ligikaudu, jõustub.
[iii]Fotod. Sony katsetamistingimused.
[iv] Kuni 10 kaadrit sekundis pidevas Hi+-režiimis ja kuni 8 k/s pidevas Hi-režiimis. Maksimaalne kaadrite arv sekundis oleneb kaamera sätetest.
[v] JPEG- (eriti peen / peen) või tihendatud RAW-vorming.
[vi] Funktsioon ei jälgi loomade silmi.
[vii] Menüüs „Tracking“ (jälgimine). Funktsioon ei jälgi loomade silmi.
[viii] Vajalik on töölauarakendus Image Edge versioon 2.0 või uuem.
[ix] Super 35 mm 4K-videod on pisut kitsama vaatenurgaga.
[x] Ühenda seade HDR (HLG) videote esitamiseks USB-kaabli kaudu HDR-iga (HLG) ühilduva Sony teleriga.

_________________
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Sony tutvustab suure lahutusvõimega Alpha 7R IV kaamerat maailma esimese 61,0 MP taustavalgustusega full-frame pildisensoriga
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.