Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Sisuturundus »  Dell tutvustas uusi kümnenda põlvkonna Latitude äriklassi sülearvuteid märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Anna tooli
 

liitunud: 16.03.2006




sõnum 12.06.2019 17:29:45 Dell tutvustas uusi kümnenda põlvkonna Latitude äriklassi sülearvuteid vasta tsitaadiga


Tehnoloogiaettevõte Dell tutvustas üritusel Dell Technologies World 2019 oma uusi Latitude äriklassi sülearvuteid, millele on lisatud paremad turvalahendused ja tugi Dell Unified Workspace funktsioonile. Latitude seeriasse lisandusid uued Latitude 7000, 5000 ja 3000, lisaks juba olemasolevale Latitude 7400 2-in-1 arvutile, mida tutvustati tehnikamessil CES 2019.

Uutel arvutitel on täielikult uus disain, seadmed on kompaktsemad ja neid on mugavam kaasas kanda. Sisu poolest on arvutid mõeldud tänapäevastele töökollektiividele, kelle vajadused on pidevas muutumises ja kus IT osakondade tähtsus aina suureneb.

Uuendused, mis tagavad kiiruse

Uutele Latitude seadmetele on lisatud mitmeid funktsioone, mis aitavad erinevaid tegevusi märksa kiiremini teha. Näiteks ExpressCharge laadimine, mis laeb akust 80% täis vaid ühe tunniga. Lisaks ChargeBoost, mis laeb 35% akust vaid 20 minutiga. Teatud arvutitel on võimalik kasutada ka ExpressConnect lahendust, mis valib automaatselt ühendamiseks kõige kiirema WiFi võrgu ja pakub sealjuures kuni 40% kiiremat ühendust kui tavaline WiFi antenn.

Delli hiljuti tellitud uuringu andmetel on sisseehitatud turvalahendused kolme kõige olulisema asja seas, mis mõjutab tööarvuti valikut. Täpsemini leiab peaaegu 80% osalenutest, et kui turvalisuslahendused on nende arvutisse sisse ehitatud, siis on ka ettevõtte andmed kaitstud.

Selleks on Latitude arvutitesse paigaldatud mitu kihti turvalahendusi, mis säästavad kasutajat keerukate paroolide meelespidamisest, lubades samas kiirelt sisse logida. Mitmetel uutel seadmetel on nüüd sõrmejäljelugeja, mis on ehitatud otse sisselülitusnupu sisse ja Windows Hello toega infrapunakaamera pakub lisavõimalust biomeetriaga autentimiseks. Mitmetele arvutitele on võimalik valida ka Dell SafeScreen ekraanikaitse, veebikaamerakate ja FIPS 201 kaardilugeja. Samuti toetavad seadmed Delli hiljutist SafeBIOS lahendust, mis lubab kasutajatel näha muutusi BIOS süsteemis ja mis kontrollib arvuti tarkvara õigsust.



10. põlvkonna Latitude arvutid toetavad ka uut Dell Technologies Unified Workspace lahendust.

Uued Latitude 7000 arvutitest on saadaval 14-tollised, 13-tollised ja 12-tollised 2-in-1 disainiga mudelid. Sealjuures on tegu maailma väikseimate äriklassi tippsüleritega. Dell Latitude 5000 arvutitest on saadaval 15-tollised, 14-tollised ja 13-tollised 2-in-1 mudelid ja Dell Latitude 3000 seadmetest on saadaval 15-tollised, 14-tollised ja 13-tollised 2-in-1 mudelid.

2-in-1 sülearvutid

Lisaks tutvustas Dell õhemaid ja kergemaid Latitude 7200 2-in-1 sülearvuteid, mille korpus on valmistatud alumiiniumist ning millel on taustvalgustusega klaviatuur. Seadmel on 12-tolline ekraan, mis teeb arvutist Delli väiksema, samas multifunktsionaalse tahvelarvuti, mida on hea kaasas kanda. Samas Delli Latitude 5300 2-in-1 sülearvuti on maailma väikseim 13-tolline äriklassi 2-in-1 sülearvuti. Seade kaalub vaid 1,43 kilogrammi ja sel on äärest ääreni Full HD puuteekraan, mida katab tugev Corning Gorilla Glass ja ümbritseb 360 kraadi liikuv hing.



Uued seadmed tulevad müügile juulis ja hinnad algavad 599 eurost.

_________________
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Sisuturundus »  Dell tutvustas uusi kümnenda põlvkonna Latitude äriklassi sülearvuteid
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.