Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Sisuturundus »  Huawei FreeLace’i juhtmevabad kõrvaklapid pakuvad võimsat heli ja kauakestvat akut märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 01.10.2001




sõnum 09.05.2019 20:35:58 Huawei FreeLace’i juhtmevabad kõrvaklapid pakuvad võimsat heli ja kauakestvat akut vasta tsitaadiga

PRESSITEADE - Huawei tõi turule uued FreeLace’i juhtmevabad kõrvaklapid, mis pakuvad nutikat ühendust, võimsat helinaudingut ja kuni 18 tundi kestvat akut. Ühtlasi sai lisa Huawei nutikella Watch GT tootesari, mis täienes kahe uue mudeliga Active ja Elegant ning on saadaval uudse triatlonirežiimiga.


Uutes FreeLace’i kuularites on suur dünaamiline 9,2-millimeetrise diameetriga valjuhääldi ja lisaks on neis imeõhuke TPU-membraan ja titaankate, mis toovad esile sumeda bassi ja kõlavad kõrged noodid. Mikrofonimoodul on kahe õõnsusega, mis erinevalt teistest kõrvaklappide mikrofonidest lisab õhuringluseks uue kanali ja vähendab tuule tekitatud müra rääkimise ajal.

FreeLace’i kõrvaklapid toetavad Huawei HiPair’i, mis võimaldab neid Huawei nutitelefonidega kergesti ühendada ja ka kiiresti laadida. Klappe saab laadimiseks ühendada iga nutitelefoni, tahvelarvuti või lauaarvuti C-tüüpi USB pesaga. Viieminutilisel laadimisel saab klappe kasutada kuni neli tundi ning vaid ühe laadimisega saab kuulata kuni 18 tundi muusikat või 13 tundi helistada.



Lisaks kasutusmugavusele, kvaliteetsele helile ja disainile pakuvad FreeLace’i kõrvaklapid ka ohtralt lisafunktsioone. Magnetic Switch lüliti parandab kõrvaklappide teisaldatavust ning sisseehitatud Halli sensor muudab kasutamise intuitiivseks. Ühendades kõrvaklappide pooled, lähevad need unerežiimile ning hiljem on võimalik muusika kuulamist jätkata sealt, kus see pooleli jäi. Sisseehitatud juhtpaneel toetab heli kohandamisele lisaks ka muid sisendeid – näiteks aktiveerub häältuvastus, kui lülitit kaks sekundit all hoida. Kahekordsel vajutamisel saab aga kohe järgmise loo juurde minna.

Kõrvaklapid on valmistatud vedela silikooniga kaetud painduvast metallist ning nende värvivalikus on toonid Graphite Black (süsimust), Amber Sunrise (merevaigukollane), Emerald Green (smaragdroheline) ja Moonlight Silver (hõbedane). FreeLace’i kõrvaklapid tulevad müügile alates 11. aprillist ning nende müügihinnaks kujuneb 99 eurot.

Uued Watch GT mudelid triatlonirežiimiga

Mullu oktoobris üleilmsele turule jõudnud Huawei Watch GT tootesarja kellad täienesid kahe uue mudeliga Active ja Elegant, millele on lisatud uuenduslik triatlonirežiim. Nutikell eristab kolme sorti välitreeninguid – ujumine, rattasõit ja jooksmine ning suudab salvestada terve triatloni. Sama tootesarja teistele mudelitele saab triatlonirežiimi lisada tarkvarauuendusega.



Mudelil Active on 46-millimeetrine ekraan ja selle 1,39-tolline AMOLED HD värvilise puuteekraani resolutsiooniks on 454 × 454 pikslit. Mudel Elegant on saadaval väiksema, 42-millimeetrise keraamilise raamiga ning 1,2-tollise AMOLED HD värvilise puuteekraani resolutsiooniks on 390 x 390 pikslit.

Huawei tutvustas möödunud nädala teisipäeval toimunud Pariisi tooteesitlusel ka uut nutivõru Band 3, mis on 0,95-tollise AMOLED HD värvilise ekraaniga. Noortepärase nutivõru funktsioonide hulka kuulub reaalajas südametöö mõõtmine, ujumistõmmete tuvastus, teaduspõhine unejälgimine ning muud treening- ja tervisefunktsioonid.

Lähemalt Huawei Consumer BGst:
Huawei tooted ja teenused on saadaval rohkem kui 170 riigis ja neid kasutab kolmandik maailma rahvastikust. Huawei 14 teadus- ja arenduskeskust töötavad USA-s, Saksamaal, Rootsis, Venemaal, Indias ja Hiinas. Huawei Consumer BG on üks Huawei kolmest äriüksusest, mis hõlmab nutitelefone, mobiilseid lairibaseadmeid, koduseadmeid ning pilveteenuseid. Huawei ülemaailmne võrgustik toetub 30-aastasele kogemusele telekommunikatsioonitööstuses ja see on pühendunud uusimate tehnoloogisaavutuste toomisele tarbijateni kõikjal üle maailma.

Lisateabe saamiseks külastage: https://consumer.huawei.com/ee/

Huawei Consumer BG sotsiaalmeedias:
Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobile/
Twitter: https://twitter.com/HuaweiMobile
Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobile/
YouTube: https://www.youtube.com/user/HuaweiDeviceCo
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/10617746/

_________________
HV valuutakalkulaator


viimati muutis Tanel 05.07.2019 13:06:08, muudetud 1 kord
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
lopes39
HV Guru
lopes39

liitunud: 08.11.2004




sõnum 10.05.2019 02:18:42 vasta tsitaadiga

Nende kohta ütleks pigem bluetooth kõrvaklapid, kui juhtmevabad. Sest neil on juhe mille küljes on siis aku ja juhtkontrolpult.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Sisuturundus »  Huawei FreeLace’i juhtmevabad kõrvaklapid pakuvad võimsat heli ja kauakestvat akut
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.