Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pealtkuulamine ja tsensuur, NSA, ACTA, CISPA, DMCA, GDPR... »  "Reform" üle-euroopalise internetitsensuuri kehtestamiseks - jõustub suvel 2021 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2, 3 ... 23, 24, 25  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 30.09.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.02.2019 16:23:22 "Reform" üle-euroopalise internetitsensuuri kehtestamiseks - jõustub suvel 2021 vasta tsitaadiga


Teadaolevalt ähvardab Google eurooplased suure osa sisuta jätta, kui Euroopa Liidu juhtorganid ei jõua 9 päeva jooksul kokkuleppele aastaid palju vastuseisu tekitanud ja sisult vägagi olulises autoriõiguse reformis, mille tähelepanuväärivaimaks sisuks on panna internetiplatvormid nagu Facebook ja YouTube vastutama kasutajate üleslaaditud sisu eest. Reformi vastased nimetavad reformi tsensuuri kehtestamiseks.

Artikkel 13 eeldab, et kasutajate poolt üles laaditud sisu kontrollitakse enne avaldamist automaatselt, see aga sisuliselt seab sisse tsensuuri internetis. Artikkel 11 ähvardab hüperlinkide tasude kehtestamisega. Varem internetitsensuuri vastu olnud Kaja Kallas on aga ilmselt vahetanud pooli.

Loe edasi: https://tehnika.postimees.ee/6516769/kas-jaame-toesti-youtube-ita-euroopal-on-9-paeva-uliolulise-kokkuleppe-saavutamiseks

Spoiler Spoiler Spoiler


Inglise keeles
https://edri.org/eu-member-states-agree-on-monitoring-filtering-of-internet-uploads/
https://edri.org/eu-censorship-machine-legislation-as-propaganda/

Puust ja punaseks
phpBB [media]


tsitaat:
https://edri.org/join-the-ultimate-action-week-against-article-13/

20 March – Get active!
Kickstart the action week! Did you get your MEP to pledge opposition to the “Censorship Machine” during the plenary vote ? Did you reach out to a national news outlet to explain them why this is bad for the EU? Did you tell your best mate your meme game may be about to end? If you answered “No” to any of those questions… NOW IS THE TIME TO ACT.

21 March – Internet blackout day
Several websites are planning to shut down on this day. Wikimedia Germany is one of them. Is your website potentially hosting copyrighted content, and therefore affected by the upcoming copyright upload filter? Join the protest!
#321EUOfflineDay

23 March – Protests all over Europe
Thousands have marched the streets in the past weeks. The protests were not lastly influenced by European Commission’s allegations of the #SaveYourInternet movement as a bots-driven one, purposely misleading communication from the EU Parliament, and the attempted rushing of the final vote weeks before originally scheduled. 23 March will be the general protest day – see a map here. Commit to EU’s core democratic values and show what positive citizens’ engagement looks like!
#Article13Demo #Artikel13Demo

24-28 March – Activists travel to meet their MEPs
We have launched a travel grant for activists willing to travel to Strasbourg and Brussels in order to discuss with their representatives. Do you want to take part in our final effort to get rid of mandatory upload filters? Join us! The deadline to apply is Friday 15 March.
#SaveYourInternetOnTour

It is very important that we connect with our MEPs and make our concerns heard every day of the Action Week. Whether you can travel or make phone calls to get in touch with your representatives, or grow awareness in your local community – it all makes a huge difference. Build on the voices of internet luminaries, the UN Special Rapporteur on Freedom of Expression, civil society organisations, programmers, and academics who spoke against Article 13!

We need the stop the censorship machine and work together in order to create a better European Union! You can count on us! Can we count on you?

_________________
NordVPN tarkvara nüüd soodsamalt
HV valuutakalkulaator


viimati muutis Tanel 22.12.2019 00:23:12, muudetud 31 korda
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 30.09.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.02.2019 17:09:02 vasta tsitaadiga

kippadi kirjutas:
Tanel kirjutas:
https://tehnika.postimees.ee/6516769/kas-jaame-toesti-youtube-ita-euroopal-on-9-paeva-uliolulise-kokkuleppe-saavutamiseks

tsitaat:
Toomi sõnul püüdsid paljud Euroopa Parlamendi liikmed erinevatest poliitilistest fraktsioonidest ja komisjonidest – tema ise ja teiste seas Kaja Kallas (enne, kui temast sai Reformierakonna esinaine, mis muutis ta positsiooni) – püüdsid neid artikleid blokeerida.


Kui see vastab tõele, siis Reformierakonda ei saa enam kuidagi toetada selles küsimuses icon_neutral.gif thumbs_down.gif

Ansip ilmselt tõmbab selles osas endiselt niite (või vähemalt üritab seda teha). Sügisel mingi aeg oli R2 Achtung Lobjaka saates Yana Toomiga intervjuu, kus Toom väitis, et Gräzin oli talle rääkinud, et oli saanud Ansipilt vastu hääletamise eest kõva peapesu. Toom oletas ka, et sama oli juhtunud Paetiga, kes siis erinevalt Gräzinist andiski alla ja muutis hääle ära. aMuide Paet kuulutati ka algul välja sel teemal saatesse tulema (Toomist eraldi), kuid hüppas pärast alt ära. Ilmselt ta algul arvas, et räägitakse niisama välispoliitikast ja Euroopa asjadest nagu seal saates tavaliselt, aga ei saa ju poliitik tulla rääkima tundlikul teemal oma selgrootusest. icon_biggrin.gif


Kusjuures ma pole endiselt saanud ei Urmaselt ega Kajalt vastust. Vist peaks uuesti meelde tuletama

tsitaat:
From: HinnaVaatlus [mailto:raud@hinnavaatlus.e]
Sent: reede, 28. september 2018 12:27
To: 'PAET Urmas'
Cc: 'kaja@reform.ee'
Subject: RE: Seisukoht artikkel 11 ja 12 osas
Importance: High

Tere Lp. Urmas Paet,

cc: Kaja Kallas

Ootan teilt endiselt vastust allolevatele 17. septembril saadetud küsimustele. Me ei kavatse seda teemat niisama jätta ja tõstatame selle teema foorumis, ka kindlasti enne valimisi.
Tere,
Tänud info eest.
Aga palun kommenteerige järgnevat.
Oleme üle 20 aasta tegutsenud, Eesti suurim infotehnoloogia ja hinnavõrdluse portaal.
Igakuiselt külastab meid keskmiselt ca 200 000 eestlast ja on oluliseks infoallikaks tehnikahuvilistile.
Me ei soovi kindlasti mingi filtri paigaldamist oma portaali, meil on kümneid tuhandeid registreerunud foorumi kasutajaid ja kõigi postituste (sh privaatsõnumite) läbifiltreerist ei kujutaks ette, sõnumisaladuse rikkumisel oleks ka põhiseaduslik riive.
Piraatlus on meie foorumis muidu karmilt keelatud, kasutustingimuste ja reeglitega vastuolus olevad postitused kõrvaldatakse jooksvalt esimesel võimalusel ning reeglite vastu eksinuid karistame kuni kasutaja sulgemiseni välja ja teadaolevate isikuandmete edastamisega politseile (viimast pole õnneks veel juhtunud). Meil ei ole siiani seadusesilmaga seni ühtegi probleemi olnud.
Lisaks viitamise maksustamine, mis tundub absurdsena. Muuseas, sellist tsensuurifiltrit pakuvad hetkel vaid mõned Hiina, Venemaa ja USA ettevõtted ja orienteeruv kuutasu ca 900 eurot.
Näeme, et lisaks privaatsuse rikkumisele on siin ka julgeolekurisk - kes kontrolliks filtreid ja kes kontrolliks omakorda filtrite kontrollijaid?
Kokkuvõttes leiame, et direktiiv on suurkorporatsioone soosiv ja paneb ebaproportsionaalselt suure vastutuse ja rahalise koormuse väiksematele ja erialastele portaalidele. Loodame, et need kriitilised punktid lükatakse edaspidi direktiivist lõplikult välja.
Kuna HinnaVaatlus ei kavatse põhimõtteliselt mingeid tsensuurifiltreid paigaldada, ja kui see direktiiv kehtestatakse, ei jää meil muud üle kui portaal sulgeda või minna "põranda alla". Mõlemal juhul kaotab Eesti ühe vanima infotehnoloogiaportaali ja maksutulud.
Loodame siiralt teie toetusele, et seda ei juhtuks.
Kui aga juhtub, anname enne kõva lahingu...
Parimat,
Tanel


Lugupidamisega,
Tanel Raud
GSM +372 5088537
Skype:tanelraud
raud@hinnavaatlus.ee
www.hinnavaatlus.ee

_________________
NordVPN tarkvara nüüd soodsamalt
HV valuutakalkulaator
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
190318
HV kasutaja

liitunud: 19.03.2018




sõnum 06.02.2019 20:03:49 vasta tsitaadiga

No nii ausale küsimisele Sa küll mingit vastust ei saa.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SirVorkars
Kreisi kasutaja
SirVorkars

liitunud: 24.12.2003



Online

sõnum 06.02.2019 22:51:05 vasta tsitaadiga

See filter on selle kirja ammu prügikasti filtreerinud...
Silmast silma toompea ees, siis ehk tuleb vastus.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Wiltz
HV Guru

liitunud: 28.01.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.02.2019 01:12:01 vasta tsitaadiga

jah..."silmast silma" riigikogu ees tuleb umbes selline vastus icon_lol.gif

Link


anyway, minumeelest youtube ja facebook juba tsenseerivad ja filtreerivad. ükskõik mida sa fb'sse postitada tahad, võib näha mingit kirjakest sisuga a'la "wait while we are processing your upload". see ei toimu mitte ainult näiteks videomaterjali või pildi puhul, vaid ka ühe lausa postitamise juures.

_________________
"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 30.09.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.02.2019 09:28:02 vasta tsitaadiga

SirVorkars, tuli juba Kajalt vastus (spoileris), et tal pole aega tegeleda ja pöördugu teiste poole. Ei olegi enam konkreetset "Ei" vastust sellele artiklite jamale, nagu vanasti temaga kirjavahetuses vastati. Justnagu oleks kõik ära "unustanud" icon_cry.gif
Krt, kui see jama Brüsselis läbi läheb, siis peavad EL riikide parlamendid ju seda kinnitama/ratifitseerima, ehk siis see tuleb Kajal kui RE juhil uuesti teemaks varem või hiljem. Ja kui asi nii kaugele jõuab, et see idiootsus lähebki läbi ja hakatakse filtrite paigaldust nõudma, siis tuleb HV kinni panna või põranda alla minna. Sest me põhimõtteliselt ei paigalda mingit filtrit icon_idea.gif

Spoiler Spoiler Spoiler


EDIT: lugege Kaja Kallase varasemaid konkreetseid seisukohti
icon_arrow.gif https://kajakallas.ee/blogi/kas-vahendaja-on-autor/
icon_arrow.gif https://kajakallas.ee/blogi/interneti-platvormide-vastutus-oht-sona-ja-loominguvabadusele/

Kaja Kallase tsitaat viimasest artiklist:
tsitaat:
Tuleb silmas pidada, et enamus suuri platvorme ei ole pärit Euroopast, vaid Ameerikast, Hiinast ja Venemaalt. Kui me anname kergekäeliselt neile platvormidele õiguse otsustada üleslaetava sisu üle (mitte ainult ebaseadusliku sisu, vaid ka ebasobiva sisu üle), siis kuidas ei nähta, et see on reaalne oht sõnavabadusele? Hiina ja Venemaa piiravad oma riikides juba praegu seda, mida üldse tohib üles laadida, nii et kasutajad seda isegi mitte ei näe. Kas me tõesti tahame ka Euroopa sinna suunata? Siiani on kehtinud printsiip, et platvorm pakub ainult vahendit, sisu eest vastutavad üleslaadijad ning platvorm oma klientide järele ei luura, siis nüüd tahetakse see põhimõte pea peale pöörata.


EDIT: juhul kui need blogipostitused peaks kaduma ja "seisukohad ununema", on mul nendest tehtud koopiad.

EDIT2: küsisin seisukohtade kohta uuesti ja tuli vastus:

tsitaat:
From: Kaja Kallas [mailto:kaja@reform.ee]
Sent: neljapäev, 7. veebruar 2019 09:11
To: HinnaVaatlus
Subject: Re: Seisukoht artikkel 11 ja 12 osas

Tere!

Minu seisukohad ei ole muutunud ja olen endiselt oma sõnade taga. Lihtsalt Euroopa tasemel ei saa ma praegu hääletada kuna ei ole Euroopa Parlamendi liige ja kodumaises valimiskampaanias ei ole see teema, mis inimeste tähelepanu pälvib. Seetõttu ma sellega praegu lihtsalt füüsilsielt tegeleda ei jõua. Kõik sõnad ja seisukohad, mis mul olid varasemalt ses küsimuses, on endiselt jõus.

Kõike head!

Kaja

_________________
NordVPN tarkvara nüüd soodsamalt
HV valuutakalkulaator
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
joulukas
Kreisi kasutaja
joulukas

liitunud: 02.12.2001




sõnum 07.02.2019 09:57:15 vasta tsitaadiga

Ja nii nad tapsidki meie vaese Ferdinandi! Vähemalt mõtlesid Šveiki tegelased nii, sest öelda ju ei saanud, võis kohe kinni minna! Ja saavadki meediakompaniide lobistid lollused läbi surutud! Olen juba seal maal, et lasku täiega minna, keeraku 11 ja 13 punktile veel juurde ning las suured internetihiiud keeravadki Euroopal sotisaal ja meediavõrgud kinni, äkki siis tuleb kellelgi ka mõistus koju!
_________________
HinnaVaatlus liituja nr. 285
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
iceincube
HV veteran
iceincube

liitunud: 18.11.2005




sõnum 07.02.2019 10:00:40 vasta tsitaadiga

tsitaat:
/--/ ja kodumaises valimiskampaanias ei ole see teema, mis inimeste tähelepanu pälvib.


Edu.. edu. Ise nt küll jätan nt sellised jamad meelde, et kui kunagi valimised siis jäävad valikust välja nagu igasugused seemnesööjad ...
Samas eks tõsi, enamus valijaid ei tea midagi sellest artikkel 13/11-st või ei pea tähtsaks kuigi mõjutab pmst kõiki thumbs_down.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
d3t
HV Guru
d3t

liitunud: 14.05.2004




sõnum 07.02.2019 12:37:07 vasta tsitaadiga

Masendav mis juhtub kui pensionipõlve veedetakse Europarlamendis. Enamus neist ei adu ju enam mille poolt hääletavad või on ära ostetud.
_________________
next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Lecktor - 3D printerid ja lisatarvikud, Voron, Prusa jne
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ufo56
HV Guru
ufo56

liitunud: 18.11.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.02.2019 13:20:35 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:
Masendav mis juhtub kui pensionipõlve veedetakse Europarlamendis. Enamus neist ei adu ju enam mille poolt hääletavad või on ära ostetud.

+1

_________________
 Lae pildid -> pilt.io
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 30.09.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.02.2019 13:27:13 vasta tsitaadiga

EDR-i kiri Ansipile: https://edri.org/files/copyright/20190122_Open_Letter_Council-final.pdf

Eesti poolt on kirja allkirjastanud Wikimedia Eesti.

_________________
NordVPN tarkvara nüüd soodsamalt
HV valuutakalkulaator
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Dogbert
HV Guru
Dogbert

liitunud: 03.05.2004




sõnum 07.02.2019 14:23:39 vasta tsitaadiga

Ei see mõju sellele oinakarjale.
_________________
Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
NATAS999
HV Guru

liitunud: 02.04.2007




sõnum 07.02.2019 14:36:20 vasta tsitaadiga

aga kui kõik saidid ja isp'd jne selle artikli peale sülitavad ja lasevad vana moodi edasi, siis mida see prüssel teha saab? saadab paberi mingi nõudega? so what, joonistad genitaali selle kirja peale, paned uuesti ümbrikusse ja tagasi saatjale. ammu oleks aeg prüssel neti ja voolu küljest lahti ühendada, tehku siis oma artikleid ja leppeid ja konventsioone ja kolmetähelisi mittemidagi ütlevaid lühendeid.

ei saa nüüd seal ühest putkatäiest tolvanitest jagu.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 30.09.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.02.2019 14:46:35 vasta tsitaadiga

NATAS999, Eesti tragid ametnikud suruvad selle kõigile portaalidele peale.
Kui ei paigalda, tuleb tegevus lõpetada või põranda alla minna.

_________________
NordVPN tarkvara nüüd soodsamalt
HV valuutakalkulaator
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
entr0cks
HV kasutaja
entr0cks

liitunud: 01.08.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.02.2019 14:47:02 vasta tsitaadiga

Väiksematele teenusepakkujatele tõsine pidur ja suurematele pea võimatu olukord - pm ei ole võimalik teenust meile pakkuda, kui piisab mõnest sisu jagavast kodanikust, et keskkonnale juriidiliselt kallale minna.
_________________
VULTR - proovimiseks $100 krediiti - igasugu serveri/pilve teenuseid, üldiselt suhteliselt parem jõudlus
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Lotharius
rallisibul
Lotharius

liitunud: 06.11.2005




sõnum 07.02.2019 16:00:01 vasta tsitaadiga

entr0cks kirjutas:
Väiksematele teenusepakkujatele tõsine pidur ja suurematele pea võimatu olukord - pm ei ole võimalik teenust meile pakkuda, kui piisab mõnest sisu jagavast kodanikust, et keskkonnale juriidiliselt kallale minna.


Ka hea võimalus "mitte meeldivad" lehed maha võtta tehes konto ja meelega postitades keelatud sisu.

_________________
Geek it til it MHz
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SirVorkars
Kreisi kasutaja
SirVorkars

liitunud: 24.12.2003



Online

sõnum 07.02.2019 16:02:48 vasta tsitaadiga

Ametnikud on meil tragid jah. Kui kuskilt midagi saada on siis seda peab kohe saama nende kasuks.
Aga kui midagi vastupidi on, siis vaatame 10 päeva pärast ja peale seda venitame kummi kuni see venib...
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jnt
HV Guru
jnt

liitunud: 10.05.2005



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.02.2019 17:55:46 vasta tsitaadiga

Kuskilt jäänud selline ütlus kõrva, et meie ametnikud teevad oma tööd saksa täpsuse ja vene lollusega.
_________________
Seisab keldris vana 386-486-Pentium1? Räägime! Ehk saan vanakesele uue elu anda. icon_wink.gif
Vaata siia, äkki müün midagi põnevat -> https://www.osta.ee/index.php?fuseaction=listing.seller&q[seller]=jnt
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Karlsson
Kreisi kasutaja

liitunud: 20.08.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.02.2019 20:07:19 vasta tsitaadiga

Netikogukonnal tuleb sama sisuga üritus. Paljud kohale tulevad? https://www.facebook.com/events/304580400165017/
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 30.09.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.02.2019 21:01:51 vasta tsitaadiga

Karlsson, meeleavaldus kuskil platsil või koosolek siseruumides? See on midagi muud ju? icon_rolleyes.gif

tsitaat:
1. Mis roll on ISOCil Eesti ühiskonnas?
2. Kes vastutab Interneti tuleviku eest?
3. Mis on ISOCi eesmärgid järgmiseks aastaks?
4. Kellega teeme koostööd?
5. Kes on ISOCi juhatuses?
6. Kuidas tähistame ACTA protestide aastapäeva?
7. Kohapeal algatatud küsimused...

Täpsem info jõuab siiasamma, http://isoc.ee kodulehele ja liikmete kontaktaadressidele.

_________________
NordVPN tarkvara nüüd soodsamalt
HV valuutakalkulaator
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Karlsson
Kreisi kasutaja

liitunud: 20.08.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.02.2019 19:40:59 vasta tsitaadiga

Minuarust pole tegu meeleavaldusega. Pigem niisama kogunemisega. Jätsin selle lingi pigem selle mõttega, et ehk mõned aktiivsemad kodanikud märkaksid. Ehk leiaksid ühise keele ja teeks selgitustööd laiemalt. Inimestele oleks vaja eestvedajaid.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
iceincube
HV veteran
iceincube

liitunud: 18.11.2005




sõnum 09.02.2019 11:36:11 vasta tsitaadiga

Krt päris karm @ https://juliareda.eu/2019/02/article-13-worse/

tsitaat:

Upload filters must be installed by everyone except those services which fit all three of the following extremely narrow criteria:

Available to the public for less than 3 years
Annual turnover below €10 million
Fewer than 5 million unique monthly visitors


Ehk kõik platvormid mis on üle 3a - iseig kui pole genereerinud sellist külastatavust või müüki (väikesed foorumid, kogukonnad) peavad selle intalleerima. Isegi kui nende kavatsus pole 10 mio müüki teha või 5 mio kasutajat kuus lehele saada. See on ju ehe BS nõue.

Iga 3 aasta tagant juriidlise keha vahetus ei aitaks vist? Või just aitab- isegi kui domeen ja brand jääb samaks? Kuigi mida tähendbaki seal see "Available to the public for less than 3 years".

Hetkel siis peab kontakti võtma nende 4 tegeleasega endiselt saan aru?

- Inderk Tarand
- Ivari PAdar
- Urmas PAet
- Tunne Kelam

Eesti poolt nagu enamus poolt. kopp.gif


viimati muutis iceincube 09.02.2019 12:54:30, muudetud 1 kord
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 30.09.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.02.2019 12:22:47 vasta tsitaadiga

Suht piixus jah ja Eesti eurosaadikud lükkavad vankrit allamäge - aga äkki ongi mõte iseseisvad väikesed portaalid tappa?
Keegi oskab mingeid kontakte soovitada väljaspool Euroopa Liitu?

_________________
NordVPN tarkvara nüüd soodsamalt
HV valuutakalkulaator
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
nature
HV vaatleja

liitunud: 31.03.2006




sõnum 09.02.2019 12:50:56 vasta tsitaadiga

"Available to the public for less than 3 years "

Kas see ei kehti siis ainult neile foorumitele millele saab ligi ilma registreerimatta?
Ideaalselt oleks siis public artiklid mida saab ainult admin lisad, neid näevad kõik ja siis private osa, kuhu pääsevad registreeritud kasutajad.

Registreerimine peaks olema juba private?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 30.09.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.02.2019 12:52:13 vasta tsitaadiga

nature, HV foorumid on ca 20 aastat vanad, ehk me peaksime ka selle fakin filtri paigaldama.
Aga mida me ei tee.

_________________
NordVPN tarkvara nüüd soodsamalt
HV valuutakalkulaator
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pealtkuulamine ja tsensuur, NSA, ACTA, CISPA, DMCA, GDPR... »  "Reform" üle-euroopalise internetitsensuuri kehtestamiseks - jõustub suvel 2021 mine lehele 1, 2, 3 ... 23, 24, 25  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.