Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Alienware näitas CES-il maailma võimsaimat mängurisülerit ja uusi tehnoloogiaid märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 01.10.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 28.01.2019 15:26:31 Alienware näitas CES-il maailma võimsaimat mängurisülerit ja uusi tehnoloogiaid vasta tsitaadiga


PRESSITEADE - Dell ja Alienware tutvustasid Las Vegases hiljuti lõppenud tehnikamessil CES mitmeid uusi arvuteid, mis peaksid pakkuma midagi igale arvutihuvilisele, sealhulgas tippklassi nõudvale ja mobiilsust vajavale kasutajale ning algajale mängurile. Lisaks teatasid ettevõtted koostööst mainekate e-spordi meeskondadega nagu Team Liquid ja Riot Games.

“Sel aastal tulime me CES tehnikamessile mitmete huvitavate uute toodetega ning hea meel on ka teatada koostööst tuntud e-spordi meeskondadega,” rääkis Alienware’i asepresident Frank Azor.

Alienware’I uus disainikeel – Legend

Alienware tutvustas messil ettevõtte arvutite uuenenud disainikeelt. See tähendab, et firma toodetavad arvutid ja muud seadmed hakkavad tulevikus märkimisväärselt teistsugused välja nägema. Jätkuvalt on disani poolest esikohal see, mida arvutimängurid oluliseks peavad – jõudlus ja praktilisus.

Samuti ammutab Alienware’i seadmete uuendatud disain inspiratsiooni maavälistest ja sci-fi teemalistest asjadest. Nüüd aga suunatakse rohkem tähelepanu jahutussüsteemidele, et aina võimsamaid graafikakaarte ja protsessoreid seadmes kontrolli all hoida ning sealjuures proovida seadet teha nii õhukeseks ja kompaktseks kui võimalik. Samuti muudetakse seadmete ekraanide ääred võimalikult õhukeseks, et anda neile tänapäevasem välimus.

Alienware Area-51m – maailma võimsaim mängurisülearvuti Legend disainiga

Esimene seade, mis endale Alienware’i uue disainikeele peale sai, oli Alienware Area-51m. Tegu on seadmega, mis on maailma võimsaim uuendatava sisuga sülearvuti. Tegu on esimese arvutiga, mis saab endale üheksanda põlvkonna lauaarvuti tasemel protsessorid, 64 GB muutmälu, 2,5 Gbps etherneti ja laia valiku graafikakaarte, mida on võimalik välja vahetada.



Lisaks on seadmel 17-tolline õhukeste äärtega ja 144Hz värskendussagedusega ekraan ja tipptaseme jahutussüsteemid. Kokkuvõttes pakub arvuti 50 protsenti rohkem võimsust 32 protsenti väiksemas korpuses kui seadme eelkäija.

Samuti on arvuti varustatud rohke mänguritele suunatud tarkvaraga nagu Tobii silmajälgimistehnoloogia ja kõige hiljutisem Alienware Command Center.

Alienware m15 ja m17 pakuvad mobiilsust

Hiljuti tutvustas Alienware ka ettevõtte kõige õhemat ja kergemat 17-tollist mänguriarvutit – Alienware m17, mis on lisand firma varem turule tulnud m15 arvutile. Mõlemad tooted on eelkõige suunatud mänguritele, kes vajavad seadet, mida saab vajadusel igale poole kaasa võtta. Uue m15 kaal algab vaid 2,2 kilost ja m17 kaal 2,6 kilost.

Jõudluse poolest on seadmetel Inteli kaheksanda põlvkonna Core i5 ja i7 protsessorid koos NVIDIA GeForce RTX 20-seeria graafikakaartidega. Mõlemad arvutid pälvisid messil ka innovatsiooniauhinna mänguriarvutite kategoorias silmapaistva disaini ja inseneritöö eest.

Uued G-seeria sülerid

Inimestele, kes otsivad soodsaid kuid sealjuures võimekaid mänguriarvuteid, tutvustas Dell uusi G5 15 ja G7 17 sülearvuteid.

Siiani kõige õhemad G-seeria sülerid – G5 ja G7 on varustatud Inteli kaheksanda põlvkonna CFLH protsessorite ja kõige hiljutisemate NVIDIA graafikalahendustega. Seadmete ekraanid pakuvad sealjuures 144Hz värskendussagedust ja G-SYNC tehnoloogiat. Esmakordselt on sülearvutitele lisatud ka RGB taustvalgustusega klaviatuur.

Messil teatas Alienware ka uuendustest ettevõtte Alienware Command Center lahendusele, mis lubab arvuti kasutajatel oma soovidele vastavalt sättida erinevaid arvuti osi, sealhulgas energiatarbimine, jahutus, heli ja protsessori koormus.

Kõik uued tooted on saadaval alates aprillist.

Allikas: DELL

_________________
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Alienware näitas CES-il maailma võimsaimat mängurisülerit ja uusi tehnoloogiaid
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.