Mul on su pärast hea meel, et tegu pole alzheimeriga ning arvutamine jätkuvalt meeles. Latt on küll väga alla käinud, kuid tean et oled suuteline enamaks
iso sisse ei saagi, saad ühe ekse... ehk saad need kb d kätte ja allalaadimise kaustast integreerid.
Parem juba ühe-kahe-kolmekaupa DISMiga (virtuaalmasinas aeg-ajalt boodin viimase iteratsiooni ja kontrollin, mida järgmise "uuenduste seeriaga" vaja installida). Otse isosse. Peale installi ennast pole enam vaja selle juraga tegeleda.
Task scheduleriga peaks andma teha.
Vähemalt ma olen varem teinud, aga sittagi ei mäleta hetkel sellest.
"At logon" on sisuliselt sama mis menüüsse Startup-i alla panek, viite saad määrata Delay-ga _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Kui win enda kaustas midagi kustutada, siis ta taastab jah kuidagi failid. Võibolla mõni installikas teeb samamoodi. Troojalane on muidugi ka variant, aga kui pole teada mis faili ja miks kustutada tahad, siis ei oska hetkel seisukohta võtta kui tõenäoline see on.
Kui mul on olnud vaja mingist failist lahti saada nii et windows seda tagasi ei topi, siis üks nipp on teha peale kustutamist sama nimega kataloog
Kui win enda kaustas midagi kustutada, siis ta taastab jah kuidagi failid. Võibolla mõni installikas teeb samamoodi. Troojalane on muidugi ka variant, aga kui pole teada mis faili ja miks kustutada tahad, siis ei oska hetkel seisukohta võtta kui tõenäoline see on.
Kui mul on olnud vaja mingist failist lahti saada nii et windows seda tagasi ei topi, siis üks nipp on teha peale kustutamist sama nimega kataloog
värk on portable rakendustega millel installikat pole, nagu mysql, php, apache2.
troojalane? viirusetõrje on röökinud vaid ühe delfi reklaami peale, kunagi ammu
Year 1 (January 2020 through January 2021): Windows 7 Pro is $50 per device | Windows Enterprise (add-on) is $25 per device.
Year 2 (January 2021 through January 2022): Windows 7 Pro is $100 per device | Windows Enterprise (add-on) is $50 per device.
Year 3 (January 2022 through January 2023): Windows 7 Pro is $200 per device | Windows Enterprise (add-on) is $100 per device.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.