Tere kõik see gta4 pere !
Tänane päev möödus siis Alderney rannas võtteplatsil. Saime õhtuks päris põgusa videoga maha.
Filmi nimeks GTA IV PC - Hangin out with dirtbike HD 1080p kusjuures lõpu poole teeb üks wannabe gansta natuke kentsakat nalja ka.
Mis puutub kaua oodatud kassahitti siis see peaks avalikkuseni jõudma 23. veebruaril.
Praegu siis rannakas
http://www.youtube.com/watch?v=5UjxfwHQHUI
soovitatavalt HD vaadata.
Tere, nägin teie filmi ja tahtsin küsida, et kes oli see kaskadöör ratta peal? Minu arust olid lahedad trikid , ise ei julgeks teha.
Ootan kassahitti.
eks see video editor ole üks piix nugade peal, nii krdi aeglane, tüütu ja igav, et enne tuleb uni peale kui midagi tehtud saab _________________ DVD is da 4483MB :-/)
|OSTAN|-> T43 pikk jahutus
Tere kõik see gta4 pere !
Tänane päev möödus siis Alderney rannas võtteplatsil. Saime õhtuks päris põgusa videoga maha.
Filmi nimeks GTA IV PC - Hangin out with dirtbike HD 1080p kusjuures lõpu poole teeb üks wannabe gansta natuke kentsakat nalja ka.
Mis puutub kaua oodatud kassahitti siis see peaks avalikkuseni jõudma 23. veebruaril.
Praegu siis rannakas
hmm... Eile oli üllatavalt positiivne feedback mu meisterliku ranna video kohta.
Täna on oodata siis kahte väga põnevat kuid erineva sisuga videot.
Loodan et kaheksaks saame esimese üles.
Mis puutub aga kauaoodatud kassahitti siis sellega tegelevad meie parimad spetsialistid.
Kohtumiseni ! _________________
oskab mulle veel öelda kuidas see mingi videomälu piirang vms oli vist mingi käsk käis mis tuli kuhugi GTA kausta panna mingi nomerestrict vms ? kuidas see käis ja kuhu see panna tuli ja mille vastu see aitas üldse? ise nagu otsisin aga ei leidnud mittekuidagi kuskilt ette tänades...
Peale Win Vista re-installi ja save game samasse kohta tõstmisel ei tööta save game enam. Kirjutab et: kontrolli ketal olevat save gamei. Pole veel lahendust leid.
Vaatasin jah, et Chrysler building oli tuttav LC's ja mõni teinegi. Selle kohta mul infot ei olnud : ) Aga nüüd olen kah targem.
Keegi oskab öelda kust leida infot nende stunt jumpide kohta.. mingit kaarti vms. Ma olen mingi 4-5 leidnud üldse. Mõtlesin, et peaks veits vahet story tegemisel ja kruiisiks linnas ringi...
Kui ma Save game loadin ise, ütlepki et kontrolli ketast, save game ei leitud ja proovi hiljem. kuigi listis on ta olemas. Kui ma uus sloti peale salvestan esimese missiooni, tekib sinna samasse kohta uus save kus vanad savedki.
See uus patch ikka asja mul kõvasti paremaks teinud, keerasin kõik põhja ja täitsa hästi jookseb
Statistics
Average FPS: 51.07
Duration: 38.23 sec
CPU Usage: 63%
System memory usage: 92%
Video memory usage: 79%
Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: High
View Distance: 100
Detail Distance: 100
Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: ATI Radeon HD 4870 X2
Video Driver version: 7.14.10.630
Audio Adapter: Speakers (Creative SB X-Fi)
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU @ 2.40GHz
Keegi mingeid põnevaid kohti ei ole leidnud juurde kaardilt? Täna avastasin natuke linna aga midagi väga põnevat ei leidnud. Kiiged ja muu jura on ammu juba leitud. _________________
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.