Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Programmeerimine »  C# mdb-ga ühendamine märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: m.hv.ee :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Miccer
HV Guru
Miccer

liitunud: 01.08.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.08.2017 20:44 C# mdb-ga ühendamine vasta tsitaadiga

Tarvis oleks vaja saada ühe ms access failiga ühendus.
Fail on parooliga ja parool sisaldab non printable sümboleid (igast enterid ja jne väljastamatud sümbolid).
Parool ise on olemas HEX kujul. Probleem seisneb selles, et ei õnnestu luua connectionStringi (sellist mis ka ära ühendaks).

Ainus ligilähedane teema mis googlest leidsin on see.
https://stackoverflow.com/questions/29428692/using-non-ascii-characters-in-connection-string-password

Kui keegi valdab C# vähe kodusemalt siis äkki õnnestub probleem lahendada.

_________________
M: Tuuning I/O Shield just sinu mobo-le - Küsi lisa.
M: Gamemise PC i5/z170/gtx970/8GB DDR4/250GB SSD/CX/ ---> 600.- <---
M: i5-i7 1155-1150 prosesid (paar plaati ka)
Kommentaarid: 995 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 724
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
andresv
HV kasutaja

liitunud: 06.12.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.08.2017 20:25 vasta tsitaadiga

byte[] password = {0xCA, 0xFE, 0xBA, 0xBE, ....};

ja siis googlelda kuidas sellest byte arrayst string saada või muu sobiv andmetüüp.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Miccer
HV Guru
Miccer

liitunud: 01.08.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.08.2017 00:05 vasta tsitaadiga

andresv, seda lahendust juba proovitud ja muude sümbolitega toimib aga 0x00 annab errori :/

_________________
M: Tuuning I/O Shield just sinu mobo-le - Küsi lisa.
M: Gamemise PC i5/z170/gtx970/8GB DDR4/250GB SSD/CX/ ---> 600.- <---
M: i5-i7 1155-1150 prosesid (paar plaati ka)
Kommentaarid: 995 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 724
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
kalvis
HV kasutaja

liitunud: 20.10.2009




sõnum 25.08.2017 11:31 vasta tsitaadiga

Ma ise olen kasutanud lihtsamat viisi C-s stringile sisestamisel *string=0x6500 (numbrid on valitud ascii kood, seejuures tuleb arvestada little endianiga!!)või siis *string='abcd\0', seejuures erimärkidega saab ka muid koode sisestada
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Miccer
HV Guru
Miccer

liitunud: 01.08.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.08.2017 10:40 vasta tsitaadiga

kalvis kirjutas:
Ma ise olen kasutanud lihtsamat viisi C-s stringile sisestamisel *string=0x6500 (numbrid on valitud ascii kood, seejuures tuleb arvestada little endianiga!!)või siis *string='abcd\0', seejuures erimärkidega saab ka muid koode sisestada


string pasw ="abcd\0";


See annab näiteks sama veateate. Ehk hetkel ei taha õnnestuda nulli kasutamine icon_rolleyes.gif

_________________
M: Tuuning I/O Shield just sinu mobo-le - Küsi lisa.
M: Gamemise PC i5/z170/gtx970/8GB DDR4/250GB SSD/CX/ ---> 600.- <---
M: i5-i7 1155-1150 prosesid (paar plaati ka)
Kommentaarid: 995 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 724
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
kalvis
HV kasutaja

liitunud: 20.10.2009




sõnum 28.08.2017 13:15 vasta tsitaadiga

Võimalik, et tüübikontroll sekkub. Sel juhul tuleb tüübiviit sulgudes ette kirjutada. See nõuab väga täpselt teadmisi tüübiteisenduste kohta.
Mul C oli tükk tegu, et ühte tüüpi muutujatele saaks valest tüübist õieti väärtuseid anda (eriti soovisin stringe sedasi kiirelt väärtustada), eriti keeruline on stringidega. Seal on veel Little endian vaja ka arvesse võtta.
Kas stringil ikka mälu on olemas? Võibolla püüad ilma mäluta stringi väärtustada siis saab veateate pulli küll.
Võibolla alusta sellega, et parooli viida väärtustad konstant massiiviga kohe deklareerimisel siis alguses üritad printf käsuga välja printida ja kui vaja kasvõi ekraanile baidi kaupa, suurendades muutujat ühe võrra kuni null välja ilmub. Kui nüüd stringi väärtustamine on selge siis võid ka muid nippe juba kasutada.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Miccer
HV Guru
Miccer

liitunud: 01.08.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.09.2017 10:05 vasta tsitaadiga

kalvis kirjutas:
See nõuab väga täpselt teadmisi tüübiteisenduste kohta.


Kuna ise taipan asja kergelt käigupealt ja näidete baasil siis pole süvaõpinguteks aega.

Kas mõni mode saaks liigutada teema tööpakkumise alla. Äkki saame seal motivatsioonitasuga asja lahendada.

_________________
M: Tuuning I/O Shield just sinu mobo-le - Küsi lisa.
M: Gamemise PC i5/z170/gtx970/8GB DDR4/250GB SSD/CX/ ---> 600.- <---
M: i5-i7 1155-1150 prosesid (paar plaati ka)
Kommentaarid: 995 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 724
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
napoleon
Unknown virus
napoleon

liitunud: 08.12.2008



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.09.2017 18:24 vasta tsitaadiga

Kas kõige lihtsam lahendus ei tule kõne alla ehk asendada see HEX kujul parool mõne ainult loetavaid märke sisaldava parooliga. 0x00 on üldiselt üks ebamugav sümbol, isegi kui keel ise nagu lubaks seda stringis kasutada, võib mõnel juhul mõni madalama taseme library sellest ikka valesti aru saada. Hint: klassikalise C/C++ puhul on 0x00 stringi lõpu sümboliks vähemalt siis kui andmetüübiks on tavaline char
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Miccer
HV Guru
Miccer

liitunud: 01.08.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.09.2017 15:30 vasta tsitaadiga

napoleon kirjutas:
Kas kõige lihtsam lahendus ei tule kõne alla ehk asendada see HEX kujul parool mõne ainult loetavaid märke sisaldava parooliga.


Mis lahendus selleks on? Parooli saab ju muuta või eemaldada alles siis kui ühendus loodud või fail avatud. Või on mõni muu moodus ka?

_________________
M: Tuuning I/O Shield just sinu mobo-le - Küsi lisa.
M: Gamemise PC i5/z170/gtx970/8GB DDR4/250GB SSD/CX/ ---> 600.- <---
M: i5-i7 1155-1150 prosesid (paar plaati ka)
Kommentaarid: 995 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 724
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
napoleon
Unknown virus
napoleon

liitunud: 08.12.2008



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.09.2017 15:58 vasta tsitaadiga

Ma lihtsalt eeldasin, et kui kellelgi õnnestus selline parool panna, siis see keegi saab mingil moel faili avada ja parooli ära muuta. Või teine variant on googeldada ehk leiab mõne password reset tool'i, millega parooli maha saab võtta
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Miccer
HV Guru
Miccer

liitunud: 01.08.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.09.2017 19:46 vasta tsitaadiga

Need tavalised mdb taastajad ei saa sellega hakkama. Kõik läbi proovitud.

See ühenduse loomine ei ole võimatu tegevus. Sõber mulle aasta eest selle programmi juba kirjutas. Kõik toimis.
Aga kõvaketta hävimisega läks mul see kaduma ja ta ei suuda meenutada mis moodi ta selle tookord ära lahendas.
Nii siis sai siia pöördutud.

_________________
M: Tuuning I/O Shield just sinu mobo-le - Küsi lisa.
M: Gamemise PC i5/z170/gtx970/8GB DDR4/250GB SSD/CX/ ---> 600.- <---
M: i5-i7 1155-1150 prosesid (paar plaati ka)
Kommentaarid: 995 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 724
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Programmeerimine »  C# mdb-ga ühendamine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.