Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
sõnum |
|
ToTu
HV vaatleja
|
29.09.2003 21:39:03
Miks Eestlased ise ei tee mingeid lahedaid arvuti mänge!! |
|
|
huvitav pole veel kohanud ühtegi lahedat mängu mis oleks eestis tehtud....aga miks....kas eestis pole piisavalt tarki meihi või tehnika on sitt...kui teate mõnda head eesti arvuti mängu siis võiksite teada anda...[color=darkblue][/color]
_________________ Wombat |
|
tagasi üles |
|
|
wicked
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
1 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
|
kakuke
HV veteran
|
29.09.2003 21:44:12
|
|
|
Miks eestlased ple maailma parimad kõiges? vähe tarku mehi ja tehnikat ka vähe... pealegi meil eriti sponsoreid ei leidu . aga siiski: Siia sinna, läbi linna tegid valmis
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
|
14 |
|
tagasi üles |
|
|
posthuman
HV Guru
|
29.09.2003 21:47:27
|
|
|
kakuke kirjutas: |
Miks eestlased ple maailma parimad kõiges? vähe tarku mehi ja tehnikat ka vähe... pealegi meil eriti sponsoreid ei leidu . aga siiski: Siia sinna, läbi linna tegid valmis |
tarku mehi ja tehnikat oleks küll,aga raha pole meestele maksta. puht lõbust ei higista keegi siin.
kuna välismaal on areng teine ja makstakse ka töö eest palka,siis kõik mängud tulevadki välismaalt.
see "sinna tänna läbi linna" ongi üks odav kräp mille eestlased jõudsid kinni maksta. see ka ülim piir vist.
fuck da estonia
|
|
|
66 |
|
tagasi üles |
|
|
ToTu
HV vaatleja
|
29.09.2003 21:53:52
|
|
|
njah...varsti Eesti euroopaliidu täielik liige...siis neid raha mehi voolab sisse ja hakatakse tegema igast stuffi...jap eestis pole selliseid mehi sponsoriks nagu USA-s Bill...
jah Eestlastel siia sinna anna minna ivo linna...
_________________ Wombat |
|
tagasi üles |
|
|
sektor1
Kreisi kasutaja
|
29.09.2003 21:53:56
|
|
|
No päris nii ei saa öelda ju et välismaa...
IL 2 - näiteks Venelaste tehtud.. aga vaadata Hispaaniat..
Nad võiks mängude tõlkimiselegi käpa alla panna !
_________________ AMD VS INTEL |
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
|
28 |
|
tagasi üles |
|
|
KillerXP
HV Guru
|
29.09.2003 21:56:05
|
|
|
Nuh aga tglt on point selles et kui sa kurdad et miks nii vähe lahedaid mänge siis kes keelab, eesti vaba maa. Lase välja prooviversioon. Tee endale reklaami kuskil, hakka müüma seda. Saadki kuulsaks ja rikkaks ja samas saab eesti endale laheda mängu
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
|
85 |
|
tagasi üles |
|
|
Xender
Kreisi kasutaja
|
29.09.2003 21:59:08
|
|
|
Asi selles et eestlane laisk ja ei viitsi millegagi tegeleda. Vaadake venelaste mängude kodulehtedele ,sitta kanti mänge töös ,ega seal pole raha ja tehnikaga parem seisukord.
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
|
56 |
|
tagasi üles |
|
|
kakuke
HV veteran
|
29.09.2003 22:05:56
|
|
|
venelased venelasteks, aga krt poolakad teevad neid.. ja teevad hästi ka sellejuures. . neilt peaks õppust võtma .
|
|
|
14 |
|
tagasi üles |
|
|
desert fox
HV kasutaja
|
29.09.2003 22:49:06
|
|
|
tsitaat: |
tarku mehi ja tehnikat oleks küll,aga raha pole meestele maksta. puht lõbust ei higista keegi siin.
kuna välismaal on areng teine ja makstakse ka töö eest palka,siis kõik mängud tulevadki välismaalt.
see "sinna tänna läbi linna" ongi üks odav kräp mille eestlased jõudsid kinni maksta. see ka ülim piir vist.
|
see on ikka haige jutt kõige levinum vabandus, et pole pappi. päh
ole mees ja tee miskit valmis. kui hea asja teed küll siis ostjaid tuleb ja pappi leiab.
_________________ gravity is myth, earth sucks. |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
|
5 |
|
tagasi üles |
|
|
vend15
HV kasutaja
|
01.10.2003 21:16:32
|
|
|
võib olla ei ole eestlastel mingit head mõtet millest mängu teha
mafiat tehti juba 6 aastat ju
|
7 :: |
6 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
|
mutabor
HV veteran
|
02.10.2003 08:53:40
|
|
|
desert fox kirjutas: |
|
see on ikka haige jutt kõige levinum vabandus, et pole pappi. päh
ole mees ja tee miskit valmis. kui hea asja teed küll siis ostjaid tuleb ja pappi leiab. |
ma ise arvan ikkagi samuti et kyssa on hopis rahas. yhe korraliku hitti tegemina nõuab ikka väga suuri rahalisi kulutusi mida meie väikses riigis ei pruugi kellelgi(kel asja vastu huvi oleks) olla välja käia.
see soovitus et tee miskit valmis ja siis kui on hea siis tuleb pappy on väga riskantne samm. ma tahaks näha kuda üks punt eestlasi teeb tasuta tööd paar aastat et pärast vaadata kas õnnestus või mitte.
_________________ /allkiri |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
|
22 |
|
tagasi üles |
|
|
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
|
02.10.2003 09:00:29
|
|
|
Thunder Brigade oli ju eestlaste tehtud... Kunagi mängisin seda kah - pold suurem asi. A me ei saagi ju kõiges parimad olla. 8)
INFO: http://www.bluemoon.ee/thunder/tank.html
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
|
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
|
kmail
HV kasutaja
|
02.10.2003 14:04:00
|
|
|
Nagu siin keegi juba mainis, et eestlane on laisk, eks ta kipu nii olemagi, hiljuti oli koolis ühes eestikeele tunnis üks selline arutlus nagu "eestlase head ja pahemad pooled" ja seal leidis enamus klassi samuti, et eestlane on kole laisk '
Eks ta ole kurb kuulata, aga eks see siiski ole suureks teguriks ka nende mängude tegemisel.
|
|
|
18 |
|
tagasi üles |
|
|
desert fox
HV kasutaja
|
02.10.2003 18:24:53
|
|
|
ma ise arvan ikkagi samuti et kyssa on hopis rahas. yhe korraliku hitti tegemina nõuab ikka väga suuri rahalisi kulutusi mida meie väikses riigis ei pruugi kellelgi(kel asja vastu huvi oleks) olla välja käia.
see soovitus et tee miskit valmis ja siis kui on hea siis tuleb pappy on väga riskantne samm. ma tahaks näha kuda üks punt eestlasi teeb tasuta tööd paar aastat et pärast vaadata kas õnnestus või mitte
|
õige, mõistlikum on vinguda, et teeks midagi vinget aga näe - keegi ei maksa. pärast on hea laspselastele rääkida, et kuidas olin vinge taat ja küll oleks värke teinud aga näe keegi ei maksnud
asi käib ikka nii, et kuni sa keegi pole tuleb tõestada, et sa oled. pane oma idee kokku, tee asjale söödav välimus ja siis mine raha otsima. kui ootama jääd, et keegi rahaga tuleb siis seda juhtub harva. tavaliselt võtavad raha ära need, kes sellele järele lähevad.
_________________ gravity is myth, earth sucks. |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
|
5 |
|
tagasi üles |
|
|
conaZo
HV vaatleja
|
02.10.2003 19:00:08
|
|
|
FarCry-s on ka tegijate seas üks Estonia fella
|
|
tagasi üles |
|
|
Taavi_R
HV Guru
|
02.10.2003 19:58:33
|
|
|
"Küll sa alles saad"
"Kass Leopoldi suvila"
"Punane hai"
Neid tean mina. Mingi Doom´i sarnane mäng oli ka, aga nime ei mäleta enam.
_________________ raamatupidamine | laadakalender |
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
|
2 :: |
161 |
|
tagasi üles |
|
|
EvilMick007
HV veteran
|
02.10.2003 20:05:03
|
|
|
Punane hai on siiski venelaste mäng, mis lihtsalt tõlgitud eesti keelde, mitte puht eestlaste oma.
_________________ Pentestimise ja küberturbe konsultatsiooni soovi korral võib kirjutada.. |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
|
41 |
|
tagasi üles |
|
|
Taavi_R
HV Guru
|
02.10.2003 20:25:52
|
|
|
EvilMick007 kirjutas: |
Punane hai on siiski venelaste mäng, mis lihtsalt tõlgitud eesti keelde, mitte puht eestlaste oma. |
Aaa
Siis see Doomi sarnane asi võib ka väga vabalt olla tõlgitud mäng.
Aga minu eelmises postituse kaks esimest mängu on küll eestlaste tehtud
_________________ raamatupidamine | laadakalender |
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
|
161 |
|
tagasi üles |
|
|
posthuman
HV Guru
|
03.10.2003 00:42:07
|
|
|
KillerXP kirjutas: |
Lase välja prooviversioon. |
mängu tegemine pole meelakkumine monitori taga, eriti veel miski üksi või kahekesi teha.
vaata nüüd neid ID mehi kes suures kompanis, suure hulga töötajate, professionaalste progejate ja disaineritega ei saa hakkama DOOM 3 välja laskmisega. juba 3 aastat teevad "prooviversiooni",aga valmis ei saa.
mis me nüüd siis eesti meestest räägime
|
|
|
66 |
|
tagasi üles |
|
|
Max Powers
|
03.10.2003 06:14:07
|
|
|
seal leidis enamus klassi samuti, et eestlane on kole laisk
|
Mis sa seletad?
Pole me midagi nii laisad. Ilmselt palju vähem laisemad kui enamus euroopa riikide inimesed
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
|
182 |
|
tagasi üles |
|
|
.:MDK:.
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
|
96 |
|
tagasi üles |
|
|
painkillah
HV Guru
|
03.10.2003 06:36:11
|
|
|
reeglina on eestlased olnud tööinimesed, pole siis ime miks meil eriti mänge ei tehta (muidugi ka faktid et pole sponsoreid vms)
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 94 loe/lisa |
|
6 :: |
85 |
|
tagasi üles |
|
|
mutabor
HV veteran
|
03.10.2003 07:08:42
|
|
|
desert fox kirjutas: |
see soovitus et tee miskit valmis ja siis kui on hea siis tuleb pappy on väga riskantne samm. ma tahaks näha kuda üks punt eestlasi teeb tasuta tööd paar aastat et pärast vaadata kas õnnestus või mitte
|
õige, mõistlikum on vinguda, et teeks midagi vinget aga näe - keegi ei maksa. pärast on hea laspselastele rääkida, et kuidas olin vinge taat ja küll oleks värke teinud aga näe keegi ei maksnud
asi käib ikka nii, et kuni sa keegi pole tuleb tõestada, et sa oled. pane oma idee kokku, tee asjale söödav välimus ja siis mine raha otsima. kui ootama jääd, et keegi rahaga tuleb siis seda juhtub harva. tavaliselt võtavad raha ära need, kes sellele järele lähevad. |
irw, mis vinguda? mina räägin asjast nii nagu on. mina ple nagu maininud siin et 'oleks teinud' midagi juhul kui pappy on. kui ma oskaks heal tasemel teha midagi asjalikku sel alal ma oleks ammu juba ka teinud, ainult vaevalt et eestis. mingi natuke nõrk arusaam et hea lapselastele rääkida blahblah yadda yadda
_________________ /allkiri |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
|
22 |
|
tagasi üles |
|
|
The_Menthor
HV kasutaja
|
03.10.2003 07:20:29
|
|
|
mutabor kirjutas: |
irw, mis vinguda? mina räägin asjast nii nagu on. mina ple nagu maininud siin et 'oleks teinud' midagi juhul kui pappy on. kui ma oskaks heal tasemel teha midagi asjalikku sel alal ma oleks ammu juba ka teinud, ainult vaevalt et eestis. mingi natuke nõrk arusaam et hea lapselastele rääkida blahblah yadda yadda |
nonii ja miks siis teised eestlased peaks eestis tegema kui sa isegi ütled et vaevalt sa seda eestis teeks..ilmselt ütleks teised sama et teeks mujal siis!?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
|
0 |
|
tagasi üles |
|