praegune kellaaeg 01.11.2024 01:03:41
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
sõnum |
|
Bastardo
HV kasutaja
|
12.02.2017 00:19:27
Lenovo Y700 anomaalia dedicated videokaardiga |
|
|
Tere
Mul kuri kahtlus, et mingites situatsioonides ei saa mu raal aru, et tal on sees GeForce GTX 960M ning kasutab selle asemel intergeeritud videokaarti.
Näiteks ARMA III es kui panna auto settings, siis lükkab kõik detailid very high ja high peale. Ent kui mängima hakata, siis kipub pilt jõnkustama. Tõmbasin graafika alla standardi peale ja ikka j'nkustas aega ajalt. Alles low peal jooksis enam-vähem sujuvalt.
Masina conf: i5-6300HQ CPU @ 2.3
3.83 GB RAM
OP: Win 10
Mis ma teinud olen, et olukorda parandada?
BIOS: Graphic Device : Switchable graphics
NVIDIA Control panel - manage 3D settings: global settings: high performad NVIDIA processor
Tõmmatud NVIDIA viimased driverid: 378.49
Olen veebist tsipa uurinud aga pole toimivat lahendust leidnud. Kas kellelgi oleks soovitusi kuidas masin videokaarti kasutama panna?
Aitäh
_________________ "Siiski, julgeksin arvata, et siiski antud juhul, nagu ka paljudel, ütleksin isegi, et siiski kõikidel juhtudel oma isikliku arvamuse
põhjendamine omab siiski küllaltki suurt kaalu, eriti valdavalt, ma ütleksin, negatiivse arvamuse puhul" (A. Rüütel) |
|
tagasi üles |
|
|
Teepak
HV kasutaja
|
09.03.2017 12:36:29
|
|
|
Arma III vajab võimsamapoolset (laua)arvutit, see läppar jääb nõrgaks selle jaoks.
Proovi teiste mängudega.
|
|
tagasi üles |
|
|
Bastardo
HV kasutaja
|
09.03.2017 13:01:24
|
|
|
Jap...ma ise hakkasin kah kahtlustama, et asi võib olla selles, et ARMAst lihtsalt ei käi mingi nipiga masina jõud üle.
Teiste, vähemnõudlike mängudega, pole probleemi olnud.
Mis tähendab, et arvutiga on kõik korras. Hea.
_________________ "Siiski, julgeksin arvata, et siiski antud juhul, nagu ka paljudel, ütleksin isegi, et siiski kõikidel juhtudel oma isikliku arvamuse
põhjendamine omab siiski küllaltki suurt kaalu, eriti valdavalt, ma ütleksin, negatiivse arvamuse puhul" (A. Rüütel) |
|
tagasi üles |
|
|
gemini
HV Guru
|
10.03.2017 14:58:19
|
|
|
See Global Setting võib kalada vahepeal.. Määra manuaalselt 3D settingute alt konkreetselt selle mängu jaoks et kasuta ainult Nvidiat.
|
|
tagasi üles |
|
|
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|