Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Absona
Lõuapoolik

|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
11.03.2009 02:48:04
|
|
|
Üks taoline jublakas (see mida amilo PA3553 läppariga kaasa antakse) töötab kaasas oleva softiga edukalt. Antenn külge (sobib ka toaantenn kui signaal piisavalt hea on), soft peale, väike kanaliotsing ja valmis. Asukohamaaks tuleks softis valida Norra.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
zaitz
Kreisi kasutaja

|
12.03.2009 13:34:54
|
|
|
Lisan täpsustuseks, et tegu on AverMedia kaardiga mis töötab edukalt AverMedia enda softiga.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rix
Kreisi kasutaja

|
14.03.2009 20:19:32
|
|
|
zaitz, oskad täpsustada AverMedia softi? Kaasasoleva softiga mina asja tööle ei saa. Norraga kanaleid ei leia ja nt Rootsiga ei hakka pilti näitama. Windows Media Center leiab küll kõik kanalid üles, aga pilti ja heli pole.
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
14.03.2009 21:30:42
|
|
|
Rix: Signaal peab ka vastava võisusega (tugevusega) olema, muidu näedki ilma pildi ja helita "tühja kasti". Antenni õige suund - kas vertiaal- või horisontaalasend, vajadusel Digi-Tv antennivõimediga tubane või väliantenn jms.
Ise ostsin endale ka ühe USB-Digi-TV pulga ja sellele ostan lähipäevil ELFA-st veel võimendiga Digi-TV toaantenni. Kaasasoleva antenniga saan ka pildi kätte, aga tuleb mööda tuba "kammida", et kus parajasti milline levi on.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
blas
Kreisi kasutaja

|
14.03.2009 21:33:02
|
|
|
Kas 1.6 GHz, ühetuumalise centrino ja usb tüüneriga on mõtet Eesti digi-tv-d vaadata üritada või jääb masina proserammu lootusetult väheks?
_________________ The truth is out there |
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
14.03.2009 21:46:40
|
|
|
blas: Aceri 2,2 gigane Celeron, Inteli video, videomälu 64 mega lohistab minul HyperMedia Center-iga Eesti Digi-kanaleid täiesti vabalt täisekraani-suurusega. Küll olen ma samal ajal mõned muud toimingud välja lülitanud, nagu internet. Kuid seda peamiselt selleks, et Aceri prosa temperatuuri madalamal hoida.
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
zaitz
Kreisi kasutaja

|
15.03.2009 13:26:13
|
|
|
Rix kirjutas: |
zaitz, oskad täpsustada AverMedia softi? Kaasasoleva softiga mina asja tööle ei saa. Norraga kanaleid ei leia ja nt Rootsiga ei hakka pilti näitama. Windows Media Center leiab küll kõik kanalid üles, aga pilti ja heli pole. |
Kui ma katsetasin siis võtsin AverMedia lehelt suvalise pulga alt tarkvara, äkki oli Volar HX.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rix
Kreisi kasutaja

|
15.03.2009 17:23:55
|
|
|
Hm. Eile õnnestus isegi plaadi peal oleva softiga kanalid kätte saada (valides Norra) ja puha, aga täna ei funganud ja kui uuesti otsida, siis ka ei leia enam. Pärast seda olen korduvalt reinstallinud ka muidugi. :S
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
loox
HV kasutaja
|
15.03.2009 17:33:04
|
|
|
Rix kirjutas: |
zaitz, oskad täpsustada AverMedia softi? Kaasasoleva softiga mina asja tööle ei saa. Norraga kanaleid ei leia ja nt Rootsiga ei hakka pilti näitama. Windows Media Center leiab küll kõik kanalid üles, aga pilti ja heli pole. |
A815 peaks see mudel olema, ehk Volar X. Avermedia isendiga oli nii, et kui tüüner oli õigele sagedusele (Tallinnas 666 MHz) häälestatud ja signaali kätte sai, siis läks pulga sees sinine tuluke põlema. Kui see ainult võbeleb, siis on signaal liiga kehv.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Rainpoiss
HV vaatleja

|
29.03.2009 14:34:36
|
|
|
Kuidas teada saada palju mul signaali on? ja kus see sinine tuluke on, sest see ei põle üldse
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
29.03.2009 16:06:10
|
|
|
Rainpoiss: Digiga on siluliselt nii, et kas on või pole, ega seal eriti midagi mõõta ei saagi.
Ja on veel ka see seaduspärasus, et signaali otsingu ajal vajad oluliselt tugevamat signaali, kui hiljem pilti vaadates.
Ise otsisin Mustamäel mööda korterit mitu päeva taga, et kus nurgas piisava tugevusega levi on.
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rainpoiss
HV vaatleja

|
29.03.2009 18:20:11
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Rainpoiss: Digiga on siluliselt nii, et kas on või pole, ega seal eriti midagi mõõta ei saagi.
Ja on veel ka see seaduspärasus, et signaali otsingu ajal vajad oluliselt tugevamat signaali, kui hiljem pilti vaadates.
Ise otsisin Mustamäel mööda korterit mitu päeva taga, et kus nurgas piisava tugevusega levi on. |
Oeh eks ma pean siis hakkama mööda tube kammima. Sest ta ei leia mitte ühtegi kanalit.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
29.03.2009 18:35:55
|
|
|
Rainpoiss: Mina tegin ise seda nii, et "automaat-skänn" oli peal. Antenn ühte nurka, siis teise nurka ja nii edasi. Ma lihtsalt ei viitsinud sagedusi käsitsi ette anda. Kuigi - ka see oleks võimalus olnud.
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rainpoiss
HV vaatleja

|
29.03.2009 19:30:32
|
|
|
tahanteada: kuidas sa muidu ned sagedusi käsitsi ette annad?
E: Mul tuli mõte, et viskaks traadi aknast alla. Aga kuhu ma selle traadi mässiks ümber?
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
seix
HV vaatleja
|
13.04.2009 11:55:45
|
|
|
mina küll ei kurda, ideaalselt töötab, kõik kanalid leiab ülesse , isegi liigapalju, aga neid ei saa vaadata isae tartus ja mul leidis 76 kanalit üles, kõik need fox life jne....
ja sõiduajal näitab ka ideaalselt pilti... antenn on see mis oli originaalis kaasas
|
|
tagasi üles |
|
 |
HDvurle
HV pensionär

|
16.04.2009 21:20:37
|
|
|
Mul sama versioon - A815. Töötab probleemitult. Aga mul selline küsimus, kuidas vaadata krüpteeritud kanaleid?
Kasutan vaatamiseks läpakat. Kas on olemas PCMCIA porti käivat Conax toega kaardilugejat?
_________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur. |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
1 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raiku
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
pinkman
Kreisi kasutaja
|
18.05.2009 22:41:04
|
|
|
Kas sellega ka kuidagi raadiot saab kuulata.
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
3 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
marco
Kreisi kasutaja

|
18.06.2009 15:41:28
|
|
|
Mul probleemiks see, et heli on, aga pilti pole. Peale programmi käivitust tuleb kuskil 10 sekundit heli ja siis jookseb kõik kokku. Signaal kõigub 80% ümber. Erinevad foorumid ja õpetused ajavad pildi puudumise koodekite kaela. Olen proovinud k-lite codec pack'i, ffdshow'd ja eraldi ka h264 koodekit, aga kasutult. Kindlasti on mingi lihtne asi mis mul tegemata jäänud. Aitate hädast välja?
_________________ Does "genuine" mean "with the real bugs"? |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xcater
HV kasutaja
|
21.06.2009 23:37:55
|
|
|
marco kirjutas: |
Mul probleemiks see, et heli on, aga pilti pole. Peale programmi käivitust tuleb kuskil 10 sekundit heli ja siis jookseb kõik kokku. Signaal kõigub 80% ümber. Erinevad foorumid ja õpetused ajavad pildi puudumise koodekite kaela. Olen proovinud k-lite codec pack'i, ffdshow'd ja eraldi ka h264 koodekit, aga kasutult. Kindlasti on mingi lihtne asi mis mul tegemata jäänud. Aitate hädast välja? |
Endal sama asi. Heli on, aga pilti ei ole. Kokku mul ei jookse. Proovisin ka ära erinevad koodekid, panin uued videokaardi draiverid, proovisin teist avermedia programmi, aga ei olnud kasu. Asi, mida pole proovinud on USB draiverite uuendamine, pole kindel kas hetkel toetab 2.0. Eks teen selle ka ära, kui siis ka ei toimi tuleb targematelt nõu küsida.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
blas
Kreisi kasutaja

|
01.08.2009 11:37:32
|
|
|
Olen hädas selle FS pulga installikaga. Lauaarvutis toimib ingliskeelsena aga läpakas (lifebook s7010) läheb automaatselt käima saksakeelsena. Mõlemas on uuendatud ingliskeelne xp. Proovisin run-iga “x:\tv\setup.exe” \L 1033 ja kõikvõimalikke muid kombinatsioone aga need ei toiminud. Keele id võtsin samas kaustas olnud verctrl failist ja ilmselt pole see õige. Iga täiendava parameetri peale annab teatekasti Installshield Parameter der Befehlszeile: /L Sprach-ID .Ehk oskab keegi aidata.
edit: tundus selline kena ajuvõimlemine....millest ma jagu ei saanudki. Igaljuhul võtsin volar x-i softi (FUSI-l ongi sama ainult averi kirja asemel on fusi:)) ja töötab heaste.
_________________ The truth is out there
viimati muutis blas 09.08.2009 12:13:25, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
andresv
HV kasutaja
|
04.08.2009 15:00:38
|
|
|
7zip uusima versiooniga saad selle exe lahti pakkida ning siis näitad draiverite installides selle kausta ette.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
22.08.2009 10:12:00
|
|
|
Sai siis endalegi sama pulk hangitud...
Ainus jama, see ei tööta Windows XP all
Driveri installib ära, pult kah funkab aga TV applikatsioonis näitab järjekindlalt errorit
"device is not ready" ning kanalite otsinguni muidugi nii ei jõua...
Seda siis nii kaasatulnud, kui avermedia enda softiga...
Device manageri all on pulk samas ilusti olemas...
Vista masinas sai sii plaadilt lihtsalt soft sisse lastud ja asi käis...
Võiksid vähemalt karbile suurelt ja punaselt kirja panna "DOES NOT WORK WITH XP"
Kodus on ju televiisor olemas ja lauamasinale ma sellist vidinat ei vaja...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
zaitz
Kreisi kasutaja

|
24.08.2009 20:07:53
|
|
|
Etz kirjutas: |
Sai siis endalegi sama pulk hangitud...
Ainus jama, see ei tööta Windows XP all
Driveri installib ära, pult kah funkab aga TV applikatsioonis näitab järjekindlalt errorit
"device is not ready" ning kanalite otsinguni muidugi nii ei jõua...
Seda siis nii kaasatulnud, kui avermedia enda softiga...
Device manageri all on pulk samas ilusti olemas...
Vista masinas sai sii plaadilt lihtsalt soft sisse lastud ja asi käis...
Võiksid vähemalt karbile suurelt ja punaselt kirja panna "DOES NOT WORK WITH XP"
Kodus on ju televiisor olemas ja lauamasinale ma sellist vidinat ei vaja...  |
Tuleb välja, et sul siis "Special Edition", kui teistel XP all toimetab. Hint - olen näinud juhtumeid, kus plaadi pealt installides driverid lihtsalt extractitakse Fu-Si kausta aga ei installita, seega tuleks pulgale käsitsi driverid kätte juhatada..
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|