Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
sõnum |
|
DigeBeni
HV Guru
|
17.08.2006 11:50:59
|
|
|
... tjah, kui ei unusta just teist akut laadijasse pista, siis erilist probleemi nagu pole, kuigi natike tüütu on küll ...
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
|
Demineerija
Kreisi kasutaja
|
17.08.2006 15:06:38
|
|
|
Täpselt, et tüütu. Alguses peavad hästi, kuid aasta pärast? Samas ka seda, et g5 puhul saab kaalu orgunnida. Ning nali naljaks oli mul sellest palju abi. Enne oli hiir nagu tõstes viltu. Kiskus ühele poole minu käes. Sai ilusti tasakaalu. Kui toas väga palav ja käed higistama hakkavad ikka parem, kui ei kisu. Samas ka seda, et cw ajal sul järsku aku tühi. Ei pane tähele ka. Ja siis on 5sekunditki ilma hiireta juba suur aeg.
|
|
Kommentaarid: 122 loe/lisa |
|
1 :: |
0 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
|
sonex
HV kasutaja
|
02.10.2006 17:30:05
|
|
|
Demineerija kirjutas: |
Täpselt, et tüütu. Alguses peavad hästi, kuid aasta pärast? Samas ka seda, et g5 puhul saab kaalu orgunnida. Ning nali naljaks oli mul sellest palju abi. Enne oli hiir nagu tõstes viltu. Kiskus ühele poole minu käes. Sai ilusti tasakaalu. Kui toas väga palav ja käed higistama hakkavad ikka parem, kui ei kisu. Samas ka seda, et cw ajal sul järsku aku tühi. Ei pane tähele ka. Ja siis on 5sekunditki ilma hiireta juba suur aeg. |
Sai ka siis ostetud G7. No see et aku järsku tühjaks saab on bs. Esiteks ta hoiatab päris pikalt ette, kui tühjaks hakkab saama ja nagu eelpool mainitud on 2 akut antud hiirel. Eelnevalt omanud mx 700, mx 1000, jt - ühelgi hiirel pole aku tühjaks saanud põmaki. Kõik asjad olen jõdnud ära teha.
Aga jahh , hiir ise on hea, ning uskumatult hästi libiseb. Seniajani parim hiir mis on olnud
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
|
74 |
|
tagasi üles |
|
|
Arthurio
HV vaatleja
|
02.10.2006 22:20:21
|
|
|
Aasta hakkab siis vaikselt täis saama selle ostust. Õigemini küll 9 kuud alles aga siiski küllaltki pikk aeg möödas.
Hiir töötab perfektselt.
Akud on nagu uued.
Jalad on ikka sama libedad ja erilist kulumist ei tähelda.
Naudin ikka samasugust (16.-) nailonkiust matti, millele ligilähedastki pole veel näinud. Need kallid super hüper 200.- või kallimad matid on ikka paras pask võrreldes sellega.
Akude vahtamist ei pane tähelegi. Käib automaatselt ilma mõtlemata ja minuti pärast ei mäletagi enam Ja tõesti ta annab ju märku juba varakult ning liitium akudega ei pea üldiselt ootama kuni nad täitsa tühjaks saavad ... võib vabalt ka veidi varem ära vahetada ...
Kokkuvõttes ikka väga hea investeering ... kõige mugavam ja parem hiir mida ma katsuda olen saanud.
|
|
tagasi üles |
|
|
sonex
HV kasutaja
|
03.10.2006 01:29:25
|
|
|
Nõustun 100% eespool kommenteerijaga
Lisasksin veel seda, et päris hea levimis raadius on ka sellel hiirel ( vähemalt 5 m.) vanematega olen saanud umbes 3-4 ringi....
See on muidugi jama, kuna ma olen nede back and foward nuppudega nii ära harjunud, siis sellel hiirel on ainult back nupp, aga anyway hiir on nö. mängu arvuti taga , siis ma temaga eriti netis ei surfa. Netis surfamise jaoks on mul mx 610.
|
|
|
74 |
|
tagasi üles |
|
|
virx
HV Guru
|
04.10.2006 22:58:27
|
|
|
Pole küll sama teema aga ostsin poest G1 ja karbist välja võttes hiirel juba vasak klõps ei töötanud, jääb sisse kui vajutad ja tagasi ei tule.
|
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
|
5 :: |
301 |
|
tagasi üles |
|
|
iguaan
HV veteran
|
04.10.2006 23:30:53
|
|
|
virx, vut vut poodi tagasi siis
|
|
|
69 |
|
tagasi üles |
|
|
rat_013
HV veteran
|
31.10.2006 13:19:24
|
|
|
mcaff kirjutas: |
Njh oleks ta sul must/hall võtaks kohe ära aga kuna roheline siis jääb ära |
mdx ma sain eile teada et see carbon on us marketi jaoks väidetavalt? või on seda eestist ka saada?
_________________ rat_013
#foursnow (winter driving experience) // •
013 Graphics (design / prepress / production) // • |
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
|
26 |
|
tagasi üles |
|
|
fragile
Kreisi kasutaja
|
31.10.2006 13:36:01
|
|
|
Hiire välimus pole eriti hea. LANil laua peale ei jätaks
Ise oman Razer diamondbacki. Väga mugav, ilus, kerge, piisavalt nuppe, ei puhka, töötab matistatud klaasil/pleksil mida laseriga hiired ei tee.
Hiirel on teflon sussid ja minu vinüül kattega hiirematil libiseb väga hästi.
_________________ Steam profiil
Children play Call of Duty.. Boys play Battlefield.. Men play ARMA |
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
|
72 |
|
tagasi üles |
|
|
Postiljon
HV vaatleja
|
22.02.2007 23:41:44
|
|
|
Sai ka ostetud siis täna hommikul see...
välimuse kohta ei oska mina küll midagi halba öelda... selline futuristlik vms.. aga eks nad kõik uuemad hiired ole mulle meeldib...
+ Lagi pole
+ väljalülitamist ei toimu, et hiir ei maga ja oma säästu resiimilt tagasi tulles(Tuled ei põle hiirel) ei ole Samuti läägi liigutamisel, mis võib mängides takistuseks olla...
+ Libisemine on 5+
+ minu käele sobib ilusti...
+ väga sujuv liikumine ja täpne...
+ tööraadius on väga hea...
+ Software
- laadija võik olla võiksem läpaka kotti mahutades on suurus oluline ... ega ta suur polegi aga võiks väiksem olla ma usun
kokkuvõtvalt... soovitan.. ei ole küll kogemust teiste kallite hiirtega aga no silma on jäänud veel üks 2 metall rulliga logitechi oma aga kogemused puuduvad sellega ostsin G7me mängimise eesmärgil ja muudeks asjadeks sobib 100ga
|
|
tagasi üles |
|
|
heretic666
HV Guru
|
25.02.2007 22:03:26
|
|
|
Disain ja mugavus tunduvad mõnusad o evad sellel rotil
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
|
68 |
|
tagasi üles |
|
|
Arthurio
HV vaatleja
|
14.11.2007 14:30:46
|
|
|
Raporteerin jälle. Teine aasta hakkab täis saama. Mulle tundub, et logitech pole veel tõsiselt võetavat konkurenti välja lasnud G7-le. Akud on _ikka_ nagu uued. Midagi kuskilt kulunud pole peale jalgade, mis on tõesti minimaalselt kulunud. Mulle tundub, et läikiv pealispind ja suured jalad olid tõeliselt head uuendused, mis lisavad hiire elueale palju juurde. Libiseb ikka paremini kui suvaline teine hiir, mida ma kasutanud olen. Olen siiani ikka väga rahul ja kasutan seda iga päev. Väärt toode.
|
|
tagasi üles |
|
|
sonex
HV kasutaja
|
15.11.2007 11:33:43
|
|
|
Mina olen ka väga rahul oma hiirega.
Vahepeal hakkas vasakpoolne scroll jamama, kuid hiljem garantiis selgus, et viga oli tolmus mis sinna vahele oli kogunenud.
Aga Ordi garantiis kiskusid vennad julmalt hiire laiali (selle asemel, et Logitechi volitatud garantiisse saata) ja keerasid uisud nässu, siis ma sellega nõus ei olnud. 2 nädalat hiljem sain Ordist tutika hiire asemele
Pakkusid mulle G-9 asenduseks, kuid mulle juhtmega hiired ei meeldi.
|
|
|
74 |
|
tagasi üles |
|
|
Azatris
HV veteran
|
14.07.2008 12:31:06
|
|
|
Nii, olen nüüd peaaegu juba aasta seda hiirt kasutanud. Paar nädalat puudu.
Eespoolt lugedes märkasin, et mõnel kestab aku ainult 6-8h - Siis on mul ikka kõvasti vedanud. Mul peab aku vastu umbes 16h ehk vahetan seda kord päevas.
Mulle meeldiks küll rohkem see värv, mis neil kodulehel on, aga ka rohelisel polnud mitte midagi viga.
Spoiler
Alguses oli ka probleeme, et startupil läks automaatselt kuidagi hästi aeglaseks hiir, aga pool aastat hiljem avastasin, et see oli driveri viga
Logitech Setpoint on ka suht väärakas - ütleb, et update pole. Mina aga leidsin nende kodulehelt mitu aastat uuema update'i
Aga üldiselt olen hiirega väga rahul. Akude vahetamine võtab ka 2-3 sekundit aega. Ka käes on mugav ning siledal pinnal töötab ülihästi (siledaks pinnaks aastate jooksul ära kulunud puidust laud - siledaim asi mu elus) (100kr logitechi hiir hetkel jamab sellel).
Hiljuti hakkas küll hiir jamama, aeg-ajalt hangub/freezib kinni ja jätkab viimast tegevust, millele käsk anti ehk viisin isendi garantiisse ja loodan uue saada.
Ainuke võrdväärne vastane sellele hiirele võib olla MX Revolution, mille aku peaks kauem vastu pidama ning näeb seksikam, ei... sümpaatsem välja.
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
|
34 |
|
tagasi üles |
|
|
Arthurio
HV vaatleja
|
06.12.2008 22:13:47
|
|
|
3. aasta siis ja midagi pole muutunud ... tänu siledale pinnale pole midagi koledaks kulunud, akud töötavad ikka nagu uued, teflonist jalad on ikka korralikud jne
|
|
tagasi üles |
|
|
|