recent, nagu ma kirjutasin eelnevalt siis 333/677 ei muutnud midagi.. 4200 peaks kergelt tulema ilma midagi peale cpu voldi ja fsb tõstmise.proovisin ka +150 ja mäludele 2.001 anda aga midagi ei muutunud, must pilt ja teeb resasid.alles 4500 juures peaks VTT ja vNB lisama hakkama .mälud on kõik AUTO seadetel.CPU feature alt kõik disabled peale multi-proc.
Panin üleliigse vee kokku, nüüd saab LGA775'e piinata kui vajadus tekib kuskil.
2x 3000rpm ultra kazet seal siis. _________________ http://www.foorum.arvutikeskus.ee/
E8600 4010mhz 1.184v .. kui kuskilt volti ja fsb-d tõstma hakkad on edasi ainult pang.
Sul 800mhz mälusid pole prooviks võtta ?
Vb emaplaadile ei istu su mälud hästi ! _________________ Luban, et see on viimane vale. Müün ettevõtteid põhikapitaliga 42000.- Hind per ettevõte 4999.-, koos KMKNR 15000.-
Küllaltki hea universaalne kuskile korpuse peale visata - 1 molex voolu jaoks ja olemas.
Ainuke jama, et CPU plokil pole neid stock kinniteid - siis oleks eriti lebo teda igalepoole külge panna Hetkel peab ikka korra emaplaadi välja raiuma. _________________ http://www.foorum.arvutikeskus.ee/
BanTIIT, mis konkreetsel jahutil viga on siis? Pane coretemp/ realtemp / speedfan käima ja kui tempid korras pole, siis mõtle jahutuse peale. Kui kuum ei ole, pole mõtet nagu muretseda või mis ? _________________ Kui inimesel on lamba-ajud, on ka kaasaegne meditsiin võimetu!
Jahutusel pole midagi viga. Temp on idle'is mingi 40C täisvõimsusel pole veel mõõtnud - kuda seda kõige parem teha oleks? Mõtlesin pigem siin seda, et kui kõrgele võib temp üleüldse tõusta?
Tänan lingi eest kas seal see "Thermal Specification: 61,4C" ütleb seda, et see on max temp milleni võin prose ajada. Kui üle selle siis 100% kindel, et põleb läbi ? Või klokkides võib ka seda kuumust ületada ja nn "katsetada" või ei ole see siiski soovitatav? Olen siin lugenud, et E6400 on saadud klokkida 3,6Ghz juurde. Kuhu kanti siis tempid jäävad?
Ning kas VID Voltage Range on kahh min ja max? Et üle nende volitde kohe KINDLASTI panna ei või?
Ärge kohe näkku lööge kui väga lollid küsimused on...
viimati muutis BanTIIT 25.01.2009 23:30, muudetud 1 kord
Tänan lingi eest kas seal see "Thermal Specification: 61,4C" ütleb seda, et see on max temp milleni võin prose ajada. Kui üle selle siis 100% kindel, et põleb läbi ? Või klokkides võib ka seda kuumust ületada ja nn "katsetada" või ei ole see siiski soovitatav? Olen siin lugenud, et E6400 on saadud klokkida 3,6Ghz juurde. Kuhu kanti siis tempid jäävad?
Ning kas VID Voltage Range on kahh min ja max? Et üle nende volitde kohe KINDLASTI panna ei või?
Ärge kohe näkku lööge kui väga lollid küsimused on...
Ise sain oma E6400 ~1,5v 3,8GHz-ni edasi ainult pang. jahutusest ja voldist tuli puudu.
temp oli seal juba 60-64*c idles. full loadi ei kannatanud, ainult SuperPi 1M testi, sellega läks kuni 70*c. Kasutasin jahutuseks Bigwater 745.
Küllaltki hea universaalne kuskile korpuse peale visata - 1 molex voolu jaoks ja olemas.
Ainuke jama, et CPU plokil pole neid stock kinniteid - siis oleks eriti lebo teda igalepoole külge panna Hetkel peab ikka korra emaplaadi välja raiuma.
täna sai see vesi ära proovitud
ütleme nii et ultra kaze-d tegid hullemat lärmi kui mu tolmuimeja mis on juba päris lärmakas
pärast poolt tundi möllamist olin sunnitud vendid 7V peale panema
Ainuke jama, et CPU plokil pole neid stock kinniteid - siis oleks eriti lebo teda igalepoole külge panna Hetkel peab ikka korra emaplaadi välja raiuma.
täna sai see vesi ära proovitud
ütleme nii et ultra kaze-d tegid hullemat lärmi kui mu tolmuimeja mis on juba päris lärmakas
pärast poolt tundi möllamist olin sunnitud vendid 7V peale panema
Spoiler
ot:
Salfakapakil oma ventilatsioon
_________________ Kui inimesel on lamba-ajud, on ka kaasaegne meditsiin võimetu!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.