Pixmania suur soodusmüük! 
Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: Logitech Z-3 :: Kõlarid märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Avaleht :: Firmad :: Viki :: Foorum :: Fotovõistlus :: Viited :: Reklaam :: Eripakkumised :: Virtuaalserverid :: Statistika :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
busse
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.10.2005 21:50 Ülevaade: Logitech Z-3 :: Kõlarid lisa ignoreeritav kasutaja vasta tsitaadiga

link :: Logitech Z-3

Oli üks õhtu, kus tekkis lihtsalt soov vahetada ammusest ajast olnud 2.1 komplekt välja millegi kobedama vastu. Vana komplekti väljavahetamise pöhjuseks sai heli nupu tekitav ragisemine, mida ei saanud korda ka juhtme jootmisega icon_sad.gif. Eelmine aasta juba käisin poodides vaatamas komplekte. Silma jäid põhiliselt alla 1k maksvad 2.1 mudelid Hercules, Creative ja Logitechi poolel. See nädal siis saigi mindud poodi ja vöetud ära Logitech Z-3.

Alguses olin ära ütlev puidu välimusega komplekti suhtes, aga kui pakend lahti sai vöetud ja nähtud, et alumiinium ja puit näevad koos ilusad välja, muutus arvamus. Puit näeb loomulik välja. Välimusega on vaeva nähtud ja kogu kupatus on korraliku kvaliteedi märgiga. Kusagil ei ole midagi üle ega köveralt pandud. Seega kokkuvötteks vöin öelda välimuse osas, et hästi tehtud kölarikomplekt, mis näeb ilus välja ja mille kvaliteedi üle vöib olla uhke.

Nüüd aga sisust lähemalt. Heli kvaliteet on märksa puhtam kui vana komplekt oli. Logitechile omaselt on suht palju bassi supakas ja peale eriti seda ei pea üldse keerama, et saada korralik taustamürts lugudele juurde. Ise pole eriti suurem helitehnoloog, et kuulata ja otsida helis müra ja hajuvust, aga tavakasutaja seisukohast oskan seda soovitada teistele, et ostmiseks ja kasutamiseks on ta omas hinnaklassis minu arust hetkel üks sobilikumaid 2.1'te.

Kokkuvötlikult plussid ja miinused:
+ Stiilne välimus
+ Korralik 2.1 komplekt sülearvutile, lauaarvutile, mp3 mängijale
+ Soodne hind korraliku komplekti suhtes (http://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/K%F5larid/15016/)

- Minu jaoks oli pettumuseks lühike juhe supakas heli tugevuse reguleerimise nupuni. Tekib hirm, et möne laua puhul vöib volüüminupp kusagile laua alla jääda kuna juhe on lühike.

Natuke spetsifikatsiooni ka komplektist:
Kölarite RMS: 2x 8.5W + 23W
Heli sagedus: 35Hz - 20kHz
Heli valjudus: >92db
Kölarite möötmed: 19.7 cm x 9.5 cm x 7.9 cm
Supaka möötmed: 22.9 cm x 22.9 cm x 23.8 cm
Kaal: kusagil 5kg kanti

Pilte ka komplektist:
#1http://www.zone.ee/busse/z-3%20005.jpg
#2http://www.zone.ee/busse/z-3%20007.jpg
#3http://www.zone.ee/busse/z-3%20001.jpg
#4http://www.zone.ee/busse/z-3%20003.jpg

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
CommandsRef
HV kasutaja
CommandsRef

sõnum 03.10.2005 09:26 Re: Ülevaade: Logitech Z-3 lisa ignoreeritav kasutaja vasta tsitaadiga

busse kirjutas:
Tekib hirm, et möne laua puhul vöib volüüminupp kusagile laua alla jääda kuna juhe on lühike.

Selline asi tekitab päris tõsist hirmu. Endale ma siis ei osta, äkki ei saa öösel hirmu tõttu magadagi icon_confused.gif
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
busse
HV veteran

sõnum 03.10.2005 10:32 Re: Ülevaade: Logitech Z-3 lisa ignoreeritav kasutaja vasta tsitaadiga

CommandsRef kirjutas:
busse kirjutas:
Tekib hirm, et möne laua puhul vöib volüüminupp kusagile laua alla jääda kuna juhe on lühike.

Selline asi tekitab päris tõsist hirmu. Endale ma siis ei osta, äkki ei saa öösel hirmu tõttu magadagi icon_confused.gif

liiga kergesti möjutav seega icon_razz.gif
juhe mis on arvuti ja volüümi nupu vahel on maa ja ilm pikk, aga jah, mis volüümi nupu ja kölarite vahel vedeleb, see kuidagi 50cm nagu tundus vaid pikk olema. eks igaüks peab ise asja ära proovima. sest see juhtme pikkus on suhteline. kellele just meeldib lühem juhe, et asjad ei jääks jalgu tilpnema, kes tahab pikemat (nagu mina, kuna ma istun notega diivanil ja komplekt vedeleb pörandal maas).

Marie
HV Guru
Marie

sõnum 03.10.2005 11:37 Re: Ülevaade: Logitech Z-3 lisa ignoreeritav kasutaja vasta tsitaadiga

Korra pidin peaaegu selle Logitech® Z-3`e Enterist ära ostma, lasin teise isegi järgi ühendada ja kuulasin muusika kvaliteeti, kuid ostmata jäi ta siiski, sest antud isendil hüppas volüüminuppu juures olevast kõrvaklapi pistikust, kõrvaklapi pistiku ots ise välja ( ei seisnud korralikult pesas) ja hind oli ka siis pea 300-. kõrgem kui praegu.
flake
Kreisi kasutaja
flake

sõnum 03.10.2005 12:58 lisa ignoreeritav kasutaja vasta tsitaadiga

Ise olen Logitech Z3 kõlareid oma läpakaga kasutanud nüüdseks poolteist kuud ja mitte midagi ette heita ei ole. Ei ühtegi kala, helikvaliteet on super, volüüminupp minu jaoks hea tundlikkusega ning ka kõrvaklapipesaga pole veel jamasid olnud. Ning disain on ka väga kena tõesti. Rahul olen.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 21
tagasi üles
wari
HV kasutaja

sõnum 03.10.2005 18:59 lisa ignoreeritav kasutaja vasta tsitaadiga

olen isegi plaaninud uute kõlatite ostu
kuid see ülevaade ei aidanud mind karvavõrdki
=> heli kohta sa ei osanud suur midagi öelda ja kõik muu saab ka karbilt välja lugeda.
keelekasutus on ka vägagi veider.
ülevaateks on seda palju nimetada imho
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 19
tagasi üles
busse
HV veteran

sõnum 03.10.2005 19:09 lisa ignoreeritav kasutaja vasta tsitaadiga

wari kirjutas:
olen isegi plaaninud uute kõlatite ostu
kuid see ülevaade ei aidanud mind karvavõrdki
=> heli kohta sa ei osanud suur midagi öelda ja kõik muu saab ka karbilt välja lugeda.
keelekasutus on ka vägagi veider.
ülevaateks on seda palju nimetada imho

mida sa heli all täpsemalt teada tahad? miski pärast kipuks arvama, et heli saaks kusagil laboratoorselt töestada või mönede suuremate asjatundjate poolt. ja kui laboratoorselt töestada, siis pannakse see ikkagi kirja teaduslikult, mis nagu tavakasutaja jaoks oleks hunnik sönu ja numbreid. ses suhtes ongi kölarid kahtlane teema.

vörreldes Z-3't X-230 või X-220'ga. saab kuulates kohe kenasti aru, mida on mötekam soetada endale icon_wink.gif

Auron
HV Guru
Auron

sõnum 03.10.2005 21:10 lisa ignoreeritav kasutaja vasta tsitaadiga

Logitech on kabe asi.Eriti kiiduväärt on logitechi kõllidel bass mis on mõnusalt sügav ja mahe erinevalt creative omadest mille bass kipub siuke lühike ja kõva olema.
Kommentaarid: 128 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 103
tagasi üles
rat
HV kasutaja
rat

sõnum 03.10.2005 21:15 Re: Ülevaade: Logitech Z-3 lisa ignoreeritav kasutaja vasta tsitaadiga

[quote="busse"]Oli üks õhtu, kus tekkis lihtsalt soov vahetada ammusest ajast olnud 2.1 komplekt välja millegi kobedama vastu. Vana komplekti väljavahetamise pöhjuseks sai heli nupu tekitav ragisemine, mida ei saanud korda ka juhtme jootmisega

Mis kõlle sa ennem kasutasid ?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
reimers66
HV Guru
reimers66

sõnum 03.10.2005 21:18 lisa ignoreeritav kasutaja vasta tsitaadiga

väga stiilse disainiga kõlarikomplekt tõesti beer_yum.gif muidu jah Creativel on eriti kilisev kolisev plärisev plinn plõnn bass icon_lol.gif
muidu bassi nupp võiks asuda ka sealsamas puldil nagu suurematel vendadel Z2200-2300
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 57
tagasi üles
külaline

sõnum 03.10.2005 21:23 vasta tsitaadiga

aga kes otsib parima heli kvaliteedi, võimsuse ja hinna suhet nendel on ainult üks valik: Logitech Z2300 thumbs_up.gif
tagasi üles
reimers66
HV Guru
reimers66

sõnum 03.10.2005 21:26 lisa ignoreeritav kasutaja vasta tsitaadiga

Anonymous kirjutas:
aga kes otsib parima heli kvaliteedi, võimsuse ja hinna suhet nendel on ainult üks valik: Logitech Z2300 thumbs_up.gif

need on tõesti head ja seda hinda väärt thumbs_up.gif aa tglt suht suur rahaline vahe on ikka 1K ja 2.4K asjal
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 03.10.2005 21:45 lisa ignoreeritav kasutaja vasta tsitaadiga

Z2200-->nüüdne 2300 ei ole tegelt enam ju tavaline 2.1 komplekt vaid 2.1 variandis best mis annab olla.Kui väga ei tümista jne siis pole mõtet neid kõige kõigesid osta arvestades,et hind ikka kuskil 2k.
Kommentaarid: 128 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 103
tagasi üles
busse
HV veteran

sõnum 03.10.2005 21:56 Re: Ülevaade: Logitech Z-3 lisa ignoreeritav kasutaja vasta tsitaadiga

busse kirjutas:
Oli üks õhtu, kus tekkis lihtsalt soov vahetada ammusest ajast olnud 2.1 komplekt välja millegi kobedama vastu. Vana komplekti väljavahetamise pöhjuseks sai heli nupu tekitav ragisemine, mida ei saanud korda ka juhtme jootmisega

Mis kõlle sa enne kasutasid ?

hmm..miskine no name 2.1. valge kestaga komplekt oli. isegi miskit tootjat polnud komplektil kirjas, aga selle eest oli heli palju meeldivam körvale kui 5.1 creative, mis ka vahepeal kasutuses lauaarvutil oli.

hmm..miskine no name 2.1.
külaline

sõnum 04.10.2005 15:01 vasta tsitaadiga

Ma ei tea, see vana töötas vanasti pikka aega ja töötab veelgi mu töölaua peal küll, poteka oleks pidanud uue jootma. Ja sellel Creativel ei ole ka häda midagi. Ja üldse tuleb arvutisse võimalusel panna korralik helikaart, need AC97 asjadega võid kõrvahaigeks jääda.

Busse vend icon_biggrin.gif
tagasi üles
sorro
HV vaatleja
sorro

sõnum 04.10.2005 18:07 lisa ignoreeritav kasutaja vasta tsitaadiga

Ostke parem siis Logitech Z-2300 kõlarid, võimu ja mürtsu rohkem ning juhtmed pikemad:D
riivo21
HV Guru
riivo21

sõnum 04.10.2005 19:44 lisa ignoreeritav kasutaja vasta tsitaadiga

sorro kirjutas:
Ostke parem siis Logitech Z-2300 kõlarid, võimu ja mürtsu rohkem ning juhtmed pikemad:D
ärme hinnavahet ikka unusta

muide, kust neid z-3 kõige odavamalt saab? enterist?

busse
HV veteran

sõnum 04.10.2005 20:24 lisa ignoreeritav kasutaja vasta tsitaadiga

riivo21 kirjutas:
sorro kirjutas:
ärme hinnavahet ikka unusta

muide, kust neid z-3 kõige odavamalt saab? enterist?

enteris oli HV järgi köige kasutajasöbralikum hind thumbs_up.gif

külaline

sõnum 05.10.2005 12:58 vasta tsitaadiga

kena ülevaade thumbs_up.gif
tagasi üles
reimers66
HV Guru
reimers66

sõnum 14.11.2005 23:57 lisa ignoreeritav kasutaja vasta tsitaadiga

niisis sai ka täna vennale ostetud Logitech Z3e ehk siis samad asjad ainult must/hõbe variandis! juhtmete süsteem on tõesti sellel jubedalt lahendatud
supakasse läheb ainult 1 juhe mille kimbus on siis 3 juhet ja satid onm ka sama juhtme otsas kinni koos puldiga icon_evil.gif 2 sati võik olla ikka eraldi juhtmete
otsas siis oleks vähem seda sasipundart icon_rolleyes.gif muidu välimus on asjadel super eriti siis tõsiselt ilusad alumiiniumist satikad thumbs_up.gif muidu kõrged on natuke
liiga liiga kiledad ja kõrvadele hakkab, supakas on muidu selline mõnusa maheda bassiga mis Logitechile omane igati thumbs_up.gif

muidu kunagi oli mul Creative Itrique 2.1 3300 mis on pea sama hinnaga ja nende heli oli küll kehvem Z3st icon_exclaim.gif
Antud olukord pani mind muidugi muigama kui need Z3 tööle panin icon_lol.gif olen kuidagi harjunud juba oma Z680 heliga ja tükkaega ikka mõistatasin et
mis toimub nagu icon_lol.gif et kust mis puudu on ja kust nimelt icon_lol.gif

aga noh see juba teine teema ha hinnavahe ka neil suht metsik niiet võrrelda ei saa neid ! aa muidu Z3 on oma hinda väärt niiet 5+ beer_yum.gif
tagasi üles
riivo21
HV Guru
riivo21

sõnum 20.11.2005 18:12 lisa ignoreeritav kasutaja vasta tsitaadiga

kui pikk see helireguleerimise juhe täpsemalt on?
reimers66
HV Guru
reimers66

sõnum 20.11.2005 19:56 lisa ignoreeritav kasutaja vasta tsitaadiga

riivo21 kirjutas:
kui pikk see helireguleerimise juhe täpsemalt on?

helireeguleerimise ja sattide juhtmed jooksevad koos kolmeses kimbus icon_confused.gif muidu ega see juhe lühikeseks ei jää kui supakas maas ja pult
lauapeal siis jääb pikkust ülegi thumbs_up.gif lihtsalt häirib see et need 3 juhet koos jooksevad icon_confused.gif
tagasi üles
riivo21
HV Guru
riivo21

sõnum 20.11.2005 19:59 lisa ignoreeritav kasutaja vasta tsitaadiga

ma küsisin sellepärast et
busse kirjutas:
- Minu jaoks oli pettumuseks lühike juhe supakas heli tugevuse reguleerimise nupuni. Tekib hirm, et möne laua puhul vöib volüüminupp kusagile laua alla jääda kuna juhe on lühike.
plaanin endale neid osta ja päris otse see juhe mul laua peale tulla ei saa
reimers66
HV Guru
reimers66

sõnum 20.11.2005 20:10 lisa ignoreeritav kasutaja vasta tsitaadiga

riivo21, ma kuidagi poolviltu mõõtsin ja umbes 1.60 icon_wink.gif mul vennal on ka pult supakast tglt suht kaugel ja juhet on ülegi
tagasi üles
riivo21
HV Guru
riivo21

sõnum 20.11.2005 20:23 lisa ignoreeritav kasutaja vasta tsitaadiga

reimers66 kirjutas:
riivo21, ma kuidagi poolviltu mõõtsin ja umbes 1.60 icon_wink.gif mul vennal on ka pult supakast tglt suht kaugel ja juhet on ülegi
selge. sellest piisab mulle ka. uurisin veel neid kõlareid ja tekkis küsimus et mille poolest z-4 teistsugune on? peale välimuse veel midagi? hinda on ~300.- rohkem
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: Logitech Z-3 :: Kõlarid mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.