Avaleht
:: Firmad
:: Viki
:: Foorum
:: Fotovõistlus
:: Viited
:: Reklaam
:: Eripakkumised
:: Virtuaalserverid
:: Statistika
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
sõnum  |
|
busse
HV veteran
|
02.10.2005 21:50
Ülevaade: Logitech Z-3 :: Kõlarid |
|
|
link :: Logitech Z-3
Oli üks õhtu, kus tekkis lihtsalt soov vahetada ammusest ajast olnud 2.1 komplekt välja millegi kobedama vastu. Vana komplekti väljavahetamise pöhjuseks sai heli nupu tekitav ragisemine, mida ei saanud korda ka juhtme jootmisega . Eelmine aasta juba käisin poodides vaatamas komplekte. Silma jäid põhiliselt alla 1k maksvad 2.1 mudelid Hercules, Creative ja Logitechi poolel. See nädal siis saigi mindud poodi ja vöetud ära Logitech Z-3.
Alguses olin ära ütlev puidu välimusega komplekti suhtes, aga kui pakend lahti sai vöetud ja nähtud, et alumiinium ja puit näevad koos ilusad välja, muutus arvamus. Puit näeb loomulik välja. Välimusega on vaeva nähtud ja kogu kupatus on korraliku kvaliteedi märgiga. Kusagil ei ole midagi üle ega köveralt pandud. Seega kokkuvötteks vöin öelda välimuse osas, et hästi tehtud kölarikomplekt, mis näeb ilus välja ja mille kvaliteedi üle vöib olla uhke.
Nüüd aga sisust lähemalt. Heli kvaliteet on märksa puhtam kui vana komplekt oli. Logitechile omaselt on suht palju bassi supakas ja peale eriti seda ei pea üldse keerama, et saada korralik taustamürts lugudele juurde. Ise pole eriti suurem helitehnoloog, et kuulata ja otsida helis müra ja hajuvust, aga tavakasutaja seisukohast oskan seda soovitada teistele, et ostmiseks ja kasutamiseks on ta omas hinnaklassis minu arust hetkel üks sobilikumaid 2.1'te.
Kokkuvötlikult plussid ja miinused:
+ Stiilne välimus
+ Korralik 2.1 komplekt sülearvutile, lauaarvutile, mp3 mängijale
+ Soodne hind korraliku komplekti suhtes (http://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/K%F5larid/15016/)
- Minu jaoks oli pettumuseks lühike juhe supakas heli tugevuse reguleerimise nupuni. Tekib hirm, et möne laua puhul vöib volüüminupp kusagile laua alla jääda kuna juhe on lühike.
Natuke spetsifikatsiooni ka komplektist:
Kölarite RMS: 2x 8.5W + 23W
Heli sagedus: 35Hz - 20kHz
Heli valjudus: >92db
Kölarite möötmed: 19.7 cm x 9.5 cm x 7.9 cm
Supaka möötmed: 22.9 cm x 22.9 cm x 23.8 cm
Kaal: kusagil 5kg kanti
Pilte ka komplektist:
#1http://www.zone.ee/busse/z-3%20005.jpg
#2http://www.zone.ee/busse/z-3%20007.jpg
#3http://www.zone.ee/busse/z-3%20001.jpg
#4http://www.zone.ee/busse/z-3%20003.jpg
_________________ http://foto.urmo.ee/ |
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
CommandsRef
HV kasutaja

|
03.10.2005 09:26
Re: Ülevaade: Logitech Z-3 |
|
|
| busse kirjutas: | | Tekib hirm, et möne laua puhul vöib volüüminupp kusagile laua alla jääda kuna juhe on lühike. |
Selline asi tekitab päris tõsist hirmu. Endale ma siis ei osta, äkki ei saa öösel hirmu tõttu magadagi
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
busse
HV veteran
|
03.10.2005 10:32
|
|
| CommandsRef kirjutas: | | busse kirjutas: | | Tekib hirm, et möne laua puhul vöib volüüminupp kusagile laua alla jääda kuna juhe on lühike. |
Selline asi tekitab päris tõsist hirmu. Endale ma siis ei osta, äkki ei saa öösel hirmu tõttu magadagi  |
liiga kergesti möjutav seega
juhe mis on arvuti ja volüümi nupu vahel on maa ja ilm pikk, aga jah, mis volüümi nupu ja kölarite vahel vedeleb, see kuidagi 50cm nagu tundus vaid pikk olema. eks igaüks peab ise asja ära proovima. sest see juhtme pikkus on suhteline. kellele just meeldib lühem juhe, et asjad ei jääks jalgu tilpnema, kes tahab pikemat (nagu mina, kuna ma istun notega diivanil ja komplekt vedeleb pörandal maas).
|
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
03.10.2005 11:37
|
|
Korra pidin peaaegu selle Logitech® Z-3`e Enterist ära ostma, lasin teise isegi järgi ühendada ja kuulasin muusika kvaliteeti, kuid ostmata jäi ta siiski, sest antud isendil hüppas volüüminuppu juures olevast kõrvaklapi pistikust, kõrvaklapi pistiku ots ise välja ( ei seisnud korralikult pesas) ja hind oli ka siis pea 300-. kõrgem kui praegu.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
| Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
1 :: |
62 |
|
| tagasi üles |
|
 |
flake
Kreisi kasutaja

|
03.10.2005 12:58
|
|
|
| Ise olen Logitech Z3 kõlareid oma läpakaga kasutanud nüüdseks poolteist kuud ja mitte midagi ette heita ei ole. Ei ühtegi kala, helikvaliteet on super, volüüminupp minu jaoks hea tundlikkusega ning ka kõrvaklapipesaga pole veel jamasid olnud. Ning disain on ka väga kena tõesti. Rahul olen.
|
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wari
HV kasutaja
|
03.10.2005 18:59
|
|
|
olen isegi plaaninud uute kõlatite ostu
kuid see ülevaade ei aidanud mind karvavõrdki
=> heli kohta sa ei osanud suur midagi öelda ja kõik muu saab ka karbilt välja lugeda.
keelekasutus on ka vägagi veider.
ülevaateks on seda palju nimetada imho
|
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
busse
HV veteran
|
03.10.2005 19:09
|
|
|
| wari kirjutas: | olen isegi plaaninud uute kõlatite ostu
kuid see ülevaade ei aidanud mind karvavõrdki
=> heli kohta sa ei osanud suur midagi öelda ja kõik muu saab ka karbilt välja lugeda.
keelekasutus on ka vägagi veider.
ülevaateks on seda palju nimetada imho |
mida sa heli all täpsemalt teada tahad? miski pärast kipuks arvama, et heli saaks kusagil laboratoorselt töestada või mönede suuremate asjatundjate poolt. ja kui laboratoorselt töestada, siis pannakse see ikkagi kirja teaduslikult, mis nagu tavakasutaja jaoks oleks hunnik sönu ja numbreid. ses suhtes ongi kölarid kahtlane teema.
vörreldes Z-3't X-230 või X-220'ga. saab kuulates kohe kenasti aru, mida on mötekam soetada endale
|
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
03.10.2005 21:10
|
|
|
| Logitech on kabe asi.Eriti kiiduväärt on logitechi kõllidel bass mis on mõnusalt sügav ja mahe erinevalt creative omadest mille bass kipub siuke lühike ja kõva olema.
|
|
| Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
3 :: |
103 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rat
HV kasutaja

|
03.10.2005 21:15
|
|
[quote="busse"]Oli üks õhtu, kus tekkis lihtsalt soov vahetada ammusest ajast olnud 2.1 komplekt välja millegi kobedama vastu. Vana komplekti väljavahetamise pöhjuseks sai heli nupu tekitav ragisemine, mida ei saanud korda ka juhtme jootmisega
Mis kõlle sa ennem kasutasid ?
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
reimers66
HV Guru

|
03.10.2005 21:18
|
|
|
väga stiilse disainiga kõlarikomplekt tõesti muidu jah Creativel on eriti kilisev kolisev plärisev plinn plõnn bass
muidu bassi nupp võiks asuda ka sealsamas puldil nagu suurematel vendadel Z2200-2300
|
|
| Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
külaline
|
03.10.2005 21:23
|
|
|
aga kes otsib parima heli kvaliteedi, võimsuse ja hinna suhet nendel on ainult üks valik: Logitech Z2300
|
|
| tagasi üles |
|
 |
reimers66
HV Guru

|
03.10.2005 21:26
|
|
|
| Anonymous kirjutas: | aga kes otsib parima heli kvaliteedi, võimsuse ja hinna suhet nendel on ainult üks valik: Logitech Z2300  |
need on tõesti head ja seda hinda väärt aa tglt suht suur rahaline vahe on ikka 1K ja 2.4K asjal
|
|
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
03.10.2005 21:45
|
|
|
| Z2200-->nüüdne 2300 ei ole tegelt enam ju tavaline 2.1 komplekt vaid 2.1 variandis best mis annab olla.Kui väga ei tümista jne siis pole mõtet neid kõige kõigesid osta arvestades,et hind ikka kuskil 2k.
|
|
| Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
3 :: |
103 |
|
| tagasi üles |
|
 |
busse
HV veteran
|
03.10.2005 21:56
|
|
| busse kirjutas: | Oli üks õhtu, kus tekkis lihtsalt soov vahetada ammusest ajast olnud 2.1 komplekt välja millegi kobedama vastu. Vana komplekti väljavahetamise pöhjuseks sai heli nupu tekitav ragisemine, mida ei saanud korda ka juhtme jootmisega
Mis kõlle sa enne kasutasid ? |
hmm..miskine no name 2.1. valge kestaga komplekt oli. isegi miskit tootjat polnud komplektil kirjas, aga selle eest oli heli palju meeldivam körvale kui 5.1 creative, mis ka vahepeal kasutuses lauaarvutil oli.
|
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hmm..miskine no name 2.1.
külaline
|
04.10.2005 15:01
|
|
|
Ma ei tea, see vana töötas vanasti pikka aega ja töötab veelgi mu töölaua peal küll, poteka oleks pidanud uue jootma. Ja sellel Creativel ei ole ka häda midagi. Ja üldse tuleb arvutisse võimalusel panna korralik helikaart, need AC97 asjadega võid kõrvahaigeks jääda.
Busse vend
|
|
| tagasi üles |
|
 |
sorro
HV vaatleja

|
04.10.2005 18:07
|
|
|
Ostke parem siis Logitech Z-2300 kõlarid, võimu ja mürtsu rohkem ning juhtmed pikemad:D
_________________ Hei Hoo! |
|
| Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
riivo21
HV Guru

|
04.10.2005 19:44
|
|
|
| sorro kirjutas: | | Ostke parem siis Logitech Z-2300 kõlarid, võimu ja mürtsu rohkem ning juhtmed pikemad:D | ärme hinnavahet ikka unusta
muide, kust neid z-3 kõige odavamalt saab? enterist?
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
busse
HV veteran
|
04.10.2005 20:24
|
|
|
| riivo21 kirjutas: | | sorro kirjutas: | | Ostke parem siis Logitech Z-2300 kõlarid, võimu ja mürtsu rohkem ning juhtmed pikemad:D | ärme hinnavahet ikka unusta
muide, kust neid z-3 kõige odavamalt saab? enterist? |
enteris oli HV järgi köige kasutajasöbralikum hind
|
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
külaline
|
05.10.2005 12:58
|
|
|
kena ülevaade
|
|
| tagasi üles |
|
 |
reimers66
HV Guru

|
14.11.2005 23:57
|
|
|
niisis sai ka täna vennale ostetud Logitech Z3e ehk siis samad asjad ainult must/hõbe variandis! juhtmete süsteem on tõesti sellel jubedalt lahendatud
supakasse läheb ainult 1 juhe mille kimbus on siis 3 juhet ja satid onm ka sama juhtme otsas kinni koos puldiga 2 sati võik olla ikka eraldi juhtmete
otsas siis oleks vähem seda sasipundart muidu välimus on asjadel super eriti siis tõsiselt ilusad alumiiniumist satikad muidu kõrged on natuke
liiga liiga kiledad ja kõrvadele hakkab, supakas on muidu selline mõnusa maheda bassiga mis Logitechile omane igati
muidu kunagi oli mul Creative Itrique 2.1 3300 mis on pea sama hinnaga ja nende heli oli küll kehvem Z3st
Antud olukord pani mind muidugi muigama kui need Z3 tööle panin olen kuidagi harjunud juba oma Z680 heliga ja tükkaega ikka mõistatasin et
mis toimub nagu et kust mis puudu on ja kust nimelt
aga noh see juba teine teema ha hinnavahe ka neil suht metsik niiet võrrelda ei saa neid ! aa muidu Z3 on oma hinda väärt niiet 5+
|
|
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
riivo21
HV Guru

|
20.11.2005 18:12
|
|
|
kui pikk see helireguleerimise juhe täpsemalt on?
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
reimers66
HV Guru

|
20.11.2005 19:56
|
|
|
| riivo21 kirjutas: | | kui pikk see helireguleerimise juhe täpsemalt on? |
helireeguleerimise ja sattide juhtmed jooksevad koos kolmeses kimbus muidu ega see juhe lühikeseks ei jää kui supakas maas ja pult
lauapeal siis jääb pikkust ülegi lihtsalt häirib see et need 3 juhet koos jooksevad
|
|
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
riivo21
HV Guru

|
20.11.2005 19:59
|
|
|
ma küsisin sellepärast et | busse kirjutas: | | - Minu jaoks oli pettumuseks lühike juhe supakas heli tugevuse reguleerimise nupuni. Tekib hirm, et möne laua puhul vöib volüüminupp kusagile laua alla jääda kuna juhe on lühike. | plaanin endale neid osta ja päris otse see juhe mul laua peale tulla ei saa
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
reimers66
HV Guru

|
20.11.2005 20:10
|
|
|
riivo21, ma kuidagi poolviltu mõõtsin ja umbes 1.60 mul vennal on ka pult supakast tglt suht kaugel ja juhet on ülegi
|
|
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
riivo21
HV Guru

|
20.11.2005 20:23
|
|
|
| reimers66 kirjutas: | riivo21, ma kuidagi poolviltu mõõtsin ja umbes 1.60 mul vennal on ka pult supakast tglt suht kaugel ja juhet on ülegi | selge. sellest piisab mulle ka. uurisin veel neid kõlareid ja tekkis küsimus et mille poolest z-4 teistsugune on? peale välimuse veel midagi? hinda on ~300.- rohkem
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|