Ok, mittepealinnlasena pean vähe alternatiivsemaid transpordivahendeid kasutama. Siit küsimus, et kas keegi Laagri või bussijaama kandist saaks mind peale korjata?
Ok, mittepealinnlasena pean vähe alternatiivsemaid transpordivahendeid kasutama. Siit küsimus, et kas keegi Laagri või bussijaama kandist saaks mind peale korjata?
Lasnamäelt mööda kanalit Raua tänavale minnes on Bussijaam sisuliselt kiviga visata, räägi ummi101ga.
ot: mitu kurvi tuleb? kuulsin, et vast 10% kartide normist sai kokku. seega loodan lakkamatut vihma:D _________________ Kui vaja joonistada/saagida/hööveldada midagi, võib alati küsida
Kuiv rada ilmselt täna keegi mind ennustusse polegi pannud hääletasin "Tuutu" poolt igatahes _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Koos facebookis registreerunutega on stardilistis 21 osalejat.
Lisaks paar kinnitamata staatusega tegelast.
Regamine endiselt avatud. _________________ HAKKA KARDIKOOLI FÄNNIKS!
Minge pekki nohh, jube haige sõit minujaoks
Kvalika rada oli täitsa ok ja sain esmakordselt siis A finaali suht ok ajaga kuid finaalideks tõsteti raja piirded ümber. Start oli KARM, läksin vist viiendalt kohalt ja esimesse kurvi jõudes keegi tuleb JÄRSKU külg ees ette elukiire reaktsioon suutis suurema õnnetuse vältida, väike müksamine aga jäin rajale... siis aga hakkas kõik allamäge minema minu jaoks, sõitsin oma neli ringi ära ja vaatan seljataha ning näen, et kardid lähenevad kiirelt, mõtlesin, et nojahh, liidrid teevad juba ringiga sisse, lasen või ei lase mööda? Kas sinist lippu näitab keegi? Kuna tuldi suure kiirusega ligemale mulle siis arvasin, et olgu, ei hakka lolli mängima ja lasen liidrid mööda, siis veel kaks seppa ehk kokkuvõttes kolm või neli seppa lasin mööda, LÕPUS sain teada, et need polnudki liidrid
Igaljuhul täitsa ok sõit, kahju, et piirajad peal olid ning kahju, et finaalideks rada niisuguseks muudeti also alguse crash rikkus ka osati sõidu ära.. siiani imestan kuda ma sealt pääsesin, pean videost vaatama
Ning kuna driftisin hullult rajalt väljas ka finaalis siis 10. kohaga täitsa rahul isegi. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Eelmise hooaja viimasel etapil FK-s õnnestus 0,02 sekundiga B-finaali jääda (11. koht kvalis), seekord õnnestus siis veel täpsemini, kaotasin 9.-10. kohale 0,01 sekundiga.
B-finaalis püsisin alguses ees, šikaanides tegin küll vigu, aga mu taga olevad DE ja Tuutu mööda ei saanud. Siis läksin aga boksikurvi liiga katva trajektooriga ning kurvist välja kiirendades kaotasin ühe koha, teine kart sai ka kõrvale ning esimese rajale tõstetud kummirivi suhtes olin juba kehvemas positsioonis ja kaotasin veel ühe koha. B-finaali kolmandal kohal loksusin lõpuni. Mis seal ikka, peab järgmist etappi ootama.
Võtaks siis ka päeva kokku.
Enne kvalifikatsioonisõite sai käidud, rauajunn käes, ja kangutatud rehve keset rada, et tekitada kohti, kus peab hoo maha pidurdama.
See andnuks vähem põhjust virisemaks piirajasse jooksvate kartide üle.
Kuna alguses ma muud ei kuulnud, kui itkumist selle üle, kui kitsaks ma ikka need shikaanid teen, siis mõtlesin, et las ta olla, mina ju ei sõida.
Kvalis oli kohe näha ka, et rehvid rajal sellisel kujul olid mõttetud.
Pärast Romaniga arutamist läksime ja panime nad nii, nagu minagi alguses olin plaaninud.
Oli näha, et neis kohtades pidi hoogu märgatavalt alandama ja piirajad ei omanud enam nii suurt tähtsust.
Siinkohal kiidaks just B-finaalis osalejaid, kelle sõit shikaanides oli pea laitmatu.
Ainult õhkõrnalt riivati mõnel üksikul juhul rehve, mille sai ilusti tagasi panna.
Kritiseeriks muidugi A-finaali sõitjaid, kellel ei tundunud silmadega just eriti korras olevat.
Pidevalt sõideti rehve paigast ja ka üle muru.
Sõidu keskel oli pideva murul sõitmise pärast karistus soolas rass101, kuid neid mehi, kes haljasalal kudrutamas käisid, tekkis aina juurde.
Ja noh, kõiki piloote ju ei saa sama asjaga karistada, kuna kohad jääks nii või teisiti samaks.
Igatahes oli A-finaal väga ebameeldiv üllatus, mida HV sarjas just sageli ei kohta.
Kui on rehvid pandud rajale, et teha sinna kurve, peab neid kohtlema nagu oleks tegu kiviseinaga.
Asja mõte oligi ju likvideerida kõikide põhimure - ebavõrdsed ja piirajates kardid.
Mis mõte on siis hakata endale vastu töötama, laamendades rada segamini?
Aset leidis ka paar musta möödumismanöövrit, mida oleks kindlasti hiljem oodanud karistus, aga kuna süüdlased kaotasid oma kohad sõiduga juba tagasi, siis ei näinud põhjust rohkem sanktsioone rakendada.
Nagu pesueht loomaaed oli ausaltöeldes.
B-finaali sõitjaile sügav kummardus, kuna reeglitest peeti ilusti kinni.
Ebameeldiv liigutus oli ka see, et zoomski loobus sõitmast, kuna sai loosiga kehva kardi.
Kuhu me niimoodi välja jõuame, kui kõik hakkavad samatmoodi käituma?
Eriti veel korraldajate hulgast ei sooviks analoogset asja enam tulevikus näha.
Saaks aru, et tuled poole pealt maha, ajades tehnilise rikke kaela, aga starti üldse mitte minna - ma ei tea.
Kokkuvõttes sai tehtud väga keerulistest oludest keerulised olud, millega tuleks rahule jääda.
Aru peab saama ka FK Keskusest, kes ei saa võtta maha piirajaid enne tehase poolt lubatud töötundide täitumist.
Kui mõni kart seetõttu peaks katki minema, siis tehas seda garantiikorras küll ei vaheta, kui piirajad on omavoliliselt liiga vara maha võetud.
Lihtklientidel on ju hea uriseda, miks ei võeta maha jne, aga teie ei kannata sellest mingit kahju, kui kardi osad tuleb oma taskust kinni taguda.
Kuulsin ka, et üks-kaks meie hulgast käisid nädala sees sõitmas ja väljendasid rahulolematust kartide üle ja lubasid mitte osaleda, kui seis on täna selline.
Ikka oli/olid kõnealused isik/isikud kohal ja ei noppinud just kõige kehvemaid kohti.
FK Keskus on meile niigi kahe ja poole hooaja jooksul väga suurelt vastu tulnud erineval moel.
Nüüd on vaja neist aru saada ja suvel, kui piirajad on lõpuks maha võetud, kaifida tõeliselt heade kartidega tõeliselt heal rajal vinget andmist.
Rohkem pole midagi selle etapi teemasse lisada.
Kena päeva jätku. _________________ Starte Kardisarjas 19+2 (441 punkti)
Võite 12+2
Poodiumikohti 18+2
Väga huvitav võstluspäev oli. Minu jaoks uskumatu loterii tundus A-finaali saada.
2.kvalis sõitsin siis parima aja. Tagant järgi vaadates tundus see juhuse tõttu natuke kehva. Paaris kohas jättis mootor mõne löögi vahele. Viimane ring tundus perfektne - küll kahjuks lipuga.
Finaalist siis niipalju. Startisin 8.paku pealt. Minule väga uskumatuna tundus see stardi 1. kurv. Väga hull trügimine tundus ees. Nägin ees suur crashi ja hakkasin paremalt võtma neist mööda. Keegi tuli mulle selga - viskas mind risti ning sellega blokkisin ka hessu ära kes minu taha lõksu jäi. Lasin kätega kaks ratta täit tagasi ja saingi sõitma hakata. Tahaks juba seda videolõiku näha, kus kõik peal. Enda oma pardalt läks aia taha. Kuidagi suutsin kaamera ainult heli lindistama panna. krääp! samuti viimases "uues" šikaanis suutsin end risti tõmmata vist omal süül. Ja olingi viimane. Kuid siis hakkas sõidurütm taastuma sai isegi veel mõned möödumised tehtud. Esiviisik oli juba kaaaaugeel.
Võistlusidee oli hea - kuid märja asfaldiga oleks see lõbusam olnud. Edu korraldajatele eelseisvate ürituste läbiviimisel! _________________ Kui vaja joonistada/saagida/hööveldada midagi, võib alati küsida
Vabandan keskel oleva häguse pleki pärast, viimatisel välisreisil läks tolmukübeke läätsede sisse
Plaanis on muidugi esimesel võimalusel läätsed puhastada.
Kahjuks ei ole peal ka finaali lõpuheitlust ja kohtade jagamist - mul polnud teada mitu ringi veel järel on (lipumeest kohal polnud) ja läksin varem boksi loosi võtma. _________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind! HV valuutakalkulaator
Ebameeldiv liigutus oli ka see, et zoomski loobus sõitmast, kuna sai loosiga kehva kardi.
Eriti veel korraldajate hulgast ei sooviks analoogset asja enam tulevikus näha.
Saaks aru, et tuled poole pealt maha, ajades tehnilise rikke kaela, aga starti üldse mitte minna - ma ei tea.
Sorri, et fänne seekord alt vedasin.
Minu otsus mitte startida ei olnud emotsionaalne, vaid matemaatilise arvutuse tulemus.
Ei aja midagi kellegi, ega millegi kaela. Lihtsalt halbade asjade kokkulangemine tingis selle. Selline ongi motospordi ebaõnne pool.
Ma ei usu, et mul oleks vaja seda tulevikus korrata.
Näeme Hiiumaal! _________________ HAKKA KARDIKOOLI FÄNNIKS!
viimati muutis Andre 15.05.2011 19:07:20, muudetud 1 kord
Sain Alderi kommist aru, et keegi jättis lahja kardi tõttu sõitamata
Siinkohal Kimi ütlus sita auto kohta: munad on täpselt nii suured kui on ja nendega tuleb hakkama saada
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.