No kuule, UI on vigu täis. Alustades sellest, et parem ja vasak click on enamikes kohtades segamini aetud. Tõsisemate asjade open betasse jõudmine on muidugi omaette teema.
---
Selles mängus on vähem contenti kui EVE'i tutorialis või WoWi nuubizones. Kõik patrullmissioonid on üks ja see sama grind: hüppad sisse, on planeet koos mingi rõngaga. Rõngas on kas jääst või kivadest ning selles on viis suurt "tükki". Full Impulsed esimese juurde, vastane spawnib. Lased õhku ja lähed järgmise suure tüki juurde ja spawnib jälle ja käid nii kõik viis läbi - missioon tehtud. Vastaseid on kolm eri factiont ehk klingonid/orionlased/species 8274. Kõik. Storyline missioonid ehk Episoodid on küll kõik ainulaadsed, aga iga Episoodi kohta teed sa kaks-kolm patrullimise missiooni. Space combat on muidugi mad põnev: keerutad ümber laeva, boostid oma damaget saavat shieldi ja põletad teise oma maha, siis keerad otse tema poole ja lased footontorpeedo talle sumpsi. Rinse and repeat. WARi leveldamisgrind T2 lõpus ja T3 alguses on sellega võrreldes jalutuskäik pargis.
See ongi kogu content selles mängus. Trademark fraas: eepiline fail.
selles mõttes ta nüüd eepiline ei ole, et eks teda ikka ostetakse alguses ja mõned kuud peab kindlalt vastu, eks siis näis mis saab. Mis mind rohkem häirib on just tegijate resümee, mitte, et varem pole "ennast ületatud" aga lootust see just kuhjaga juurde ei anna, et positiivseid üllatusi selle aja jooksul kukkuma hakkab.
Ütleme nii, et tuleb nõus olla sellega, et toores on see asi veel launchiks. Palju vigu, jõudlusprobleemid (2 päeva oli nüüd beta sisuliselt maas, sest serverid ei pidnud vastu või on isegi veel maas?), kontenti on alustuseks natuke vähe ikka. Mõnes mõttes ma kartsin, et nii läheb. Sellesmõttes, läheb ilmselt teatud aeg, peale launchi kui kõik korda ja käima saadakse. Crypticu vastus oli huvitav serveri probleemidega seoses, et osame hetkel uusi serverid juurde, me ei oodanud, et nii palju rahvast tuleb
Aga ei ütle midagi erilist seoses STO-ga, sest meenub Entropia Universe algusaeg ja seal oli kõik täpselt samamoodi. kellelgi ei ole ilmselt aega asju siluda, kohe on vaja projekt raha teenima ja siis live-s parendatakse asju edasi.
Tahtsin siin juba varem mainida, et asi mis mulle meeldib, on heli ja helipilt üldiselt, väga hästi sobib keskkonnaga kokku ja ka sündmustega.
kavatsen kindlasti oodata selle mängu soetamisega ja alles peale launchi kui asi mõne kuu on "laagerdanud" uurida uuesti kuidas seis on, eks siis vaatab.
cryptic on üldse tasemel sõnavõttudega: "me ei teadnud, et niipalju rahvast tuleb..." see on ju ilmselge bs, beeta võtmete jagamise üle neil kontroll puudus?
Krüptik teeb Krüptikut. Keset OB'd, kui juba müüakse lifetime sube ja kõike muud, tullakse välja ägedate muutustega. Kuna end game'i ilmselgelt ei ole üldse veel tehtudki, siis surutakse level cap alla 50 pealt 45 peale ning expi saamise rate langes. Char slotte lõiguti vähemaks kolme peale, ehkki mängus on kokku kuus klassi ning absoluutne pärl, mis ületab isegi CO mahhinatsioonid... Peale maksimaalse leveli saavutamist ei teeni mängija enam endale skillpunkte. Mis tähendab, et algne ja kuni eilseni püsinud arusaam, et mängija on lõpuks võimeline täitma kõik skillid maksimumini ja lendama täie raha eest kõigi kolme laevatüübiga... oli vale. Hea, et seda vähemalt nüüd öeldi. Enne, kui release käes.
Selline asi teeb küll meele mõrudaks kohe. Millest küll selline käitumine Crypticu poolt? Või nad vaatasid, et beta tõmmati umbe, kliente palju nüüd võib endale palju lubada? Oeh..kahju kohe, 7 aastat olen oodanud seda MMO-d, ootused on kõrged olnud, siis järjest langenud. Kas tõesti võib nüüd kõik potist alla lasta?!
Selline asi teeb küll meele mõrudaks kohe. Millest küll selline käitumine Crypticu poolt? Või nad vaatasid, et beta tõmmati umbe, kliente palju nüüd võib endale palju lubada? Oeh..kahju kohe, 7 aastat olen oodanud seda MMO-d, ootused on kõrged olnud, siis järjest langenud. Kas tõesti võib nüüd kõik potist alla lasta?!
Equ
No tegu on Krüptikuga. Keegi seal firmas järjekindlalt ja püsivalt torpedeerib oma enda mänge. Champions Online tuli beetast älja, kui vägev ja võimas MMO, millel oli helge tulevik. Kõik sai testitud, kõik töötas ja mängijad olid rahul ning jäid mõnuga ootama launchi. Launchi öösel lasti välja patch, mis keeras kogu mängu pea peale ning kogu beetas tehtud töö lasti potist alla. Miks? Keegi ei tea, sest tegu on Krüptikuga.
---
Champs Online ja STO kukkusid mõlemad maha samal hetkel ning said ametlikule lehele teate serveri cräshist. Ma vist ei pea mustvalgel lahti kirjutama, mida see tähendab?
Sisuliselt on suht saast jah, ainuke helge hetk mis Beta st jäi oli PvP. Inimeste vastu oli mängida päris tore. Samas PvE on täielik karupask, mõttetu grind, spacebar pressing online on see mäng
Minu põhiprobleem on "non-combat content"-i vähesus. Sisuliselt ütleme 50 missioonist meenub 5 missiooni kus ei tulnud kordagi relva kätte võtta. Seda on ikka liiga vähe. Ei meeldinud mulle ka lähenemine, kuidas "exploration" missioonid olid pea kõik combat-iks maskeeritud . Ma ei ütle, et ma üldse paugutada ei taha aga ainult paugutada ka ei taha. Homme siis muidu Head Start algus, esimest expansion-i lubati paari kuu jooksul. No eks näha ole mis tulevik toob.
heh. mäng pole väljaski ja juba plaanitakse expansionit? ehk siis expansion mis lisab endgame mängu vms? pilte vaadates ja sõprade juttu kuulates... hea, et ma oma interneti selle 7gb downloadimiseks ei kulutanud:D
Oi, see pole veel midagi Võrgus on päris huvitavaid ristimisi STOle:
* Star Trek Offline
* Go boldly there all are already Going
* 3 months playing in 1 year
* It's Dead Jim
* Too smooth launch
Viimaste päevade suured kurioosumid - meeletu segadus pre-order boonustega - küll valed boonused retailerite poolt kaasa antud või selgub, et boonust ei saagi. Teine fiasko fleet-i suurustega ainult 250 liiget. Esimene suurem kaebus ühe fleeti pool, kellel on liikmeid juba rohkem ja nad ei saa kedagi juurde võtta kuigi soovijaid on veel. Tundub, et Cryptic ei taha kuidagi õppust võtta, võis siis ikkagi võtavad lähiajal.
PS! Ahjaa paluti panna eestlaste fleeti kuulutus siia. UF Strike Force otsib eestlastest uusi liikmeid. Ühenduse võtmiseks kirjutage mängus charile "Ro Nalas@TrekRanger", ilma jutumärkideta.
Esimesed mehed on jõudnud Admiral Grade 5-ni välja ehk level 45. Seda siis 8 päevaga Nüüd on skill cap ees, muideks neil käib esimene tasuta 30 päeva ka veel. Päris naljakas
Edit: Muidugi võimalik veel võtta Klingon char ja sellega läbi mängida. Saab kuu lõpuni tegevust Edasi peab siis ootama expansionit.
Edit2: Ka eestlaste pundist on nüüd üks Rear Admiral olemas. Ei, see pole mina
Edit3: Kunagi sai detsembris pre-order tehtud, sest hind oli väga soodne. Nii, mina tõin täna enda retail copy postkontorist ära 3 päeva ja nipsti UK-st asi kohal. Gold Edition on päris kopsakas - nänni täis. Boonusena kokku 3 kuud timecard , DS9 uniform, 5 läikivat postkaarti, T-särk, suur värviline galaktikakaart, 500 Cryptic points, liberated Borg Engineering Bridge Officer + special traits. Ja seda kõike £19 eest Eks mängib niikaua kuni contenti jätkub või aega.
Sain triali ja tegin need viis päeva ära. Jõudsin lvl13 peale, siis sai siiber.
Muidu aga halenaljakate uudiste rubriiki: STO hind lasti 10 dollarit alla ning lisati 60 päeva juba olemasolevale 30le, kui ostate mängu Atari poest. Millal see promotsioon läbi saab? Kolmas märts. Mis on selle kuupäevaga veel seotud? Siis saab läbi esimene ametlik 30 päeva mänguaega.
See mäng on Tabula Rasa juurde teel. Fantastiline õpetus selle kohta, kuidas keerata suurepärane IP täielikult aanusesse.
---
Ja nüüd üleval oleva teksti järg! Offer tõmmati maha vähem, kui ööpäevaga. Atari eitab üldse selle eksisteerimist ning juba ostetud mängudele ei anta 60 päeva koodi ega ka refundi elik tegu on fraudiga. Foorum tõmmati puhtaks, enamik selgituse nõudjaid sai bänni ning lisaks muudeti EULAd, et originaalmängu refundimine oleks "meie reeglite vastane." Äge
Ära anda üks vedelema jäänud 3-day buddy pass key. Kui viitsib võib joinida UF Strike Force fleetiga. Endal veel 1 päev jäänud senisest 3 kuulisest tasuta ajakaardist, eks näeb kas pikendan või mitte. Eriti aktiivselt pole mänginud ja suht kallis kuumaks ka nagu ei köida eriti uuendama. Samas vahepeal on välja tulnud siis Season Update 1.1 ning paar kuu jooksul peaks tulema Update 2, mis toob siis diplomaatia, vist ka uue fraktsiooni mida mängida saab ning hulganisti tilulilu juurde. Lisaks peaks varsti tulema ka mingi STO Demo mida siis kõik saavad nagu aru sain 3 päeva tasuta proovida.
Potsatas siis täna mu postkasti kiri, et kõik varasemad mitteaktiivsed STO accountid kel tehtud kunagi varasemalt vähemalt üks subscription, saavad juba tänasest early access-i mängu ja ei pea ootama 17.jaanuarini. Account saab olema siis Silver membership. Nii, et kel huvi proovigu järgi. Ilmselt õhtul peale tööd peaks laskma mängu ära värskendada ja üle pika aja pilgu peale viskama.
Tänasest 17.01 siis kõigile vabalt mängitav. Kelle huvi saavad ära proovida. Üleval ka uus Perfact World-i koduleht http://startrekonline.com/frontpage
Patchib just 2.6GB tõmbamist, 65% tehtud hetkel. Aga üks asi tundub, et vanad char-id on kõik ära kustutatud vist, kindel veel pole päris. Aga veebist sisse logides ütleb, et mul pole ühtegi aktiivset karakterit. mul oli mingi Captain tasemega char muidu vanst ajast.
Edit: Ahaa, mingi jutt ikka on vanade charide kohta olemas. Eks näis mis paistab kui sisse saab.
tsitaat:
Q: I used to have an active subscription to Star Trek Online. Can I play my existing characters as a Silver Player?top
Your characters are still available, but they may not use Gold features. To play them as a Silver Player, you will need to convert them before playing.
Q: I canceled my Star Trek Online subscription, but I'm interested in becoming a Silver Player. Will I have the same access to the game as I did previously?
Your characters are still available, but they may not use Gold features. To play them as a Silver Player, you will need to convert them before playing. Additionally, Gold Members and Silver Players differ in Star Trek Online. A player who previously subscribed to Star Trek Online and then returned to game as a Silver Player will not have the same exact features provided to Gold Members. The Features Matrix describes these differences in more detail.
Edit2:
Nii peale sisselogimist ikka pakuti kohe vana char välja ning ka veebist hakkas seda accounti all uuesti nägema. Igatahes sain mängu sisse - char tundub on alles, laev on alles, officerid on alles (isegi borg kelle kunagi boonusena sai saadud), inventory oli ka alles.Küll aga olid ära resetitud nii chari kui laeva skillid. Skilli punktid ise on alles aga need tuleb uuesti ära määrata. Fleeti paistab on ka alles millega sai omal ajal liitutud.
Muidu kes tulevad tagasi siis olemas ka eestlaste fleet vanast ajast UF Strike Force
Muidu ma vaatasin et mu Beta ajal tehtud kasutajanimi oli vähemalt alles veel
Kodukal on mingi jutt "The server is coming down for maintainance at 8am till 10am PST (1600 to 1800 UTC)." Et meil peaks olema kuskil 8 tundi vist nendega vahe pluss nihe. Seega arvatavasti kuskil kella 20-21 paiku ma pakun võiks see lahti olla.
Nüüd on ametlik teade ka olemas. Vahepeal tuli mingi 110MB patch ka veel kui ma launcheri käima panin aga mingi patch peaks siis veel tulema.
tsitaat:
We will be bringing down Holodeck on Tuesday, January 17th from 8:00AM to 10:00AM PDT (1600 to 1800 UTC) in order to perform maintenance and apply a new patch for the STO F2P launch. We will provide an update once the maintenance has been completed.
Mul on Perfect Worldi konto aga sellega ei ole võimalik launcherisse sisse logida. Mis teema sellega veel on?
Hmm, raske öelda, vaatasin netist aga ei paistnud sellel teemal postitusi olema. Endal Cryticu account, sellega sai peale patchi igatahes sisse. Aga proovi kas sa veebi saad sisse logida oma accountiga.
Muidu sai eile ka üks level tehtud, nüüd level Captain 36.
Crypticu kontot mul ei ole ja seda ei saa ka enam teha. Küll aga tegin PWi konto ja sellega saan PWi netti sisse logida. Ei saa aga logida sisse ei STO kodulehele ega launcherisse.
Crypticu kontot mul ei ole ja seda ei saa ka enam teha. Küll aga tegin PWi konto ja sellega saan PWi netti sisse logida. Ei saa aga logida sisse ei STO kodulehele ega launcherisse.
Lugesin siin vahepeal STO foorumit. Ja mingi sisselogimise kamm neil tundub olema küll, kuigi vastupidiselt, et Crypticu konto omanikud ei saa sisse, sest ei lasta peale PWE accounti muud valida. Eriti pidi see häda avalduma life-time Crypticu accountidega. Rahvas parajalt pissed-off Aga sellist olukorda nagu sul silma ei jäänud. Muidu veel, mõni kirjutab ka, et ei saa sisse ja öeldakse vaid "Invalid username or password" aga mis olukorras, seda pole keegi täpsustanud. Üks variant kirjutada PWE supporti kiri. Eks sealt tuleb vastus ilmselt alles mitme päevaga. Mingi soovitus oli ka, et sulgeda launcher, puhastada veebilehitseja cache ja siis proovida uuesti aga ma seda väga ei usu, et see midagi aitaks. Enivei paras bläkk küll jällegi launchiga, rahvas on üsna nördinud.
Tänu antud teemale siin foorumis saingi teada, et ka see MMO on nüüd F2P. Nii et tõmbasin clienti alla, logisin kenasti sisse, liikusin paar minutit ringi ja nagu tellitult tunnine serveri hooldus! Kunagi proovisin betat, eks siis ole näha, millises olukorras mäng 2 aastat hiljem on...
Nii et tõmbasin clienti alla, logisin kenasti sisse, liikusin paar minutit ringi ja nagu tellitult tunnine serveri hooldus! Kunagi proovisin betat, eks siis ole näha, millises olukorras mäng 2 aastat hiljem on...
Hehe, nagu aamen kirikus Põhimõtteliselt üldjoontes on mäng sama võrreldes tema esmase launchiga. Juurde on lisatud küll lisategevusi (Dabo mäng, Accoladed, Duty Officerid ja nendega lisategevused, ise missioone koostada, eritüübilised missioonid (trade,diplomacy,science,jne), Klingon contenti lisati juurde ) ja natuke uusi kohti (StarFleet Academy, uus Earth Spacedock, Klingon Academy, DS9, jne). Ei saa öelda just, et ei oleks midagi tehtud. On ja see on tervitatav. Aga missioone on siiski vähe, sisuliselt kõik mida pakutakse pead ära võtma ja daily missioone tegema, et expata ja nad on samamoodi nagu algselt üsna üksluised. Ehk contenti pool on ikka üsna tagasihoidlik. Levelite vahelised piirid on üsna väikesed punktide mõttes, missioonid annab enamasti palju exp-i korraga ja sellepärast toimub ka leveldamine väga kiiresti, samas chari/laeva arengut nagu ei märkagi. See on vist esimene mäng kus vähemalt mina tunnen, et levelid tulevad liiga kiiresti ja mäng lõpeb väga kiiresti ära. Põhiolemus ja mootor on see sama mis loomishetkel, seda ei muuda keegi. Kuigi kõik eelnev tundub üsna negatiivses noodis võibolla siis ega ma ei tee seda mängu maha, olen vahelduva eduga seda isegi nokitsenud siiani. Aga ta on keskmik ja üldiselt on ta üsna selline "casual gamerile" orienteeritud keskkond. Kui sind huvitab role play või soov Star Treki universumit kogeda siis seda sa sealt ma ütleks sa ei saa, vähemalt mitte eriti. Tahad teha päevas paar kiiremat, nottida natuke vastast siis see mäng on ilmselt üsna sinu meele järgi ka. Ja no kuna ta on vaba ka nüüd siis miks mitte vähemalt proovida ära ja siis otsustada kas mängida edasi või mitte eks ole Samas Free accountiga on muidugi piiranguid ka omajagu, ei oska isegi kohe öelda palju need mängitavust mõjutavad.
Njh leveleid tuleb küll suhteliselt kiirest aga tõesti, tehinkaga on kerge ikaldus + sissetulekut ka nagu eriti ei ole ja seal kus midagi saaks on taevaminek kerge tulema. Eile koperdasin õhtul ühe alguse missioonides mis pmst on nagu mingi aid run aga sektoris kus ma seda provaidima peaks on ainult hunnnik anomaaliaid ja tundmatuid sektoreid.
E: Nii möödaminnes on 2 päevaga tehtud 20 levelit. Laevaks nüüd siis Akira aga jah finantsidega on ikka kerge piix
E2: Kurja, laeva valikuga läksin alt, Galaxy ei performi ikka nii nagu peaks. lvl 33 nüüdseks. _________________ Rolling Thunder
Tere tulemast fleeti jah, tore näha, et ka siit rahvast mängu proovimas. Ise võtan üsna rahulikult seda leveldamist, muidu saab mäng kiirelt otsa Teen paari missiooni kaupa. Varsti peaks ka Admiraliks (lower half) saama, eks näha ole kas saab laeva ka või peab hakkama diliitiumi koguma, et endale midagi kobedamat soetada saaks. Kuigi siit vist mõni mees saab selle kiiremini kätte kui mina, eks võib kommenteerida siia kah, et kuidas on.
Viimast Admirali laeva enam niisama ei saa. Kõik maksavad 1600 cryptic punkti kandis. Tõesti Cryptic punkte saab ka dillithiumi eest. Aga praeguste hindatega on kuskil admirali laeva jaoks vaja umbes 450K diliitiumi. Mille kokku kraapimine võta ikka kõvasti aega, isegi kui kogud iga päev päeva maksimumi 8k.
Viimast Admirali laeva enam niisama ei saa. Kõik maksavad 1600 cryptic punkti kandis. Tõesti Cryptic punkte saab ka dillithiumi eest. Aga praeguste hindatega on kuskil admirali laeva jaoks vaja umbes 450K diliitiumi. Mille kokku kraapimine võta ikka kõvasti aega, isegi kui kogud iga päev päeva maksimumi 8k.
Njah, seda oli karta. Tuleb siis hakata ka duty officeridele rohkem tööd andma, sealt mingid missioonid vist andsid ka CP-sid. Kuigi mul on vanast ajast kogunenud 2040 CP-d accountile siis päris kõike laeva peale ka ära raisata ei tahaks. Midagi vaja nagunii veel unlockida CP-de eest.
Olen nüüd mõnda aega mänginud ja teinud seda eelnevat hoiatust nähes väga mõistliku tempoga. Teen alati daily missioonid ära, kogun Crypticu punkte ja naudin stoorit ja senimaani olen väga rahul! Päevas tunni kuni kaks mängides on STOs lõbu küllaga ja alguseaegadest pärit toores olek on minu arvates päris korralikult ära lihvitud. Võiks isegi väita, et ground combat on nüüd nauditav ning kosmoselahingud on head nagu juba olid, seega kes tahab proovida, proovige kindlasti ära. Ja soovitusena mainiks, et missioonid on mõistlik panna keskmise raskusastme peale - siis kukub kurjamitelt parem loot ning peab lausa võimlema vastaste hävitamiseks. Normaalse raskusega mängides ei ole ma suutnud kordagi otsa saada aga keskmise peal tuleb seda lollisti mängides päris tihti ette
Kellel veel Klingon chari pole siis vut vut tegema. STO 2 aasta juubeli puhul jagatkse mõlemale poolele rahvale per bono uus lipulaev. Fed saab siis Enterprise-F ja Klingon saab samuti uue malaka arsenali (viimase puhul kahjuks nime ei mäleta) _________________ Rolling Thunder
Kellel veel Klingon chari pole siis vut vut tegema. STO 2 aasta juubeli puhul jagatkse mõlemale poolele rahvale per bono uus lipulaev. Fed saab siis Enterprise-F ja Klingon saab samuti uue malaka arsenali (viimase puhul kahjuks nime ei mäleta)
Ja et asi selgemini mõistetav oleks, siis alates teisest veebruarist algab tervet serverit hõlmav suursündmus ning klingonid ja Föderatsiooni esindavad mängurid saavad iga päev portsu daily missioone, mis tuleb teha siis kas Enterprise-F'i või klingonite uue lipulaeva pardal. Kui nelja päeva jooksul on antud ülesanded täidetud, saab mängija endale laeva päriseks. Kui te pole veel 50, ei ole hullu. Dailyd saab juba lvl5 peal ning laev jääb lihtsalt garaaži teie leveldamise lõppu ootama. Küll aga on vähemalt mõnda aega peale neid nelja päeva nende kahe laeva hankimine võimatu, sest mängus sees neid omandada pole võimalik. Seega kes tahab endale uut uhket ja tasuta laeva, siis ärge maha magage.
Dev blogi andmetel tuleb mõlema laevaga lihtsalt shakedown cruise läbida et seda endale saada. Daily eventid on veel eraldi teema. _________________ Rolling Thunder
steamis näitas et see mäng on tasuta ja siis proovisin ära
üldiselt see regamine oli juba suht tüütus ja siis kui mängu käima sai siis oli loading mingi 1min kuskil ja peale seda uus loading ja siis said pisut midagi liigutada ja jälle loading ... jube palju oli seda loading teemat
kui ennast kujundama hakata siis ei näinud seda mida sa kujundad ja mängus ringi liikumine oli ka suht nõme sest mehike on ees ja hiire liigutusega suunda ei muutnud
kuidagi ehk saaks first person view peale ka ?
suht vahet pole mul ikka arvuti vanaks jäänd ja ei kannatand seda eriti hästi mängida ja lasin maha
Sain lõpuks lvl40 ja oma Fleet Escorti kätte. Kui Defiant oli loom, siis FE on lihtsalt hullumaja. Normalis pole mõtet enam missioone tehagi - battleshipid sulavad loetud sekunditega.
---
Sain ka täna lõpuks level 40 (Rear Admiral Lower Half) kätte, jätasin senist science officeri liini ning 2 tasuta laeva vahel sai valida, teised olid kõik CP-de eest juba. Upper half paistis jah kõik tasuline olema. Aga näe ei läinudki palju kui kõigest 2 aastat ja admirali auaste käes
Loodud fleet" Mehed Maalt" kui kotib saada soov Purdaz@purda.
Täiesti mängitav kuni ära tüütab,nagu iga muu mäng. _________________ Fallen Earth - Anesteseoloog LVL 50, EVE - Purda X,WoT - Purtank,STO - Purdaz,Diablo3 - Purda#2985
On veel eestlasi seal tõmblemas Ise olen Margusxx seal lvl 47 2-3 nädalat mängitud ja max level peaegu käes Sain mirror star cruiseri. Viimane laev on ka käega katsuda ja level. Mäng on liiga lihtne ja ruttu saab leveldatud. Peale patroli missioonide pole mõtet mujale torkima minna. Max level käes siis hakka storit tegema või osta skills reset _________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
On veel eestlasi seal tõmblemas Ise olen Margusxx seal lvl 47 2-3 nädalat mängitud ja max level peaegu käes Sain mirror star cruiseri. Viimane laev on ka käega katsuda ja level. Mäng on liiga lihtne ja ruttu saab leveldatud. Peale patroli missioonide pole mõtet mujale torkima minna. Max level käes siis hakka storit tegema või osta skills reset
Vahel arva kiikan ikka sisse, teen mõne daily-d või panen duty missioonid püsti. Hetkel põhiline huvitav tegevus nagu olen aru saanud on hoopis fleeti põhine starbase-i ehitamine.
On veel eestlasi seal tõmblemas Ise olen Margusxx seal lvl 47 2-3 nädalat mängitud ja max level peaegu käes Sain mirror star cruiseri. Viimane laev on ka käega katsuda ja level. Mäng on liiga lihtne ja ruttu saab leveldatud. Peale patroli missioonide pole mõtet mujale torkima minna. Max level käes siis hakka storit tegema või osta skills reset
Vahel arva kiikan ikka sisse, teen mõne daily-d või panen duty missioonid püsti. Hetkel põhiline huvitav tegevus nagu olen aru saanud on hoopis fleeti põhine starbase-i ehitamine.
Equ
Põhiline on lõpus alles lava ehitamine ehk craftida parimad osad laevale mis võtab palju aega 200k energyt ja oret juba 20k pole kaua mänginud 2-3 nädalat
BORGI jupid nõuavad seal ikka palju aega.
Põhiline on viimane laev saada ja siis alles hakka muutma seda paremaks. Mul 120 dutyt eales pole kõike vaja lillakaid asju on vaja. 30 dutyt pidevalt möllavad ilma failita. Ööseks panen pika ajaga päeval vaatan mis kasulik. Üle 12 fail protsendi pole mõtet neid missioonile saata alla 12% on hea harva failib.
Vigastuse protsent kui suur on ei piisa ka 12% protsendist ja mõni läheb ravile ja failib.
Mul ei jää kungagi fleet marke järgi kõik läheb fleeti _________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.