pela ilma unlockideta, täitsa mängitav ju. Ja kui teistel on sama häda siis ei ole kellelgi ka mingit eelist
Selles see asja iva ongi, et statsid pole kõikidel kadunud vaid ainult osadel. Lennumasinatel ju kah unlockid läinud, mis teeb asja veelgi igavamaks. A,La ja nüüd võtame kõik ilusti algusest peale ................
pela ilma unlockideta, täitsa mängitav ju. Ja kui teistel on sama häda siis ei ole kellelgi ka mingit eelist
Selles see asja iva ongi, et statsid pole kõikidel kadunud vaid ainult osadel. Lennumasinatel ju kah unlockid läinud, mis teeb asja veelgi igavamaks. A,La ja nüüd võtame kõik ilusti algusest peale ................
masinatega on veidi keerulisem aga infis pole unlockid peale pisikest kohanemist otseselt vajalikud.. ma ei ürita siin esineda aga proovi, saab mängida kui veidi harjutad. Mine tühja serverisse ja tulista lagedaid seinu, vaata mismoodi kuulid hajuvad ühte, teist ja kolmat moodi lastes ja harjuta end raudsihikut ette tooma/sellest läbi vaatama.. peale poolt tunnikest lased juba ringi nagu vana mees..
masinatega, on mõned conq serverid kus unlockid on serveris kõigile blokeeritud ja kõik mängivad Level1 kraamil.. kuigi statsid on töös. omaette huvitav vahelduseks, mängu stiil on väga erinev. Küll EA selle jama fixib, niikaua saad rahus alternatiivseid variante katsetada
Mis kamm jälle on.. joining server ja jääbki mõtlema. BF3-e ei ava. Joining soldier sama teema. Kord kuus tahaks mängida ja siis ka palju nõutud. _________________ Battlelog: Aivar1988
Tere, kellelgi pole odavalt BF3 Premium müüa, või teab saiti kus odavalt on. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Anyways, mis te arvate, palju BF3 mängijaid alles jääb kui 4 välja ilmub? Mul on ainult BF3+Karkand praegu ja vist ei hakkagi uusi DLC-sid ostma. Tundub suht pointless. Küll BF2 kestis päris kaua, isegi peale Bad Company 2 releasi aga 3 tõmbas vee peale. _________________ Battlelog: Aivar1988
Anyways, mis te arvate, palju BF3 mängijaid alles jääb kui 4 välja ilmub? Mul on ainult BF3+Karkand praegu ja vist ei hakkagi uusi DLC-sid ostma. Tundub suht pointless. Küll BF2 kestis päris kaua, isegi peale Bad Company 2 releasi aga 3 tõmbas vee peale.
Ma pakun, et jääb ikka kauaks püsima, sest BF3 ja BF4 release vahe on ikka väga väike.
bf2 (2005) - bf3 vahel oli 6 aastat pausi, nüüd aga 2 aastat
Kui arvesse võtta ka DLC'id siis veelgi vähem (märts 2013). Ma arvan, et inimesed ei torma kohe uue peale kui nii vähe vahet on. Samas kui CoD'i vaadata siis kurat seda teab, joostakse iga aasta tormi uuele.
Anyways, mis te arvate, palju BF3 mängijaid alles jääb kui 4 välja ilmub? Mul on ainult BF3+Karkand praegu ja vist ei hakkagi uusi DLC-sid ostma. Tundub suht pointless. Küll BF2 kestis päris kaua, isegi peale Bad Company 2 releasi aga 3 tõmbas vee peale.
Ma pakun, et jääb ikka kauaks püsima, sest BF3 ja BF4 release vahe on ikka väga väike.
Mul oli ka BF3+Karkand, ikkagi ostsin natuke vähem kui pool aastat tagasi premiumi juurde, osaliselt sp. ka vist, et 15 euroga sain tollal olid veel hinnad 25 eur jne hästi saadud.
Ikkagi soovitan osta, sest ise nt. plaanin ka BF3 edasi pelada, sest BF4'st tahan ennem hinnanguid, kui sama buggine ja jura algul on, siis ootan pigem natuke kuni fixivad ja siis ostan tolle ka aftermarket 3x odavamalt kellegi kaudu...
Caspar08, BF3 Premiumi omanikud saavad aimu juba BF3 Alpha/Betast, või kuidas iganes versiooniks seda kutsutakse. Ja BF4-l vast sama süsteem, et läbi Origini. Sel juhul pead ju järelturult kellegi Origini kasutaja ostma ning enda isiklikule kasutajale toda BF4-ja ju ei saagi?
premium editioni ostjad pidid saama bf4 betat testida või midagi sellist ma kuskilt lugesin
üldjuhul ma väga ei usu et mul see 4's jookseb mu profiilikal
oleks miski quad core cpu siis poleks kartust aga mida pole seda pole
bf2 (2005) - bf3 vahel oli 6 aastat pausi, nüüd aga 2 aastat
Kui arvesse võtta ka DLC'id siis veelgi vähem (märts 2013). Ma arvan, et inimesed ei torma kohe uue peale kui nii vähe vahet on. Samas kui CoD'i vaadata siis kurat seda teab, joostakse iga aasta tormi uuele.
Pole just eriline võrdlus. CODis on contenti vähem ning map packid & nüüd ka camo packid pole midagi, mis laiendaks mängu 'eluaega'. BF3 dropis kilodes uusi relvi ning vajab rohkem aega, et levelida.
no bf3 on suht kinni origins programmis ja kuidas EA neid servereid üleval hoiab ja mängu toetab, kuid saab ju ise ka serverit hostida või tellida enda serverit mis peaks hoidma seda mängu elus niikaua kui on neid kes servereid tellivad ja nende eest maksavad...
alates cod5's ju kaotati ära see et mängurid saavad ise servereid teha jne, ja sealt ka lüheneb mängimise aeg kuna kaua activision ikka neid servereid hooldada viitsib kui iga aasta tuleb uus mäng välja
see nagu test drive unlimited mis kaotas online ära kui uus versioon välja tuli
eriti nõme on mänge osta kui kõik tehtakse kasutajatele nii keeruliseks et ei saa ise ka hostida ja ma enam põhimõtteliselt ei osta mängu ennem kui see on aasta väljas olnud ja just sellepärast et kui mäng aasta vana on siis ta hind on seda mängu väärt ka
tdu-s ma sain custom support foorumist mitu korda banni ja pidin kontosi tegema sest sealt abi ei saand ja see ajas sõimama mind
kellelgi on kogemusi password recovery'ga ? sõber unustas oma origini parooli ära ja meilikast on tal hotmailis, mis tähendab, et tihtipeale ei jõua sinna asjad kohale jne... (nagu hot.ee'gi) ja nüüdseks ei saa üldse sisse logida. kuidas asjale läheneda kõige lihtsamalt? tal karbiversioon LE, st. tõestada on lihtne. _________________
kellelgi on kogemusi password recovery'ga ? sõber unustas oma origini parooli ära ja meilikast on tal hotmailis, mis tähendab, et tihtipeale ei jõua sinna asjad kohale jne... (nagu hot.ee'gi) ja nüüdseks ei saa üldse sisse logida. kuidas asjale läheneda kõige lihtsamalt? tal karbiversioon LE, st. tõestada on lihtne.
hmm.. mul tuleb ka Origini konto "password recovery" hotmaili.. siiamaani on ilusti läbi tulnud. Kas ta "Spam" kataloogi on kiiganud, n.ö igaks juhuks?
hmm mis case selle origins points on ? mul mingi 100/900
mis teen nende punktidega ? või mis ma saan kui 900 täis on
oleks pidand selle origins eraldi teemasse panema
unustasin ära et selline asi on siin olemas
nvm sain teada et tegemist on liiga mõttetu asjaga et sellesse üldse süveneda
milleks mulle see statistika mänguskui see naguinii olemas web põhjal mille läbi naguinii aint mängu saad
oskab keegi öelda et kust saaks selle mouse acceleration removal tarkvara
mingi programmi jupike oli ma mäletan
ja sai kontrollida ka kas ikka on maas _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Tere !
Kas mu profiili läpakal veaks battlefield 3 välja, ja mis sätetel ? reso on 1366x768
Tänud ette ! _________________ Battlefield 4: J4GGER
Vabandan segase jutu pärast !
Arvuti siis hetkel GPU: Gigabyte GTX 660 OC 2GB, CPU: i5 4670, DDR3 8GB 1600MHz
Üks küsimus veel, kas battlefieldi 3 on võimalik mängida 300-800 kbps netikiirusega low sätetel ?
Ja kui hullult see kokku jookseks ? Või ma peaks ostma parema neti , ja mis kiirusega ?
Palun aidake , sest plaan osta mäng lähi päevade ajal, ning üsna masendav oleks kui see ei töötaks _________________ Battlefield 4: J4GGER
RadeonHD-, Vahet ei ole mis graafika seadistustel mängid, pilt on alati lokaalses masinas. Mis on ping selle ühenduse puhul (speedtest.net ja pingtest.net)? _________________
Pingtest.netis näitas et ping on 94ms , essat korda kasutasin seda lehte :/ Speed testi tulemus :S
http://www.upload.ee/files/3374579/Capture11111111111.PNG.html _________________ Battlefield 4: J4GGER
Ma ei usu, et bf3 paremini välja veab netiga kui juba bfp4fil on veidi probleeme neti ühendusega :/ ? _________________ Battlefield 4: J4GGER
kriist, _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
Nagu ma olen aru saanud, siis mu neti kiirusega ei saaks bf3 pelada ? _________________ Battlefield 4: J4GGER
Ise edukalt 120 pingiga ka mänginud. Muidugi, mida madalam seda parem.
Ole selliste lausetega ettevaatlik siin foorumis
Varsti tuleb mingi pub hero /"pro" gamer ja sõimad sind vähe. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Ise edukalt 120 pingiga ka mänginud. Muidugi, mida madalam seda parem.
Ole selliste lausetega ettevaatlik siin foorumis
Varsti tuleb mingi pub hero /"pro" gamer ja sõimad sind vähe.
mängitav on kuskil 150ni, selle skaala ülemises otsas juba pelad pooleks intuatsiooniga.. tuntav lag on siis sees aga mitte liiga hull.. nauditav küll pole
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.