Kolmene tanki tiim on ikka üliepic. Üks vaatab ümbeeringi, et C4sid peale ei laota, kolmas lockib ja juht laseb guided missilega järjest helisi ja jette alla... paar roundi tagasi mul just oli nii, et meie tiimi 1. koht oli mingi 25-6 lõpuks ja tankiga alustas mingi 5 surma pealt vist, sai 20se killstreaki ja siis ütles, et kurat 20ne killstreak rikuti ära vms
Videokaart ja mälu viskavad ennast piirajasse ilmselt.
Mälu võib piiri peal olla, aga mälu nüüd seal küll FPSis miskit ei mängi(kui juhuslikult mingid muud mälu õgivad appid ka ei tööta).
aga video on jah nõrgavõitu ja ei händli ära kogu seda actionit vast...
Videokaart ja mälu viskavad ennast piirajasse ilmselt.
Mälu võib piiri peal olla, aga mälu nüüd seal küll FPSis miskit ei mängi(kui juhuslikult mingid muud mälu õgivad appid ka ei tööta).
aga video on jah nõrgavõitu ja ei händli ära kogu seda actionit vast...
Kui fps kukub märgatavalt madalale suuremates serverites siis mälu vähesuse probleem.
kui RAM otsa saab siis võtab Win kasutusele kõvaketta saalefaili.. ja see kakub FPSi väga alla kuna kõvaketta kiirus võrreldes mälu enda kiirusega on nagu võrrelda lendavat moosiriiulit raketiga..
Sõltuvalt brauserist millega BL'is majandad võib RAM otsa saada ka 24/32 mängijaga serveris, seda siis 3-4GB RAMi korral.
Vali brauser millel on kõige väiksem jalajälg "mälus" ja väikseim hulk häirivaid kõrvalmõjusid. Firefox võib ilma küsimata endale krabada ka giga-poolteist rammi.. Chrome kippus piinama kõvaketast pidevalt sinna kirjutades (igasugune ketta IO aktiivsus mõjub reeglina halvasti FPSile), Operas osad BLi menüüd kohati ei tahtnud töötada ja Safari aeg-ajalt crashis (Apple enam Safarit winile ei "tee" ka.). Lõpuks kasutasin ise BLi jaoks IE9't. 4Gb mälu juures töötas enam-vähem okeilt aga ma endiselt ei läinud suurematesse serveritesse kui 48
Olgu märgitud et 64bit brauserites (näiteks Firefoxi kloon Pale Moon x64) BL üldse ei tööta.
mingis serveris kus oli üks mäp mingi 2 tundi pikk vms lihtsalt rets mängida
mängid 1 tund 45min ja siis kas mäng jookseb kokku või disconnected unknown reason
ja siis jääb punktid saamata vms igaljuhul korda 2 ei saa kindlasti
Kas Origin on hetkel maas? Sisse laseb logida, aga teenus püsib maas ning ühendada ei saa, Battlelog'i sisse logida üritades ütleb, et e-post ja/või parool vale.
viimati muutis hendrik32 24.05.2013 19:47:37, muudetud 1 kord
see mäng kohati on ikka väga absurdne
tankiga sõdides teise tanki vastu vahest 3 kuulist ei piisa
ja üldse vahepeal tundub et on cheatereid täis server kuna mingid tegelased ilmuvad lambist välja nagu teleport seljataha ... sama tankidega vaatan kogu ümbruse üle ei ole ühtegi tanki ja siis järsku suren ja näitab et tank tappis
see mäng kohati on ikka väga absurdne
tankiga sõdides teise tanki vastu vahest 3 kuulist ei piisa
ja üldse vahepeal tundub et on cheatereid täis server kuna mingid tegelased ilmuvad lambist välja nagu teleport seljataha ... sama tankidega vaatan kogu ümbruse üle ei ole ühtegi tanki ja siis järsku suren ja näitab et tank tappis
lopes39, lase siis õigesse kohta ka. Kõige rohkem dämmi teeb litt 90 kraadise nurga all. Ühe korra tõmbas mind little bird nii 1 lasuga maha. Ma eeldan ,et mul oli väige damage olemas kuid ei mäleta ,et enne oleks kuskilt kuuli saanud.
Igatahes see hitreg lag on ikka jube asi siin mängus.
Vast bf4 parandavad ära... _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
lopes39, lase siis õigesse kohta ka. Kõige rohkem dämmi teeb litt 90 kraadise nurga all. Ühe korra tõmbas mind little bird nii 1 lasuga maha. Ma eeldan ,et mul oli väige damage olemas kuid ei mäleta ,et enne oleks kuskilt kuuli saanud.
Igatahes see hitreg lag on ikka jube asi siin mängus.
Vast bf4 parandavad ära...
parandada pole seal midagi... nad peaks kogu netcode ümber tegema, et see töötaks nii nagu normaalsetele inimestele mängida meeldib.
aaaga see on ainult unistus.
Heh, tuttava comment selle kohta:
and now we wait...is it a fix that works or...????????
Aa jah, viimasel ajal mängin peaaegu ainult sniper bolt action TDM serveris. Soovitan _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.