Laeva pubis parimad kohad hõivatud. _________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur.
Loodame, et see tuuleke kardikeskuse voolu minema ei pühi
krt sa ikka ennustasid... mis ta oli, pool tundi enne meie tulekut tuli?
ummi101 kirjutas:
Lohutuseks võin öelda ,et ainult 25 m/s pidi tuuleke olema.
minumeelest see tulles lubatud 30 oli võrreldav 15-ga minnes? - v.a. see vööris poes käies nüüd kodus akna taga tundub jälle brrrr....
Paar sõna siis üritusest - meeldiv seltskond, mõnus buss - mida veel enamat tahta?
nagu aru sain siis leti hinnast võrreldes eelmise aastaga saime 5 euri per face alla?
Esimene kval oli paras õudus minu jaoks. väga keeruline tundus minu jaoks.
Teises kvalis tundsin isegi sõidu mõnu juba ja sai nihverdatud ummi - kuni ta lasksin oma teed.
Finaalis esimeses nõelas suutsin kuidagi keti aparaadil maa sõita ja valitud kardi asemele sain ühe teise. See tundus kuidagi hääästi libe ja peale paari ringi lasin juba Taneli mööda - mis peale see lennates eest kadus. Ja mis seal ikka 4. koht sai isegi soetatud. Mis peale mõtsin seda, et zoomski niikuinii pasunasse annaks ebakvaliteetsete oskuste pärast .
Samas kuna oli suht vähe võistlejaid siis jäi raja pealne lõbu suht igavaks v.a need 2 sommi kes ukerdasid tee peal ja kaarte segasid. Selles mõttes oli päris huvitav vahe peal teises ajasõidus stard-finiši kurvi ületamine kolm karti kõrvuti - see vast tana minu tipplõbuks vast jäigi.
ot: see tagasi teel olnud lainega alko poes viibimine oli ikka päris ninavaenulik - eks ikka päris mitu pudelit kukkus riiulilt maha ja haises seal lineoleumi peal... ja selline kuul käimise tunne tekis päris mitut -setut-korda _________________ Kui vaja joonistada/saagida/hööveldada midagi, võib alati küsida
Igati kordaläinud üritus oli.Osavõtjaid oleks võinud rohkem olla.See kardikeskus seal oli küll ikka väga muljetavaldav ja no kartidest ei ole midagi rääkida,need olid head.Rada kah täitsa minu käe järgi,pisut treenimist ja 38 sekki poleks mingi ulme. Nii,et jah hea üritus oli ja hea seltskond. Peatse kohtumiseni siis triobetis. Sellise ilmaga võiks veelgi paadisõitu nautida
Väga lahe üritus oli! Seltskond igati tipp topp. Kardikeskus igati korralik ja kardid väga võrdsed, mis andis võimaluse ka võistelda! Rada on lai, mis andis võimaluse ikka korralikku võidusõitu teha!
Esimene sõit oli suht aeglane, käis rajaga tutvumine. Teine sõit oli juba nauditav, endale väga meeldis. Hoog tundus hea olevat, kuigi parim aeg jäi natuke alla viimase sõidu ajast. Viimane sõit oli jube, rool ja kindad ei sobinud kohe üldse kokku! Lihtsalt kindad ei hoidnud roolist kinni, jube libedad tundusid kindad, rohkem tuli keskenduda sellele et rool ei libiseks kurvides käest seega jäi sõit natuke tahaplaanile. Aga arvan, et ummit poleks niikuinii kätte saanud, või siis seljataga hoidnud.
Üldises pildis jäin väga rahule. Tasus ära käia seal ja kui järgmine aasta on minek siis üritan kindlasti kampa lüüa.
Vaatasin videod ära. HDvurle kaameratöö läheb iga korraga paremaks.
Tundub, et sõitjad said funi täiega.
Kahju et osaleda ei saanud seekord. Järgmisel korral kindlasti peal.
Muidugi videost jääb mulje, et vanameister ummi101 andis lõpuks ikka sellise tule, et ilmselt mul poleks ka midagi vastu panna olnud.
Väga äge!
Kui finaalsõidu paaril esimesel ringil on veel näha paaris kohas kobistamist ja väikest läbilibisemist, siis mida ring edasi, seda vingem tundub...
Kuskilt poole pealt võiks juba kardikooli õppevideona kasutada.
Peaks hakkama jälle sõitmas käima, et üldse pildi peale saada.
Ma loodan, et Triobetis on trenniaeg kinni pandud _________________ HAKKA KARDIKOOLI FÄNNIKS!
Tanel, portreepildid meeldisid väga. _________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.