Vist lihtsalt tiirutad niisama _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Lihtsate meetoditega teda ilmselt kohe ei kõrvaldata, praegu on ta kõrgendatud tähelepanu all ja igasugune tervise halvenemine püüab kohe tähelepanu. Pigem pannakse kinni demonstratiivselt hubastesse oludesse, võetakse ära ühendus välismaailmaga ja ta lihtsalt vajub unustusse. _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
elukaz, ilmselt küll jah _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€
Live ülekanne igast kohas, ka lennukist _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Võetigi kinni. "ajutiselt" kuni kohtu otsuseni _________________ This message was sent from space using stargate
Mis tast sai siis? Lootsin eile vremjaga kurssi saada aga selle info asemele oli pandud lugu et talvel sajab lund ja kuidas tubli reporter aitab koos reisijatega bussi peatusest välja tõugata _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Täheldasin sügisel sama, mitu nädalat oli vaikus ja siis tuli lugu kuidas ühel blogeril lennukis paha hakkas. Kes ilmselt ise ennast ära mürgitas et vene riigile varju heita.
Et samas tähtsusetu ja tundmatu tegelane aga ometi suudaks riigi mainet mõjutada. Ma pole kindel et isegi ta nime nimetati. _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Uurimuses, mis avaldati Navalnõi blogis koos kaasneva kahetunnise YouTube'i videoga, väidetakse, et kinnisvara maksab 1,35 miljardit ning maksti "ajaloo suurima altkäemaksuga"
Kinnisvara asub Venemaa Musta mere rannikul ning on 39 korda nii suur kui Monaco. Selles asub 17 691 ruutmeetri suurune palee koos kasiino, uisuväljaku ja viinamarjaistandusega.
Russia committed a series of human rights violations during its war with Georgia in 2008, the European court of human rights ruled on Thursday, saying Moscow was responsible for the murder of Georgian civilians, and the looting and burning of their homes.
....
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.