FH3 oli alguses ikka korralik lagfest, peale mitmeid-mitmeid patche hakkas lõpuks päris kenasti jooksma. Kui FM7 tuleb vaid kergete framedropidega, siis peaks vaid paarist patchist piisama.
No ma ei tea! Mäng mänguks, aga jõudluse kohapealt on küll pettumus see demo.
Päris korralikud frame dropit sõidu ajal, menüüdes ka, aga see las olla. Dynamic sättetel oli eriti hull, veits sätteid muutes ja uute driveritega sai paremaks aga ikkagi. Fps näidiku järgi ei ole drop üldse suur, aga mäng arvab teistmoodi, ei kannata normaalselt mängida. Ma ei tea mida nad mõtlesid, aastal 2017 ja 1 tuuma peal mdv.
PC või xBox? _________________ Give a man a computer program and you give him a headache, but teach him to program computers and you give him the power to create headaches for others for the rest of his life... R. B. Forest
Märkasin, et demos ei jää isegi rehvide jälgi pinnasele, tunnelis ei lähe auto tuled põlema (samal ajal AI autodel lähevad) ja klaas on autol küll väljast vaadates praguline, kuid seest vaates on endiselt 5+ välja nägemisega. Suits on ka veidralt kandiline (FH3 sama teema). _________________ /digitaalselt allkirjastatud/
Mulle tundub, et see mäng on mängitav vaid 4WD masinatega. Vähemalt selle Porschega oli pea igal kiirusel ja igas kurvis külglibisemine nagu mingi NFS Shift, olenemata, et kõik abid olid peal ja arvestades, et sellised autod peaks olema oma aerodünaamika abil asfaldile kleebitud. Nissaniga oli juhitavus kohe palju parem. Aga oma raha ma praegu selle mängu alla Demo põhjal ei julgeks paigutada. Pigem eelistaks COD WW2 kuigi selles jõuab veel äkki järgmine NV open beta ajal pettuda ja siis mõtlen ehk uuesti Forza peale.
Proovisin ka eile õhtul demo ja täpselt samad mõtted, et Porsche kuidagi ujus teepeal ja kurvides tekkis külglibisemine,nagu sõidaks jää peal....see nagu ei lähe mitte... ja just samas nissaniga oli nagu väga hea sõita... mängisin ise xbox analog puldiga.
Graafika oli ilus,ei saa nuriseda,midagi teab mis erilist muidugi ei ole,näeb minuarvates samasugune välja nagu oli Apex... horizon 3 veits parema graafikaga on minuarvates..,aga see nissaniga sõit ja kui hakkas vihma sadama ja pärast tuli päike välja see oli küll väga ilus graafiliselt aa meeldis ka see veoautoga kihutamine ..see oli nagu väga äge uuendus.loodan et täismängus saab nagu pikemaid sõite nendega teha ka ise valida ja tuunida ka neid huvitav palju täismängus radasi ka on ja loodan et autode valik on kindlasti suur nagu forza seeriale tavaks on minule on see kindel ost,iseasi kas nüüd see kõige kallim versioon,aga vaatab hiljem kas tuleb pärast mingeid lisapakette juurde ja ehk tulevad ka mingid aled.
Vist oli 32 rada, millest ükski ei ole uus peale ühe (Dubai). Uus selles mõttes, et kõik rajad on mingis varasemas Forzas eksisteerinud (Maple Valley Raceway küll natuke teisel kujul kui uues Forzas). Selles osas teeb PCARS2 Forzale korralikult tuule alla. Autosid on väidetavalt ~700 (googlest leiad listi, Toyotad ja Lexused on mingil põhjusel välja jäetud). Loodetavasti garaaži limiiti on tõstetud ja jäetud varu selle jaoks, kui soovid mõnda autot mitmes eksemplaris omada. FH3-s on mul praegu pidevalt probleem, et ruumi pole (sel nädalavahetusel jagatakse lõpuks ka viimane puudu olev HE auto inimestele kätte).
Ma ei väsi kordamast: kõige kallima versiooniga kahjuks ei tule kogu kraam kaasa (osasid car packe ja expansione peab eraldi veel lisaks ostma). Lisaks see:
tsitaat:
Forza has teamed up with motorsport-lifestyle brand Hoonigan to bring some of the most iconic Hoonigan cars to Forza Motorsport 7 and Forza Horizon 3. Fans who pre-order Forza Motorsport 7 digitally will receive Hoonigan Car Packs for both games at no additional cost
Ehk pre-orderdades saab Hoonigan pack-i nii Forza 7 kui Forza Horizon 3 jaoks.
lol, damage control:
tsitaat:
Forza Motorsport 7 is not limited to running on one core. There seems to have been a miscommunication along the way. “Forza Motorsport 7” uses as many cores as are available on whatever system it runs on, whether that is a 4- to 16-core PC or the 7 cores available on Xbox One.
Suht mage see pack. MS on viimaste aastatega Forza seeria suht odavalt maha parseldanud. FH3-s müüdi end Hot Wheelsile. Nüüd püütakse Kiireid ja Vihaseid ära kasutada jne. Soooo cheap. _________________ Eesti suurim Ubisofti fänn!!!
Suht mage see pack. MS on viimaste aastatega Forza seeria suht odavalt maha parseldanud. FH3-s müüdi end Hot Wheelsile. Nüüd püütakse Kiireid ja Vihaseid ära kasutada jne. Soooo cheap.
Mida ja mismõttes nad ära kasutavad ? ehk selgitad mulle ka,ma ei ole mängumaailmaga nii sügavalt sees et teaksin kes keda ära kasutab... olen kogu elu mänginud teades et mängin meelelahutuseks ja ajaviiteks Ma ei saa nendest tänapäeva tittedest aru et miks te vingute iga asja peale ? ega sa ei pea seda mängima kui ei meeldi ju mulle ka see hot wheels ei meeldinud ja ma ei ostnud seda ega mänginud ka ... kui nad arvavad et see kiirete ja vihaste filmiteema müüb,miks nad ei võiks seda siis proovida ju ? mulle nende kiirete ja vihaste autod ja temaatika küll meeldib,kuigi jah need filmid on küll allakäinud ja ei ole enam see mis alguses aga okei see pole filmiteema.
Ma ei ole ka ülemäära õnnejunnis F&F car packi pärast, sest neist autodest enamus on juba mängus olemas (tuunimisega saab vist suht ligilähedaseks F&F omadele) ja pole just erilised ringraja masinad. Nad oleks võinud parem FH3 teise expansioni F&F teemalise teha (nagu FH2 tehti) ning need autod samuti sinna panna (film vist tuli kinodesse aprillis ja FH3 teine expansion mai alguses - oleks ideaalne olnud). Oleks eelistanud day 1 car packiks midagi uut ja rohkem ringrajale mõeldud. Oleks ja Poleks on pahad poisid.
Mängule saab pre-loadi juba teha. Ma ei ole veel pihta saanud, mis kell reedel mängima saab hakata. Poe leht näitab 7:00, aga kirjade järgi peaks 00:00 EST olema, mis on Eesti aja järgi 8:00. Vist ikka on 7:00 õige aeg. _________________ /digitaalselt allkirjastatud/
ehk selgitad mis tähendab siseringi discountid.kui saladus pole ? muidugi tahaks juba homme õhtul seda mängida,aga ma ei tea kas ma päris 100€ raatsin selle peale panna...
Ma vist olen silmavärdjas aga Project CARS oli 4K-s Ultra peal palju ilusama graafikaga kui Forza 7 Demo 4K-s Ultra peal. Väheke pettumus F7-st.
PS! Räägin päris 4K-st mitte mingist DSR- saastast.
2 project carsist räägid ??? Kuskohas seal siis sul ilusam graafika oli ?
Project CARS 1
F7-s oli graafika liiga puhas, et jättis väga ebarealistliku mulje. CARS-is oli seda "räpasust" rohkem ja tekitas palju realistlikuma tunde.
PS! Mis kõige naljakam on see, et vihma efekte ei suudeta siiani paremini teha kui DRIVECLUB-is. Seda mainis ka Sim Racing Paddock. Ja ma olen temaga 100% nõus, et DRIVECLUBI vihma efektide vastu ei saa keegi.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.