Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Toidu ja (mittealkohoolse) joogi teema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 553, 554, 555 ... 977, 978, 979  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
namstoop
HV Guru
namstoop

liitunud: 05.11.2001




sõnum 19.09.2017 21:00:11 vasta tsitaadiga

Janar! kirjutas:
Kesksuvel käisin ka vaatamas veise hinda turul ja siis ei olnud küll vahet, kas sealt või poest osta.
Eesti juurikad ongi ju kallimad.


no mitu korda juba olen kirjutanud, et ka poes need turust odavamad on Eesti omad. icon_idea.gif

_________________
verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 63
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
inczp
HV kasutaja

liitunud: 09.06.2014




sõnum 20.09.2017 19:27:53 vasta tsitaadiga

Kas kellegi siit duriani on õnnestunud maitsta?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
hkurujo88r
HV Guru

liitunud: 25.02.2011




sõnum 20.09.2017 20:37:22 vasta tsitaadiga

Veise eest pakuvad kokkuostjad ka päris madalat hinda. Nüüd 5 musta angust vaja ära anda, 2euri kg makstakse. Üks elukas ka 850kg.
Kommentaarid: 116 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 112
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
libe
kvaliteetne mees
libe

liitunud: 04.11.2001




sõnum 20.09.2017 20:48:14 vasta tsitaadiga

hkurujo88r kirjutas:
Veise eest pakuvad kokkuostjad ka päris madalat hinda. Nüüd 5 musta angust vaja ära anda, 2euri kg makstakse. Üks elukas ka 850kg.
sellest loomast kvaliteetset liha on suht vähe ja rupskeid ja muud prahti, mis vorstidesse ja söötadesse lähevad, nende eest praktiliselt ei saagi

eks kasumimarginaal kindlasti tuleb, kuidkasutut massi selle 800kg sees on palju

_________________
☠
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 70
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
laurx
HV Guru
laurx

liitunud: 25.03.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.09.2017 21:11:19 vasta tsitaadiga

kas see just kasutu mass on aga kogu looma rümpa ilmselt lõpphinnaga ~25€ kg ilmselgelt ei müü.
_________________
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER
mõned sülerid, mis hetkel müüa on -> https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856/ värskeim loetelu. Ei mingit otsa.ee d. kätte saad asap. Arve!
Kommentaarid: 1104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 704
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
hkurujo88r
HV Guru

liitunud: 25.02.2011




sõnum 20.09.2017 21:16:37 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
hkurujo88r kirjutas:
Veise eest pakuvad kokkuostjad ka päris madalat hinda. Nüüd 5 musta angust vaja ära anda, 2euri kg makstakse. Üks elukas ka 850kg.
sellest loomast kvaliteetset liha on suht vähe ja rupskeid ja muud prahti, mis vorstidesse ja söötadesse lähevad, nende eest praktiliselt ei saagi

eks kasumimarginaal kindlasti tuleb, kuidkasutut massi selle 800kg sees on palju


Jamh, eks see ka, et sügis ja paljud annavad loomi ära. Tapakaal ~450kg.
Hinna poole pealt tuleb päris suur vahe koguse pealt kas annad 2euri kg ära või 2.50 euri kg.
Kommentaarid: 116 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 112
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
laurx
HV Guru
laurx

liitunud: 25.03.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.09.2017 11:34:46 vasta tsitaadiga

http://pluss.postimees.ee/4250215/ounakooki-aga-vanamoodi

Õuna- või tikerberikook

300 g sõredat jahu

1 tl küpsetuspulbrit

200 g võid

1 ¼ kl suhkrut

2 muna

1 ½ tl kaneeli

½ tl soola

2 ½ kl vett

10–12 õuna või 2 l tikerberimarju

Jahu, küpsetuspulbrit, võid, 3 sl suhkrut, 1 munarebu ja 1 terve muna, kaneeli ja soola kastetakse saialaual nii kaua, kuni käed ja laud lähevad puhtaks. Tainas pannakse jahedasse kohta seisma.

Pool kuni ¾ klaasi suhkrut aetakse veega keema, selles vedelikus keedetakse õunaviilud või tikerberimarjad läbipaistvaks, tõstetakse vahukulbiga veest välja, vedelik keedetakse kokku, nii et järele jääb paks siirup. Tainas vajutatakse kätega õhukeselt vormi või plaadile ja küpsetatakse.

Kui kook on küps, seatakse keedetud õunaviilud või marjad peale, järelejäänud siirup pritsitakse üle ja viimaks määritakse lusikatäie suhkruga löödud munavalgevaht õrnalt peale, lastakse ahjus vaht kuivaks tõmbuda, kuid mitte pruuniks minna. Kui kook on jahtunud, lõigatakse ta tükkideks.

Pärmitaina-õunaplaadikook

Pärmitainas:

2,5 dl sooja piima

25 g presspärmi

1 muna

natuke soola

1 dl suhkrut

5 dl nisujahu

100 g sulavõid, jahutatud umbes 37 kraadini

Kate:

umbes 2 kg õunu

umbes 3 sl suhkrut

umbes 2 tl kaneelipulbrit

50 g võikuubikuid

1 dl piima

Pärmitaina tegemiseks lahusta presspärm käesoojas piimas. Lisa ülejäänud ained ja sega lusikaga ühtlaseks tainaks. Tainas jääb üsna vedel, sest peabki olema jahuvaene – just sedasi saab hea mahlase koogi. Raputa taina peale jahu, kata köögirätikuga ja pane sooja kohta umbes tunnikeseks kerkima.

Katte tegemiseks puhasta ja koori õunad ning lõika tükkideks või viiluta. Määri tainas 30 x 40 cm suurusele küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Jälgi, et tainas oleks keskelt ühtlane, kuid servadest pisut kõrgem. Aseta õunad ühtlase kihina pärmitainale. Raputa õunte peale suhkrut ja kaneeli ning tõsta peale võikuubikud. Kalla peale piim. Küpseta 225-kraadises ahjus 15–20 minutit, kuni näed, et plaadikoogi servad on tuntavalt küpsenud ja pruunid.



Vana kooli kook õunte või rabarberiga

Koogipõhi:

2 muna

1 dl suhkrut

200 g hapukoort

140 g nisujahu

1 tl küpsetuspulbrit

Kate:

6–7 õuna (või 2–3 rabarberivart)

Peale:

2 sl suhkrut ja 2 tl kaneeli

Vispelda kokku munad ja suhkur. Sega sisse hapukoor ja küpsetuspulbriga segatud jahu. Tainas on paksu hapukoore konsistentsiga. Lase tainal 20 minutit toatemperatuuril seista ja kalla siis võitatud, umbes 30 x 30 cm suurusesse ahjuvormi. Puhasta ja viiluta õunad ning tõsta koogile. Raputa peale kaneeli ja suhkrut. Küpseta 200-kraadises ahjus 30–35 minutit. Kook on küps, kui see lööb vormi servadest lahti ja kahvliga katsudes jääb see puhtaks.

kõige lihtsam.

Õunakook Juubeli tordipulbrist

450 g Juubeli tordipulbrit

125 g võid

1 dl vett

6–7 õuna

3 sl suhkrut

1 tl kaneeli

Koori õunad, eemalda südamikud ja tükelda. Sega õunatükid suhkru ja kaneeliga ning jäta ootele. Sulata või ja sega tordipulbriga. Lisa 1 dl vett, sega ühtlaseks ja määri tainas 20 x 30 cm suuruse küpsetusvormi põhja. Aseta ühtlaselt peale kaneeli-suhkruseguga õunatükid ning küpseta 190-kraadises ahjus 30 minutit.

ma olen vee piimaga asendanud ja ühe muna ka sisse löönud sellele purule.

hetkel keedan kolmeliitrise potiga põldoa proovipartiid.

_________________
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER
mõned sülerid, mis hetkel müüa on -> https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856/ värskeim loetelu. Ei mingit otsa.ee d. kätte saad asap. Arve!
Kommentaarid: 1104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 704
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
riaak
HV Guru
riaak

liitunud: 22.09.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.09.2017 17:22:01 vasta tsitaadiga

inczp kirjutas:
Kas kellegi siit duriani on õnnestunud maitsta?
Jah.
Üsna vänge maitse ning haisuga. Söödav, aga ise väga sööma enam ei kipu.

_________________
¯\_(ツ)_/¯
Kommentaarid: 118 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 104
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Sold OUT
no credit
Sold OUT

liitunud: 30.07.2002




sõnum 05.10.2017 13:34:45 vasta tsitaadiga

Sousvide spetsid. Kas enne pannil ja kotti või pärast pannil?
_________________
People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 79
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ufo56
HV Guru
ufo56

liitunud: 18.11.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.10.2017 13:37:48 vasta tsitaadiga

Pärast pannil
_________________
 Lae pildid -> pilt.io
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Smati
HV kasutaja

liitunud: 12.12.2006




sõnum 05.10.2017 13:44:16 vasta tsitaadiga

Pärast põletiga icon_cool.gif
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Max Powers
 

liitunud: 21.03.2003




sõnum 05.10.2017 13:51:58 vasta tsitaadiga

Alguses pannil ja pärast kotti. Prügikotti
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Porno Parm
mugavuspagulane
Porno Parm

liitunud: 30.11.2003




sõnum 05.10.2017 13:54:55 vasta tsitaadiga

Maxim Puente kirjutas:
Alguses pannil ja pärast kotti. Prügikotti

reminds me of
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 66 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 6 :: 47
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
raxz
HV Guru

liitunud: 27.07.2003




sõnum 05.10.2017 14:21:34 vasta tsitaadiga

Alguses maitsestada, kotti, vette ja pärast pannile, grillile, põletiga või mis iganes meetodil ilusaks.
Tegin just tuunikala steiki. 500g tükk 45min 44-kraadises vees ja pannil pruuniks.
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
alpha
Kreisi kasutaja
alpha

liitunud: 04.12.2002




sõnum 05.10.2017 16:39:41 vasta tsitaadiga

raxz, mis masinat kasutad selle jaoks?
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
raxz
HV Guru

liitunud: 27.07.2003




sõnum 05.10.2017 16:49:26 vasta tsitaadiga

Suvaline vaakumpakendaja ja Anova veesoojendi ning kuum pann võiga.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Hiid
HV Guru
Hiid

liitunud: 23.03.2002




sõnum 05.10.2017 17:39:40 vasta tsitaadiga

ei paista küll isuäratav icon_neutral.gif
_________________
Hapud viinamarjad
Kommentaarid: 645 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 502
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
raxz
HV Guru

liitunud: 27.07.2003




sõnum 05.10.2017 17:58:40 vasta tsitaadiga

Hiid kirjutas:
ei paista küll isuäratav icon_neutral.gif
Väga hea, et sa head asja hinnata ei oska. Jääb mulle rohkem. icon_razz.gif
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Märt.
HV Guru
Märt.

liitunud: 17.01.2004




sõnum 06.10.2017 08:59:29 vasta tsitaadiga

Ei viitsi nii palju toiduga jännata. Mitte et head toitu ei hindaks.
_________________
Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
raxz
HV Guru

liitunud: 27.07.2003




sõnum 06.10.2017 11:07:30 vasta tsitaadiga

Märt. kirjutas:
Ei viitsi nii palju toiduga jännata. Mitte et head toitu ei hindaks.
Sous vide ongi seetõttu hea. Lihale soola ja pipart, kilekotti, vette. Võid need korraga valmis teha ja külmutada. Sügavkülmast otse vette. Ulbib seal mingi aja ja pärast seda pannile paariks minutks. Pole üldse vaja midagi jännata.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Märt.
HV Guru
Märt.

liitunud: 17.01.2004




sõnum 06.10.2017 11:16:05 vasta tsitaadiga

Kuidas keegi. Viskan liba ahju. Pooleteise tunni pärast kaen, vajadusel lasen veel olla. Ja ongi valmis, ahjukartulid kõrval. Hapukapsas pannilt juurde. Teised võtavad veel kodust mädarõigast või Põltsamaa sinepit juurde.
_________________
Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
raxz
HV Guru

liitunud: 27.07.2003




sõnum 06.10.2017 11:43:31 vasta tsitaadiga

Märt. kirjutas:
Kuidas keegi. Viskan liba ahju. Pooleteise tunni pärast kaen, vajadusel lasen veel olla. Ja ongi valmis, ahjukartulid kõrval. Hapukapsas pannilt juurde. Teised võtavad veel kodust mädarõigast või Põltsamaa sinepit juurde.
Liha ei ole kindlasti kvaliteedilt võrreldav. Ahjus kuivab siiski ära.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Märt.
HV Guru
Märt.

liitunud: 17.01.2004




sõnum 06.10.2017 11:58:17 vasta tsitaadiga

Mitte päris. Selline mulle meeldibki. Küpsetuskotis on kana väga kena. Aga ega ma gurmaan ja konk tõesti pole ja ses.suhtes ei vaidle. Imestan vaid teie viitsimiste üle.
_________________
Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
raxz
HV Guru

liitunud: 27.07.2003




sõnum 06.10.2017 11:59:40 vasta tsitaadiga

Märt. kirjutas:
Mitte päris. Selline mulle meeldibki. Küpsetuskotis on kana väga kena. Aga ega ma gurmaan ja konk tõesti pole ja ses.suhtes ei vaidle. Imestan vaid teie viitsimiste üle.
Nii mahlast kana, nagu ma viimati vesivannis tegin, ei olnud varem saanud. Läbi küpsenud, pehme, maitsev ja lahti lõigates voolavad lihamahlad...
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Porno Parm
mugavuspagulane
Porno Parm

liitunud: 30.11.2003




sõnum 06.10.2017 14:00:15 vasta tsitaadiga

ja veel elus
Kommentaarid: 66 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 6 :: 47
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Toidu ja (mittealkohoolse) joogi teema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 553, 554, 555 ... 977, 978, 979  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.