Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Elisa hakkas müüma maailma populaarseimat mängukonsooli PlayStation 4 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 01.10.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.09.2017 18:54:45 Elisa hakkas müüma maailma populaarseimat mängukonsooli PlayStation 4 vasta tsitaadiga


PRESSITEADE - Elisa hakkas esimese Eesti telekomioperaatorina täna oma e-poes müüma maailma kõige populaarseima mängukonsooli PlayStationi uusimate mudelite PS4 ja PS4 Pro, septembri lõpus annab huvilistel võimalus koos konsooliga soetada ka selle aasta oodatuim videomäng FIFA 18.

“Elisa soovib olla klientidele esimeseks valikuks meelelahutus- ja kommunikatsiooniteenuste osutamisel ning maailma kõige populaarseima mängukonsooli lisandumisega meie tootevalikusse saame pakkuda klientidele koduse meelelahutuse täislahendust,” ütles Elisa ja Starmani juhatuse liige Andrus Hiiepuu. “Alates lansseerimisest 2013. aastal on kogu maailmas ostetud ligi 65 miljonit PS4 ehk kaks kolmandikku kõikidest sel ajal soetatud konsoolidest.”

Septembri lõpus tuleb globaalselt müüki läbi aegade üks edukamaid videomänge FIFA 18, mida on juba enne ametlikku lansseerimist kiidetud märgatavalt paranenud graafika, mängujooniste ja –taktika planeerimine ning staarmängijate individuaalsete oskuste kujutamine. “Kõigil jalgpallifännidel ja mänguentusiastidel on võimalus soetada FIFA 18 ja PS4 konsool alates 29. septembrist Elisast ühispakkumise raames erihinnaga,” märkis Hiiepuu.

PS4 perekonna mängukonsoolide eeliseks ja populaarsuse põhjuseks on üheltpoolt kõige laiem videomängude valik, seda nii allalaetavate kui ka üle võrgu striimitavate mängudena. “Ostukeskkonnas PlayStation®Store pakutav mängudevalik täieneb iganädalaselt ning lisaks pakutakse laia valikut eksklusiivset sisu, olgu näiteks või kriitikutelt ja mängijatelt ülikõrgeid hindeid saanud Uncharted sari.”

Samuti iseloomustab PS4 ja mullu turule tulnud PS4 Pro konsoole võimas ja väga elulähedane ekraanigraafika, kiirus, dünaamiline mängukogemus ning ka nutikas sisu. PlayStation App rakendusega saavad mängijad kasutada oma iOS ja Android nutiseadmeid nn teise ekraanina, mille abil saab tutvuda näiteks mängusiseste esemetega ja jälgida teiste kasutajate mängude ülekandeid, aga ka osta uusi mänge ning neid oma konsoolile alla laadida.

“Üha enam kogub mängijate seas populaarsust ka võimsam mudel ehk PS4 Pro, mille osakaal kõigist müüdud PS4 perekonna seadmetest on juba 20%,” lisas Andrus Hiiepuu. “PS4 Pro eelisteks on võimekus esitada 4K sisu nii mängude endi näol kui ka 4K-filmide vaatamise võimalus näiteks Youtube’s või Netflixis ning kes on koju juba soetanud 4K HDR pilti edastava teleri, valib pea eranditult ka PS4 Pro.”

Sony PlayStation 4 (500GB mälumahtu) jaehind on 329 eurot ja PlayStation 4 Pro (1TB) jaehind 449 eurot. Mõlemaid seadmeid on võimalik soetada ka 36-kuulise intressita osamaksetena, mis teeb PS4 igakuiseks makseks 9,14 ja PS4 Pro puhul 12,47 eurot. E-poest ostetud kaup saadetakse 1-3 tööpäeva jooksul tasuta ükskõik millisesse Eestis asuvasse SmartPOST pakiautomaati, soovi korral on võimalik tellida ka saadetise kojutarne kulleriga.

Elisa (www.elisa.ee) ja Starman (www.starman.ee) on 1000 töötajaga suurettevõtte, kelle ühises sünergias tekib uus juhtiv kommunikatsiooni- ja meelelahutusettevõte Eestis. Juba täna on Elisa Eestis turuliider era- ja kõnekaardi kliendi arvult ning Starman on Eestis turuliider tasulise TV teenuse ning teisel positsioonil interneti püsiühenduse pakkujana. Üheskoos laiendame tooteportfelle veelgi ning toome kliendini mobiilside, interneti püsiühenduse, TV-teenused koos järelevaatamise, salvestamise ja videolaenutuse võimalustega ja palju muud.
Elisa on Põhjamaade juhtiv sideteenuste pakkuja, mille aktsiad on avalikult noteeritud NASDAQ OMX Helsingi börsi suurte ettevõtete nimekirjas. Elisa Eesti AS käive oli 2016. aastal 99,3 miljonit eurot. AS Starman on Eesti juhtiv telekommunikatsioonifirma, mille teenuseid kasutab iga kolmas Eesti kodu. Starmani käive ulatus 2016. aastal 39,5 miljoni euroni.


Allikas: www.elisa.ee

Vaata PlayStation 4 Pro hinnapakkumisi HinnaVaatluses: https://www.hinnavaatlus.ee/products/M%C3%A4ngud%20ja%20konsoolid/Konsoolid/786827/

_________________
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Elisa hakkas müüma maailma populaarseimat mängukonsooli PlayStation 4
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.