Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Samsungi arendusprogramm lõi lahendused nägemispuudega inimestele ja kodusisustajatele märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 30.09.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 19.06.2017 09:19:04 Samsungi arendusprogramm lõi lahendused nägemispuudega inimestele ja kodusisustajatele vasta tsitaadiga


PRESSITEADE - Samsungi ettevõttesisene inkubaatorprogramm Creative Lab (C-Lab) sai valmis neli virtuaalreaalsuse ning liitreaalsuse projekti, mis on abiks nii nägemispuudega inimestele, kodusisustajatele kui ka arvutihuvilistele.

“Samsung on alati olnud üks tehnoloogiainnovatsiooni pioneeridest ning töötanud pidevalt selle nimel, et inimeste elu tehnoloogia abil mugavamaks muuta,” ütles Samsung Eesti juht Toomas Tiits. “Usutavasti saavad need neli säravat programmi kasutajate seas kiirelt populaarseks eeskätt just oma rakendusliku olemuse tõttu.”
Nägemispuudega inimestele mõeldud projekt Relúmĭno on koos Gear VR virtuaalreaalsuse peakomplektiga toimiv rakendus, mille abiga on inimestel võimalik lugeda raamatuid ning vaadata telerit märksa selgema pildiga. Gear VR peakomplekt muudab kuvatavaid visuaale selliselt, et neid oleks võimalik paremini näha.

Teiseks on inkubaatorist välja sirgunud VuildUs nimeline lahendus, mis kasutab toimimiseks 360-kraadise jäädvustusvõimega kaamerat, mobiilirakendust ja nutitelefoniga ühilduvat VR-peakomplekti. 360-kraadise kaameraga tuleb kõigepealt näiteks elutuba jäädvustada, mille järel analüüsib rakenduses olev tarkvara jäädvustatud andmeid ning loob toast peakomplekti jaoks VR-pildi.

Pärast seda on võimalik tuba juba virtuaalreaalsuses vaadata ning hakata seda virtuaalselt sisustama. Näiteks saab tarkvara abil virtuaalselt proovida, kas uus diivan või mõni muu mööblitükk tuppa sobib.
Lisaks on Samsungi inkubaatorist välja kasvanud Monitorless, mis valmistab liitreaalsusprille, millega on võimalik näha arvutiekraanil toimuvat otse prilliklaaside peal. Prillid ühenduvad kasutaja arvutiga interneti kaudu ning arvuti ekraanil olev sisu kuvatakse talle silmade ette.

Sarnane lahendus on ka traVRer, mis on virtuaalseid 360-reise korraldav rakendus. Selle kaudu saavad inimesed VR-peakomplekti abiga osaleda virtuaalsetel ekskursioonidel mitmetes tuntud linnades üle maailma.
Uute C-Lab arenduste tutvustamisest teatas Samsung sel aastal Barcelonas toimunud mobiilimessil Mobile World Congress. Creative Lab on Samsungi inkubaatorprogramm, kus ettevõtte töötajad saavad vabalt luua uusi ja huvitavaid tehnoloogiaid. Kui mingi konkreetne idee Samsungi tooteks ei kujune, saavad töötajad seda edasi arendada inkubaatoris.

Allikas: www.samsung.ee

_________________
NordVPN tarkvara nüüd soodsamalt
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Samsungi arendusprogramm lõi lahendused nägemispuudega inimestele ja kodusisustajatele
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.